dmirstek 04.12.02, 10:01 Za czasów Engela Polacy robili coś z niczego... A teraz? ... nic z niczego Engel wróć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kto myśli tak samo...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Megi Re: Engel na selekcjonera IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.02, 10:21 jestem na tak. Za Engela przynajmniej kilka razy był sukces. Poza tym duuuuży plus dla niego za to, że otwarcie mówi: chcę wrócić! Odpowiedz Link Zgłoś
szalawila Re: Engel na selekcjonera 04.12.02, 10:39 Myślę, że przeanalizował swoje błędy. Mam nadzieję, że nie będzie już korzystał z doradców ds. promocji piłkarzy (Boniek, Lubański). Zadania selekcjonera: Dobór piłkarzy pod względem umiejętności gry zespołowej, kondycji, osiągnięć, ogrania. Sprawdzian nowych piłkarzy tylko w meczach towarzyskich. Ustalenie względnie stałego składu (z zapleczem). Opracowanie wariantów ustawień i strategii gry. ................ Odpowiedz Link Zgłoś
szalawila Re: Engel na selekcjonera 04.12.02, 10:39 Myślę, że przeanalizował swoje błędy. Mam nadzieję, że nie będzie już korzystał z doradców ds. promocji piłkarzy (Boniek, Lubański). Zadania selekcjonera: Dobór piłkarzy pod względem umiejętności gry zespołowej, kondycji, osiągnięć, ogrania. Sprawdzian nowych piłkarzy tylko w meczach towarzyskich. Ustalenie względnie stałego składu (z zapleczem). Opracowanie wariantów ustawień i strategii gry. ................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe Engel na selekcjonera = Hajto na boisko IP: *.softomasz.pl 04.12.02, 17:21 Jestem zdecydowanie przeciw. Ktoś, kto wziął do kadry największą katastrofę piłkarską w historii polskiej reprezentacji pt. "Hajto" niech lepiej zajmie się czymś innym. Boniek, świetny jako zawodnik, z założenia był na straty z prostej przyczyny - NIGDY nie odniósł sukcesu jako trener (próbował sił w lidze włoskiej - z opłakanym skutkiem). Może po prostu niech już na stałe będzie Majewski. On przynajmniej miał sukcesy zarówno jako zawodnik jak i jako trener. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Engel na selekcjonera IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 04.12.02, 20:09 Szkoda ze pozniej dal ciala, ale chyba lepszego trenera w Polsce nie ma, mozna jescze importowac Liczke- jego mlodziezowka nie przegrala jescze meczu, poza tym zna juz jako- tako polkia lige i pilkarzy Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Engel na selekcjonera 04.12.02, 20:25 Zwolnienie Engela uważam za duży błąd. W końcu to on wyciągnął polską piłkę z dna. Moim zdaniem nie powinno się wyrzucać dobrego trenera po jednej wpadce, zwłaszcza wtedy kiedy nie ma nikogo lepszego. A Boniek, to kompletna pomyłka, dobrze, że sam to zrozumiał. Żarłaczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mol Re: Engel na selekcjonera IP: *.cafe.silverscreen.pl 06.12.02, 17:55 Oczywiście,że Engel jest mistrzem! Odpowiedz Link Zgłoś