Gość: Atos IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 00:12 ......bo tutaj niedaleko Bostonu mamy prawdziwe biale Swieta.....SZTORM SNIEZNY !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 00:20 moge sie uprzejmie dowiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 00:22 www2.gazeta.pl/pogoda/ Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 00:23 Warszawa: - 18°C, snieg Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 00:23 Uprzejmie donoszę, że pogoda w Polsce jest mroźna, bardzo mroźna i śnieżna, ale bez zawieruch. A i słońce w dzień świeciło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 00:26 Bugi, ty nie w Polsce jestes, to nie wciskaj kitu rodakowi. Sniegu w W-wie nie ma. Tzn. w powietrzu, bo na bruku jest. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 00:28 Tak ci sie wydaje Niech? A w Wilanowie snieg lezy, widze go :) No, wiesz juz gdzie jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 00:30 Bede zgadywal. W Wilanowie? Zgadlem? A na Grochowie nie pada. PS. A moze tak niezalogowana bys cos napisala? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 00:32 Gość portalu: Niech napisał(a): > Bede zgadywal. W Wilanowie? Zgadlem? A na Grochowie nie pada. > PS. A moze tak niezalogowana bys cos napisala? po co? jesli wolno spytac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 00:34 A tak sobie. Jesli wolno odpowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 00:35 Niech, u mnie "tak sobie" nic sie nigdy nie dzieje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 00:38 I tu sie diametralnie roznimy. U mnie wszystko jest tak sobie. I takie sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 00:39 nie napisze, ze to zalosne, bo to nie ten watek ;) PS. szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 00:41 Szkoda? Tak sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 00:44 Niech, to sie zmieni. To sie musi zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 00:34 Dziekuje ! Tutaj jest SZTORM SNIEZNY ,dzisjaj nadszedl na polnocny -wschod az do Maine...13 ludzi juz zginelo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 00:42 Czy wy w Polsce zawsze i wszedzie sie zrecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 00:43 Nie. Tylko w swieta. Taka tradycja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 00:47 Gość portalu: Niech napisał(a): > Nie. Tylko w swieta. Taka tradycja. Nie bylem w Polsce 24 lata....ale nie przypominam sobie takiej tradycji Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 00:50 przyjezdzaj! pojezdzimy na sankach na Morskim Oku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 00:51 Bo narodzila sie nowa tradycja. 24 lata? Szmat czasu. Bez ani jednej wizyty w kraju? No to mozesz poczuc sie zaskoczony. Pogoda jednak sie nie zmienila. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 02:05 a powinienes pamietac mam troche wiecej niz 24 lata:) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 00:45 kto sie zre, albo co zre? Ja sie zre z Niechem? O nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 00:46 Kto sie lubi, ten sie czubi. Za... Ups. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 00:49 ja cie lubie, jak nie jestes zalosny ( ratunku niedobrze mi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 00:54 Niech zalosny? Nie sadze. Zalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 00:56 Pogoda sie nie zmienila.....nie masz na mysli pogody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 00:58 Napisalem pogoda, majac na mysli pogode. No, taki zestaw zjawisk atmosferycznych. To byles w tej Polsce przynajmniej przez chwilke czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 01:01 Gość portalu: Niech napisał(a): > Napisalem pogoda, majac na mysli pogode. No, taki zestaw zjawisk > atmosferycznych. To byles w tej Polsce przynajmniej przez chwilke czy nie? Tylko przez internet , nawiasem mowiac duzo czytam o Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 01:04 W kazdym razie zapraszamy. Jakbys cos chcial wiedziec, pisz. Moze bedziemy w mniej swiatecznych humorach. A teraz sie zegnam, bo u mnie juz pierwsza i mnie spik bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 01:10 Gość portalu: Niech napisał(a): > W kazdym razie zapraszamy. Jakbys cos chcial wiedziec, pisz. Moze bedziemy w > mniej swiatecznych humorach. A teraz sie zegnam, bo u mnie juz pierwsza i mnie > spik bierze. Tutaj jest dopiero 7:04 PM.......i nie mamy tutj w US drugiego dnia Swiat w Easter rowniez........Dobranoc ,Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku..Wierze za dla Polski tez kiedys wzejdzie SLONCE ! BYE ! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 01:20 Gość portalu: Atos napisał(a): Wierze za dla Polski tez kiedys wzejdzie SLONCE ! BYE ! Słońce dla Polski już wzeszło - kilkanaście lat temu. Teraz tylko czasami się chowa za chmurami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 01:28 zarlaczka napisała: > Gość portalu: Atos napisał(a): > > Wierze za dla Polski tez kiedys wzejdzie SLONCE ! BYE ! > > Słońce dla Polski już wzeszło - kilkanaście lat temu. Teraz tylko czasami się > chowa za chmurami. Z wielu zrodel wiem ze w Polsce wymienili slonce ale swieci miernie....byc moze sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 01:32 Dla jednych świeci mocniej, dla drugi słabiej, a dla niektórych w ogóle. Tak jak wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 01:36 zarlaczka napisała: > Dla jednych świeci mocniej, dla drugi słabiej, a dla niektórych w ogóle. Tak > jak wszędzie. To fakt : sa jednak miejsca gdzie swieci dla wszystkich ( ci ktorym to nie odpowiada chowaja sie w domu albo.....sunscreen Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 01:47 Czasem lepszy mrok w Ojczyźnie, niż słońce poza nią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 01:57 zarlaczka napisała: > Czasem lepszy mrok w Ojczyźnie, niż słońce poza nią. Ja tez bylem kiedys dr.Judym i gdybym nie wyjechal legalnie do USA 24 lata temu i nie zostal US Citizen....pewnie pozostalbym nim do tej pory i myslal tak jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 02:12 No nie wiem najwidocznie 24 lata temu bylo innaczej... W kregu moich znajomych wyjazdy zarobkowe do USA uznawane sa za rodzaj nieudacznictwa . Wiem cos na ten temat bo tez mam paszport amerykanski i co z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 02:16 tradycja1 napisała: > No nie wiem najwidocznie 24 lata temu bylo innaczej... > W kregu moich znajomych wyjazdy zarobkowe do USA > uznawane sa za rodzaj nieudacznictwa . > Wiem cos na ten temat bo tez mam paszport amerykanski i co z tego. Nigdy nie wyjechalem zarobkowo .....a 99% procent TAK. Czy to wszystko nieudacznicy? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 02:17 Gość portalu: Atos napisał(a): > Ja tez bylem kiedys dr.Judym i gdybym nie wyjechal legalnie do USA 24 lata temu > > i nie zostal US Citizen....pewnie pozostalbym nim do tej pory i myslal tak jak > ty Judymem z pewnością to ja nie jestem. Ale życia poza krajem, a na pewno poza Europą, sobie nie wyobrażam. Nawet jeżeli miałoby mi być tam lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 02:24 zarlaczka napisała: > Gość portalu: Atos napisał(a): > > > Ja tez bylem kiedys dr.Judym i gdybym nie wyjechal legalnie do USA 24 lata > > temu > > > > i nie zostal US Citizen....pewnie pozostalbym nim do tej pory i myslal tak > > jak > > ty > > Judymem z pewnością to ja nie jestem. Ale życia poza krajem, a na pewno poza > Europą, sobie nie wyobrażam. Nawet jeżeli miałoby mi być tam lepiej. Nie miale nigdy okazji do zobaczenia zachodniej Europy poza Niemcami ale jestem przekonany ze nie ma lepszego kraju do emigracji anizeli US. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 02:28 Może i tak, ale trzeba chcieć lub mieć jakiś powód żeby wyjeżdżać. Najważniejsze, że zarówno Ty, jak i ja jesteśmy zadowoleni się że mieszkamy tam, gdzie mieszkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 02:36 zarlaczka napisała: > Może i tak, ale trzeba chcieć lub mieć jakiś powód żeby wyjeżdżać. > Najważniejsze, że zarówno Ty, jak i ja jesteśmy zadowoleni się że mieszkamy > tam, gdzie mieszkamy. Nie wyobrazam sobie zycia poza US ,to moj dom i ..kocham go Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 02:39 Gość portalu: Atos napisał(a): > Nie wyobrazam sobie zycia poza US ,to moj dom i ..kocham go Kochasz...bo Ci sie to oplaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 02:45 tradycja1 napisała: > Gość portalu: Atos napisał(a): > > > > Nie wyobrazam sobie zycia poza US ,to moj dom i ..kocham go > Kochasz...bo Ci sie to oplaca. Nieeeeeee.....miedzy innymi dlatego ze tutaj urodzilo sie dwoch moich synow sa po college (jeden jest w US Navy) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 02:34 Sluchaj kazdy orze jak moze. Ty nie emigracja zarobkowa...swietnie. Inni przyjechali po "salate" nawet jesli siedzac w tawernie przy drinku jakis gosciu przynudza mi jak dobrze mu sie powodzilo i przyjechal tutaj bo tak go prosili. Poza tym co on to w Polsce nie ma... Sa wyjatki i pewnie do nich nalezysz. Wyjatki co potwierdzaja regule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 02:41 tradycja1 napisała: > Sluchaj kazdy orze jak moze. > Ty nie emigracja zarobkowa...swietnie. > Inni przyjechali po "salate" > nawet jesli siedzac w tawernie przy drinku jakis > gosciu przynudza mi jak dobrze mu sie powodzilo > i przyjechal tutaj bo tak go prosili. > Poza tym co on to w Polsce nie ma... > Sa wyjatki i pewnie do nich nalezysz. > Wyjatki co potwierdzaja regule. Nie mysle ze jestem wyjatkiem ,ludzie koncza szkoly , sa na stanowiskach , to nie tylko "wakacjusze"...to nie przedwojenna emigracja(inne narodowosci imigranckie tez nie byly w tym czasie od naszej lepsze) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 02:46 Pewnie ze koncza szkoly ,i sa na stanowiskach...mam nadzieje ze wiesz ile czasu zajmuje nostryfikacja dyplomu? Ile kosztuje? Jesli emigrujesz z rodzina.... I jak czesto ambicje sa chowane do kieszeni...oczywiscie ze sa wyjatki o ktorych juz byla mowa. Prawda jest taka jak komus jest dobrze w Polsce to do USA sie nie pcha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 02:52 tradycja1 napisała: > Pewnie ze koncza szkoly ,i sa na stanowiskach...mam nadzieje ze wiesz ile czasu > > zajmuje nostryfikacja dyplomu? > Ile kosztuje? Jesli emigrujesz z rodzina.... > I jak czesto ambicje sa chowane do kieszeni...oczywiscie ze sa wyjatki o > ktorych juz byla mowa. > Prawda jest taka jak komus jest dobrze w Polsce to do USA sie nie pcha. Masz absolutna racje ale komu tak naprawde jest teraz w Polsce dobrze...zlodziejom , cwaniaczkom itp? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 02:57 tradycja1 napisała: > I jak czesto ambicje sa chowane do kieszeni...oczywiscie ze sa wyjatki o > ktorych juz byla mowa. > Prawda jest taka jak komus jest dobrze w Polsce to do USA sie nie pcha. Ambicje również w Polsce niektórzy muszą schować do kieszeni, szczególnie gdy umiejętności, zdolności i siły przebicia zabraknie. Mam trochę znajomych rozsianych po całym świecie i zauważyłam pewną prawidłowość. Ci, którzy w kraju byli pierdołami są nimi również na obczyźnie, a ci co tutaj sobie jakoś radzili, za granicą wiedzie im się świetnie. To nie zależy od kraju w którym się przebywa, tylko od osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 03:01 miltonia napisała: > tradycja1 napisała: > > > > I jak czesto ambicje sa chowane do kieszeni...oczywiscie ze sa wyjatki o > > ktorych juz byla mowa. > > Prawda jest taka jak komus jest dobrze w Polsce to do USA sie nie pcha. > > Ambicje również w Polsce niektórzy muszą schować do kieszeni, szczególnie gdy > umiejętności, zdolności i siły przebicia zabraknie. Mam trochę znajomych > rozsianych po całym świecie i zauważyłam pewną prawidłowość. Ci, którzy w kraju > > byli pierdołami są nimi również na obczyźnie, a ci co tutaj sobie jakoś > radzili, za granicą wiedzie im się świetnie. To nie zależy od kraju w którym > się przebywa, tylko od osoby. Oczywiscie ze jest wazne gdzie bo przeciez np.Europa w porownaniu do US to ...piekielko Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 03:08 Gość portalu: Atos napisał(a): > Oczywiscie ze jest wazne gdzie bo przeciez np.Europa w porownaniu do US > to ...piekielko Być może, ale nie zmienia to postaci rzeczy. Osoby przedsiębiorcze dadzą sobie rade wszędzie, w Polsce, Europie, USA czy Rosji. A nieudacznicy pozostaną nimi w każdym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 03:27 miltonia napisała: > Gość portalu: Atos napisał(a): > > > Oczywiscie ze jest wazne gdzie bo przeciez np.Europa w porownaniu do US > > to ...piekielko > > Być może, ale nie zmienia to postaci rzeczy. Osoby przedsiębiorcze dadzą sobie > rade wszędzie, w Polsce, Europie, USA czy Rosji. A nieudacznicy pozostaną nimi > w każdym kraju. Watpie zeby nieudacznik z np.US zamienil sie na wille z basenem i jaccuzi w Warszawie i $1 milion on account w Switzerland Bank.Wiesz o czym to swiadczy jestem przekonany Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 06:25 Jedynym plusem Ameryki jest to ze bieda jest na wyzszym poziomie. I tylko tyle... Polonia Amerykanska to buraczandia. Nie wszyscy,ale wieszczosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 07:17 tradycja1 napisała: > Jedynym plusem Ameryki jest to ze bieda jest na wyzszym poziomie. > I tylko tyle... > Polonia Amerykanska to buraczandia. > Nie wszyscy,ale wieszczosc... tutaj ludzie maja wybor....mozesz byc nawe "biedny" jezeli takie jest twoj kaprys.Istnieje nawet cos takiego jak "kultura biedy" tzn. bieda swiadoma...ale do tego dzieli Polske conajmniej 150 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 13:08 Przykro mi czytac posty Atosa. Czlowiek, ktory przez 24 lata nie raczyl zajrzec do kraju, z ktorego pochodzi, ktorego obecna wiedza na temat tego kraju sprowadza sie do paru komunalow wypowiadanych przez frustratow, czlowiek, ktory uwaza, ze Europa Zachodnia nie ma nic do zaoferowania USA, to czlowiek, ktory i mi nie ma nic ciekawego do zaoferowania (w sensie intelektualnym, oczy-wiscie). Poza informacja o stanie pogody w jego stanie. Ale o takich rzezcach to ja czytam w prasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.12.02, 13:26 I to jest dopiero żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 13:54 Gość portalu: k`k napisał(a): > I to jest dopiero żałosne wpadlam na chwile, ale widze, ze nic sie tu nie zmienilo, zalosc mnie ogarnia:( Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 13:56 Może za tydzień, miesiąc, rok lub dwa będzie mniej żałośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.12.02, 14:12 w Ameryce jest zupełnie inaczej,tam nawet bieda jest usmiechnięta(tzn.nie jest żałosna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:15 o czym wy zalosne polskie bidoki piszecie przeciez w polsce bida za piszczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:18 ilu ludzi w polsce potrzeba do przykrecenia zarowki(intelektualistow) ? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 14:20 A ile trzeba mieć IQ, żeby opowiadać głupie kawały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:20 polska to kraj zalosny a ludzie jeszcze zalosniejsi , to jest zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:23 polacy sa uznawani za najwiekszych ciemniakow swiata ale dobrze sprzataja i myja gary i przednie maja prostytutki rozsiane po swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.12.02, 14:21 Gość portalu: johann napisał(a): > o czym wy zalosne polskie bidoki piszecie przeciez w polsce bida za piszczy! ============================================================= Moze zapiszczy,moze nie zapiszczy(pisz to w ten sposob,a nie "za piszczy', moze czegos sie nauczysz podczas tych Swiat) Ps.tylko sie głupio nie tłumacz,ze to literówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:25 polaka w USA poznajemy po zoltych zebach (powazne braki w uzebieniu) i brudnych butach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.12.02, 14:27 Patrzysz w lustro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:27 higiena osobista polakow przyjezdzajacych do USA tez pozostawia wiele do zyczenia.DLCZEGO WY SIE DO CHOLERY NIE MYJECIE ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:29 polacy przyjezdzajacy do USA sa nierozgarnieci i to zyciowe nieudaczniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann ZROBILEM SOBIE TRANSFUZJE KRWI ! IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:32 ....polskiej krwi, wymienilem sobie na AMERYKANSKA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann Re: ZROBILEM SOBIE TRANSFUZJE KRWI ! IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:40 Gość portalu: johann napisał(a): > ....polskiej krwi, wymienilem sobie na AMERYKANSKA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann Re: ZROBILEM SOBIE TRANSFUZJE KRWI ! IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:41 Gość portalu: johann napisał(a): > ....polskiej krwi, wymienilem sobie na AMERYKANSKA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann Re: ZROBILEM SOBIE TRANSFUZJE KRWI ! IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:41 Gość portalu: johann napisał(a): > ....polskiej krwi, wymienilem sobie na AMERYKANSKA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.12.02, 14:30 Wiesz ,dosyc tych osobistych zwierzen na swoj temat,jestes brudny ,glupi,nie masz zebow,jestes prostytutka......... TO ŻAŁOSNE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 14:33 Johann nie dosc ze przed lustrem, to jeszcze sam ze soba koresponduje. Zalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:35 ile ludzi w polsce potrzeba do przykrecenia zarowki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:37 Myjcie sie! To jest podstawa ,przepustka do cywilizacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:34 polska to zascianek Europy ale UE ja przyjmie i bedzie doic jako wschodnia kolonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 14:36 Johann i Europa to ta sama osoba. Tak sadze. Zalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:39 poolska to zalosny kraj a ludzie w nie jeszcze zalosniejsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 14:41 Ty sie chyba z chujem na lby pozamieniales. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.12.02, 14:40 johan,ty lepiej sie wez do pracy,jutro przyjda wlasciciele do pracy i jak bedzie nieposprzatane, to moze skonczyc sie twoj amerykanski sen o dobrobycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:43 Myliscie sie dzisiaj przy Swiecie? Jak nie to Marsz do kibelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann ZROBILEM SOBIE TRANSFUZJE KRWI ! IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:45 :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann Re: ZROBILEM SOBIE TRANSFUZJE KRWI ! IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:47 Gość portalu: johann napisał(a): > :-))))))) ilu polakow w polsce potrzeba do przykrecenia zarowki. Za prawidlowa odpowiedz wielka wyzerka z mojego stolu swiatecznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann Re: ZROBILEM SOBIE TRANSFUZJE KRWI ! IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:49 oprucz tych zarowek mam pytanie : DLACZEGO DO CHOLERY SIE NIE MYJECIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann Re: ZROBILEM SOBIE TRANSFUZJE KRWI ! IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:51 A wasze ZEBY ? Co do diabla z wasza jama ustna ? Macie ja w dupie? CHYBA TAK !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann Re: ZROBILEM SOBIE TRANSFUZJE KRWI ! IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:53 Nalezy wyslac do poslki armie dentystow anie F-16. Nie chce byc w ich skorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.12.02, 14:46 Fakt po przeczytaniu wypocin takiego gowna jak ty trzeba sie umyc Mozesz byc dumny z siebie ,z tym masz racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 14:50 Kaska, daj spokoj, to jest to samo gowno, ktore tu regularnie wyplywa. Teraz sie rozpalil, zawali forum postami, ale potem jak zwykle zniknie. Szkoda tylko, ze tam wody nikt nie spuszcza. Ale moze sie naucza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.12.02, 14:53 On jest w transie,juz tylko sam ze soba gada Ciekawy objaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann ZROBILEM SOBIE TRANSFUZJE KRWI ! IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:55 ...Z polskiej na AMERYKANSKA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: ZROBILEM SOBIE TRANSFUZJE KRWI ! IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:56 no to nie wiecie ile was potrzeba do przykrecenia zarowki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann Re: ZROBILEM SOBIE TRANSFUZJE KRWI ! IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:58 Gość portalu: Johann napisał(a): > no to nie wiecie ile was potrzeba do przykrecenia zarowki? jak nie wiecie to nie mam o czym pisac z polskimi nieudacznikami-ciemniakami Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do Johanna nieudacznika 26.12.02, 16:11 Powtarzasz sie jak zdarta plyta. Nie masz nic do powiedzenia, twój jezyk polski jest fatalny, robisz katastrofalne bledy ortograficzne. O czym to swiadczy? O tym, ze sam jestes nieukiem, prostakiem. Na forum ludzie maja cie za gówno, w USA tez jestes nikim. Pucujesz kible w Mc Donaldzie, albo zmywasz gary. Masz kompleksy. Zalosny jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do Johanna nieudacznika IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 16:21 Tak sadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Do zalosnego Niecha - zalosnie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 16:28 Wszystko OK. Zalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do zalosnego Niecha - zalosnie 26.12.02, 16:41 zalosnie nudno tu dzis :( Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Do zalosnego Niecha - zalosnie 26.12.02, 16:45 zalosnie jest byc zalosnym... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do zalosnego Niecha - zalosnie 26.12.02, 16:48 Zamelduje sie tu znowu, kiedy bedzie mniej zalosnie. Okropne forum :( Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Do zalosnego Niecha - zalosnie 26.12.02, 16:50 wyglada na zalobne....nawet juz nie zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: to juz koniec 26.12.02, 16:53 nalezalo by pogrzebac ten gówniano-zalosny watek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jaka u Was pogoda w .......? C. D. N.! IP: *.i.net.au / 203.36.162.* 28.12.02, 11:20 U nas 28. 12. 28.r. bylo cieplo 34+ciepla, a jutro 29 12. 2002r.cieplo i 36+. Pozdrawiam i zycze Szczesliwego Nowego roku 2003 !! Gosc !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: republik-anka Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ?/do Atos IP: *.we.client2.attbi.com 26.12.02, 17:39 Gość portalu: Atos napisał(a): > ......bo tutaj niedaleko Bostonu mamy prawdziwe biale Swieta.....SZTORM > SNIEZNY !!!!!!!!!!!! Czesc Atos!! U mnie zimno pod palma w Los Angeles - chyba trzeba bedzie ogrzewanie w mieszkaniu wlaczyc!! Dziekuje Ci bardzo za przeslane info i Zyczenia Swiateczne!! Rozumiem cie doskonale ! Tez wyjechalam dawno, 23 lata temu ( uuups , za 9 dni bedzie 24!). Do Polski nie jezdze - nie wiem dlaczego jest to tak zle przyjmowane. Ameryka to moj kraj. Nie przyjecham tu po jajka na szynce, kibli nie sprzatam, basenu nie mam, jestem zadowolona, zyje normalnie, nie wysylam pieniedzy do Polski. Co w tym dziwnego? Tez zapytalam sie juz na Forum czy w Polsce jest snieg. Po prostu wspomnienia.Normalne, ludzkie. Wszystkiego dobrego w 2003!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ?/do Atos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 20:12 Powspominaliscie? Prognoze pogody znacie? To albo przejdzcie sie na forum Polonia albo na jakies fajne forum dla prawdziwych Amerykanow (nie mylic z Indianami). Bo jestescie tacy zalosni, ze zalosc dupe sciska. Zaaaaaaaalosnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ?/do Atos IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 20:49 Gość portalu: Niech napisał(a): > Powspominaliscie? Prognoze pogody znacie? To albo przejdzcie sie na forum > Polonia albo na jakies fajne forum dla prawdziwych Amerykanow (nie mylic z > Indianami). Bo jestescie tacy zalosni, ze zalosc dupe sciska. Zaaaaaaaalosnie.. > . Sluchaj ty "zalosny" kazdy moze podreptac gdzie chce .Nikomu tego nie sugeruj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: republik-anka Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ?/do Atos IP: *.we.client2.attbi.com 26.12.02, 21:24 Gość portalu: Niech napisał(a): > Powspominaliscie? Prognoze pogody znacie? To albo przejdzcie sie na forum > Polonia albo na jakies fajne forum dla prawdziwych Amerykanow (nie mylic z > Indianami). Bo jestescie tacy zalosni, ze zalosc dupe sciska. Zaaaaaaaalosnie.. > . A ja wlasnie bede na tym forum bo i dlaczego nie. Na twoj "problem" proponuje srodki przeczyszczajace. Powodzenia!! :-)) P.S> Sliczna pogode mamy w Los Angeles Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ?/do Atos IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 20:54 Gość portalu: republik-anka napisał(a): > Gość portalu: Atos napisał(a): > > > ......bo tutaj niedaleko Bostonu mamy prawdziwe biale Swieta.....SZTORM > > SNIEZNY !!!!!!!!!!!! > Czesc Atos!! U mnie zimno pod palma w Los Angeles - chyba trzeba bedzie > ogrzewanie w mieszkaniu wlaczyc!! Dziekuje Ci bardzo za przeslane info i > Zyczenia Swiateczne!! Rozumiem cie doskonale ! Tez wyjechalam dawno, 23 lata > temu ( uuups , za 9 dni bedzie 24!). Do Polski nie jezdze - nie wiem dlaczego > jest to tak zle przyjmowane. Ameryka to moj kraj. Nie przyjecham tu po jajka na > > szynce, kibli nie sprzatam, basenu nie mam, jestem zadowolona, zyje normalnie, > nie wysylam pieniedzy do Polski. Co w tym dziwnego? Tez zapytalam sie juz na > Forum czy w Polsce jest snieg. Po prostu wspomnienia.Normalne, ludzkie. > Wszystkiego dobrego w 2003!! HI ANKA ! Dzisiaj mam dzien wolny , wiec zrobilem sobie drugi dzien swiat.Jest slonecznie po wczorajszym snow storm. PRAWDZIWE SWIETA !Tylko jedna rzecz mnie nurtuje: nie moge znalezc koled Mazowsza!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ?/do Atos IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.12.02, 20:59 Gość portalu: Atos napisał i republik-anka napisał(a): > >. Do Polski nie jezdze - nie wiem dlacz > ego > > jest to tak zle przyjmowane. Ameryka to moj kraj. !Tylko jedna rzecz mnie > nurtuje: nie moge znalezc koled Mazowsza!!!!!!!!!!!! WSPÓŁCZUJĘ WAM. Nie chce mi sie pisac ,dlaczego. Moze kiedys sami do tego dojdziecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ?/do Atos IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 21:24 Gość portalu: k`k napisał(a): > Gość portalu: Atos napisał i republik-anka napisał(a): > > > >. Do Polski nie jezdze - nie wiem dlacz > > ego > > > jest to tak zle przyjmowane. Ameryka to moj kraj. > > !Tylko jedna rzecz mnie > > nurtuje: nie moge znalezc koled Mazowsza!!!!!!!!!!!! > > > WSPÓŁCZUJĘ WAM. > Nie chce mi sie pisac ,dlaczego. > Moze kiedys sami do tego dojdziecie My juz doszlismy : WE LOVE AMERICA !!!!! GOD BLESS AMERICA , MY HOME ...SWEET HOME....!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: republik-anka Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ?/do Atos IP: *.we.client2.attbi.com 26.12.02, 21:42 Gość portalu: Atos napisał(a): > Gość portalu: k`k napisał(a): > > > Gość portalu: Atos napisał i republik-anka napisał(a): > > > > > >. Do Polski nie jezdze - nie wiem dlacz > > > ego > > > > jest to tak zle przyjmowane. Ameryka to moj kraj. > > > > !Tylko jedna rzecz mnie > > > nurtuje: nie moge znalezc koled Mazowsza!!!!!!!!!!!! > > > > > > WSPÓŁCZUJĘ WAM. > > Nie chce mi sie pisac ,dlaczego. > > Moze kiedys sami do tego dojdziecie > > > My juz doszlismy : WE LOVE AMERICA !!!!! > > GOD BLESS AMERICA , MY HOME ...SWEET HOME....!!! Masz racje Atos!! Przepraszam, ze adresowalam poprzednie odpowiedzi "do Atos" ale wlasciwy adresat mam nadzieje sie domysli. Atos, czy ty "to" rozumiesz? To wspolczucie i "kible do mycia" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: republik-anka Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ?/do Atos IP: *.we.client2.attbi.com 26.12.02, 21:29 Gość portalu: k`k napisał(a): > Gość portalu: Atos napisał i republik-anka napisał(a): > > > >. Do Polski nie jezdze - nie wiem dlacz > > ego > > > jest to tak zle przyjmowane. Ameryka to moj kraj. > > !Tylko jedna rzecz mnie > > nurtuje: nie moge znalezc koled Mazowsza!!!!!!!!!!!! > > > WSPÓŁCZUJĘ WAM. > Nie chce mi sie pisac ,dlaczego. > Moze kiedys sami do tego dojdziecie Dziekuje za wyrazy wspolczucia ale nie widze do tego powodu!! Jestem bardzo ze swojego zycia zadowolona. Nie chcesz pisac dlaczego ? -Trudno, twoja sprawa! Skoro ja nie widze powodu do wspolczucia i tak nie byli=o by to dla mnie istotne, prawda? A do czego mamy dojsc? Ja juz np. doszlam : do zycia z pelnym zadowolenie. Fajnie jest !!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: republik-anka Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ?/do Atos IP: *.we.client2.attbi.com 26.12.02, 21:26 Gość portalu: Atos napisał(a): > Gość portalu: republik-anka napisał(a): > > > Gość portalu: Atos napisał(a): > > > > > ......bo tutaj niedaleko Bostonu mamy prawdziwe biale Swieta.....SZTO > RM > > > SNIEZNY !!!!!!!!!!!! > > Czesc Atos!! U mnie zimno pod palma w Los Angeles - chyba trzeba bedzie > > ogrzewanie w mieszkaniu wlaczyc!! Dziekuje Ci bardzo za przeslane info i > > Zyczenia Swiateczne!! Rozumiem cie doskonale ! Tez wyjechalam dawno, 23 > lata > > temu ( uuups , za 9 dni bedzie 24!). Do Polski nie jezdze - nie wiem dlacz > ego > > jest to tak zle przyjmowane. Ameryka to moj kraj. Nie przyjecham tu po jaj > ka > na > > > > szynce, kibli nie sprzatam, basenu nie mam, jestem zadowolona, zyje > normalnie, > > nie wysylam pieniedzy do Polski. Co w tym dziwnego? Tez zapytalam sie juz > na > > Forum czy w Polsce jest snieg. Po prostu wspomnienia.Normalne, ludzkie. > > Wszystkiego dobrego w 2003!! > > HI ANKA ! Dzisiaj mam dzien wolny , wiec zrobilem sobie drugi dzien swiat.Jest > > slonecznie po wczorajszym snow storm. PRAWDZIWE SWIETA !Tylko jedna rzecz mnie > nurtuje: nie moge znalezc koled Mazowsza!!!!!!!!!!!! Atos, poszukaj na internecie w polskich ksiegarniach wysylkowych - jest sporo ! Wesolych Swiat !! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ?/do Atos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 22:31 Najlepsze ich plyty to te, na ktorych spiewaja po angielsku. To znaczy po amerykansku. Czy i wy spiewacie w jakims fajnym zespole albo gracie w kapeli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Do, re, mi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 22:41 Dlaczego Slask? Myslalem ze w Raczych Kujawiakach. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do, re, mi, fa, sol, la fasola 26.12.02, 22:51 ...nie wiem. Czytajac to forum od jakiegos miesiaca,Slask kojarzy mi sie z zakompleksionymi pólglówkami, którzy rozpeznawszy sie po swiecie, nastepnie uswiadamiaja nam nasze wiesniactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Oj dana, dana! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 22:59 Fakt, ale nasi Hamerykanie ledwo ojczyzne odnajduja na mapie, a co tu mowic o Slasku. Sprawniejsi sa w prognozie pogody, ale tylko lokalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Oj dana, dana! 26.12.02, 23:07 "Pogoda jest dla bogaczy dla nie bogaczy sa prognozy zle" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Oj dana, dana! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 23:10 To trafilismy na biedaka i bogaczke. Jakby ich tak skojarzyc, to moze jakas love story by z tego wyniknela. Albo mezalians. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Oj dana, dana Ameryko kochana 26.12.02, 23:17 Niech, to bedzie super zalosne = very sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Oj dana, dana Ameryko kochana IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 23:36 Fakt, przepraszam zainteresowanych. Przepraszam Ameryko, przepraszam przenajswietszy dolarze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedoszły uczeń Re: Oj dana, dana Ameryko kochana IP: *.acn.waw.pl 26.12.02, 23:40 aleś przypaskudził Niechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Oj dana, dana Ameryko kochana IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 23:43 Bom paskuda, przeciez wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Oj dana, dana Ameryko kochana 26.12.02, 23:49 Gość portalu: niedoszły uczeń napisał(a): > aleś przypaskudził Niechu Niech paskudzi od wczoraj, widac Swieta to nie jego klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Oj dana, dana Ameryko kochana IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 23:52 Niech i paskuda to ta sama osoba. Tak sadze. Zalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Oj dana, dana Ameryko kochana 27.12.02, 00:04 Niech i zewłok Niecha to ta sama osoba, jak to Buggi przeczyta. Żałosne, tak sądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Oj dana, dana Ameryko kochana IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.02, 00:06 Bugi nie przeczyta, bo jej wlasnie telefon odlaczyli za niepoplacone rachunki. Zalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Oj dana, dana Ameryko kochana 27.12.02, 00:15 Gość portalu: Niech napisał(a): > Bugi nie przeczyta, bo jej wlasnie telefon odlaczyli za niepoplacone rachunki. Bugi juz przeczytala, a i rachunki grzecznie na czas placi :) > Zalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Oj dana, dana Ameryko kochana 27.12.02, 00:06 Daj spokój Miltonio. Z Niecha to juz dzisiaj nic nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: flaszka juz jedzie... 27.12.02, 00:16 Oj Buggi z Niecha zawsze jest coś, wiem bo był w końcu moim mężem albo mną, już dokładnie nie pamiętam. To słabe prezenty znalazłaś pod choinką, skoro nie było w nich flaszki i musi dojeżdżać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: flaszka juz jedzie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.02, 00:18 Bugi, jak juz jedzie, to niech i do mnie ten Mikolaj podjedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: flaszka juz jedzie... 27.12.02, 00:28 Gość portalu: Niech napisał(a): > Bugi, jak juz jedzie, to niech i do mnie ten Mikolaj podjedzie. no dla ciebie Niechu. Wiem gdzie, na Grochów. Z Wilanowa ( i nie wyloguje sie ;)) potrwa troche. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: flaszka juz jedzie, ale nie dla mnie 27.12.02, 00:26 dla Niecha! Rany boskie Miltonio! dla Niecha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: flaszka juz jedzie, ale nie dla mnie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.02, 00:28 Hurra! Co sie odwlecze to nie uciecze! Na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: flaszka juz jedzie, ale nie dla mnie 27.12.02, 00:30 Zmieniłam zdanie Buggi, nie zawracaj Mikołaja. Nigdy Niecha tak szczęśliwym dotąd nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: flaszka juz jedzie, ale nie dla mnie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.02, 00:33 Hej dana, dana, bedziem pic do rana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: flaszka juz jedzie, ale nie dla mnie 27.12.02, 00:29 Zawróć Buggi sanie z Mikołajem, bo gdy dowiezie flaszkę dla Niecha, to naprawdę nie będzie z niego pożytku. Na usta ciśnie mi się ż..., ale oszczędzę Ci tego. Znaj serce. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: flaszka juz jedzie, ale nie dla mnie 27.12.02, 00:35 zarlaczka napisała: > Zawróć Buggi sanie z Mikołajem, bo gdy dowiezie flaszkę dla Niecha, to naprawdę > > nie będzie z niego pożytku. Na usta ciśnie mi się ż..., ale oszczędzę Ci tego. > Znaj serce. wiem co chcialas napisac..zyczliwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atos Re: flaszka juz jedzie, ale nie dla mnie IP: *.proxy.aol.com 27.12.02, 19:59 Flaszki juz sa nie modne , tak jak tyton. Ja np. nie mialem alkoholu w ustach pod zadna postcia od 2 lat.....i ZYJE (!).Wczesniej kazdy dzien konczyl sie przynajmniej cwiartka Jack Daniels + litrowa butla Hefenrefer.Weekend to butelka Jim Beam lub J&B i pol case Molson Ice.Teraz sie od tego swinstwa uwolnilem....wiecie ze mozna bez tego zyc! Nie przypuszczalem ze mozna ! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: flaszka juz jedzie, ale nie dla mnie 27.12.02, 21:17 Gratuluje poczucia humoru!!!:( Atosie Chyba nie sadzisz, ze poslalam jakiemus facetowi ( tu: Niech) flaszke wódki "poczta kurierska", zwana taryfa. Nie, poniewaz: a) ja nie wiem, co to za jeden ten Niech b) nie znam jego adresu. Wiem tylko, ze mieszka na Grochowie c) koszta! flaszka + kurs taksówki d)Niech chrzani równo. Opowiada na forum o tym jak mu to chlanie dobrze idzie i jaki z niego pijak, a tak naprawde facet wódki do ust nie bierze, Atosie; spokojna glowa. A moze sadziles, ze ja mu te flaszke mailem wyslalam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: flaszka juz jedzie, ale nie dla mnie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.02, 22:22 To prawda, chrzanie rowno, pisze o duzym piciu, a alkoholu do ust nie biore, no moze czasami kumys. Zalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: flaszka juz jedzie, ale nie dla mnie 27.12.02, 22:35 Gość portalu: Niech napisał(a): > To prawda, chrzanie rowno, pisze o duzym piciu, a alkoholu do ust nie biore, no > > moze czasami kumys. Zalosne... :(:(:( zalosne zalosne. Zalosne jest to, ze nastolatka bzykala sie z ksiedzem i biedakowi swiecenia cofna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: republik-anka Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.we.client2.attbi.com 28.12.02, 04:31 Atos, jaka masz pogode na ten weekend? A ile osob poszlo na Morskie oko ? Czy ktos zjezdzal na lawce z parku? To byly czasy !! Odpowiedz Link Zgłoś
jotembi Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 28.12.02, 12:26 in case you haven't noticed... pl spory kraj, o który konkretnie region ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 28.12.02, 21:58 jotembi napisała: > in case you haven't noticed... > pl spory kraj, o który konkretnie region ci chodzi? To nie o pl chodzi , piszemy o US Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........?C.D . N.! IP: *.i.net.au / 203.36.162.* 28.12.02, 23:50 U nas 29 .12. 2002r. jest 36+C-ciepla !! Pozdrawiam - Gosc -! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........?C.D . N. IP: *.proxy.aol.com 29.12.02, 00:45 Gość portalu: gosc napisał(a): > U nas 29 .12. 2002r. jest 36+C-ciepla !! > Pozdrawiam - Gosc -! Do przerwy OAKLAND prowadzi 14:0....."Gosc"; czy to prawda ze w australii psy dupami szczekaja ? Tak slyszalem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........?C.D . N. IP: *.proxy.aol.com 29.12.02, 02:30 Gość portalu: Atos napisał(a): > Gość portalu: gosc napisał(a): > > > U nas 29 .12. 2002r. jest 36+C-ciepla !! > > Pozdrawiam - Gosc -! > > Do przerwy OAKLAND prowadzi 14:0....."Gosc"; czy to prawda ze w australii psy > dupami szczekaja ? Tak slyszalem.... Gosc nie odpowiada wiec moze ktos na tym forum zna odpowiedz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........?C.D . N. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 06:47 Nie wiem jak psy w Australii, ale twoje wypowiedzi niewatpliwie pochodza z dupy, i to cudzej, bo twoja z obrzydzenia dawno od ciebie uciekla. Czekamy, zlamany chuju, na dalsze twoje dowcipy, bo zapewne znasz wiecej niz jeden. Wiecej napisze, znasz ich wiele, dokladnie tyle, ilu ojcow miales. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........?C.D . N. IP: *.proxy.aol.com 29.12.02, 07:42 Gość portalu: Niech napisał(a): > Nie wiem jak psy w Australii, ale twoje wypowiedzi niewatpliwie pochodza z > dupy, i to cudzej, bo twoja z obrzydzenia dawno od ciebie uciekla. Czekamy, > zlamany chuju, na dalsze twoje dowcipy, bo zapewne znasz wiecej niz jeden. > Wiecej napisze, znasz ich wiele, dokladnie tyle, ilu ojcow miales. he he he he....no niezle you CRAZY POLACK...he he he ...popatrz glupi polaczku chu....ci wylazl i po plecach ci lazi he he he he..... udlaw sie zakrwawiona wata z piz...twojej matki -kurwy.OK DUMB POLACK? Zeby dzisiaj myles polski nieudaczniku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann DO NIECHA IP: *.proxy.aol.com 29.12.02, 19:36 Gość portalu: johann napisał(a): > Gość portalu: Niech napisał(a): > > > Nie wiem jak psy w Australii, ale twoje wypowiedzi niewatpliwie pochodza z > > > dupy, i to cudzej, bo twoja z obrzydzenia dawno od ciebie uciekla. Czekamy > , > > zlamany chuju, na dalsze twoje dowcipy, bo zapewne znasz wiecej niz jeden. > > > Wiecej napisze, znasz ich wiele, dokladnie tyle, ilu ojcow miales. > > > he he he he....no niezle you CRAZY POLACK...he he he ...popatrz glupi polaczku > chu....ci wylazl i po plecach ci lazi he he he he..... udlaw sie zakrwawiona > wata z piz...twojej matki -kurwy.OK DUMB POLACK? Zeby dzisiaj myles polski > nieudaczniku? > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann Re: DO NIECHA IP: *.proxy.aol.com 30.12.02, 03:59 Gość portalu: johann napisał(a): > Gość portalu: johann napisał(a): > > > Gość portalu: Niech napisał(a): > > > > > Nie wiem jak psy w Australii, ale twoje wypowiedzi niewatpliwie pocho > dza z > > > > > dupy, i to cudzej, bo twoja z obrzydzenia dawno od ciebie uciekla. Cz > ekamy > > , > > > zlamany chuju, na dalsze twoje dowcipy, bo zapewne znasz wiecej niz j > eden. > > > > > Wiecej napisze, znasz ich wiele, dokladnie tyle, ilu ojcow miales. > > > > > > he he he he....no niezle you CRAZY POLACK...he he he ...popatrz glupi > polaczku > > chu....ci wylazl i po plecach ci lazi he he he he..... udlaw sie zakrwawio > na > > wata z piz...twojej matki -kurwy.OK DUMB POLACK? Zeby dzisiaj myles polski > > > nieudaczniku? > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: proxy / *.ed.shawcable.net 29.12.02, 04:08 U mnie w Edmonton -7C i pogodnie. NIE MA SNIEGU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK!! Re:PROSZE O GRZECZNOSC I DOBRE WYCHOWANIE! IP: *.i.net.au / 203.36.162.* 29.12.02, 22:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann Re:PROSZE O GRZECZNOSC I DOBRE WYCHOWANIE! IP: *.proxy.aol.com 30.12.02, 03:58 idz pasc owce polish-australian cowboy ok?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re:PROSZE O GRZECZNOSC ITO TEZ PRACA I $$$!! IP: *.i.net.au / 203.36.162.* 30.12.02, 12:06 SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2003 ! -gosc - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re:PROSZE O GRZECZNOSC ITO TEZ PRACA I $$$!! IP: *.i.net.au / 203.36.162.* 30.12.02, 23:59 jaka ta pogoda? - gosc- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re:PROSZE O GRZECZNOSC ITO TEZ PRACA I $$$!! IP: *.proxy.aol.com 01.01.03, 07:08 Gość portalu: gosc napisał(a): > jaka ta pogoda? > - gosc- Czy to prawda ze w australii psy dupami szczekaja? Odpowiedz Link Zgłoś