Gość: Joanna IP: *.starnet.pl / *.starnet.pl 22.12.02, 23:49 NO WŁAŚNIE? CHĘTNIE WYNAJEŁABYM SOBIE JAKIEGOS PRZYSTOJNIAKA ZA CENĘ DOBREGO KREMU:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buggi Re: GDZIE ZNALEŹĆ AGENCJE TOWARZYSKĄ DLA KOBIET? 23.12.02, 00:02 Gość portalu: Joanna napisał(a): > NO WŁAŚNIE? > CHĘTNIE WYNAJEŁABYM SOBIE JAKIEGOS PRZYSTOJNIAKA ZA CENĘ DOBREGO KREMU:) Rozejrzyj sie po forum, jest ich tu pelno :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: GDZIE ZNALEŹĆ AGENCJE TOWARZYSKĄ DLA KOBIET? IP: *.starnet.pl / *.starnet.pl 23.12.02, 00:08 nie chce przez internet. chce pojsc do agencji - zobaczyc tych panow na zywo, i sobie wybrac Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: GDZIE ZNALEŹĆ AGENCJE TOWARZYSKĄ DLA KOBIET? 23.12.02, 00:48 to wez mnie ze soba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: GDZIE ZNALEŹĆ AGENCJE TOWARZYSKĄ DLA KOBIET? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.02, 00:50 A ja chce zobaczyc ten krem. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: GDZIE ZNALEŹĆ AGENCJE TOWARZYSKĄ DLA KOBIET? 23.12.02, 01:03 Gość portalu: Niech napisał(a): > A ja chce zobaczyc ten krem. Po co Tobie krem, Niech? Kosmetyków wszakze nie uzywasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: GDZIE ZNALEŹĆ AGENCJE TOWARZYSKĄ DLA KOBIET? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.02, 01:04 Ale oczu uzywam. Lubie widziec co mam szanse dostac za swoje uslugi. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: GDZIE ZNALEŹĆ AGENCJE TOWARZYSKĄ DLA KOBIET? 23.12.02, 01:15 Niech, trzeba bylo tak od razu. Wezme pare kolezanek i kaze im kremy zabrac ze soba. Wybierzesz sobie jakis odpowiedni do twojej cery i pod oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz :) IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.13, 11:54 Zapraszam mariusz255@o2.pl przystojny bruunet o ciemnych oczach reszta na meila,.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info info IP: *.iq.pl 20.04.13, 12:37 GOLD MEN MAMY SWOJĄ RENOME W BRATYSŁAWIE I PRADZE !!! OD 01-GRUDNIA DZIAŁAMY W WARSZAWIE I JUŻ ZDOBYLIŚMY PRESTIGE, STYL, I ZAUFANIE. NIE JESTEŚMY AGENCJĄ Z UL-SIENNEJ I ŚLISKIEJ. PROSIMY RÓWNIEŻ BY NIE KOJARZYĆ NAS Z OSOBĄ PANA "W" MIEŚCIMY SIĘ W CENTRUM WARSZAWY PRZY ULICY CHMIELNEJ 35 RÓG MARSZAŁKOWSKIEJ.-W SKŁADZIE NASZEGO KLUBU JEST: TRZECH 18-LATKÓW, TRZECH 20-LATKÓW, CZTERECH 24-LATKÓW. SWOJĄ PREZENCJĄ I UMIEJĘTNOŚCIAMI ZASKOCZYMY WSZYSTKICH NAS ODWIEDZAJĄCYCH . JESTESMY HEROSAMI I SPRAWIMY ABYŚ BYŁA SPEŁNIONA I WRACAŁA DO NAS JAK BUMERANG PO KOLEJNE DOZNANIA. 1H-200ZŁ LUB 50-EURO NA MIEJSCU JAK I WYJAZDOWO. ZAPRASZAMY 24 H - 662-992-900 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info info IP: *.iq.pl 20.04.13, 12:40 Nowa Kreatornia Relaksu! czynne codziennie od 9.00 - 22.00 CENTRUM WARSZAWY - ATRAKCYJNE CENY. UL. ŻURAWIA 20a. TEL KONTAKTOWY: 880 593 033 Poszukujesz profesjonalnego masażysty oraz dobrego masażu bez głaskania? Zapraszam do swojego prywatnego salonu w centrum Warszawy, gdzie wśród świec, zapachów olejków eterycznych oraz relaksującej muzyki zabiorę Cię w świat masażu! Używam tylko profesjonalnych kosmetyków! (Ziaja, Tołpa). WYSTAWIAM RACHUNKI ZA SWOJE USŁUGI, ZA KTÓRE POTEM MOŻNA UZYSKAĆ CZĘŚCIOWY ZWROT W NIEKTÓRYCH MIEJSCACH PRACY Z PAKIETÓW SOCJALNYCH! Więcej informacji o Kreatorni Relaksu i jej ofertach na oficjalnym fanpage'u Kreatornia Relaksu na FB. W ofercie: masaż RZYMSKI – INTYMNY - ZMYSŁOWY - 100 PLN / godzina - to jeden z rodzajów masażu relaksacyjnego. Ma za zadanie dawać maksymalną przyjemność poprzez dotyk. Masaż obejmuje całe ciało, z wewnętrzną stroną ud i pośladkami. masaż KLASYCZNY- 90 PLN / godzina masaż RELAKSACYJNY - 70 PLN / godzina masaż BAŃKA CHIŃSKA - 60 PLN / 30 min - redukuje podskórną tkankę tłuszczową masaż SPORTOWY - 110 PLN / godzina masaże lecznicze - cena zależna od obszaru masowania i czasu trwania DOJAZD NA TERENIE WARSZAWY + 20 PLN Serdecznie zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info Re: info IP: *.iq.pl 20.04.13, 12:42 CHMIELNA!!! JEDYNA W POLSCE DYSKRETNA I WIARYGODNA AGENCJA OD 20 LAT. TWOJA ANONIMOWOŚĆ I ZADOWOLENIE TO NASZ PRIORYTET! JESTEŚMY W 100% ORYGINALNI, MAMY WYROBIONĄ RENOMĘ W WARSZAWIE I KRAJU. NASI MĘŻCZYŹNI (15 OSÓB) TO KULTURYŚCI, SPORTOWCY, BISEKSI, HETERO I GEJE. POZA TYM JESTEŚMY SPRAWDZONYMI SALONOWYMI TYGRYSAMI POD WZGLĘDEM INTELEKTUALNYM I FIZYCZNYM. NA NAS SIĘ NIKT NIE ZAWIÓDŁ +48 602 260 409 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lux Lady Re: info IP: 91.210.236.* 20.04.13, 21:42 Jak nisko trzeba upasc, zeby placic facetowi, do tego polakowi (o gustach sie nie dyskutuje, ale nigdy nie widzialam przystojnego i zgrabnego Polaka...) Ten zawod uprawiaja kobiety od X lat, ale facet, w agencji?... Coz moze byc bardziej obrzydliwego?? Jeszcze zalosniejsze sa kobiety, ktore im placa. Bo zawsze sie znajdzie takie byle co, jak w agencji, ktory wejdzie nawet na najmniej urodziwa kobiete... Bez urazy, ale miecie troche godnosci. Jestem bogata, piekna, neizalezna, ale to faceci to ci, ktorzy mnie adoruje, ktorzy zapewniaja mi ogromny luxus i w dodatku daja przyjemnosc. Przykro sie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Karolak Re: info IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.13, 17:11 Widać mnie nie widziałaś złotko. Mam 27 cm; trzy brodawki; gęste owłosienie; mocne, muskularne nogi, praktycznie znośne uzębienie i wyleczyłem już łuszczycę. Myję się co najmniej 2 razy na tydzień i uwielbiam filozofię, sport oraz dobre książki w typie Paulo Coehlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omg krematoria?! IP: *.vudoohosting.com 20.04.13, 21:53 spalacie tam stare trupy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert www.dyskretny.pl IP: *.204.87.74.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.04.13, 20:11 Zapraszam Panie z Warszawy i okolic na moją stronę www.dyskretny.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: www.dyskretny.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.17, 22:35 Facet reklamuje się też jako masażysta erotyczny, ale jego usługi jako masażysty są kiepskie. Nie potrafi zaspokoić kobiety palcami, co uważam za podstawy podstaw. Zależy mu, żeby przespać się z kobietą i usilnie do tego dąży, mimo, iż ja nie miałam na to ochoty. Zależało mi na masażu. To odstręczające, jak facet cały czas próbuje cię przelecieć, a ty nie masz zupełnie na to ochoty. Marnie o świadczy o kontroli takiego pana. Odradzam pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wysportowany Re: www.dyskretny.pl IP: *.play-internet.pl 17.07.23, 23:09 Zapraszam 452098454 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adonis Re: Ależ ma aspiracje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.13, 12:26 A kij od szczotki ci nie wystarczy?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Re: GdzieZnaleść Agencje towarzyską dla kobiet? IP: *.play-internet.pl 06.03.14, 18:18 witam, możessz mnie wynająśc jak jesteś zainteresowany to napisz domaa123-1990@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: pan dla pani IP: *.play-internet.pl 19.03.14, 13:24 Witam. Jak szukasz nadal jakiegoś faceta do wynajęcia to się odezwij . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś