Gość: joel IP: *.proxy.aol.com 23.12.02, 08:31 any princess to be comforted? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grarzyna You ar luuking for mi IP: 195.94.207.* 23.12.02, 09:39 I lowe jou alredy azbest worker. I łonna be by jor side to the end of the world Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: You ar luuking for mi 23.12.02, 10:31 Gość portalu: Grarzyna napisał(a): > I lowe jou alredy azbest worker. I łonna be by jor side to the end of the world Ty sie Graza w domu teraz nie pokazuj, Normals juz Ci pewnie walizki spakowal and Good Luck. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joel Re: You ar luuking for mi IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 07:53 Kurwa mac ...zapomnialem dodac ze ; do sprzatania ! Polskie kurwiszony wykluczone ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grarzyna Re: You ar luuking for mi IP: 195.94.207.* 24.12.02, 10:28 Gość portalu: joel napisał(a): > Kurwa mac ...zapomnialem dodac ze ; do sprzatania ! Polskie kurwiszony > wykluczone ! A skąd ci się wziął ten średnik w środku zdania? Azbest zaczyna działać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joel Re: You ar luuking for mi IP: *.proxy.aol.com 24.12.02, 10:36 Gość portalu: Grarzyna napisał(a): > Gość portalu: joel napisał(a): > > > Kurwa mac ...zapomnialem dodac ze ; do sprzatania ! Polskie kurwiszony > > wykluczone ! > > A skąd ci się wziął ten średnik w środku zdania? > Azbest zaczyna działać? Nieeeeeeee......to moja wybitna inteligiencja ...Hi Hi HI Odpowiedz Link Zgłoś