Dodaj do ulubionych

Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame

28.03.06, 01:05
Nie życzę temu panu sukcesu.
Obserwuj wątek
    • Gość: płyń z wisłą! Dość tej żałosnej pederady i histerii ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 01:21
      Nie płacą - wio stamtąd. Wynająć sobie lokal na ogólnych zasadach.
      • tominaley Re: Dość tej żałosnej pederady i histerii ! 28.03.06, 01:24
        podobno to dlatego ze Jarek zalega ze skladkami...
        • Gość: OstEuropa Za Bugiem właśnie radzą sobie z "histerią":) IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.03.06, 20:03
          I z całym tym bałaganem przemycanym przez Wiadome Siły (nie bez udziału
          Obcych:) pod szyldem tzw. demokracji.
          • Gość: Pogoń Lwów Dla mnie prostytutka i komornik to to samo. IP: *.dip.t-dialin.net 29.03.06, 00:14
            Nawet powiem, że panienki darzyłbym większym sentymentem.
            Kumpel z klasy został komornikiem. Gdyby mnie ktoś wtedy zapytał kto z nas nim
            zostanie wskazałbym na niego. Menda najgorsza. Palić, palił, ale kupić nigdy
            niemógł, bo zawsze zbierał na magnetofon, na kasetę, na dżinsy wranglera. Teraz
            się szmaci wyciągając ostatnie grosze od meneli, którym ja czasem dokładam 2 zł
            do wina.

Jamu nie mówię cześć na ulicy.
            • Gość: GB Fotki komornika IP: *.dip.t-dialin.net 29.03.06, 00:19
              www.zieloni2004.pl/portal/index.php?s2=1653
              No jeśli ten bubek łysiejący z buraczaną rumianąmordkąma urodęmodela, to autor
              tekstu zna się na modelach jak ja na gwiazdach. Długie włosy miał... hahahhaha
              Chyba takie jak Kryszak... przy całej sympatii do Kryszaka.......

www.amikoj.com
            • Gość: wesley z usa Re: Dla mnie prostytutka i komornik to to samo. IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 29.03.06, 02:30
              swieta racja tylko menda,pijawka, morze zostac komornikiem,natomiast do policji
              na stale poszli najgorsi i najbardziej tepi uczniowie z podstawowki do ktorej
              chodzilem ...cos w tym jest...z tad chyba nieudolnosc naszej policji .mam
              nadzieje ze w dzisiejszych czasach jest trudniej dostac sie do policji niz 20
              lat temu,gdy brali ludzi z lapanki ,na stale do milicji {tak sie to nazywalo}
              jeden taki powtarzal 2 razy 7 klase i 2 razy 8 klase podstawowki do ktorej
              chodzilem teraz pracoje w policji drogowej juz zbudowal dom ...che che che.....
              • Gość: quosoo Re: Dla mnie prostytutka i komornik to to samo. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.03.06, 07:38
                "z tad", "procoje" - czy jestes w tej grupie, ktora wybrala sluzbe w policji
                czy tamtym szlo w szkole jeszcze gorzej?
              • Gość: Kasia Re: Dla mnie prostytutka i komornik to to samo. IP: 212.182.119.* 29.03.06, 08:07
                Chyba nie wszyscy najbardziej tępi poszli do policji z twojej klasy sądząc po
                błędach ortograficznych jakie robisz.
              • bartoligni Re: Dla mnie prostytutka i komornik to to samo. 29.03.06, 09:51
                Niby to do policji tacy najbardziej tepi ida... a tak sobie czytam tego posta i widze, ze (cytat): "...cos w tym jest...z tad chyba nieudolnosc naszej policji"

I tak sobie mysle, ze jak ktos ocenia innych jako tepych - to siebie uwaza za nie-tepego... a mimo to nie umie napisac "STĄD" ...
                Ale to tylko taka zlosliwosc drobna...
                Sam policjantem nie jestem - ale widzialem kilku, co to potrafia napisac poprawnie "stad" ;-)
                Pozdrawiam wesleya z usa
              • Gość: FFalk Komornik TO NIE TO SAMO co prostytutka!!!! IP: *.nat.student.pw.edu.pl 29.03.06, 11:43
                Ludzie, którzy uważają komorników za "mendy, pijawki" itd. wykazują poziom
                świadomości społecznej na poziomie dziecka, które wyklina nauczyciela
                wpisującego mu naganę do zeszytu z zachowania. Dziecko nie czuje winy, widzi
                tylko wymierzaną na nim karę.

Gdyby ludzie wywiązywali się ze swoich zobowiązań, to komornicy nie musieliby
                istnieć!

Jeżeli ukrywając swój majątek, albo nie spiesząc się ze spłatą, oszukują
                wierzycieli i narażają ich na straty to chyba dobrze, że są osoby, których
                zawodowa rola polega na odbieraniu im tego, co powinni dawno oddać.

A że jeden komornik jest bardziej obcesowy od drugiego to już kwestia
                statystycznego rozkładu, tak samo jest wśród innych zawodów.

PS: Policji też powinno nie być, prawda? Mandaty wlepijają za nic. Bandyci,
                pijawki...
                • Gość: Uli Re: Komornik TO TO SAMO co prostytutka!!!! IP: 213.18.121.* 29.03.06, 14:10
                  Ciekawe ile majątku ludzi opchnał za 5% wartości lub za łapówki.
            • Gość: gość Re: Dla mnie prostytutka i komornik to to samo. IP: *.mofnet.gov.pl 29.03.06, 09:12
              No to gratuluje braku jakiegokolwiek pojęcia o obu zawodach, a jeżeli się
              odnosisz do chrakteru ludzi to nie ma to żadnego związku z profesją.
              • Gość: Wojtek Re: Dla mnie prostytutka i komornik to to samo. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 31.03.06, 09:57
                ...podobnie, jak murarz, informatyk, kierowca, lekarz. Zajęcia ludzi, z których
                oni się utrzymują. W każdym zawodzie można być szmatą, a można być w porządku.
                Ja znam sporo dziewczyn z biznesu erotycznego, które są super i - daj Boziu tyle
                uczciwości posłom PiS-u. Podobnie komornicy. Ten od LeMa - sądząc po stylu
                działania - wykląda OK. Robi swoje bez chamstwa, spokojnie i konsekwentnie, no
                taką ma pracę...
                Pozdrowienia dla dziewczyn i pana Komornika :)

• Gość: Kosa Zobowiązania trzeba płacić, nie dorabiać filozofię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 10:11
              I tyle - jakby ludzie płacili to, do czego się zobowiązali, to by nie było
              komorników. Skąd więc ta niechęć do tych ludzi? Można mieć pretensje do tego,
              jak działają - to już zależy, czy człowiek jest człowiekiem czy bydlakiem, ale
              sama instytucja komornika - nie wiem, w czym problem...
      • olecky Re: Dość tej żałosnej pederady i histerii ! 28.03.06, 07:30
        Gość portalu: płyń z wisłą! napisał(a):

> Nie płacą - wio stamtąd.

przeciez placa?

> Wynająć sobie lokal na ogólnych zasadach.

wydaje sie, ze taki jest glowny postulat protestujacych. To miasto wzbrania sie
        przed przyjeciem "pedalskich" pieniedzy.

pozdrawiam, olek
        • esmeralda_pl Re: Dość tej żałosnej pederady i histerii ! 28.03.06, 08:50
          Problem w tym, że zalegają z czynszem i nie mają prawa do lokalu... A do
          konkursu o wynajem nie chcą przystąpić, bo twierdzą, że nie przebiją cenowo
          konkurencji... jednym słowem, chcą tam zostać, bo na zasadach wolnorynkowych
          nie daliby rady...
        • Gość: psyholognistykutas Re: Dość tej żałosnej pederady i histerii ! IP: *.crowley.pl 28.03.06, 09:06
          Ten pytajnik świadczy o tym, że sam nie jesteś pewien. Wyjaśnię więc Twoje
          wątpliwości - nic nie płacą. Możesz być tego pewien.
          • Gość: Hans [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 19:40
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • Gość: szwet14 Re: OBszczekujcie sIĘ i opluwajCIE żałosny narodz IP: *.cust.bredbandsbolaget.se 28.03.06, 20:44
              Co ty z tym narodem? Ludzie wszedzie sa dokladnie tacy sami. Jesli tego nie
              wiesz, to krotko zyles i malo jezdziles po swiecie. Mysle jednak, ze dobrze to
              wiesz, tylko wygodnie ci tak klepac. Tylko po co? Czujesz sie lepszy?
              • Gość: Hans Re: OBszczekujcie sIĘ i opluwajCIE żałosny narodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 21:08
                Jeżeli Ty jeżdziłeś to gdzie ???? gdzie jest taka nienawiść brak szacunku
                ciemnota nietolerancja stykam się z tym na co dzień niestety w życiu codziennym
                tu w tym kraju Tylko w polaczkowie jest taka zawiść tu nawet cyganie są lepsi
                bo trzymają się razem a polaczki łapią się za gardła ...heh
                • Gość: szwet14 Re: OBszczekujcie sIĘ i opluwajCIE żałosny narodz IP: *.cust.bredbandsbolaget.se 28.03.06, 23:14
                  Ja nikogo za gardlo nie lapie i to sie liczy. Zyj i daj zyc. Daj przyklad, a
                  zmieni sie caly swiat. Nie wierzysz w to? A ja wierze i to mi wystarczy.
                  • Gość: Hans Re: OBszczekujcie sIĘ i opluwajCIE żałosny narodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 23:38
                    Ja też ale to za mało ! Dam Ci przykład : dla mnie może sobie po ulicy
                    spacerować za rękę Żyd z Murzynem - nic mi do tego!! Ilu ludzi w tym żałosnym
                    kraju stać na taką tolerancję ?? Kiedy wychodzę z teleskopem oglądać Marsa to
                    patrzą jakbym stamtąd przyleciał ale kiedy banda dresów złopie browary pod
                    blokiem to jest normalne - W TYM KRAJU !! Itede przykładów ile sobie życzysz za
                    każdy zapłać mi 1 zł a rzucam zajęcie i będę majętnym człowiekiem . Temu
                    narodowi kolego jest potrzebna eutanazja... przykre ale prawdziwe!
                    • Gość: szwet14 Re: OBszczekujcie sIĘ i opluwajCIE żałosny narodz IP: *.cust.bredbandsbolaget.se 28.03.06, 23:52
                      Czy teleskop Cie uszlachetnia? Nie w tym wypadku, poniewaz widzisz wokol siebie
                      tylko ciemnote i rozpad. Te zas sa poczwarnym skutkiem dzialan ludzi, ktorzy
                      mieli wplyw na historie. Ich potomni nadal maja wplyw na historie, a cel jest
                      zawsze ten sam - eutanazja narodu. Czy nie widzisz kawalkow puzzla? Po czyjej
                      stronie jestes? Zadziwiasz mnie, bo przeciez nawet najpaskudniejsza poczwarka
                      moze przeistoczyc sie w piekne stworzenie. Trzeba tylko to zrozumiec i dac jej
                      szanse.
                      • Gość: Hans Re: OBszczekujcie sIĘ i opluwajCIE żałosny narodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 23:57
                        to piękne co piszesz ale nierealne.. podyskutowałbym dłużej ale muszę kimać.
                        Obawiam się , że jutro pojutrze i nawet za 10 lat obudzę się w tej samej
                        smutnej rzeczywistości.
                        Pozdrawiam.
                        • Gość: szwet14 Re: OBszczekujcie sIĘ i opluwajCIE żałosny narodz IP: *.cust.bredbandsbolaget.se 29.03.06, 00:20
                          Alez im o to wlasnie chodzi! Aby nie miec nadziei, aby wiare kierowac wylacznie
                          na oltarze zamiast na Czlowieka.
                          "...az sie zdziwilem...," powiedzialo Mumio, gdy pewnego razu sie zbudzilo. To
                          byloby dobre przebudzenie, bo lubie ten kabaret.
                • Gość: niestety polkka Re: OBszczekujcie sIĘ i opluwajCIE żałosny narodz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 13:03
                  niestety to prawda, miałam szczęscie naprawde wole podrózować i z czymś takim
                  jak u nas nigdy się nie spotkałam. Kocham swoj kraj ale elity wymordowano,
                  wyjechaly. Przewaza motłoch za który się wstydzę..... Analfabeci ekonomiczni
                  glosują najgłośniej, pouczają innych. Lepper jako wicepremier to kwint esensja
                  tego społeczeństwa. Prostactwo. zawiść, jad. A na świecie są mili i życzliwi
                  ludzie.....
        • mark.parker Re: Dość tej żałosnej pederady i histerii ! 28.03.06, 23:57
          olecky napisał:

> To miasto wzbrania si
          > e
          > przed przyjeciem "pedalskich" pieniedzy.

Nie wiem, czy płacą, czy nie, ale to miasto nie jest przyjazne :( Całe
          szczęście, że są tam jeszcze ludzie myślący normalnie i nie ulegający
          faszystowskiej histerii.
      • Gość: sympatyk ONI PŁACĄ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 15:03
        Obecni tu krytykanci niech sie przynajmniej zorientuja w sytuacji. Le Madame
        zawsze placilo czynsz i nie jest stroną (w sensie prawnym) w procesie eksmisji.
        Nie placi firma od ktorej Le Madame wynajmuje lokal. To ta firma przegrała
        proces z Miastem o własność kamienicy. Firma ta zawsze dostawała pieniądze od Le
        Ma. Przy okazji eksmitowany jest rowniez sklepik z pamiatkami - kawiarenka "ONA"
        oraz salonik prasowy. Wszyscy sa niewinni w takim sensie ze maja wazne umowy i
        placa czynsz.
        A prawda jest taka ze na koncu Koźlej juz sprzedano grunt, na nim ma powstac 8
        pietrowy hotel, a Le Madame (oraz salonik prasowy i sklepik ONA) maja zostac
        przeksztalcone na pasaz handlowy. Cale gadanie o gejach, alterglobalizmie i
        narkomanii jest tylko przykrywka dlo kolejnego swojego ktory zrobi superbiznesik
        w samym centrum Nowego Miasta. A My? popatrzymy przez szybe na pasaz z
        pamiatkami dla turystow w ktorym ceny sa w euro! zarąbiście, brawo władze miasta!!!
        • dorsai68 Re: ONI PŁACĄ!!! 28.03.06, 17:27
          Taaak?
          serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3242195.html
          "Warunkiem dalszych rozmów miasta z właścicielem klubu ma być opłacenie przez niego zaległego czynszu za bezumowne korzystanie z lokalu. Legierski podkreślił, że nie uiszczał opłat, ponieważ początkowo nie otrzymywał faktur. Gdy zostały one wystawione, opiewały na zbyt dużą kwotę, bo policzono w nich dwukrotnie większy niż faktyczny metraż."
        • Gość: ute Re: ONI PŁACĄ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 07:24
          Gość portalu: sympatyk napisał(a):

> Obecni tu krytykanci niech sie przynajmniej zorientuja w sytuacji. Le Madame
          > zawsze placilo czynsz i nie jest stroną (w sensie prawnym) w procesie
          eksmisji.
          > Nie placi firma od ktorej Le Madame wynajmuje lokal. To ta firma przegrała
          > proces z Miastem o własność kamienicy. Firma ta zawsze dostawała pieniądze od
          L
          > e
          > Ma.

kodeks cywilny mówi, że aby najemca mógł podnająć trzeciemu podmiotowi
          nieruchomość musi mieć zgodę właściciela, więc o czym my mówimy?
          • Gość: daag sciaga z prawa cywilnego IP: 213.17.224.* 29.03.06, 09:57
            > kodeks cywilny mówi, że aby najemca mógł podnająć trzeciemu podmiotowi
            > nieruchomość musi mieć zgodę właściciela, więc o czym my mówimy?

z k.c. nie zaliczyles, ale dla twojej informacji:

najemca moze podnajac osobie trzeciej najeta rzecz o ile umowa mu tego nie
            zabrania - jesli w umowie nie ma takiego ograniczenia wolna wola.

odwrotna sytuacja jest z dzierzawa - mozna ja oddac do uzywania osobie trzeciej
            ale tylko jesli w umowie jest zgoda wlasciciela - bez zapisu w umowie nie ma
            mowy o poddzierzawie.
    • Gość: komornik Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame IP: *.chello.pl 28.03.06, 07:44
      znam Bogla osobiście miałam z nim doczynienia dwa razy!!!!!!!!!kawał z niego
      sk........na , ale ma też odruchy człowieka!!!!!!!!!! W jednej ze spraw mi
    • Gość: władziu No dobrze ,ale jaki jest profil ludzi zadłużonych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 07:53
      Czyja to wina ,że państwo musi wysyłać swojego komornika ?
    • Gość: Kasia [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 08:31
    • Gość: TOP Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame IP: 195.94.222.* 28.03.06, 09:19
      A ja i owszem. Od roku czekam na egzekucje kasy zasądzonej od dłużnika i
      klarnet który ma rewir w mojej dzielnicy jakoś nie kwapi się żeby podjąć
      działania. Może położył łapę na rachunku jakegoś szpitala, więc za groszami sie
      uganiał nie będzie...
    • Gość: Andrzej Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame IP: *.telia.com 28.03.06, 12:15
      "Szanowna" Gazeto Wyborcza, ten pan, ktorego tak nie lubicie i krytykujecie,
      wykonuje tylko swoj obowiazek, do ktorego zobowiazuje go jego praca! Podchodzi
      do niego duzo bardziej serio niz Wy udajacy powaznych, uczciwych dzienikarzy!
      Przedstawiacie jego sylwetke chcac pokazac jaki z niego oprych. Oczywiscie
      oprych pracujacy w bialych rekawiczkach. Dla rownowagi powinniscie teraz
      przedstawic rowniez sylwetki, nawyki i hobby (hehehe!) homoseksualistow, ktorzy
      lamia prawo okupujac nieprawnie zajmowany przez nich lokal! Lamiecie tez prawo
      podajac bez zgody tego czlowieka opis miejsca gdzie mieszka. Najwyzszy czas
      zeby teraz ktos podal publicznie namiary do redaktora Pacewicza i calej reszty
      Waszego homoseksualnego lobby! Mam nadzieje, ze tak sie stanie!
      • Gość: stefan Andrzej, cos Ci sie miesza... IP: *.acn.waw.pl 28.03.06, 14:08
        czy Ty umiesz czytać ze zrozumieniem? W którym miejscu jest napisane, że
        komornik jest oprychem? Nie ma tu ani jednego negatywnego słowa o tym
        człowieku. Wykonuje swoją pracę i chwała mu za to. Chociaż szkoda, że jest taki
        skuteczny, bo Le Madame to świetny klub, a kojarzenie go tylko i wyłącznie z
        homoseksualistami jest na wyrost, nie dalej jak w czwartek byłem tam na jakimś
        filmie, odbywają się fajne spektakle itp. No ale jak nie płacą, to co robić,
        nie ma nic za darmo. Może powinni poszukać jakiegoś mecenasa, miasto, czy
        ministerswo kultury. Choć pewnie przy rządzącym PiS będzie to trudne.
        • Gość: Amdrzej Re: Andrzej, cos Ci sie miesza... IP: *.telia.com 28.03.06, 14:20
          Odezwal sie gosc, ktory twierdzi, ze przeczytal artykul ze
          zrozumineniem...Hehehe...
          • Gość: podlack Re: Andrzej, cos Ci sie miesza... IP: *.cable.ubr07.dals.blueyonder.co.uk 28.03.06, 17:32
            Amdrzej ?? Tak sie podnieciles pisaniem o homoseksualistach, ze z wrazenia
            wlasne imie Ci sie przekrecilo. Jeszcze drza Ci rece...? Na sama mysl...
          • o_olgin Re: Andrzej, cos Ci sie miesza... 28.03.06, 18:56
            jeśłi potrafisz czytać ze zrozumieniem , to zacytuj jakikolwiek fragment
            artykułu w którym coś źle napisano o komorniku. A jeśłi piana Ci mózg i oczy
            zasłania to najpierw sie umyj dobry człowieku potem dopiero czytaj
          • Gość: Hans Andrzejku dla Twojej wiadomości do tego klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 20:16
            przychodzą nie tylko homoseksualiści ale po prostu ludzie TOLERANCYJNI -
            sprawdż co to oznacza...
            • wuuuj [...] 29.03.06, 02:11
            • Gość: visitor Re: Tolerancja wybiórcza a la Szczuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 13:46
              Tolerancja wybiórcza ,tylko dla homosekualistów ,różowych itp.Ale dal niepełnosprawnych ,murzynów i innych to już nie.Bajki o tolerancji to sobie możesz opowiadać,raz byłem w tym lokalu przypadkowo.
      • Gość: foruman Podobno tylko 7% Polaków potrafi... IP: *.matrix.pl / *.matrix.pl 28.03.06, 15:56
        ... przeczytać i zrozumieć tekst z przeciętnej gazety. Nic dodać nic ująć.
      • Gość: locke Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame IP: *.prosoft.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 20:51
        Heheh czlowieku zal mi ciebie jesli homoseksulaizm to dla ciebie obelga. Sadzac
        po twoim poscie, nie przeczytales tekstu ze zrozumieniem, albo umyslnie
        doszukujesz sie w nim jak najgorszych intencji. Nie wiem czy nie zauwazyles ale
        gazeta wcale nie krytykuje tego "pana" (jak raczyles sie wyrazic). Jest to
        raczej dosc obiektywny opis osoby, ktora wykonuje akt budzacy w tym momencie
        uzasadnione kontrowersje. Wydaje mi sie (po opiniach takich jak twoja zaczynam w
        to watpic) ze wszyscy rozumieja to jak dziala instytucja komornika. Polecam
        twojej uwadze powiekszenie wlasnej tolerancji do zachowan odmiennych niz twoje,
        oraz dystans do spraw o ktorych piszesz ( i o ktorych nie masz zielonego pojecia).
    • barka01 Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame 28.03.06, 14:18
      Komornik to komornik. Ma taką pracę, króra nie przysparza mu ogólnej sympatii.
      Ma wyrok sądowy ,a więc ma prawo i obowiązek zgodnie z nim przeprowadzić
      eksmisję. Nie ma o czym deliberować. Czas na dyskusje był przed wydaniem wyroku
      w sądzie.
    • Gość: monic Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame IP: *.lan / 83.238.15.* 28.03.06, 14:31
      prostak
      • Gość: john doe potrzebny jest Lucjan Bohme!!! IP: 193.111.166.* 28.03.06, 14:44
        Lucjan Bohme dałby rade zwindykować nawet samego Chucka Norrisa
    • Gość: aa Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 15:29
      Precz z zaściankiem serwowanym nam przez PIS
    • herr_wolf Idiotyczny artykuł o niczym 28.03.06, 17:28
      O czym niby jest ten artykuł ? że facet jest komornikiem ? Artykuł ma tylko odgrzać temat i rozdmuchać sprawę.
      • Gość: Ktoś Re: Idiotyczny artykuł o niczym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 21:49
        To jest hurtownia a nie kancelaria! Wtajemniczeni będą wiedzieć o co chodzi:)
    • Gość: ząbki forever Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 17:32
      Sloggi, głosisz poglądy antypaństwowe. Bez takich "organów wykonawczych" państwo byłoby fikcją. I zapewne nastałaby anarchia.
    • krwawabestia Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame 28.03.06, 17:44
      jaka trzeba byc gnida zeby zostac komornikiem
      pewnie w rodzinie w poprzednich pokoleniach byli jacyc donosiciele albo zdrajcy
    • Gość: wojtek Re: Powodzenia panie komorniku! IP: *.chello.pl 28.03.06, 17:44
      Bywalec LM
    • Gość: seb Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame IP: *.man.polbox.pl 28.03.06, 17:54
      Ktoś, kto wykonuje ten zawód jest dla mnie totalnym bydlakiem.
      • o_olgin Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame 28.03.06, 19:00
        ciekawe co powiesz gdy ktoś Tobie będzie winien kase i będzisz chciał ja
        odzyskać zgodnie z prawem
        • dgr Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame 29.03.06, 14:00
          Nie wiesz co zrobi ?
          Pójdzie do komornika i będzie prosił żeby jak najszybciej zwindykować jego
          dłużnika bo on strasznie potrzebuje tych pieniędzy. A na forum będzie pisał że
          każdy komornik to bydlak.
    • Gość: res Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame IP: *.man.polbox.pl 28.03.06, 17:55
      Komornik to zawód dla bydlaków.
      • krwawabestia Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame 28.03.06, 17:57
        i dla półmózgow
      • Gość: art Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 19:07
        a wiesz że j abędąc asesorem dostałem już nieraz kwiaty i podziękowania za to
        że pracownicy dostali swoją zaległą pensję bo pracodawca "bydlak" im nie płacił.
    • Gość: Bart do tych wszystkich krzykaczy IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.06, 18:02
      zanim podniesiecie kolejne histeryczne larum, wczytajcie sie lepiej w kpc i
      odpowiednie ustawy; dopiero wtedy komentujcie specyfike tej pracy. w przeciwnym
      razie, obnazajac swoja niewiedze, dajecie dowod swojej glupoty.
      komentarza w kwestii "pederastow" i podobnych okreslen nie dam; nie ten poziom,
      nie ta opcja swiatopogladowa:)
      • krwawabestia [...] 28.03.06, 18:05
    • from.sarah.with.love Ojciec Redaktor ojcem wszystkich pedziów.... 28.03.06, 18:07
      polskie dzieci nie mają co jeść, ale ważniejszym tematem jest istnienie jakiegoś
      ekskluzywnego klubiku w tym a nie innym miejscu. Gejowskie lobby jest na tyle
      potężne i bogate, że bez trudu wynajmie sobie inne miejsce w mieście.

a później się dziwią, że ludzie głosują na Leppera... Lepper i jego partia ma w
      tym kraju przyszłość!!!
      • krwawabestia Re: Ojciec Redaktor ojcem wszystkich pedziów.... 28.03.06, 18:12
        chyba cos ci sie popierniczyło lepper nie ma przyszłosci
        jego zwolennikow przejał pis podobnie jak zwolennikow lpr
    • Gość: gall anonim Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 18:17
      Nie ma w tej historii nic romantycznego - komornikami zostają dzieci komorników
      bo nikogo innego nie dopuszcza się do zawodu. Bardzo szybko można się wzbogacić
      ale też praca komornika nie jest lekka, łatwa i przyjemna. Co nie zmienia faktu,
      że nikogo nowego nie dopuszczą bo duży szmal się na tym zarabia. Anioły to nie
      są - po prostu dobrze ustawieni, czasem suk...syny czasem w miarę normalni
      ludzie którzy wykonują niewdzięczną pracę. Ale zdecydowana większość nieźle na
      tym wychodzi.
      • krwawabestia Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame 28.03.06, 18:20
        Nie ma w tej historii nic romantycznego - komornikami zostają dzieci komorników
        > bo nikogo innego nie dopuszcza się do zawodu

ale ktos musiał ten proceder w rodzinie zaczac - ciekawe czym sie zajmował
        wczesniej ze tak nisko upadł
    • Gość: internauta Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 18:29
      Ile zarabiają komornicy (pytam z ciekawości, proszę o dość dokładne odpowiedzi).
      • Gość: xyz Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame IP: *.echostar.pl 29.03.06, 08:26
        Nie da się dokładnie odpowiedzieć. Wszystko zależy od tego, jaki ma rewir
        (mały/duży, biedny/bogaty) i jakie ma sprawy (także te "z wyboru" a więc spoza
        rewiru). Jak wskazano w artykule - zarabia z opłat. Z tego utrzymuje kancelarie
        a reszta to jego dochós. Zdarza się, że niektórzy komornicy przez kilka
        miesięcy w roku dokładają do interesu (głównie dotyczy to Polski wschodniej)
        ale są i tacy, którzy regularnie zarabiają ogromne pieniądze. Średnia w
        środkowej Wielkopolsce gdzie pracuje i znam realia to jakieś 4-8 tysięcy
        miesięcznie. Choć takie uśrednianie, prawdę mówiąc, niewiele warte. Tak to już
        jest gdy żyjesz z procenta od sprawy. Są znacznie bogatsi, są i tacy, którym
        ledwo starcza na utrzymanie biura (koszty są bardzo duże, kilka tysięcy złoty
        miesięcznie pochłania sama korespondencja, którą trzeba wysyłać za
        potwierdzeniem odbioru).
    • Gość: płyń Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame IP: 81.210.81.* 28.03.06, 18:35
      Ludzie tacy są potrzebni, gdyż ktoś musi robić porządek z oszukańczymi
      podmiotami.
      • krwawabestia Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame 28.03.06, 18:39
        porzadek to powinno sie zrobic z placem defilad ze stadionem dziesieciolecia
        i co sie robi? nic
        niezle to smierdzi wiec trzeba szukac czegos innego zeby nikt sie nie czepiał
    • ppo Dlaczego? 28.03.06, 18:39
      Ten człowiek wykonuje tylko swoją pracę i z tego, co piszą wykonuje ją dobrze.
      To nie jego wina, że jest tak, jak jest z tym klubem.
      • krwawabestia Re: Dlaczego? 28.03.06, 18:42
        a czy ktos go obwinia? zastanawiamy sie jedynie jakim człowieczkiem trzeba byc
        aby wykonywac taki zawod - i jak jego przodkowie dostali sie do tak eksluzywnej
        branzy
        • sonia_p Re: Dlaczego? 28.03.06, 18:58
          Uwielbiam jak wypowiadaja sie osoby nie majace pojecia o problemie!!!
          Le MADAME - PŁACI!
          To nie chodzi o pieniadze , chodzi o to ze miasto ich tam nie chce
          Co ciekawe - miasto nie mieszkancy kamienicy z ktorymi Legierski sie dogadal (te starsze osoby ktore widzieliscie w telewizji i wypowiadalay sie ze klub im przeszkadza bo halasuje sa z blokow po drugiej stronie ulicy - czesto oddalonych nawet od samej kozlej o paredziesiat metrow!)

A wywala klub bo miasto chce te swietnie zlokalizowana kamienice sprzedac za grube miliony - na kozlej ma powstac hotel (teraz gdzie sa tam garazae) taki min 7 pietrowy (gratulacje dla okolicznych mieszkancow z hotelem i jego zapleczem bedziecie mieli cisze i spokoj - jedyne co ich usprawiedliwia to to ze nikt ich o tym nie poinformowal co kochane miasto szykuje)

A na Kozlej 12 planuje sie zaplecze tego hotelu w postaci klubow i gastronomi (duzo uciazliwszej niz teraz jest)
          I to sa fakty

domysly zas (nie wiem czy prawdziwe- zaznaczam!) to takie jaka łapowe dostaly wladze ze zgodzily sie na taki uklad - chodza sluchy ze chyba duza i pewnie juz w wiekszej czesci wydana skoro tak histerycznie staraja sie klub wywalic
          To samo chca zrobic z salonikiem prasowym i galeria sztuki - tu juz nie ma argumentu ze zaklocaja spokoj i gorsza okoliczna ludnosc - wiec wymyslili "remont" kamienicy ;)
          Pewnie remont bedzie - ale juz zrobiony przez nowego wlasciciela tej kamienicy - kogos a la Pan Kulczyk;)

i jeszcze jedno - dobrze by bylo gdyby GW zainteresowala sie pewną fundacja o kwaiatowej nazwie ;)(niby od dzieci) ktora zajmuje czesc lokali na kozlej
          Ich nikt nie wywalil - a bardzo chetnie zaopiekowali by sie tymi budynkami, aż ich łapki świerzbia ;)
          • krwawabestia Re: Dlaczego? 28.03.06, 19:07
            o FoL-u sie duzo mowi w miescie a nic nie robi
            ale podobno maja mocne plecy - moze po wyborach cos sie ruszy
          • auto258374 Czemu nie zrobią zrzutki? 29.03.06, 10:42
            serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3242195.html
            "Warunkiem dalszych rozmów miasta z właścicielem klubu ma być opłacenie przez
            niego zaległego czynszu za bezumowne korzystanie z lokalu."

Jak Legierski nie płaci to oczywiste że go chcą eksmitować. Czemu manifestancji
            nie zrobią zrzutki i nie zapłacą długów swojego ulubionego lokalu? Chyba ktoś
            robi z nich idiotów, żeby krzyczeli w obronie biznesiku Legierskiego.
      • Gość: Ktoś Re: Dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 21:46
        To jest hurtownia a nie kancelaria! Tylko wtajemniczeni będą wiedzieć o co chodzi:)
    • Gość: komornik_gda powodzenia kolego IP: *.cable.tmark.pl 28.03.06, 18:59
      życzę powodzenia...
      szkoda klubu, ale prawo jest prawem...
    • Gość: ola p. Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 19:07
      le ma- power to the people!
    • Gość: Kaczka dziwaczka Rkomornicy to rozbójnicy IP: *.zabka.pl 28.03.06, 19:09
      • Gość: bufonnietolerancyj a pedaliska to wsciekle psiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 20:28
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka