Dodaj do ulubionych

Engel na selekcjonera

04.12.02, 10:01
Za czasów Engela Polacy robili coś z niczego...
A teraz?
... nic z niczego
Engel wróć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kto myśli tak samo...?
Obserwuj wątek
    • Gość: Megi Re: Engel na selekcjonera IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.02, 10:21
      jestem na tak. Za Engela przynajmniej kilka razy był sukces. Poza tym duuuuży
      plus dla niego za to, że otwarcie mówi: chcę wrócić!
      • szalawila Re: Engel na selekcjonera 04.12.02, 10:39
        Myślę, że przeanalizował swoje błędy.
        Mam nadzieję, że nie będzie już korzystał z doradców ds. promocji piłkarzy
        (Boniek, Lubański).
        Zadania selekcjonera:
        Dobór piłkarzy pod względem umiejętności gry zespołowej, kondycji, osiągnięć,
        ogrania.
        Sprawdzian nowych piłkarzy tylko w meczach towarzyskich.
        Ustalenie względnie stałego składu (z zapleczem).
        Opracowanie wariantów ustawień i strategii gry.
        ................

• szalawila Re: Engel na selekcjonera 04.12.02, 10:39
        Myślę, że przeanalizował swoje błędy.
        Mam nadzieję, że nie będzie już korzystał z doradców ds. promocji piłkarzy
        (Boniek, Lubański).
        Zadania selekcjonera:
        Dobór piłkarzy pod względem umiejętności gry zespołowej, kondycji, osiągnięć,
        ogrania.
        Sprawdzian nowych piłkarzy tylko w meczach towarzyskich.
        Ustalenie względnie stałego składu (z zapleczem).
        Opracowanie wariantów ustawień i strategii gry.
        ................

• Gość: Joe Engel na selekcjonera = Hajto na boisko IP: *.softomasz.pl 04.12.02, 17:21
      Jestem zdecydowanie przeciw. Ktoś, kto wziął do kadry największą katastrofę
      piłkarską w historii polskiej reprezentacji pt. "Hajto" niech lepiej zajmie się
      czymś innym. Boniek, świetny jako zawodnik, z założenia był na straty z prostej
      przyczyny - NIGDY nie odniósł sukcesu jako trener (próbował sił w lidze
      włoskiej - z opłakanym skutkiem). Może po prostu niech już na stałe będzie
      Majewski. On przynajmniej miał sukcesy zarówno jako zawodnik jak i jako trener.
      • antoni.goczal Re: Engel na selekcjonera = Joe do łóżka ! 04.12.02, 17:25
    • Gość: kolo Re: Engel na selekcjonera IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 04.12.02, 20:09
      Szkoda ze pozniej dal ciala, ale chyba lepszego trenera w Polsce nie ma, mozna
      jescze importowac Liczke- jego mlodziezowka nie przegrala jescze meczu, poza
      tym zna juz jako- tako polkia lige i pilkarzy
    • zarlaczka Re: Engel na selekcjonera 04.12.02, 20:25
      Zwolnienie Engela uważam za duży błąd. W końcu to on wyciągnął polską piłkę z
      dna. Moim zdaniem nie powinno się wyrzucać dobrego trenera po jednej wpadce,
      zwłaszcza wtedy kiedy nie ma nikogo lepszego.
      A Boniek, to kompletna pomyłka, dobrze, że sam to zrozumiał.
      Żarłaczka
      • Gość: mol Re: Engel na selekcjonera IP: *.cafe.silverscreen.pl 06.12.02, 17:55
        Oczywiście,że Engel jest mistrzem!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka