Dodaj do ulubionych

Gdzie można tu znaleść tani nocleg??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.02, 20:06
Być może od połowy stycznia będę pracował w Warszawie...jestem z Poznania i
chciałbym się zorientować jak wygląda sytuacja nolcegowa...słyszałem że w
Warszawie ceny są min o 100% wyższe niż gdzie indziej a ja chciałbym żyć tu
skromnie i oszczędnie..by móc jak najwięcej odłożyć z pensji... w końcu nie
nadarmo mówią żem poznańska sknera...
Obserwuj wątek
    • ursza Re: Gdzie można tu znaleść tani nocleg?? 11.12.02, 09:23
      noclegi- wynajecie pokoju okolo 500-600- mniej wiecej na osobe. mieszkan
      studenckich szukaj na uw- w samorzadzie studentow/ pokoj za grosik tzw/na
      politechnice tez w samorzadzie, asp tez prowadzi taki bank.
      cos mi sie obilo o uszy , ze hotele robotnicze / to tylko tak strasznie brzmi/
      na targowku, tez wynajmuja studentom pokoje.
      a tak w ogole to powodzenia poznanski sknerusie , bo twoje sknerostwo bedzie w
      warszawie przezywalo istne katusze....z powodu cen oczywiscie...
      :)
    • pan_pndzelek W noclegowni szukaj Osioł-om! 11.12.02, 09:41
      W noclegowni szukaj Osioł-om! Albo niech ci Ojciec R. zafunduje, on parę
      złotych ma...
      • Gość: prawdziwy Oszołom Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.02, 10:28
        Z wyzywieniem sobie poradzę..mogę się tołować w barach Caritasu albo w barze św
        Marty na dworcu centralnym.. tylko nocleg jest dla mnie sprawą nie
        rozwiązaną...może gdzieś kątem na parafii..i zeby było blisko centrum...po ile
        są tu normalne bilety na komunikację miejską? bo w Poznaniu normalny bilet na
        10 minut kosztuje 1zł na półgodzinny 2 zł... a warszawskie metro?

p.s zmieniłCarl Beddermann piastował wysokie stanowisko urzędnicze w UE.
        Zwrócił uwagę na mankamenty jej polityki. Bruksela zareagowała natychmiast.
        Został wezwany do Berlina, stronę polską zmuszoną do stwierdzenia, że straciła
        do niego zaufanie, ponieważ jak mówi "głoszone przeze mnie poglądy mogłyby
        zagrozić wynikom referendum. Z "klerofaszystami" sobie poradzimy, ale jeśli
        zaczną pisać o niewygodnych dla nas sprawach "normalne" gazety, to możemy mieć
        poważne problemy" - przekonywali przełożeni Beddermanna.

"Brałem udział w dyskusji nt. UE. Po jej zakończeniu jeden z profesorów
        powiedział, że dawno chciał dać Niemcowi w gębę. Innych argumentów nie miał.
        Mimo to, na zachodzie wierzymy, że wasz naród jest dumny. UE to nie jest
        Europa, to cech, gdzie jeden czerpie korzyści kosztem drugiego, wielka idea
        europejska dawno została pogrzebana" - dodaje Carl Beddermann.

"Opłaty, które Niemcy uiszczą za każdy kraj przystępujący do UE wyrównuje się
        przez ogromne nadwyżki handlowe, które wygospodarowuje się poprzez handel z
        tymi krajami. Z ekonomicznego punktu widzenia nie powstają dla Niemiec przez to
        żadne dodatkowe koszty. Niemiecki wkład w rozszerzenie wynosi rocznie nieco
        ponad mld euro, taniej Niemcy nie mogą kupić stabilizacji na swojej granicy z
        Rosją" - argumentował Guenter Verheugen w jednym z wywiadów z końca lutego br.
        opublikowanym w prasie niemieckiej.

"Oto jest prawdziwa strategia UE - mówił Beddermann. Ciekawy jestem jak on
        teraz to wytłumaczy". "Aby zrozumieć obecną sytuację Polski przed planowanym
        przystąpieniem do Unii Europejskiej należy rozróżnić dwie sprawy, po pierwsze,
        europejską ideę zbliżenia narodów, po drugie, unię brukselską. Niestety, nie
        mają one ze sobą nic wspólnego. Idea europejska jest dobra. Unia Europejska to
        wielkie oszustwo" - twierdzi europejski polityk. "Tak jak wielkim kłamstwem
        jest to, że Polska skorzysta na integracji z UE. Udaje się, bowiem, że środki i
        fundusze płyną do Polski, a to nieprawda. Otrzymujecie może dziesiątą część
        tego, o czym się mówi, resztę pochłania administracja brukselska lub wraca do
        Unii Europejskiej w formie zysków z zachodnich inwestycji finansowanych w
        Polsce" - dodaje. Najlepszym przykładem jest przedakcesyjny SAPARD, fundusz
        przeznaczony na rozwój obszarów wiejskich, którego użytkownikami mają być
        rolnicy indywidualni, przemysł spożywczy oraz gminy. Według Beddermanna
        skorzysta z niego tylko niewielka liczba rolników.

p.s zmieniłem pseudo bo jakiś palant pde mnie się podszywa i to z tego samego
        adresu co ja mimo że ares zmieniałem trzykrotnie!!
    • shanti u Józka G. na Miodowej 11.12.02, 12:15
      spytaj przez RM- każda stara dewotka cie przytuli!I przyjemne i pożyteczne ale
      ale one cie ogolą z kasy bo przeciez musza mieć na stały haracz dla rydzyka- no
      to zostaje Miodowa albo Wschodni
    • Gość: Prawdziwy Oszołom Zamiast informacji obelgi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.02, 16:45
      Widać Warszawka traktuje wszystkich z góry, arogancko widać że będę musiał
      przygotować się na cierpienie..dla Jezusa i Maryji zrobię wszystko i zniosę
      wszystko każdą obelgę i inwektywę...
      • pan_pndzelek Nam się już tu wystarczająco dużo 11.12.02, 16:50
        Nam się już tu wystarczająco dużo oszołomów nazjeżdżało, NIE POTRZEBUJEMY CIĘ.

Mieszka tu nawet WiecznieNawalonaNowinaKonopczyna...
        • Gość: Oszołom z RM Re: Nam się już tu wystarczająco dużo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.02, 19:22
          Pani poseł Nowina Konopka nie pije żadnych alkoholi
          • aankaa Re: Nam się już tu wystarczająco dużo 11.12.02, 19:55
            pewnie, że nie pije
            ona je wchłania ;o)
            • Gość: Pr.Oszołom z RM Re: Nam się już tu wystarczająco dużo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.02, 20:57
              Jeśli jesteś niepalącą a przebywasz w towarzystwie osó palących to też właniasz
              w tym przypadku dym chcąc niechcąc...
    • Gość: minimi Re: Gdzie można tu znaleść tani nocleg?? IP: vance* / 142.30.229.* 11.12.02, 21:01
      .......%$gud,gut guten tag
      • Gość: Karol Re: Gdzie można tu znaleść tani nocleg?? IP: *.chello.pl 12.12.02, 10:24
        Po pierwsze ZNALEŹĆ a nie znaleść !
        Po drugie - polecam nocleg w agencji towarzyskiej. Oszołom może sobie zamówić
        panienkę przebraną np. za Ojca Dyrektora. (W wieku Alicji Marszałkowej).
        brrrrrrrrr
        • Gość: Oszołom z RM Re: Gdzie można tu znaleść tani nocleg?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.02, 11:20
          Zboczeniec! chyba rzeczywiście wam Warszawiamko się w dupach poprzewracało...
          • pan_pndzelek Panu już dziękujemy... 12.12.02, 11:23

• Gość: Pr.Oszołom z RM Re: Panu już dziękujemy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.02, 23:11
              Nie musisz mi dziękować chłopcze spotkamy się po nowym roku w Warszawie w
              urzędzie wojewódzkim
              • pan_pndzelek HA HA Osioł-om - urzędas na żołdzie czerwonych!!! 12.12.02, 23:38
                HA HA Osioł-om - urzędas na żołdzie czerwonych!!! Ha ha ha!!! A pisze że jest z
                Radia ma Ryja...
                • Gość: Pr.Oszołom z RM Re: HA HA Osioł-om - urzędas na żołdzie czerwonyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.02, 20:34
                  To ty nie wiesz kto rządzi twoim miastem???? A Kaczyński jest z SLD? pierwsze
                  słyszę!! a w sejmiku mazowieckim wiesz kto rządzi?? powiem ci że właśnie
                  dlatego że jednym z rządzących w sejmiku tym jest LPR być może niedługo się
                  wprowadzę do twojego miasta...
                  • Gość: Karol Re: HA HA Osioł-om - urzędas na żołdzie czerwonyc IP: *.chello.pl 13.12.02, 23:57
                    Gość portalu: Pr.Oszołom z RM napisał(a):

> To ty nie wiesz kto rządzi twoim miastem???? A Kaczyński jest z SLD?
                    pierwsze
                    > słyszę!! a w sejmiku mazowieckim wiesz kto rządzi?? powiem ci że właśnie
                    > dlatego że jednym z rządzących w sejmiku tym jest LPR być może niedługo się
                    > wprowadzę do twojego miasta...
                    Wypierdalaj z Warszawy w podskokach !!!
                    • Gość: Oszołom z RM Re: HA HA Osioł-om - urzędas na żołdzie czerwonyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.02, 19:40
                      Najpierw musiałbym do niego przybyć...
                  • pan_pndzelek Zdaje się Osioł matole pisałeś 14.12.02, 19:58
                    Zdaje się Osioł matole pisałeś o urzędzie wojewódzkim, spójrz na swoje powyższe
                    posty. Wojewoda jest z SLD i to SLD obsadza urzędy wojewódzkie CIOŁKU. Zanim
                    zaczniesz pracować jako urzędnik radzę wrócić do podstawówki i dokona
                    pogłębionych studiów w zakresie Wychowania obywatelskiego czy jak tam to się
                    teraz zwie...
                    • Gość: Oszołom z RM Re: Zdaje się Osioł matole pisałeś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.02, 20:39
                      Skłamałem..ale celowo..tak naprawdę chodzi o sejmik mazowiecki...w tym
                      województwie rządzi koalicja :PiS-LPR-PSL przy biernej postawie
                      Platformy...Wojtek Wierzejskiz Młodziezy Wszechpolskiej decyduje o kadrach ...
    • Gość: Oszołom z RM Re: Gdzie można tu znaleść tani nocleg?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.02, 20:08
      Teraz na poważnie gdzie mogę tanio wynająć mieszkanie?
      • pan_pndzelek Re: Gdzie można tu znaleść tani nocleg?? 16.12.02, 20:21
        Na poważnie to my tu nie potrzebujemy takich "fachowców" jak ty... Zostań
        dziadu w swoim miasteczku i tam się realizuj...
        • stan.borys Re: Gdzie można tu znaleść tani nocleg?? 16.12.02, 22:18
          Najtaniej byłoby Ci wziąć panienkę z Pigalaka (5 zł w paszczu, w żopu 20 zł i
          na Glempa 15zł + 20 zł dla alfa za nocleg).
          Ale Ty jesteś homolek, to chłopiec z agencji "Słodki Edek" kosztowałby Cię 50
          zł + 25 zł dla babci klozetowej za możliwość przespania się w jej kanciapie,
          razem 75 zł za nocleg. Drogo i dupa boli.
          WYBÓR NALEŻY DO CIEBIE !
          • Gość: Pr.Oszołom z RM Re: Gdzie można tu znaleść tani nocleg?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.02, 22:21
            stan.borys napisał:

> Najtaniej byłoby Ci wziąć panienkę z Pigalaka (5 zł w paszczu, w żopu 20 zł i
            > na Glempa 15zł + 20 zł dla alfa za nocleg).
            > Ale Ty jesteś homolek, to chłopiec z agencji "Słodki Edek" kosztowałby Cię 50
            > zł + 25 zł dla babci klozetowej za możliwość przespania się w jej kanciapie,
            > razem 75 zł za nocleg. Drogo i dupa boli.
            > WYBÓR NALEŻY DO CIEBIE !
            - czy ty nierozumiesz tego co czytasz? ja się pytałem o nocleg a nie o panienki
            czy burdele!! masz kłopoty ze zrozumieniem tekstów?? gdzie tys się uczyłeś? Na
            WUMLu? a może jeszcze do podsatwówki chodzisz dzieciaku? jeśli tak to
            powinienieś już dawno spać dobranocka była o 19.00 a mamy teraz 22.22
            • stan.borys Re: Gdzie można tu znaleść tani nocleg?? 16.12.02, 22:23
              Gość portalu: Pr.Oszołom z RM napisał(a):

> stan.borys napisał:
              >
              > > Najtaniej byłoby Ci wziąć panienkę z Pigalaka (5 zł w paszczu, w żopu 20 z
              > ł i
              > > na Glempa 15zł + 20 zł dla alfa za nocleg).
              > > Ale Ty jesteś homolek, to chłopiec z agencji "Słodki Edek" kosztowałby Cię
              > 50
              > > zł + 25 zł dla babci klozetowej za możliwość przespania się w jej kanciapi
              > e,
              > > razem 75 zł za nocleg. Drogo i dupa boli.
              > > WYBÓR NALEŻY DO CIEBIE !
              > - czy ty nierozumiesz tego co czytasz? ja się pytałem o nocleg a nie o
              panienki
              >
              > czy burdele!! masz kłopoty ze zrozumieniem tekstów?? gdzie tys się uczyłeś?
              Na
              > WUMLu? a może jeszcze do podsatwówki chodzisz dzieciaku? jeśli tak to
              > powinienieś już dawno spać dobranocka była o 19.00 a mamy teraz 22.22

A co to takiego jest ta "podsatówka" proszę Pana ?
        • Gość: Pr.Oszołom z RM Re: Gdzie można tu znaleść tani nocleg?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.02, 22:19
          pan_pndzelek napisał:

> Na poważnie to my tu nie potrzebujemy takich "fachowców" jak ty... Zostań
          > dziadu w swoim miasteczku i tam się realizuj...

- te przysłowia sam wymyślasz?
          • telewizja.trwam Re: Gdzie można tu znaleść tani nocleg?? 26.12.02, 17:38
            Oszołomie wracja do Poznania ! Tu mnóstwo występnych niewiast i zboczeńców,
            których chuci mógłbyś się stać ofiarą !
            • Gość: Karol W Re: Gdzie można tu znaleść tani nocleg?? IP: router:* / 10.102.3.* 26.12.02, 17:47
              Takiego śmiecia jak ty miejsce na śmietniku
              • chaladia Re: Gdzie można tu znaleść tani nocleg?? 26.12.02, 17:58
                Oszołomie,

Już Ci pisałem, że jeśli się tu zjawisz,to będziesz mieszkał w Pruszkowie na
                ul. Partyzantów. Nie martw się - obok WSzdNiPCh jest też i kościół.
                • Gość: Oszołom z RM Re: Gdzie można tu znaleść tani nocleg?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.02, 18:00
                  Mnie interesuje lokum w pobliżu centrum Warszawy i to w miarę tanie...
                  • chaladia Re: Gdzie można tu znaleść tani nocleg?? 26.12.02, 18:09
                    Bliżej Warszawy szpitala dla Nerwowo i Psychicznie chorych nie ma.
                    No, chyba żeby interesowała Cię Drewnica. Do przystanku PKP w Ząbkach ledwo
                    kilometr, a dojazd do Dw. Wileńskiego - 1 przystanek kolejką podmiejską, czyli
                    nie więcej niż 10 minut.
                    Tylko, jak Cię w kaftanie dorwą poza terenem Szpitala, to będzą
                    nieprzyjemności pamiętaj, że Cię ostrzegałem.
                  • niezlomny.prawicowiec Re: Gdzie można tu znaleść tani nocleg?? 26.12.02, 18:10
                    Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> Mnie interesuje lokum w pobliżu centrum Warszawy i to w miarę tanie...

Paszoł won, zboczeńcu !!!
                    (Chce ścierwo mieć blisko do Dworca Centralnego, żeby mógł polować na
                    niewinnych młodzianków .... .)
                    • Gość: Karol W Re: Gdzie można tu znaleść tani nocleg?? IP: router:* / 10.102.3.* 27.12.02, 10:10
                      niezlomny.prawicowiec napisał:

> Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):
                      >
                      > > Mnie interesuje lokum w pobliżu centrum Warszawy i to w miarę tanie...
                      >
                      > Paszoł won, zboczeńcu !!!
                      > (Chce ścierwo mieć blisko do Dworca Centralnego, żeby mógł polować na
                      > niewinnych młodzianków .... .)

Oszolom to jest ona
    • Gość: Oszołom z RM Re: Gdzie można tu znaleść tani nocleg?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.02, 18:43
      Mnie interesuje lokum w poblizu Mazowieckiego Sejmiku Wojewódzkiego a szpitale
      psychiatryczne i dworce zostawiam wam drodzy kuracjusze
      • Gość: MICHAL sponsoring IP: *.skane.se 26.12.02, 21:47
        Czesc Oszolomie!!!!!!!!!!!!!
        Jezeli jestes mlody, wysoki i przystojny to chetnie ciebie zasponsoruje.
        • Gość: Oszołom z RM Re: sponsoring IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 21:19
          Gość portalu: MICHAL napisał(a):

> Czesc Oszolomie!!!!!!!!!!!!!
          > Jezeli jestes mlody, wysoki i przystojny to chetnie ciebie zasponsoruje.

- Jestem wprawdzie młody ale jestem niski i gruby.....a poza tym jestem
          heteroseksualny
    • chaladia Na poważnie 28.12.02, 22:52
      Na poważnie to ja proponuję sprawdzić, czy zatrudnienie w Sejmiku Woj.
      Mazowieckiego osoby z Woj. Wielkopolskiego, wyraźnie bez uzasadnienia
      kwalifikacjami, jakich nie miłaby nikt z bezrobotnych lub gotowych zmienić
      pracę w Warszawie i okolicy nie jest sprzeczne z prawem. Bo że jest sprzeczne z
      moralnością i zdrowym rozsądkiem, to pewne.
      To już nie te czasy, co przed czteroleciem rządów łoBuzka, gdy bezrobocie w
      Warszawie było niemal nieznane i trzeba było Gastarbeiterów z Polski "B"
      sproawdzać.
      • Gość: Oszołom z RM Re: Na poważnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.02, 23:15
        Poznań Polską..B?? no to ładnie nas ta warszawka wydoiła!
        • chaladia Re: Na poważnie 28.12.02, 23:24
          To Ty napisałeś, nie ja.
          Widać za taką Polskę uważasz swoje miasto.
          Ja na razie, to w Warszawie pracują jako Gastarbeiterzy głównie ludzie z
          Białostockiego, Podlaskiego i Kielecczyzny. Wcale mi to nie daje satysfakcji -
          o wiele bardziej bym wolał, żeby mieli dobrą prace u siebie.
          A ile się nie mylę, to Ty i w Poznaniu jakoś nie mogłeś znaleźć sobie źródła
          dochodu - bo po co byś tu przyjeżdżał? Wyżywać się na Warszawiakach, którzy
          będą mieli nieszczęście być u Ciebie pententami - jeszcze jeden powód, by Cię w
          tej roli nie zatrudniać.
          • Gość: Oszołom z RM Re: Na poważnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.02, 19:14
            Propozycję pracy w Warszawie skałdają mi koledzy z LPRu...ja też wolałbym
            pracować w Poznaniu...pracuję..na 1/3 etatu w ND w ND piszę krótkie wierszówki
            które nie podpisuje się swym imieniem i nazwiskiem ttylko skrótami inicjałami...
            płaca..n cóż...właśnie dlatego rozważam wyjazd do Warszawy ze wzgl na zarobki
    • Gość: Pr.Oszołom z RM Re: Gdzie można tu znaleść tani nocleg?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 18:45
      temat zszedł na dalsze strony a ja nadal nie uzyskałem żadnych informacji na
      temat mozliwości taniego zakwaterowania się w Warszawie..
    • Gość: mileczka2 Re: Gdzie można tu znaleść tani nocleg?? IP: *.acn.waw.pl 30.12.02, 19:32
      Otwórz gazete i poszukaj kawalerek do wynajęcia. Wcale niedrogo (od 180zł
      miesiąc). Naprawdę!
    • Gość: mileczka2 Re: Gdzie można tu znaleść tani nocleg?? IP: *.acn.waw.pl 30.12.02, 21:27
      Tak na poważnie: nie słuchaj co oni ci piszą, bo ja ich trochę znam i wiem ,że
      ze wszystkiego robią sobie jaja. Nocleg? No więc: kup Gazetę Wyborczą
      (najlepiej wtedy gdy jest dodatek nieruchomości tj.chyba środa lub wtrorek.
      Dużó ogłoszeń jest też w piątek).Jest tam duża oferta mieszkań. Ceny? Różne.
      Kawalerka jest juz od 120zł/m-c ale na starej Pradze blisko Stadionu
      Dziesieciolecia wie nie polecam bo bród, syf, przestepczośc itp. Blisko centru
      np. na pl.Bankowym lub Al.J.Pawła II jest tanio. Kawalerka kosztuje 200-300zł/m-
      c (przewaznie 250zł).Czasami w tych okolicach za te cene mozna znaleźc
      mieszkanie dwupokojowe. Tanio jest też na Bielanach. Mozesz przeciez dojeżdzac
      (komunikacja ceny ma średnie: 2,40zł -normalny, a miesięczny kosztuje ok. 70zł-
      opłaca sie najbardziej bo na dłuższa metę nie polecam minutowych, dobowych
      itp.). U nas jest tanio szczególnie żarcie (w hipermarketach, a najtaniej w
      carrefouri Auchan WolaPark. jak chcesz adresy to powiedz.0
      • Gość: Pr.Oszołom z RM Re: Gdzie można tu znaleść tani nocleg?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.03, 21:10
        Rozumiem ze jest to w warszwskim dodatku do GW..a ja z Poznania do Warszawy
        dopiero się wybieram... skąd w Poznaniu wytrzasnąć warszawski dodatek?
        • beata_ Re: Gdzie można tu znaleść tani nocleg?? 01.01.03, 21:34
          Poszukaj w necie - znajdziesz takie info na różnych portalach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka