sexmag 28.03.07, 16:41 Czyżby ten baner zpowiadał budowę biurowca??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hera500 Re: Biurowiec 29.03.07, 07:52 Planują biurowiec,opis jest na www.catalina.com.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
bladerunner2 Re: Biurowiec 29.03.07, 11:09 Dzwoniłem, budowa ma się rozpocząc lada dzień. Termin oddania I kwartał 2009r. I nie wiem czy się cieszyć czy płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
sexmag Re: Biurowiec 29.03.07, 16:29 no właśnie.Zasłoni przestrzeń na Puławską ale ceny raczej nie spadną a może wrecz wzrosną. Odpowiedz Link Zgłoś
hot-line Re: Biurowiec 30.03.07, 09:03 Moim zdaniem ceny spadną,może niewiele ,ale raczej tak.Niby wszyscy wiedzieliśmy o tej budowie,ale chyba każdy miał nadzieję,że to nie nastąpi.... Odpowiedz Link Zgłoś
sexmag Re: Biurowiec 30.03.07, 09:40 Przecież Ci którzy kupowali mieszkanie w ciągu ostatniego roku (już na wtórnym) też wiedzieli o biurowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
zzrobert Re: Biurowiec 30.03.07, 17:36 GDYBY mieli go wreszcie budować to przynajmniej na banerach byłby termin oddania. Więc do tych podawanych terminów możemy się zbytnio nie przyzwyczajać. Już w 2001 roku było stanowczo twierdzone że powstanie razem z blokami. Potem odpadł C i biurowiec,... i tak minęło burzliwe 6 lat dziury w ziemi. A terminów nawet na tym forum to słyszeliśmy już co najmniej kilka. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekh77 Re: Biurowiec 31.03.07, 22:27 Mnie tam w sumie to cieszy bo dziura już jest męcząca. Może głowy nie będzie urywać od wiatru ale tym którzy view maja na walbrzyską to nie zazdroszczę. Nie ma przecierz nic "milszego" jak zerkanie pracowników biurowca w czyjeś mieszkanie:( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sexmag Re: Biurowiec 06.09.07, 10:17 Jakcyś ludzie cos oglądali w dziurze na biurowiec czyżby cos zaczyna sie dziać Odpowiedz Link Zgłoś