sloggi 28.03.06, 01:05 Nie życzę temu panu sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: płyń z wisłą! Dość tej żałosnej pederady i histerii ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 01:21 Nie płacą - wio stamtąd. Wynająć sobie lokal na ogólnych zasadach. Odpowiedz Link Zgłoś
tominaley Re: Dość tej żałosnej pederady i histerii ! 28.03.06, 01:24 podobno to dlatego ze Jarek zalega ze skladkami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OstEuropa Za Bugiem właśnie radzą sobie z "histerią":) IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.03.06, 20:03 I z całym tym bałaganem przemycanym przez Wiadome Siły (nie bez udziału Obcych:) pod szyldem tzw. demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogoń Lwów Dla mnie prostytutka i komornik to to samo. IP: *.dip.t-dialin.net 29.03.06, 00:14 Nawet powiem, że panienki darzyłbym większym sentymentem. Kumpel z klasy został komornikiem. Gdyby mnie ktoś wtedy zapytał kto z nas nim zostanie wskazałbym na niego. Menda najgorsza. Palić, palił, ale kupić nigdy niemógł, bo zawsze zbierał na magnetofon, na kasetę, na dżinsy wranglera. Teraz się szmaci wyciągając ostatnie grosze od meneli, którym ja czasem dokładam 2 zł do wina. Jamu nie mówię cześć na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GB Fotki komornika IP: *.dip.t-dialin.net 29.03.06, 00:19 www.zieloni2004.pl/portal/index.php?s2=1653 No jeśli ten bubek łysiejący z buraczaną rumianąmordkąma urodęmodela, to autor tekstu zna się na modelach jak ja na gwiazdach. Długie włosy miał... hahahhaha Chyba takie jak Kryszak... przy całej sympatii do Kryszaka....... www.amikoj.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesley z usa Re: Dla mnie prostytutka i komornik to to samo. IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 29.03.06, 02:30 swieta racja tylko menda,pijawka, morze zostac komornikiem,natomiast do policji na stale poszli najgorsi i najbardziej tepi uczniowie z podstawowki do ktorej chodzilem ...cos w tym jest...z tad chyba nieudolnosc naszej policji .mam nadzieje ze w dzisiejszych czasach jest trudniej dostac sie do policji niz 20 lat temu,gdy brali ludzi z lapanki ,na stale do milicji {tak sie to nazywalo} jeden taki powtarzal 2 razy 7 klase i 2 razy 8 klase podstawowki do ktorej chodzilem teraz pracoje w policji drogowej juz zbudowal dom ...che che che..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quosoo Re: Dla mnie prostytutka i komornik to to samo. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.03.06, 07:38 "z tad", "procoje" - czy jestes w tej grupie, ktora wybrala sluzbe w policji czy tamtym szlo w szkole jeszcze gorzej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Dla mnie prostytutka i komornik to to samo. IP: 212.182.119.* 29.03.06, 08:07 Chyba nie wszyscy najbardziej tępi poszli do policji z twojej klasy sądząc po błędach ortograficznych jakie robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoligni Re: Dla mnie prostytutka i komornik to to samo. 29.03.06, 09:51 Niby to do policji tacy najbardziej tepi ida... a tak sobie czytam tego posta i widze, ze (cytat): "...cos w tym jest...z tad chyba nieudolnosc naszej policji" I tak sobie mysle, ze jak ktos ocenia innych jako tepych - to siebie uwaza za nie-tepego... a mimo to nie umie napisac "STĄD" ... Ale to tylko taka zlosliwosc drobna... Sam policjantem nie jestem - ale widzialem kilku, co to potrafia napisac poprawnie "stad" ;-) Pozdrawiam wesleya z usa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FFalk Komornik TO NIE TO SAMO co prostytutka!!!! IP: *.nat.student.pw.edu.pl 29.03.06, 11:43 Ludzie, którzy uważają komorników za "mendy, pijawki" itd. wykazują poziom świadomości społecznej na poziomie dziecka, które wyklina nauczyciela wpisującego mu naganę do zeszytu z zachowania. Dziecko nie czuje winy, widzi tylko wymierzaną na nim karę. Gdyby ludzie wywiązywali się ze swoich zobowiązań, to komornicy nie musieliby istnieć! Jeżeli ukrywając swój majątek, albo nie spiesząc się ze spłatą, oszukują wierzycieli i narażają ich na straty to chyba dobrze, że są osoby, których zawodowa rola polega na odbieraniu im tego, co powinni dawno oddać. A że jeden komornik jest bardziej obcesowy od drugiego to już kwestia statystycznego rozkładu, tak samo jest wśród innych zawodów. PS: Policji też powinno nie być, prawda? Mandaty wlepijają za nic. Bandyci, pijawki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uli Re: Komornik TO TO SAMO co prostytutka!!!! IP: 213.18.121.* 29.03.06, 14:10 Ciekawe ile majątku ludzi opchnał za 5% wartości lub za łapówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dla mnie prostytutka i komornik to to samo. IP: *.mofnet.gov.pl 29.03.06, 09:12 No to gratuluje braku jakiegokolwiek pojęcia o obu zawodach, a jeżeli się odnosisz do chrakteru ludzi to nie ma to żadnego związku z profesją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Dla mnie prostytutka i komornik to to samo. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 31.03.06, 09:57 ...podobnie, jak murarz, informatyk, kierowca, lekarz. Zajęcia ludzi, z których oni się utrzymują. W każdym zawodzie można być szmatą, a można być w porządku. Ja znam sporo dziewczyn z biznesu erotycznego, które są super i - daj Boziu tyle uczciwości posłom PiS-u. Podobnie komornicy. Ten od LeMa - sądząc po stylu działania - wykląda OK. Robi swoje bez chamstwa, spokojnie i konsekwentnie, no taką ma pracę... Pozdrowienia dla dziewczyn i pana Komornika :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Zobowiązania trzeba płacić, nie dorabiać filozofię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 10:11 I tyle - jakby ludzie płacili to, do czego się zobowiązali, to by nie było komorników. Skąd więc ta niechęć do tych ludzi? Można mieć pretensje do tego, jak działają - to już zależy, czy człowiek jest człowiekiem czy bydlakiem, ale sama instytucja komornika - nie wiem, w czym problem... Odpowiedz Link Zgłoś
olecky Re: Dość tej żałosnej pederady i histerii ! 28.03.06, 07:30 Gość portalu: płyń z wisłą! napisał(a): > Nie płacą - wio stamtąd. przeciez placa? > Wynająć sobie lokal na ogólnych zasadach. wydaje sie, ze taki jest glowny postulat protestujacych. To miasto wzbrania sie przed przyjeciem "pedalskich" pieniedzy. pozdrawiam, olek Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: Dość tej żałosnej pederady i histerii ! 28.03.06, 08:50 Problem w tym, że zalegają z czynszem i nie mają prawa do lokalu... A do konkursu o wynajem nie chcą przystąpić, bo twierdzą, że nie przebiją cenowo konkurencji... jednym słowem, chcą tam zostać, bo na zasadach wolnorynkowych nie daliby rady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psyholognistykutas Re: Dość tej żałosnej pederady i histerii ! IP: *.crowley.pl 28.03.06, 09:06 Ten pytajnik świadczy o tym, że sam nie jesteś pewien. Wyjaśnię więc Twoje wątpliwości - nic nie płacą. Możesz być tego pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 19:40 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwet14 Re: OBszczekujcie sIĘ i opluwajCIE żałosny narodz IP: *.cust.bredbandsbolaget.se 28.03.06, 20:44 Co ty z tym narodem? Ludzie wszedzie sa dokladnie tacy sami. Jesli tego nie wiesz, to krotko zyles i malo jezdziles po swiecie. Mysle jednak, ze dobrze to wiesz, tylko wygodnie ci tak klepac. Tylko po co? Czujesz sie lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: OBszczekujcie sIĘ i opluwajCIE żałosny narodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 21:08 Jeżeli Ty jeżdziłeś to gdzie ???? gdzie jest taka nienawiść brak szacunku ciemnota nietolerancja stykam się z tym na co dzień niestety w życiu codziennym tu w tym kraju Tylko w polaczkowie jest taka zawiść tu nawet cyganie są lepsi bo trzymają się razem a polaczki łapią się za gardła ...heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwet14 Re: OBszczekujcie sIĘ i opluwajCIE żałosny narodz IP: *.cust.bredbandsbolaget.se 28.03.06, 23:14 Ja nikogo za gardlo nie lapie i to sie liczy. Zyj i daj zyc. Daj przyklad, a zmieni sie caly swiat. Nie wierzysz w to? A ja wierze i to mi wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: OBszczekujcie sIĘ i opluwajCIE żałosny narodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 23:38 Ja też ale to za mało ! Dam Ci przykład : dla mnie może sobie po ulicy spacerować za rękę Żyd z Murzynem - nic mi do tego!! Ilu ludzi w tym żałosnym kraju stać na taką tolerancję ?? Kiedy wychodzę z teleskopem oglądać Marsa to patrzą jakbym stamtąd przyleciał ale kiedy banda dresów złopie browary pod blokiem to jest normalne - W TYM KRAJU !! Itede przykładów ile sobie życzysz za każdy zapłać mi 1 zł a rzucam zajęcie i będę majętnym człowiekiem . Temu narodowi kolego jest potrzebna eutanazja... przykre ale prawdziwe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwet14 Re: OBszczekujcie sIĘ i opluwajCIE żałosny narodz IP: *.cust.bredbandsbolaget.se 28.03.06, 23:52 Czy teleskop Cie uszlachetnia? Nie w tym wypadku, poniewaz widzisz wokol siebie tylko ciemnote i rozpad. Te zas sa poczwarnym skutkiem dzialan ludzi, ktorzy mieli wplyw na historie. Ich potomni nadal maja wplyw na historie, a cel jest zawsze ten sam - eutanazja narodu. Czy nie widzisz kawalkow puzzla? Po czyjej stronie jestes? Zadziwiasz mnie, bo przeciez nawet najpaskudniejsza poczwarka moze przeistoczyc sie w piekne stworzenie. Trzeba tylko to zrozumiec i dac jej szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: OBszczekujcie sIĘ i opluwajCIE żałosny narodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 23:57 to piękne co piszesz ale nierealne.. podyskutowałbym dłużej ale muszę kimać. Obawiam się , że jutro pojutrze i nawet za 10 lat obudzę się w tej samej smutnej rzeczywistości. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwet14 Re: OBszczekujcie sIĘ i opluwajCIE żałosny narodz IP: *.cust.bredbandsbolaget.se 29.03.06, 00:20 Alez im o to wlasnie chodzi! Aby nie miec nadziei, aby wiare kierowac wylacznie na oltarze zamiast na Czlowieka. "...az sie zdziwilem...," powiedzialo Mumio, gdy pewnego razu sie zbudzilo. To byloby dobre przebudzenie, bo lubie ten kabaret. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestety polkka Re: OBszczekujcie sIĘ i opluwajCIE żałosny narodz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 13:03 niestety to prawda, miałam szczęscie naprawde wole podrózować i z czymś takim jak u nas nigdy się nie spotkałam. Kocham swoj kraj ale elity wymordowano, wyjechaly. Przewaza motłoch za który się wstydzę..... Analfabeci ekonomiczni glosują najgłośniej, pouczają innych. Lepper jako wicepremier to kwint esensja tego społeczeństwa. Prostactwo. zawiść, jad. A na świecie są mili i życzliwi ludzie..... Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Dość tej żałosnej pederady i histerii ! 28.03.06, 23:57 olecky napisał: > To miasto wzbrania si > e > przed przyjeciem "pedalskich" pieniedzy. Nie wiem, czy płacą, czy nie, ale to miasto nie jest przyjazne :( Całe szczęście, że są tam jeszcze ludzie myślący normalnie i nie ulegający faszystowskiej histerii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk ONI PŁACĄ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 15:03 Obecni tu krytykanci niech sie przynajmniej zorientuja w sytuacji. Le Madame zawsze placilo czynsz i nie jest stroną (w sensie prawnym) w procesie eksmisji. Nie placi firma od ktorej Le Madame wynajmuje lokal. To ta firma przegrała proces z Miastem o własność kamienicy. Firma ta zawsze dostawała pieniądze od Le Ma. Przy okazji eksmitowany jest rowniez sklepik z pamiatkami - kawiarenka "ONA" oraz salonik prasowy. Wszyscy sa niewinni w takim sensie ze maja wazne umowy i placa czynsz. A prawda jest taka ze na koncu Koźlej juz sprzedano grunt, na nim ma powstac 8 pietrowy hotel, a Le Madame (oraz salonik prasowy i sklepik ONA) maja zostac przeksztalcone na pasaz handlowy. Cale gadanie o gejach, alterglobalizmie i narkomanii jest tylko przykrywka dlo kolejnego swojego ktory zrobi superbiznesik w samym centrum Nowego Miasta. A My? popatrzymy przez szybe na pasaz z pamiatkami dla turystow w ktorym ceny sa w euro! zarąbiście, brawo władze miasta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: ONI PŁACĄ!!! 28.03.06, 17:27 Taaak? serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3242195.html "Warunkiem dalszych rozmów miasta z właścicielem klubu ma być opłacenie przez niego zaległego czynszu za bezumowne korzystanie z lokalu. Legierski podkreślił, że nie uiszczał opłat, ponieważ początkowo nie otrzymywał faktur. Gdy zostały one wystawione, opiewały na zbyt dużą kwotę, bo policzono w nich dwukrotnie większy niż faktyczny metraż." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ute Re: ONI PŁACĄ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 07:24 Gość portalu: sympatyk napisał(a): > Obecni tu krytykanci niech sie przynajmniej zorientuja w sytuacji. Le Madame > zawsze placilo czynsz i nie jest stroną (w sensie prawnym) w procesie eksmisji. > Nie placi firma od ktorej Le Madame wynajmuje lokal. To ta firma przegrała > proces z Miastem o własność kamienicy. Firma ta zawsze dostawała pieniądze od L > e > Ma. kodeks cywilny mówi, że aby najemca mógł podnająć trzeciemu podmiotowi nieruchomość musi mieć zgodę właściciela, więc o czym my mówimy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daag sciaga z prawa cywilnego IP: 213.17.224.* 29.03.06, 09:57 > kodeks cywilny mówi, że aby najemca mógł podnająć trzeciemu podmiotowi > nieruchomość musi mieć zgodę właściciela, więc o czym my mówimy? z k.c. nie zaliczyles, ale dla twojej informacji: najemca moze podnajac osobie trzeciej najeta rzecz o ile umowa mu tego nie zabrania - jesli w umowie nie ma takiego ograniczenia wolna wola. odwrotna sytuacja jest z dzierzawa - mozna ja oddac do uzywania osobie trzeciej ale tylko jesli w umowie jest zgoda wlasciciela - bez zapisu w umowie nie ma mowy o poddzierzawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komornik Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame IP: *.chello.pl 28.03.06, 07:44 znam Bogla osobiście miałam z nim doczynienia dwa razy!!!!!!!!!kawał z niego sk........na , ale ma też odruchy człowieka!!!!!!!!!! W jednej ze spraw mi pomógł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: władziu No dobrze ,ale jaki jest profil ludzi zadłużonych? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 07:53 Czyja to wina ,że państwo musi wysyłać swojego komornika ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 08:31 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOP Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame IP: 195.94.222.* 28.03.06, 09:19 A ja i owszem. Od roku czekam na egzekucje kasy zasądzonej od dłużnika i klarnet który ma rewir w mojej dzielnicy jakoś nie kwapi się żeby podjąć działania. Może położył łapę na rachunku jakegoś szpitala, więc za groszami sie uganiał nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame IP: *.telia.com 28.03.06, 12:15 "Szanowna" Gazeto Wyborcza, ten pan, ktorego tak nie lubicie i krytykujecie, wykonuje tylko swoj obowiazek, do ktorego zobowiazuje go jego praca! Podchodzi do niego duzo bardziej serio niz Wy udajacy powaznych, uczciwych dzienikarzy! Przedstawiacie jego sylwetke chcac pokazac jaki z niego oprych. Oczywiscie oprych pracujacy w bialych rekawiczkach. Dla rownowagi powinniscie teraz przedstawic rowniez sylwetki, nawyki i hobby (hehehe!) homoseksualistow, ktorzy lamia prawo okupujac nieprawnie zajmowany przez nich lokal! Lamiecie tez prawo podajac bez zgody tego czlowieka opis miejsca gdzie mieszka. Najwyzszy czas zeby teraz ktos podal publicznie namiary do redaktora Pacewicza i calej reszty Waszego homoseksualnego lobby! Mam nadzieje, ze tak sie stanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Andrzej, cos Ci sie miesza... IP: *.acn.waw.pl 28.03.06, 14:08 czy Ty umiesz czytać ze zrozumieniem? W którym miejscu jest napisane, że komornik jest oprychem? Nie ma tu ani jednego negatywnego słowa o tym człowieku. Wykonuje swoją pracę i chwała mu za to. Chociaż szkoda, że jest taki skuteczny, bo Le Madame to świetny klub, a kojarzenie go tylko i wyłącznie z homoseksualistami jest na wyrost, nie dalej jak w czwartek byłem tam na jakimś filmie, odbywają się fajne spektakle itp. No ale jak nie płacą, to co robić, nie ma nic za darmo. Może powinni poszukać jakiegoś mecenasa, miasto, czy ministerswo kultury. Choć pewnie przy rządzącym PiS będzie to trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amdrzej Re: Andrzej, cos Ci sie miesza... IP: *.telia.com 28.03.06, 14:20 Odezwal sie gosc, ktory twierdzi, ze przeczytal artykul ze zrozumineniem...Hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podlack Re: Andrzej, cos Ci sie miesza... IP: *.cable.ubr07.dals.blueyonder.co.uk 28.03.06, 17:32 Amdrzej ?? Tak sie podnieciles pisaniem o homoseksualistach, ze z wrazenia wlasne imie Ci sie przekrecilo. Jeszcze drza Ci rece...? Na sama mysl... Odpowiedz Link Zgłoś
o_olgin Re: Andrzej, cos Ci sie miesza... 28.03.06, 18:56 jeśłi potrafisz czytać ze zrozumieniem , to zacytuj jakikolwiek fragment artykułu w którym coś źle napisano o komorniku. A jeśłi piana Ci mózg i oczy zasłania to najpierw sie umyj dobry człowieku potem dopiero czytaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Andrzejku dla Twojej wiadomości do tego klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 20:16 przychodzą nie tylko homoseksualiści ale po prostu ludzie TOLERANCYJNI - sprawdż co to oznacza... Odpowiedz Link Zgłoś
wuuuj [...] 29.03.06, 02:11 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: visitor Re: Tolerancja wybiórcza a la Szczuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 13:46 Tolerancja wybiórcza ,tylko dla homosekualistów ,różowych itp.Ale dal niepełnosprawnych ,murzynów i innych to już nie.Bajki o tolerancji to sobie możesz opowiadać,raz byłem w tym lokalu przypadkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foruman Podobno tylko 7% Polaków potrafi... IP: *.matrix.pl / *.matrix.pl 28.03.06, 15:56 ... przeczytać i zrozumieć tekst z przeciętnej gazety. Nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: locke Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame IP: *.prosoft.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 20:51 Heheh czlowieku zal mi ciebie jesli homoseksulaizm to dla ciebie obelga. Sadzac po twoim poscie, nie przeczytales tekstu ze zrozumieniem, albo umyslnie doszukujesz sie w nim jak najgorszych intencji. Nie wiem czy nie zauwazyles ale gazeta wcale nie krytykuje tego "pana" (jak raczyles sie wyrazic). Jest to raczej dosc obiektywny opis osoby, ktora wykonuje akt budzacy w tym momencie uzasadnione kontrowersje. Wydaje mi sie (po opiniach takich jak twoja zaczynam w to watpic) ze wszyscy rozumieja to jak dziala instytucja komornika. Polecam twojej uwadze powiekszenie wlasnej tolerancji do zachowan odmiennych niz twoje, oraz dystans do spraw o ktorych piszesz ( i o ktorych nie masz zielonego pojecia). Odpowiedz Link Zgłoś
barka01 Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame 28.03.06, 14:18 Komornik to komornik. Ma taką pracę, króra nie przysparza mu ogólnej sympatii. Ma wyrok sądowy ,a więc ma prawo i obowiązek zgodnie z nim przeprowadzić eksmisję. Nie ma o czym deliberować. Czas na dyskusje był przed wydaniem wyroku w sądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monic Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame IP: *.lan / 83.238.15.* 28.03.06, 14:31 prostak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john doe potrzebny jest Lucjan Bohme!!! IP: 193.111.166.* 28.03.06, 14:44 Lucjan Bohme dałby rade zwindykować nawet samego Chucka Norrisa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 15:29 Precz z zaściankiem serwowanym nam przez PIS Odpowiedz Link Zgłoś
herr_wolf Idiotyczny artykuł o niczym 28.03.06, 17:28 O czym niby jest ten artykuł ? że facet jest komornikiem ? Artykuł ma tylko odgrzać temat i rozdmuchać sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Idiotyczny artykuł o niczym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 21:49 To jest hurtownia a nie kancelaria! Wtajemniczeni będą wiedzieć o co chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ząbki forever Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 17:32 Sloggi, głosisz poglądy antypaństwowe. Bez takich "organów wykonawczych" państwo byłoby fikcją. I zapewne nastałaby anarchia. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame 28.03.06, 17:44 jaka trzeba byc gnida zeby zostac komornikiem pewnie w rodzinie w poprzednich pokoleniach byli jacyc donosiciele albo zdrajcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Powodzenia panie komorniku! IP: *.chello.pl 28.03.06, 17:44 Bywalec LM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame IP: *.man.polbox.pl 28.03.06, 17:54 Ktoś, kto wykonuje ten zawód jest dla mnie totalnym bydlakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
o_olgin Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame 28.03.06, 19:00 ciekawe co powiesz gdy ktoś Tobie będzie winien kase i będzisz chciał ja odzyskać zgodnie z prawem Odpowiedz Link Zgłoś
dgr Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame 29.03.06, 14:00 Nie wiesz co zrobi ? Pójdzie do komornika i będzie prosił żeby jak najszybciej zwindykować jego dłużnika bo on strasznie potrzebuje tych pieniędzy. A na forum będzie pisał że każdy komornik to bydlak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame IP: *.man.polbox.pl 28.03.06, 17:55 Komornik to zawód dla bydlaków. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame 28.03.06, 17:57 i dla półmózgow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 19:07 a wiesz że j abędąc asesorem dostałem już nieraz kwiaty i podziękowania za to że pracownicy dostali swoją zaległą pensję bo pracodawca "bydlak" im nie płacił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart do tych wszystkich krzykaczy IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.06, 18:02 zanim podniesiecie kolejne histeryczne larum, wczytajcie sie lepiej w kpc i odpowiednie ustawy; dopiero wtedy komentujcie specyfike tej pracy. w przeciwnym razie, obnazajac swoja niewiedze, dajecie dowod swojej glupoty. komentarza w kwestii "pederastow" i podobnych okreslen nie dam; nie ten poziom, nie ta opcja swiatopogladowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia [...] 28.03.06, 18:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
from.sarah.with.love Ojciec Redaktor ojcem wszystkich pedziów.... 28.03.06, 18:07 polskie dzieci nie mają co jeść, ale ważniejszym tematem jest istnienie jakiegoś ekskluzywnego klubiku w tym a nie innym miejscu. Gejowskie lobby jest na tyle potężne i bogate, że bez trudu wynajmie sobie inne miejsce w mieście. a później się dziwią, że ludzie głosują na Leppera... Lepper i jego partia ma w tym kraju przyszłość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Ojciec Redaktor ojcem wszystkich pedziów.... 28.03.06, 18:12 chyba cos ci sie popierniczyło lepper nie ma przyszłosci jego zwolennikow przejał pis podobnie jak zwolennikow lpr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall anonim Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 18:17 Nie ma w tej historii nic romantycznego - komornikami zostają dzieci komorników bo nikogo innego nie dopuszcza się do zawodu. Bardzo szybko można się wzbogacić ale też praca komornika nie jest lekka, łatwa i przyjemna. Co nie zmienia faktu, że nikogo nowego nie dopuszczą bo duży szmal się na tym zarabia. Anioły to nie są - po prostu dobrze ustawieni, czasem suk...syny czasem w miarę normalni ludzie którzy wykonują niewdzięczną pracę. Ale zdecydowana większość nieźle na tym wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame 28.03.06, 18:20 Nie ma w tej historii nic romantycznego - komornikami zostają dzieci komorników > bo nikogo innego nie dopuszcza się do zawodu ale ktos musiał ten proceder w rodzinie zaczac - ciekawe czym sie zajmował wczesniej ze tak nisko upadł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 18:29 Ile zarabiają komornicy (pytam z ciekawości, proszę o dość dokładne odpowiedzi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame IP: *.echostar.pl 29.03.06, 08:26 Nie da się dokładnie odpowiedzieć. Wszystko zależy od tego, jaki ma rewir (mały/duży, biedny/bogaty) i jakie ma sprawy (także te "z wyboru" a więc spoza rewiru). Jak wskazano w artykule - zarabia z opłat. Z tego utrzymuje kancelarie a reszta to jego dochós. Zdarza się, że niektórzy komornicy przez kilka miesięcy w roku dokładają do interesu (głównie dotyczy to Polski wschodniej) ale są i tacy, którzy regularnie zarabiają ogromne pieniądze. Średnia w środkowej Wielkopolsce gdzie pracuje i znam realia to jakieś 4-8 tysięcy miesięcznie. Choć takie uśrednianie, prawdę mówiąc, niewiele warte. Tak to już jest gdy żyjesz z procenta od sprawy. Są znacznie bogatsi, są i tacy, którym ledwo starcza na utrzymanie biura (koszty są bardzo duże, kilka tysięcy złoty miesięcznie pochłania sama korespondencja, którą trzeba wysyłać za potwierdzeniem odbioru). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płyń Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame IP: 81.210.81.* 28.03.06, 18:35 Ludzie tacy są potrzebni, gdyż ktoś musi robić porządek z oszukańczymi podmiotami. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame 28.03.06, 18:39 porzadek to powinno sie zrobic z placem defilad ze stadionem dziesieciolecia i co sie robi? nic niezle to smierdzi wiec trzeba szukac czegos innego zeby nikt sie nie czepiał Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Dlaczego? 28.03.06, 18:39 Ten człowiek wykonuje tylko swoją pracę i z tego, co piszą wykonuje ją dobrze. To nie jego wina, że jest tak, jak jest z tym klubem. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Dlaczego? 28.03.06, 18:42 a czy ktos go obwinia? zastanawiamy sie jedynie jakim człowieczkiem trzeba byc aby wykonywac taki zawod - i jak jego przodkowie dostali sie do tak eksluzywnej branzy Odpowiedz Link Zgłoś
sonia_p Re: Dlaczego? 28.03.06, 18:58 Uwielbiam jak wypowiadaja sie osoby nie majace pojecia o problemie!!! Le MADAME - PŁACI! To nie chodzi o pieniadze , chodzi o to ze miasto ich tam nie chce Co ciekawe - miasto nie mieszkancy kamienicy z ktorymi Legierski sie dogadal (te starsze osoby ktore widzieliscie w telewizji i wypowiadalay sie ze klub im przeszkadza bo halasuje sa z blokow po drugiej stronie ulicy - czesto oddalonych nawet od samej kozlej o paredziesiat metrow!) A wywala klub bo miasto chce te swietnie zlokalizowana kamienice sprzedac za grube miliony - na kozlej ma powstac hotel (teraz gdzie sa tam garazae) taki min 7 pietrowy (gratulacje dla okolicznych mieszkancow z hotelem i jego zapleczem bedziecie mieli cisze i spokoj - jedyne co ich usprawiedliwia to to ze nikt ich o tym nie poinformowal co kochane miasto szykuje) A na Kozlej 12 planuje sie zaplecze tego hotelu w postaci klubow i gastronomi (duzo uciazliwszej niz teraz jest) I to sa fakty domysly zas (nie wiem czy prawdziwe- zaznaczam!) to takie jaka łapowe dostaly wladze ze zgodzily sie na taki uklad - chodza sluchy ze chyba duza i pewnie juz w wiekszej czesci wydana skoro tak histerycznie staraja sie klub wywalic To samo chca zrobic z salonikiem prasowym i galeria sztuki - tu juz nie ma argumentu ze zaklocaja spokoj i gorsza okoliczna ludnosc - wiec wymyslili "remont" kamienicy ;) Pewnie remont bedzie - ale juz zrobiony przez nowego wlasciciela tej kamienicy - kogos a la Pan Kulczyk;) i jeszcze jedno - dobrze by bylo gdyby GW zainteresowala sie pewną fundacja o kwaiatowej nazwie ;)(niby od dzieci) ktora zajmuje czesc lokali na kozlej Ich nikt nie wywalil - a bardzo chetnie zaopiekowali by sie tymi budynkami, aż ich łapki świerzbia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Dlaczego? 28.03.06, 19:07 o FoL-u sie duzo mowi w miescie a nic nie robi ale podobno maja mocne plecy - moze po wyborach cos sie ruszy Odpowiedz Link Zgłoś
auto258374 Czemu nie zrobią zrzutki? 29.03.06, 10:42 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3242195.html "Warunkiem dalszych rozmów miasta z właścicielem klubu ma być opłacenie przez niego zaległego czynszu za bezumowne korzystanie z lokalu." Jak Legierski nie płaci to oczywiste że go chcą eksmitować. Czemu manifestancji nie zrobią zrzutki i nie zapłacą długów swojego ulubionego lokalu? Chyba ktoś robi z nich idiotów, żeby krzyczeli w obronie biznesiku Legierskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 21:46 To jest hurtownia a nie kancelaria! Tylko wtajemniczeni będą wiedzieć o co chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komornik_gda powodzenia kolego IP: *.cable.tmark.pl 28.03.06, 18:59 życzę powodzenia... szkoda klubu, ale prawo jest prawem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola p. Re: Sylwetka komornika, który eksmituje Le Madame IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 19:07 le ma- power to the people! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bufonnietolerancyj a pedaliska to wsciekle psiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 20:28 Odpowiedz Link Zgłoś