umfana 16.04.06, 14:29 dla Niecha, Pana Pndzelka, Narysuj mi Baranka, Słodko Gorzkiego i wielu innych którzy omijają nas szerokim łukiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nieobecna Wesołego Alleluja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 15:35 Nieobecni, niezapomniani, nieodżałowani - może przez to forum chodzili skołowani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieobecna Re: Wesołego Alleluja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 15:42 narysuj.mi.baranka jest na forum "Gdynia fajne miasto" Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Wesołego Alleluja! 16.04.06, 15:45 Narysuj nie była z Warszawy? Dlaczego siedzi na Gdyni? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
wars_2006 Do tego wykazu należy dodać 16.04.06, 15:58 umfana napisała: > dla Niecha, Pana Pndzelka, Narysuj mi Baranka, Słodko Gorzkiego i wielu innych > którzy omijają nas szerokim łukiem... Do tego wykazu należy jeszcze dodać wielu forumowych ludków, którzy w dobrej wierze zaczynali pisać i dopadnięci już w preludium przez sekator forumowego ekonoma stracili ochotę na dalszą twórczość literacką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieobecna Sekatory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 17:48 Sekatory też się czasem psują albo rdzewieją. Odpowiedz Link Zgłoś
wars_2006 Re: Sekatory 16.04.06, 20:08 Gość portalu: nieobecna napisał(a): > Sekatory też się czasem psują albo rdzewieją. Brzydnnie i się bezpowrotnie starzeje, a kiedy nadejdzie stadium agonii, bo tak zazwyczaj bywa, wtedy przemówi głos historii : To była zwykła pokrzywa. :(( Pozdr.... Wars_2006 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Sekatory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 21:44 A ja pozdrawiam Umfanę i jej koty. Tym co wytrwali na forum też się należą słowa otuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Sekatory 16.04.06, 22:04 Gizmo ... my Ciebie też pozdrawiamy świątecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Sekatory 16.04.06, 22:12 Ja tez pozdrawiam serdecznie i juz sie nie moge odczekac do wtorku kiedy bedzie mozna podyskutowac dlaczego wybiórcza nie kosztuje 50 groszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Omar IP: *.acn.waw.pl 16.04.06, 22:18 bo Whiskas jest przeznaczony raczej dla kotow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: Omar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 22:27 Dlaczego zdychasz? Przejadłas sie ? Wsadz sobie palec. Nie !!!! Nie tam gdzie myslisz! Do ust!Moja droga. Napisz cos jak bedzie juz lepiej. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Zboczeńcy! 16.04.06, 22:29 Tiaaa... coż się można spodziewać po facetach... Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Wesołych Świąt dla nieobecnych na forum 17.04.06, 11:00 Z Wielkanocnym Pyńdziałkym Śmigus-dyngus zimny momy A tu dziołchy loć nom trza Rady przeca jakoś domy Parfin tyż se przido - ja Dyć nojlepszo czysto woda Ponoć nigdy jyj za wiela Ciuchy mokre - toż niy szkoda Jak szczyńśliwszo naszo frela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczki jesteśmy wszędzie obecni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 12:03 100lat.pl/kartki/wielkanocne/nasz_kurnik_2006/ Odpowiedz Link Zgłoś
hotto Jasteśmy tylko nie piszemy 17.04.06, 12:57 Jasteśmy, tylko nie widzimy sensu pisania akurat tutaj. Również wszystkich pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jana2706 Re: Jesteśmy tylko nie piszemy 17.04.06, 18:34 Umfi,chyba jadlas bigos,jest ciezko strawny,wrzuc na luz. Umfi tez mam koty(w domu,trzy),wszystkie "dzikie",Twoje koty sa sliczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Jesteśmy tylko nie piszemy 17.04.06, 19:46 Dzięki. Funia zjadła baranka. Pozdrawiam z Szebusią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: Jesteśmy tylko nie piszemy IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 18.04.06, 04:00 O! rany ...widzialam te dwa koty , wygladaja jak dwie czarne diabliczki !!!!!....nie to, co moj " mily kotek koteczek " Kumpelek. O... wlasnie zlizal cala dekoracje z reszty swiatecznego tortu...co za sympatyczne zwierze... przynajmniej mniej kalorii dla mnie zostanie .... Odpowiedz Link Zgłoś