Dodaj do ulubionych

Jaka u was pogoda w POLSCE ........?

IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 00:12
......bo tutaj niedaleko Bostonu mamy prawdziwe biale Swieta.....SZTORM
SNIEZNY !!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 00:20
      moge sie uprzejmie dowiedziec?
      • Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 00:22
        www2.gazeta.pl/pogoda/
      • buggi Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 00:23
        Warszawa: - 18°C, snieg
      • zarlaczka Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 00:23
        Uprzejmie donoszę, że pogoda w Polsce jest mroźna, bardzo mroźna i śnieżna, ale
        bez zawieruch. A i słońce w dzień świeciło.
        • Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 00:26
          Bugi, ty nie w Polsce jestes, to nie wciskaj kitu rodakowi. Sniegu w W-wie nie
          ma. Tzn. w powietrzu, bo na bruku jest.
          • buggi Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 00:28
            Tak ci sie wydaje Niech? A w Wilanowie snieg lezy, widze go :)
            No, wiesz juz gdzie jestem?
            • Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 00:30
              Bede zgadywal. W Wilanowie? Zgadlem? A na Grochowie nie pada.
              PS. A moze tak niezalogowana bys cos napisala?
              • buggi Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 00:32
                Gość portalu: Niech napisał(a):

> Bede zgadywal. W Wilanowie? Zgadlem? A na Grochowie nie pada.
                > PS. A moze tak niezalogowana bys cos napisala?

po co? jesli wolno spytac ;)
                • Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 00:34
                  A tak sobie. Jesli wolno odpowiedziec.
                  • buggi Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 00:35
                    Niech, u mnie "tak sobie" nic sie nigdy nie dzieje;)
                    • Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 00:38
                      I tu sie diametralnie roznimy. U mnie wszystko jest tak sobie. I takie sobie.
                      • buggi Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 00:39
                        nie napisze, ze to zalosne, bo to nie ten watek ;)
                        PS. szkoda
                        • Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 00:41
                          Szkoda? Tak sobie...
                          • buggi Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 00:44
                            Niech, to sie zmieni. To sie musi zmienic.
              • Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 00:34
                Dziekuje ! Tutaj jest SZTORM SNIEZNY ,dzisjaj nadszedl na polnocny -wschod az
                do Maine...13 ludzi juz zginelo
                • Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 00:42
                  Czy wy w Polsce zawsze i wszedzie sie zrecie?
                  • Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 00:43
                    Nie. Tylko w swieta. Taka tradycja.
                    • Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 00:47

> Nie. Tylko w swieta. Taka tradycja.

Nie bylem w Polsce 24 lata....ale nie przypominam sobie takiej tradycji
                      • buggi Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 00:50
                        przyjezdzaj! pojezdzimy na sankach na Morskim Oku ;)
                      • Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 00:51
                        Bo narodzila sie nowa tradycja. 24 lata? Szmat czasu. Bez ani jednej wizyty w
                        kraju? No to mozesz poczuc sie zaskoczony. Pogoda jednak sie nie zmienila.
                      • tradycja1 Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 02:05
                        a powinienes pamietac mam troche wiecej niz 24 lata:)
                  • buggi Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 00:45
                    kto sie zre, albo co zre? Ja sie zre z Niechem? O nie!
                    • Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 00:46
                      Kto sie lubi, ten sie czubi. Za... Ups.
                      • buggi Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 00:49
                        ja cie lubie, jak nie jestes zalosny ( ratunku niedobrze mi)
                        • Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 00:54
                          Niech zalosny? Nie sadze. Zalosne...
                          • Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 00:56
                            Pogoda sie nie zmienila.....nie masz na mysli pogody?
                            • Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 00:58
                              Napisalem pogoda, majac na mysli pogode. No, taki zestaw zjawisk
                              atmosferycznych. To byles w tej Polsce przynajmniej przez chwilke czy nie?
                              • Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 01:01

> Napisalem pogoda, majac na mysli pogode. No, taki zestaw zjawisk
                                > atmosferycznych. To byles w tej Polsce przynajmniej przez chwilke czy nie?

Tylko przez internet , nawiasem mowiac duzo czytam o Polsce
                                • Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 01:04
                                  W kazdym razie zapraszamy. Jakbys cos chcial wiedziec, pisz. Moze bedziemy w
                                  mniej swiatecznych humorach. A teraz sie zegnam, bo u mnie juz pierwsza i mnie
                                  spik bierze.
                                  • Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 01:10

> W kazdym razie zapraszamy. Jakbys cos chcial wiedziec, pisz. Moze bedziemy w
                                    > mniej swiatecznych humorach. A teraz sie zegnam, bo u mnie juz pierwsza i
                                    mnie
                                    > spik bierze.

Tutaj jest dopiero 7:04 PM.......i nie mamy tutj w US drugiego dnia Swiat w
                                    Easter rowniez........Dobranoc ,Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego
                                    Roku..Wierze za dla Polski tez kiedys wzejdzie SLONCE ! BYE !
                                    • zarlaczka Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 01:20
                                      Gość portalu: Atos napisał(a):

Wierze za dla Polski tez kiedys wzejdzie SLONCE ! BYE !

Słońce dla Polski już wzeszło - kilkanaście lat temu. Teraz tylko czasami się
                                      chowa za chmurami.
                                      • Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 01:28
                                        zarlaczka napisała:

> Gość portalu: Atos napisał(a):
                                        >
                                        > Wierze za dla Polski tez kiedys wzejdzie SLONCE ! BYE !
                                        >
                                        > Słońce dla Polski już wzeszło - kilkanaście lat temu. Teraz tylko czasami się
                                        > chowa za chmurami.

Z wielu zrodel wiem ze w Polsce wymienili slonce ale swieci miernie....byc moze
                                        sie myle?
                                        • zarlaczka Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 01:32
                                          Dla jednych świeci mocniej, dla drugi słabiej, a dla niektórych w ogóle. Tak
                                          jak wszędzie.
                                          • Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 01:36
                                            zarlaczka napisała:

> Dla jednych świeci mocniej, dla drugi słabiej, a dla niektórych w ogóle. Tak
                                            > jak wszędzie.

To fakt : sa jednak miejsca gdzie swieci dla wszystkich ( ci ktorym to nie
                                            odpowiada chowaja sie w domu albo.....sunscreen
                                            • zarlaczka Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 01:47
                                              Czasem lepszy mrok w Ojczyźnie, niż słońce poza nią.
                                              • Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 01:57
                                                zarlaczka napisała:

> Czasem lepszy mrok w Ojczyźnie, niż słońce poza nią.

Ja tez bylem kiedys dr.Judym i gdybym nie wyjechal legalnie do USA 24 lata temu
                                                i nie zostal US Citizen....pewnie pozostalbym nim do tej pory i myslal tak jak
                                                ty
                                                • tradycja1 Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 02:12
                                                  No nie wiem najwidocznie 24 lata temu bylo innaczej...
                                                  W kregu moich znajomych wyjazdy zarobkowe do USA
                                                  uznawane sa za rodzaj nieudacznictwa .
                                                  Wiem cos na ten temat bo tez mam paszport amerykanski i co z tego.
                                                  • Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 02:16
                                                    tradycja1 napisała:

> No nie wiem najwidocznie 24 lata temu bylo innaczej...
                                                    > W kregu moich znajomych wyjazdy zarobkowe do USA
                                                    > uznawane sa za rodzaj nieudacznictwa .
                                                    > Wiem cos na ten temat bo tez mam paszport amerykanski i co z tego.

Nigdy nie wyjechalem zarobkowo .....a 99% procent TAK. Czy to wszystko
                                                    nieudacznicy?
                                                • zarlaczka Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 02:17

> Ja tez bylem kiedys dr.Judym i gdybym nie wyjechal legalnie do USA 24 lata
                                                  temu
                                                  >
                                                  > i nie zostal US Citizen....pewnie pozostalbym nim do tej pory i myslal tak
                                                  jak
                                                  > ty

Judymem z pewnością to ja nie jestem. Ale życia poza krajem, a na pewno poza
                                                  Europą, sobie nie wyobrażam. Nawet jeżeli miałoby mi być tam lepiej.
                                                  • Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 02:24
                                                    zarlaczka napisała:

>
                                                    > > Ja tez bylem kiedys dr.Judym i gdybym nie wyjechal legalnie do USA 24 lata
                                                    >
                                                    > temu
                                                    > >
                                                    > > i nie zostal US Citizen....pewnie pozostalbym nim do tej pory i myslal tak
                                                    >
                                                    > jak
                                                    > > ty
                                                    >
                                                    > Judymem z pewnością to ja nie jestem. Ale życia poza krajem, a na pewno poza
                                                    > Europą, sobie nie wyobrażam. Nawet jeżeli miałoby mi być tam lepiej.

Nie miale nigdy okazji do zobaczenia zachodniej Europy poza Niemcami ale jestem
                                                    przekonany ze nie ma lepszego kraju do emigracji anizeli US.
                                                  • zarlaczka Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 02:28
                                                    Może i tak, ale trzeba chcieć lub mieć jakiś powód żeby wyjeżdżać.
                                                    Najważniejsze, że zarówno Ty, jak i ja jesteśmy zadowoleni się że mieszkamy
                                                    tam, gdzie mieszkamy.
                                                  • Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 02:36
                                                    zarlaczka napisała:

> Może i tak, ale trzeba chcieć lub mieć jakiś powód żeby wyjeżdżać.
                                                    > Najważniejsze, że zarówno Ty, jak i ja jesteśmy zadowoleni się że mieszkamy
                                                    > tam, gdzie mieszkamy.

Nie wyobrazam sobie zycia poza US ,to moj dom i ..kocham go
                                                  • tradycja1 Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 02:39

> Nie wyobrazam sobie zycia poza US ,to moj dom i ..kocham go
                                                    Kochasz...bo Ci sie to oplaca.
                                                  • Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 02:45
                                                    tradycja1 napisała:

>
                                                    >
                                                    > > Nie wyobrazam sobie zycia poza US ,to moj dom i ..kocham go
                                                    > Kochasz...bo Ci sie to oplaca.

Nieeeeeee.....miedzy innymi dlatego ze tutaj urodzilo sie dwoch moich synow sa
                                                    po college (jeden jest w US Navy)
                                                  • tradycja1 Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 02:34
                                                    Sluchaj kazdy orze jak moze.
                                                    Ty nie emigracja zarobkowa...swietnie.
                                                    Inni przyjechali po "salate"
                                                    nawet jesli siedzac w tawernie przy drinku jakis
                                                    gosciu przynudza mi jak dobrze mu sie powodzilo
                                                    i przyjechal tutaj bo tak go prosili.
                                                    Poza tym co on to w Polsce nie ma...
                                                    Sa wyjatki i pewnie do nich nalezysz.
                                                    Wyjatki co potwierdzaja regule.
                                                  • Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 02:41
                                                    tradycja1 napisała:

> Sluchaj kazdy orze jak moze.
                                                    > Ty nie emigracja zarobkowa...swietnie.
                                                    > Inni przyjechali po "salate"
                                                    > nawet jesli siedzac w tawernie przy drinku jakis
                                                    > gosciu przynudza mi jak dobrze mu sie powodzilo
                                                    > i przyjechal tutaj bo tak go prosili.
                                                    > Poza tym co on to w Polsce nie ma...
                                                    > Sa wyjatki i pewnie do nich nalezysz.
                                                    > Wyjatki co potwierdzaja regule.

Nie mysle ze jestem wyjatkiem ,ludzie koncza szkoly , sa na stanowiskach , to
                                                    nie tylko "wakacjusze"...to nie przedwojenna emigracja(inne narodowosci
                                                    imigranckie tez nie byly w tym czasie od naszej lepsze)
                                                  • tradycja1 Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 02:46
                                                    Pewnie ze koncza szkoly ,i sa na stanowiskach...mam nadzieje ze wiesz ile czasu
                                                    zajmuje nostryfikacja dyplomu?
                                                    Ile kosztuje? Jesli emigrujesz z rodzina....
                                                    I jak czesto ambicje sa chowane do kieszeni...oczywiscie ze sa wyjatki o
                                                    ktorych juz byla mowa.
                                                    Prawda jest taka jak komus jest dobrze w Polsce to do USA sie nie pcha.
                                                  • Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 02:52
                                                    tradycja1 napisała:

> Pewnie ze koncza szkoly ,i sa na stanowiskach...mam nadzieje ze wiesz ile
                                                    czasu
                                                    >
                                                    > zajmuje nostryfikacja dyplomu?
                                                    > Ile kosztuje? Jesli emigrujesz z rodzina....
                                                    > I jak czesto ambicje sa chowane do kieszeni...oczywiscie ze sa wyjatki o
                                                    > ktorych juz byla mowa.
                                                    > Prawda jest taka jak komus jest dobrze w Polsce to do USA sie nie pcha.

Masz absolutna racje ale komu tak naprawde jest teraz w Polsce
                                                    dobrze...zlodziejom , cwaniaczkom itp?
                                                  • miltonia Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 02:57
                                                    tradycja1 napisała:

> I jak czesto ambicje sa chowane do kieszeni...oczywiscie ze sa wyjatki o
                                                    > ktorych juz byla mowa.
                                                    > Prawda jest taka jak komus jest dobrze w Polsce to do USA sie nie pcha.

Ambicje również w Polsce niektórzy muszą schować do kieszeni, szczególnie gdy
                                                    umiejętności, zdolności i siły przebicia zabraknie. Mam trochę znajomych
                                                    rozsianych po całym świecie i zauważyłam pewną prawidłowość. Ci, którzy w kraju
                                                    byli pierdołami są nimi również na obczyźnie, a ci co tutaj sobie jakoś
                                                    radzili, za granicą wiedzie im się świetnie. To nie zależy od kraju w którym
                                                    się przebywa, tylko od osoby.
                                                  • Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 03:01
                                                    miltonia napisała:

> tradycja1 napisała:
                                                    >
                                                    >
                                                    > > I jak czesto ambicje sa chowane do kieszeni...oczywiscie ze sa wyjatki o
                                                    > > ktorych juz byla mowa.
                                                    > > Prawda jest taka jak komus jest dobrze w Polsce to do USA sie nie pcha.
                                                    >
                                                    > Ambicje również w Polsce niektórzy muszą schować do kieszeni, szczególnie gdy
                                                    > umiejętności, zdolności i siły przebicia zabraknie. Mam trochę znajomych
                                                    > rozsianych po całym świecie i zauważyłam pewną prawidłowość. Ci, którzy w
                                                    kraju
                                                    >
                                                    > byli pierdołami są nimi również na obczyźnie, a ci co tutaj sobie jakoś
                                                    > radzili, za granicą wiedzie im się świetnie. To nie zależy od kraju w którym
                                                    > się przebywa, tylko od osoby.
                                                    Oczywiscie ze jest wazne gdzie bo przeciez np.Europa w porownaniu do US
                                                    to ...piekielko
                                                  • miltonia Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 03:08

> Oczywiscie ze jest wazne gdzie bo przeciez np.Europa w porownaniu do US
                                                    > to ...piekielko

Być może, ale nie zmienia to postaci rzeczy. Osoby przedsiębiorcze dadzą sobie
                                                    rade wszędzie, w Polsce, Europie, USA czy Rosji. A nieudacznicy pozostaną nimi
                                                    w każdym kraju.
                                                  • Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 03:27
                                                    miltonia napisała:

>
                                                    > > Oczywiscie ze jest wazne gdzie bo przeciez np.Europa w porownaniu do US
                                                    > > to ...piekielko
                                                    >
                                                    > Być może, ale nie zmienia to postaci rzeczy. Osoby przedsiębiorcze dadzą
                                                    sobie
                                                    > rade wszędzie, w Polsce, Europie, USA czy Rosji. A nieudacznicy pozostaną
                                                    nimi
                                                    > w każdym kraju.

Watpie zeby nieudacznik z np.US zamienil sie na wille z basenem i jaccuzi w
                                                    Warszawie i $1 milion on account w Switzerland Bank.Wiesz o czym to swiadczy
                                                    jestem przekonany
                                                  • tradycja1 Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 06:25
                                                    Jedynym plusem Ameryki jest to ze bieda jest na wyzszym poziomie.
                                                    I tylko tyle...
                                                    Polonia Amerykanska to buraczandia.
                                                    Nie wszyscy,ale wieszczosc...
                                                  • tradycja1 Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 06:27
                                                    wiekszosc.
                                                  • Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 07:17
                                                    tradycja1 napisała:

> Jedynym plusem Ameryki jest to ze bieda jest na wyzszym poziomie.
                                                    > I tylko tyle...
                                                    > Polonia Amerykanska to buraczandia.
                                                    > Nie wszyscy,ale wieszczosc...
                                                    tutaj ludzie maja wybor....mozesz byc nawe "biedny" jezeli takie jest twoj
                                                    kaprys.Istnieje nawet cos takiego jak "kultura biedy" tzn. bieda
                                                    swiadoma...ale do tego dzieli Polske conajmniej 150 lat
                                                  • Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 13:08
                                                    Przykro mi czytac posty Atosa. Czlowiek, ktory przez 24 lata nie raczyl zajrzec
                                                    do kraju, z ktorego pochodzi, ktorego obecna wiedza na temat tego kraju
                                                    sprowadza sie do paru komunalow wypowiadanych przez frustratow, czlowiek, ktory
                                                    uwaza, ze Europa Zachodnia nie ma nic do zaoferowania USA, to czlowiek, ktory i
                                                    mi nie ma nic ciekawego do zaoferowania (w sensie intelektualnym, oczy-wiscie).
                                                    Poza informacja o stanie pogody w jego stanie. Ale o takich rzezcach to ja
                                                    czytam w prasie.
                                                  • Gość: k`k Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.12.02, 13:26
                                                    I to jest dopiero żałosne
                                                  • buggi Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 13:54
                                                    Gość portalu: k`k napisał(a):

> I to jest dopiero żałosne

wpadlam na chwile, ale widze, ze nic sie tu nie zmienilo, zalosc mnie ogarnia:(
                                                  • zarlaczka Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 13:56
                                                    Może za tydzień, miesiąc, rok lub dwa będzie mniej żałośnie.
                                                  • Gość: k`k Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.12.02, 14:12
                                                    w Ameryce jest zupełnie inaczej,tam nawet bieda jest usmiechnięta(tzn.nie jest
                                                    żałosna)
                                                  • Gość: johann Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:15
                                                    o czym wy zalosne polskie bidoki piszecie przeciez w polsce bida za piszczy!
                                                  • Gość: johann Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:18
                                                    ilu ludzi w polsce potrzeba do przykrecenia zarowki(intelektualistow) ?
                                                  • zarlaczka Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 26.12.02, 14:20
                                                    A ile trzeba mieć IQ, żeby opowiadać głupie kawały?
                                                  • Gość: johann Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:20
                                                    polska to kraj zalosny a ludzie jeszcze zalosniejsi , to jest zalosne
                                                  • Gość: johann Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:23
                                                    polacy sa uznawani za najwiekszych ciemniakow swiata ale dobrze sprzataja i
                                                    myja gary i przednie maja prostytutki rozsiane po swiecie
                                                  • Gość: k`k Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.12.02, 14:21
                                                    Gość portalu: johann napisał(a):

> o czym wy zalosne polskie bidoki piszecie przeciez w polsce bida za piszczy!
                                                    =============================================================

Moze zapiszczy,moze nie zapiszczy(pisz to w ten sposob,a nie "za piszczy',
                                                    moze czegos sie nauczysz podczas tych Swiat)

Ps.tylko sie głupio nie tłumacz,ze to literówka
                                                  • Gość: johann Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:25
                                                    polaka w USA poznajemy po zoltych zebach (powazne braki w uzebieniu) i brudnych
                                                    butach
                                                  • Gość: k`k Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.12.02, 14:27
                                                    Patrzysz w lustro?
                                                  • Gość: johann Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:27
                                                    higiena osobista polakow przyjezdzajacych do USA tez pozostawia wiele do
                                                    zyczenia.DLCZEGO WY SIE DO CHOLERY NIE MYJECIE ?!!!
                                                  • Gość: johann Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:29
                                                    polacy przyjezdzajacy do USA sa nierozgarnieci i to zyciowe nieudaczniki
                                                  • Gość: johann ZROBILEM SOBIE TRANSFUZJE KRWI ! IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:32
                                                    ....polskiej krwi, wymienilem sobie na AMERYKANSKA !
                                                  • Gość: johann Re: ZROBILEM SOBIE TRANSFUZJE KRWI ! IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:40

> ....polskiej krwi, wymienilem sobie na AMERYKANSKA !
                                                  • Gość: johann Re: ZROBILEM SOBIE TRANSFUZJE KRWI ! IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:41

• Gość: johann Re: ZROBILEM SOBIE TRANSFUZJE KRWI ! IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:41

• Gość: k`k Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.12.02, 14:30
                                                    Wiesz ,dosyc tych osobistych zwierzen na swoj temat,jestes brudny ,glupi,nie
                                                    masz zebow,jestes prostytutka.........
                                                    TO ŻAŁOSNE
                                                  • Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 14:33
                                                    Johann nie dosc ze przed lustrem, to jeszcze sam ze soba koresponduje.
                                                    Zalosne...
                                                  • Gość: johann Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:35
                                                    ile ludzi w polsce potrzeba do przykrecenia zarowki?
                                                  • Gość: johann Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:37
                                                    Myjcie sie! To jest podstawa ,przepustka do cywilizacji
                                                  • Gość: johann Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:34
                                                    polska to zascianek Europy ale UE ja przyjmie i bedzie doic jako wschodnia
                                                    kolonie
                                                  • Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 14:36
                                                    Johann i Europa to ta sama osoba. Tak sadze. Zalosne...
                                                  • Gość: johann Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:39
                                                    poolska to zalosny kraj a ludzie w nie jeszcze zalosniejsi
                                                  • Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 14:41
                                                    Ty sie chyba z chujem na lby pozamieniales.
                                                  • Gość: k`k Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.12.02, 14:40
                                                    johan,ty lepiej sie wez do pracy,jutro przyjda wlasciciele do pracy i jak
                                                    bedzie nieposprzatane, to moze skonczyc sie twoj amerykanski sen o dobrobycie
                                                  • Gość: johann Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:43
                                                    Myliscie sie dzisiaj przy Swiecie? Jak nie to Marsz do kibelka
                                                  • Gość: johann ZROBILEM SOBIE TRANSFUZJE KRWI ! IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:45
                                                    :-)))))))
                                                  • Gość: johann Re: ZROBILEM SOBIE TRANSFUZJE KRWI ! IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:47

> :-)))))))

ilu polakow w polsce potrzeba do przykrecenia zarowki. Za prawidlowa odpowiedz
                                                    wielka wyzerka z mojego stolu swiatecznego
                                                  • Gość: johann Re: ZROBILEM SOBIE TRANSFUZJE KRWI ! IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:49
                                                    oprucz tych zarowek mam pytanie : DLACZEGO DO CHOLERY SIE NIE MYJECIE !
                                                  • Gość: johann Re: ZROBILEM SOBIE TRANSFUZJE KRWI ! IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:51
                                                    A wasze ZEBY ? Co do diabla z wasza jama ustna ? Macie ja w dupie? CHYBA TAK !!!
                                                  • Gość: johann Re: ZROBILEM SOBIE TRANSFUZJE KRWI ! IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:53
                                                    Nalezy wyslac do poslki armie dentystow anie F-16. Nie chce byc w ich skorze
                                                  • Gość: k`k Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.12.02, 14:46
                                                    Fakt po przeczytaniu wypocin takiego gowna jak ty trzeba sie umyc
                                                    Mozesz byc dumny z siebie ,z tym masz racje
                                                  • Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 14:50
                                                    Kaska, daj spokoj, to jest to samo gowno, ktore tu regularnie wyplywa. Teraz
                                                    sie rozpalil, zawali forum postami, ale potem jak zwykle zniknie. Szkoda tylko,
                                                    ze tam wody nikt nie spuszcza. Ale moze sie naucza.
                                                  • Gość: k`k Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.12.02, 14:53
                                                    On jest w transie,juz tylko sam ze soba gada
                                                    Ciekawy objaw
                                                  • Gość: johann ZROBILEM SOBIE TRANSFUZJE KRWI ! IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:55
                                                    ...Z polskiej na AMERYKANSKA !!!
                                                  • Gość: Johann Re: ZROBILEM SOBIE TRANSFUZJE KRWI ! IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:56
                                                    no to nie wiecie ile was potrzeba do przykrecenia zarowki?
                                                  • Gość: johann Re: ZROBILEM SOBIE TRANSFUZJE KRWI ! IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 14:58
                                                    Gość portalu: Johann napisał(a):

> no to nie wiecie ile was potrzeba do przykrecenia zarowki?

jak nie wiecie to nie mam o czym pisac z polskimi nieudacznikami-ciemniakami
                                                  • buggi Re: Do Johanna nieudacznika 26.12.02, 16:11
                                                    Powtarzasz sie jak zdarta plyta. Nie masz nic do powiedzenia, twój jezyk
                                                    polski jest fatalny, robisz katastrofalne bledy ortograficzne. O czym to
                                                    swiadczy? O tym, ze sam jestes nieukiem, prostakiem. Na forum ludzie maja cie
                                                    za gówno, w USA tez jestes nikim. Pucujesz kible w Mc Donaldzie, albo zmywasz
                                                    gary. Masz kompleksy. Zalosny jestes.
                                                  • Gość: Niech Re: Do Johanna nieudacznika IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 16:21
                                                    Tak sadze.
                                                  • buggi Re: Do zalosnego Niecha 26.12.02, 16:26
                                                    u Ciebie wszystko OK? Niech
                                                  • Gość: Niech Do zalosnego Niecha - zalosnie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 16:28
                                                    Wszystko OK. Zalosne...
                                                  • buggi Re: Do zalosnego Niecha - zalosnie 26.12.02, 16:41
                                                    zalosnie nudno tu dzis :(
                                                  • tradycja1 Re: Do zalosnego Niecha - zalosnie 26.12.02, 16:45
                                                    zalosnie jest byc zalosnym...
                                                  • buggi Re: Do zalosnego Niecha - zalosnie 26.12.02, 16:48
                                                    Zamelduje sie tu znowu, kiedy bedzie mniej zalosnie. Okropne forum :(
                                                  • tradycja1 Re: Do zalosnego Niecha - zalosnie 26.12.02, 16:50
                                                    wyglada na zalobne....nawet juz nie zalosne
                                                  • buggi Re: to juz koniec 26.12.02, 16:53
                                                    nalezalo by pogrzebac ten gówniano-zalosny watek
                                                  • Gość: gosc Re: Jaka u Was pogoda w .......? C. D. N.! IP: *.i.net.au / 203.36.162.* 28.12.02, 11:20
                                                    U nas 28. 12. 28.r. bylo cieplo 34+ciepla, a jutro 29 12. 2002r.cieplo i 36+.
                                                    Pozdrawiam i zycze Szczesliwego Nowego roku 2003 !!
                                                    Gosc !!!
    • Gość: republik-anka Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ?/do Atos IP: *.we.client2.attbi.com 26.12.02, 17:39

> ......bo tutaj niedaleko Bostonu mamy prawdziwe biale Swieta.....SZTORM
      > SNIEZNY !!!!!!!!!!!!
      Czesc Atos!! U mnie zimno pod palma w Los Angeles - chyba trzeba bedzie
      ogrzewanie w mieszkaniu wlaczyc!! Dziekuje Ci bardzo za przeslane info i
      Zyczenia Swiateczne!! Rozumiem cie doskonale ! Tez wyjechalam dawno, 23 lata
      temu ( uuups , za 9 dni bedzie 24!). Do Polski nie jezdze - nie wiem dlaczego
      jest to tak zle przyjmowane. Ameryka to moj kraj. Nie przyjecham tu po jajka na
      szynce, kibli nie sprzatam, basenu nie mam, jestem zadowolona, zyje normalnie,
      nie wysylam pieniedzy do Polski. Co w tym dziwnego? Tez zapytalam sie juz na
      Forum czy w Polsce jest snieg. Po prostu wspomnienia.Normalne, ludzkie.
      Wszystkiego dobrego w 2003!!
      • Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ?/do Atos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 20:12
        Powspominaliscie? Prognoze pogody znacie? To albo przejdzcie sie na forum
        Polonia albo na jakies fajne forum dla prawdziwych Amerykanow (nie mylic z
        Indianami). Bo jestescie tacy zalosni, ze zalosc dupe sciska. Zaaaaaaaalosnie...
        • Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ?/do Atos IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 20:49

> Powspominaliscie? Prognoze pogody znacie? To albo przejdzcie sie na forum
          > Polonia albo na jakies fajne forum dla prawdziwych Amerykanow (nie mylic z
          > Indianami). Bo jestescie tacy zalosni, ze zalosc dupe sciska.
          Zaaaaaaaalosnie..
          > .

Sluchaj ty "zalosny" kazdy moze podreptac gdzie chce .Nikomu tego nie sugeruj
        • Gość: republik-anka Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ?/do Atos IP: *.we.client2.attbi.com 26.12.02, 21:24

> Powspominaliscie? Prognoze pogody znacie? To albo przejdzcie sie na forum
          > Polonia albo na jakies fajne forum dla prawdziwych Amerykanow (nie mylic z
          > Indianami). Bo jestescie tacy zalosni, ze zalosc dupe sciska.
          Zaaaaaaaalosnie..
          > .
          A ja wlasnie bede na tym forum bo i dlaczego nie. Na twoj "problem" proponuje
          srodki przeczyszczajace. Powodzenia!! :-))
          P.S> Sliczna pogode mamy w Los Angeles
      • Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ?/do Atos IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 20:54
        Gość portalu: republik-anka napisał(a):

>
        > > ......bo tutaj niedaleko Bostonu mamy prawdziwe biale Swieta.....SZTORM
        > > SNIEZNY !!!!!!!!!!!!
        > Czesc Atos!! U mnie zimno pod palma w Los Angeles - chyba trzeba bedzie
        > ogrzewanie w mieszkaniu wlaczyc!! Dziekuje Ci bardzo za przeslane info i
        > Zyczenia Swiateczne!! Rozumiem cie doskonale ! Tez wyjechalam dawno, 23
        lata
        > temu ( uuups , za 9 dni bedzie 24!). Do Polski nie jezdze - nie wiem dlaczego
        > jest to tak zle przyjmowane. Ameryka to moj kraj. Nie przyjecham tu po jajka
        na
        >
        > szynce, kibli nie sprzatam, basenu nie mam, jestem zadowolona, zyje
        normalnie,
        > nie wysylam pieniedzy do Polski. Co w tym dziwnego? Tez zapytalam sie juz na
        > Forum czy w Polsce jest snieg. Po prostu wspomnienia.Normalne, ludzkie.
        > Wszystkiego dobrego w 2003!!

HI ANKA ! Dzisiaj mam dzien wolny , wiec zrobilem sobie drugi dzien swiat.Jest
        slonecznie po wczorajszym snow storm. PRAWDZIWE SWIETA !Tylko jedna rzecz mnie
        nurtuje: nie moge znalezc koled Mazowsza!!!!!!!!!!!!
        • Gość: k`k Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ?/do Atos IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.12.02, 20:59
          Gość portalu: Atos napisał i republik-anka napisał(a):
          >
          >. Do Polski nie jezdze - nie wiem dlacz
          > ego
          > > jest to tak zle przyjmowane. Ameryka to moj kraj.

!Tylko jedna rzecz mnie
          > nurtuje: nie moge znalezc koled Mazowsza!!!!!!!!!!!!

WSPÓŁCZUJĘ WAM.
          Nie chce mi sie pisac ,dlaczego.
          Moze kiedys sami do tego dojdziecie
          • Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ?/do Atos IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 21:24

> Gość portalu: Atos napisał i republik-anka napisał(a):
            > >
            > >. Do Polski nie jezdze - nie wiem dlacz
            > > ego
            > > > jest to tak zle przyjmowane. Ameryka to moj kraj.
            >
            > !Tylko jedna rzecz mnie
            > > nurtuje: nie moge znalezc koled Mazowsza!!!!!!!!!!!!
            >
            >
            > WSPÓŁCZUJĘ WAM.
            > Nie chce mi sie pisac ,dlaczego.
            > Moze kiedys sami do tego dojdziecie

My juz doszlismy : WE LOVE AMERICA !!!!!

GOD BLESS AMERICA , MY HOME ...SWEET HOME....!!!
            • Gość: republik-anka Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ?/do Atos IP: *.we.client2.attbi.com 26.12.02, 21:42

> Gość portalu: k`k napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Atos napisał i republik-anka napisał(a):
              > > >
              > > >. Do Polski nie jezdze - nie wiem dlacz
              > > > ego
              > > > > jest to tak zle przyjmowane. Ameryka to moj kraj.
              > >
              > > !Tylko jedna rzecz mnie
              > > > nurtuje: nie moge znalezc koled Mazowsza!!!!!!!!!!!!
              > >
              > >
              > > WSPÓŁCZUJĘ WAM.
              > > Nie chce mi sie pisac ,dlaczego.
              > > Moze kiedys sami do tego dojdziecie
              >
              >
              > My juz doszlismy : WE LOVE AMERICA !!!!!
              >
              > GOD BLESS AMERICA , MY HOME ...SWEET HOME....!!!
              Masz racje Atos!! Przepraszam, ze adresowalam poprzednie odpowiedzi "do Atos"
              ale wlasciwy adresat mam nadzieje sie domysli. Atos, czy ty "to" rozumiesz? To
              wspolczucie i "kible do mycia" ?
          • Gość: republik-anka Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ?/do Atos IP: *.we.client2.attbi.com 26.12.02, 21:29

> Gość portalu: Atos napisał i republik-anka napisał(a):
            > >
            > >. Do Polski nie jezdze - nie wiem dlacz
            > > ego
            > > > jest to tak zle przyjmowane. Ameryka to moj kraj.
            >
            > !Tylko jedna rzecz mnie
            > > nurtuje: nie moge znalezc koled Mazowsza!!!!!!!!!!!!
            >
            >
            > WSPÓŁCZUJĘ WAM.
            > Nie chce mi sie pisac ,dlaczego.
            > Moze kiedys sami do tego dojdziecie
            Dziekuje za wyrazy wspolczucia ale nie widze do tego powodu!! Jestem bardzo ze
            swojego zycia zadowolona. Nie chcesz pisac dlaczego ? -Trudno, twoja sprawa!
            Skoro ja nie widze powodu do wspolczucia i tak nie byli=o by to dla mnie
            istotne, prawda? A do czego mamy dojsc? Ja juz np. doszlam : do zycia z
            pelnym zadowolenie. Fajnie jest !!!! :-)))
        • Gość: republik-anka Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ?/do Atos IP: *.we.client2.attbi.com 26.12.02, 21:26

> Gość portalu: republik-anka napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Atos napisał(a):
          > >
          > > > ......bo tutaj niedaleko Bostonu mamy prawdziwe biale Swieta.....SZTO
          > RM
          > > > SNIEZNY !!!!!!!!!!!!
          > > Czesc Atos!! U mnie zimno pod palma w Los Angeles - chyba trzeba bedzie
          > > ogrzewanie w mieszkaniu wlaczyc!! Dziekuje Ci bardzo za przeslane info i
          > > Zyczenia Swiateczne!! Rozumiem cie doskonale ! Tez wyjechalam dawno, 23
          > lata
          > > temu ( uuups , za 9 dni bedzie 24!). Do Polski nie jezdze - nie wiem dlacz
          > ego
          > > jest to tak zle przyjmowane. Ameryka to moj kraj. Nie przyjecham tu po jaj
          > ka
          > na
          > >
          > > szynce, kibli nie sprzatam, basenu nie mam, jestem zadowolona, zyje
          > normalnie,
          > > nie wysylam pieniedzy do Polski. Co w tym dziwnego? Tez zapytalam sie juz
          > na
          > > Forum czy w Polsce jest snieg. Po prostu wspomnienia.Normalne, ludzkie.
          > > Wszystkiego dobrego w 2003!!
          >
          > HI ANKA ! Dzisiaj mam dzien wolny , wiec zrobilem sobie drugi dzien
          swiat.Jest
          >
          > slonecznie po wczorajszym snow storm. PRAWDZIWE SWIETA !Tylko jedna rzecz
          mnie
          > nurtuje: nie moge znalezc koled Mazowsza!!!!!!!!!!!!
          Atos, poszukaj na internecie w polskich ksiegarniach wysylkowych - jest
          sporo ! Wesolych Swiat !! :-))
          • Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ?/do Atos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 22:31
            Najlepsze ich plyty to te, na ktorych spiewaja po angielsku. To znaczy po
            amerykansku. Czy i wy spiewacie w jakims fajnym zespole albo gracie w kapeli?
            • buggi Re: bez Re: 26.12.02, 22:35
              w zespole "Slask" graja, nie wiesz?
              • Gość: Niech Do, re, mi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 22:41
                Dlaczego Slask? Myslalem ze w Raczych Kujawiakach.
                • buggi Re: Do, re, mi, fa, sol, la fasola 26.12.02, 22:51
                  ...nie wiem. Czytajac to forum od jakiegos miesiaca,Slask kojarzy mi sie z
                  zakompleksionymi pólglówkami, którzy rozpeznawszy sie po swiecie, nastepnie
                  uswiadamiaja nam nasze wiesniactwo.
                  • Gość: Niech Oj dana, dana! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 22:59
                    Fakt, ale nasi Hamerykanie ledwo ojczyzne odnajduja na mapie, a co tu mowic o
                    Slasku. Sprawniejsi sa w prognozie pogody, ale tylko lokalnej.
                    • tradycja1 Re: Oj dana, dana! 26.12.02, 23:07
                      "Pogoda jest dla bogaczy
                      dla nie bogaczy sa prognozy zle"
                      • Gość: Niech Re: Oj dana, dana! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 23:10
                        To trafilismy na biedaka i bogaczke. Jakby ich tak skojarzyc, to moze jakas
                        love story by z tego wyniknela. Albo mezalians.
                        • buggi Re: Oj dana, dana Ameryko kochana 26.12.02, 23:17
                          Niech, to bedzie super zalosne = very sorry
                          • Gość: Niech Re: Oj dana, dana Ameryko kochana IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 23:36
                            Fakt, przepraszam zainteresowanych. Przepraszam Ameryko, przepraszam
                            przenajswietszy dolarze!
                            • Gość: niedoszły uczeń Re: Oj dana, dana Ameryko kochana IP: *.acn.waw.pl 26.12.02, 23:40
                              aleś przypaskudził Niechu
                              • Gość: Niech Re: Oj dana, dana Ameryko kochana IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 23:43
                                Bom paskuda, przeciez wiesz.
                              • buggi Re: Oj dana, dana Ameryko kochana 26.12.02, 23:49
                                Gość portalu: niedoszły uczeń napisał(a):

> aleś przypaskudził Niechu

Niech paskudzi od wczoraj, widac Swieta to nie jego klimat.
                                • Gość: Niech Re: Oj dana, dana Ameryko kochana IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 23:52
                                  Niech i paskuda to ta sama osoba. Tak sadze. Zalosne...
                                  • miltonia Re: Oj dana, dana Ameryko kochana 27.12.02, 00:04
                                    Niech i zewłok Niecha to ta sama osoba, jak to Buggi przeczyta. Żałosne, tak
                                    sądze.
                                    • Gość: Niech Re: Oj dana, dana Ameryko kochana IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.02, 00:06
                                      Bugi nie przeczyta, bo jej wlasnie telefon odlaczyli za niepoplacone rachunki.
                                      Zalosne...
                                      • buggi Re: Oj dana, dana Ameryko kochana 27.12.02, 00:15

> Bugi nie przeczyta, bo jej wlasnie telefon odlaczyli za niepoplacone
                                        rachunki.

Bugi juz przeczytala, a i rachunki grzecznie na czas placi :)
                                        > Zalosne...
                                    • buggi Re: Oj dana, dana Ameryko kochana 27.12.02, 00:06
                                      Daj spokój Miltonio. Z Niecha to juz dzisiaj nic nie bedzie.
                                  • buggi Re: flaszka juz jedzie... 27.12.02, 00:05
                                    taryfa, na poprawienie humoru.
                                    • miltonia Re: flaszka juz jedzie... 27.12.02, 00:16
                                      Oj Buggi z Niecha zawsze jest coś, wiem bo był w końcu moim mężem albo mną, już
                                      dokładnie nie pamiętam. To słabe prezenty znalazłaś pod choinką, skoro nie było
                                      w nich flaszki i musi dojeżdżać.
                                      • Gość: Niech Re: flaszka juz jedzie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.02, 00:18
                                        Bugi, jak juz jedzie, to niech i do mnie ten Mikolaj podjedzie.
                                        • buggi Re: flaszka juz jedzie... 27.12.02, 00:28

> Bugi, jak juz jedzie, to niech i do mnie ten Mikolaj podjedzie.

no dla ciebie Niechu. Wiem gdzie, na Grochów. Z Wilanowa ( i nie wyloguje
                                          sie ;)) potrwa troche.
                                      • buggi Re: flaszka juz jedzie, ale nie dla mnie 27.12.02, 00:26
                                        dla Niecha! Rany boskie Miltonio! dla Niecha!
                                        • Gość: Niech Re: flaszka juz jedzie, ale nie dla mnie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.02, 00:28
                                          Hurra! Co sie odwlecze to nie uciecze! Na zdrowie!
                                          • zarlaczka Re: flaszka juz jedzie, ale nie dla mnie 27.12.02, 00:30
                                            Zmieniłam zdanie Buggi, nie zawracaj Mikołaja. Nigdy Niecha tak szczęśliwym
                                            dotąd nie widziałam.
                                            • Gość: Niech Re: flaszka juz jedzie, ale nie dla mnie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.02, 00:33
                                              Hej dana, dana, bedziem pic do rana!!!
                                        • zarlaczka Re: flaszka juz jedzie, ale nie dla mnie 27.12.02, 00:29
                                          Zawróć Buggi sanie z Mikołajem, bo gdy dowiezie flaszkę dla Niecha, to naprawdę
                                          nie będzie z niego pożytku. Na usta ciśnie mi się ż..., ale oszczędzę Ci tego.
                                          Znaj serce.
                                          • buggi Re: flaszka juz jedzie, ale nie dla mnie 27.12.02, 00:35
                                            zarlaczka napisała:

> Zawróć Buggi sanie z Mikołajem, bo gdy dowiezie flaszkę dla Niecha, to
                                            naprawdę
                                            >
                                            > nie będzie z niego pożytku. Na usta ciśnie mi się ż..., ale oszczędzę Ci
                                            tego.
                                            > Znaj serce.

wiem co chcialas napisac..zyczliwy
                                            • Gość: Atos Re: flaszka juz jedzie, ale nie dla mnie IP: *.proxy.aol.com 27.12.02, 19:59
                                              Flaszki juz sa nie modne , tak jak tyton. Ja np. nie mialem alkoholu w ustach
                                              pod zadna postcia od 2 lat.....i ZYJE (!).Wczesniej kazdy dzien konczyl sie
                                              przynajmniej cwiartka Jack Daniels + litrowa butla Hefenrefer.Weekend to
                                              butelka Jim Beam lub J&B i pol case Molson Ice.Teraz sie od tego swinstwa
                                              uwolnilem....wiecie ze mozna bez tego zyc! Nie przypuszczalem ze mozna !
                                              • buggi Re: flaszka juz jedzie, ale nie dla mnie 27.12.02, 21:17
                                                Gratuluje poczucia humoru!!!:( Atosie
                                                Chyba nie sadzisz, ze poslalam jakiemus facetowi ( tu: Niech) flaszke wódki
                                                "poczta kurierska", zwana taryfa. Nie, poniewaz:
                                                a) ja nie wiem, co to za jeden ten Niech
                                                b) nie znam jego adresu. Wiem tylko, ze mieszka na Grochowie
                                                c) koszta! flaszka + kurs taksówki
                                                d)Niech chrzani równo. Opowiada na forum o tym jak mu to chlanie dobrze idzie
                                                i jaki z niego pijak, a tak naprawde facet wódki do ust nie bierze, Atosie;
                                                spokojna glowa.

A moze sadziles, ze ja mu te flaszke mailem wyslalam?
                                                • Gość: Niech Re: flaszka juz jedzie, ale nie dla mnie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.02, 22:22
                                                  To prawda, chrzanie rowno, pisze o duzym piciu, a alkoholu do ust nie biore, no
                                                  moze czasami kumys. Zalosne...
                                                  • buggi Re: flaszka juz jedzie, ale nie dla mnie 27.12.02, 22:35

> To prawda, chrzanie rowno, pisze o duzym piciu, a alkoholu do ust nie biore,
                                                    no
                                                    >
                                                    > moze czasami kumys. Zalosne...

:(:(:( zalosne zalosne. Zalosne jest to, ze nastolatka bzykala sie z ksiedzem
                                                    i biedakowi swiecenia cofna.
    • Gość: republik-anka Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.we.client2.attbi.com 28.12.02, 04:31
      Atos, jaka masz pogode na ten weekend? A ile osob poszlo na Morskie oko ? Czy
      ktos zjezdzal na lawce z parku? To byly czasy !!
    • jotembi Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? 28.12.02, 12:26
      in case you haven't noticed...
      pl spory kraj, o który konkretnie region ci chodzi?
      • Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: *.proxy.aol.com 28.12.02, 21:58
        jotembi napisała:

> in case you haven't noticed...
        > pl spory kraj, o który konkretnie region ci chodzi?

To nie o pl chodzi , piszemy o US
        • Gość: gosc Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........?C.D . N.! IP: *.i.net.au / 203.36.162.* 28.12.02, 23:50
          U nas 29 .12. 2002r. jest 36+C-ciepla !!
          Pozdrawiam - Gosc -!
          • Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........?C.D . N. IP: *.proxy.aol.com 29.12.02, 00:45
            Gość portalu: gosc napisał(a):

> U nas 29 .12. 2002r. jest 36+C-ciepla !!
            > Pozdrawiam - Gosc -!

Do przerwy OAKLAND prowadzi 14:0....."Gosc"; czy to prawda ze w australii psy
            dupami szczekaja ? Tak slyszalem....
            • Gość: Atos Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........?C.D . N. IP: *.proxy.aol.com 29.12.02, 02:30

> Gość portalu: gosc napisał(a):
              >
              > > U nas 29 .12. 2002r. jest 36+C-ciepla !!
              > > Pozdrawiam - Gosc -!
              >
              > Do przerwy OAKLAND prowadzi 14:0....."Gosc"; czy to prawda ze w australii psy
              > dupami szczekaja ? Tak slyszalem....

Gosc nie odpowiada wiec moze ktos na tym forum zna odpowiedz?
              • Gość: Niech Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........?C.D . N. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 06:47
                Nie wiem jak psy w Australii, ale twoje wypowiedzi niewatpliwie pochodza z
                dupy, i to cudzej, bo twoja z obrzydzenia dawno od ciebie uciekla. Czekamy,
                zlamany chuju, na dalsze twoje dowcipy, bo zapewne znasz wiecej niz jeden.
                Wiecej napisze, znasz ich wiele, dokladnie tyle, ilu ojcow miales.
                • Gość: johann Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........?C.D . N. IP: *.proxy.aol.com 29.12.02, 07:42

> Nie wiem jak psy w Australii, ale twoje wypowiedzi niewatpliwie pochodza z
                  > dupy, i to cudzej, bo twoja z obrzydzenia dawno od ciebie uciekla. Czekamy,
                  > zlamany chuju, na dalsze twoje dowcipy, bo zapewne znasz wiecej niz jeden.
                  > Wiecej napisze, znasz ich wiele, dokladnie tyle, ilu ojcow miales.

he he he he....no niezle you CRAZY POLACK...he he he ...popatrz glupi polaczku
                  chu....ci wylazl i po plecach ci lazi he he he he..... udlaw sie zakrwawiona
                  wata z piz...twojej matki -kurwy.OK DUMB POLACK? Zeby dzisiaj myles polski
                  nieudaczniku?

• Gość: johann DO NIECHA IP: *.proxy.aol.com 29.12.02, 19:36

> Gość portalu: Niech napisał(a):
                    >
                    > > Nie wiem jak psy w Australii, ale twoje wypowiedzi niewatpliwie pochodza z
                    >
                    > > dupy, i to cudzej, bo twoja z obrzydzenia dawno od ciebie uciekla. Czekamy
                    > ,
                    > > zlamany chuju, na dalsze twoje dowcipy, bo zapewne znasz wiecej niz jeden.
                    >
                    > > Wiecej napisze, znasz ich wiele, dokladnie tyle, ilu ojcow miales.
                    >
                    >
                    > he he he he....no niezle you CRAZY POLACK...he he he ...popatrz glupi
                    polaczku
                    > chu....ci wylazl i po plecach ci lazi he he he he..... udlaw sie zakrwawiona
                    > wata z piz...twojej matki -kurwy.OK DUMB POLACK? Zeby dzisiaj myles polski
                    > nieudaczniku?
                    >
                    >
                    >
                    >
                    >
                    • Gość: johann Re: DO NIECHA IP: *.proxy.aol.com 30.12.02, 03:59

> Gość portalu: johann napisał(a):
                      >
                      > > Gość portalu: Niech napisał(a):
                      > >
                      > > > Nie wiem jak psy w Australii, ale twoje wypowiedzi niewatpliwie pocho
                      > dza z
                      > >
                      > > > dupy, i to cudzej, bo twoja z obrzydzenia dawno od ciebie uciekla. Cz
                      > ekamy
                      > > ,
                      > > > zlamany chuju, na dalsze twoje dowcipy, bo zapewne znasz wiecej niz j
                      > eden.
                      > >
                      > > > Wiecej napisze, znasz ich wiele, dokladnie tyle, ilu ojcow miales.
                      > >
                      > >
                      > > he he he he....no niezle you CRAZY POLACK...he he he ...popatrz glupi
                      > polaczku
                      > > chu....ci wylazl i po plecach ci lazi he he he he..... udlaw sie zakrwawio
                      > na
                      > > wata z piz...twojej matki -kurwy.OK DUMB POLACK? Zeby dzisiaj myles polski
                      >
                      > > nieudaczniku?
                      > >
                      > >
                      > >
                      > >
                      > >
    • Gość: Bernard Re: Jaka u was pogoda w POLSCE ........? IP: proxy / *.ed.shawcable.net 29.12.02, 04:08
      U mnie w Edmonton -7C i pogodnie. NIE MA SNIEGU!!!
      • Gość: POLAK!! Re:PROSZE O GRZECZNOSC I DOBRE WYCHOWANIE! IP: *.i.net.au / 203.36.162.* 29.12.02, 22:56
        • Gość: johann Re:PROSZE O GRZECZNOSC I DOBRE WYCHOWANIE! IP: *.proxy.aol.com 30.12.02, 03:58
          idz pasc owce polish-australian cowboy ok?!
          • Gość: gosc Re:PROSZE O GRZECZNOSC ITO TEZ PRACA I $$$!! IP: *.i.net.au / 203.36.162.* 30.12.02, 12:06
            SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2003 !
            -gosc -
            • Gość: gosc Re:PROSZE O GRZECZNOSC ITO TEZ PRACA I $$$!! IP: *.i.net.au / 203.36.162.* 30.12.02, 23:59
              jaka ta pogoda?
              - gosc-
              • Gość: Johann Re:PROSZE O GRZECZNOSC ITO TEZ PRACA I $$$!! IP: *.proxy.aol.com 01.01.03, 07:08
                Gość portalu: gosc napisał(a):

> jaka ta pogoda?
                > - gosc-

Czy to prawda ze w australii psy dupami szczekaja?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka