Gość: tur Re: Wątek o pierdzeniu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 19:47 Objawiła się u nas nowa filozofia życiowa którą określam następująco "JEZDEM WIĘC PIERDZĘ " . Obejmuje ona około 5% pewnej grupy społecznej. Czy ktoś poda mi jaką grupę mam na myśli ???. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Wątek o pierdzeniu IP: 198.138.227.* 19.10.01, 22:12 czyzby chodzilo o politykow co pierdza w stolek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: Wątek o pierdzeniu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 22:31 Polityków aż tylu nie ma. Dla dalszego ułatwienia rozwinę tak : Jezdem więc pierdzę i stukam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bak Re: Jezdem więc pierdzę ! IP: *.proxy.aol.com 19.10.01, 22:41 najlepiej to sie pierdzi po kalafiorkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smrud Re: Jezdem więc pierdzę ! IP: *.dip.t-dialin.net 20.10.01, 00:20 Jezdem wiec pierdze, stukam i smierdze...niech ktos doda cos jeszcze, moze wyjdzie z tego drugi Pan Tadeusz, tylko taki moze pierdzaco, smierdzacy, jedzacy kapuche, a po niej?...pierdzacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: Jezdem więc pierdzę ! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.10.01, 22:38 Jezdem więc pierdzę to filozofia naszych nowych wielce cywilizowanych automobilistów. To ich zakładanie tłumików ziejących dźwiękami niskiej częstotliwości słyszanych w promieniu setki metrów. To ich radia nadajęce tępy jednostajny tupot młotów jak w kuźni. Tak, to nasza nowa cywilizacja. A co nasi ekolodzy na to?. A co na to nasze społeczeństwo terroryzowane tym pomrukiem z rur wydechowych. Co na to nasi nowi aktywni politycy?. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z. Re: Jezdem więc pierdzę ! 22.10.01, 07:59 A wogóle to bardzo inteligentny "inaczej" jest ten... no... ten, no, o.. wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: Jezdem więc pierdzę ! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.10.01, 20:54 Prawdopodobnie skierowałem go na niewłaściwy tor i mało kto tu zagląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Jezdem więc pierdzę ! IP: *.unregistered.formus.pl 24.10.01, 12:36 Gość portalu: smrud napisał(a): > Jezdem wiec pierdze, stukam i smierdze...niech ktos doda cos jeszcze, moze > wyjdzie z tego drugi Pan Tadeusz, tylko taki moze pierdzaco, smierdzacy, > jedzacy kapuche, a po niej?...pierdzacy. Jezdem wiec pierdze, stukam i smierdze.czadze i smrodze az mi pocieklo po nodze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: Jezdem więc pierdzę ! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.11.01, 14:19 Jako tytuł poematu proponuję "Ser Ted bez usza - czyli nasz rajd nad Wisłą". A Adam Dres to byłby dobry autor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: Wątek o pierdzeniu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.11.01, 14:23 Nazwę wątku chyba trzeba zmienic aby wyłożony w nim temat pchnąc naprzód. Może ktoś zaproponuje nową wciągającą nazwę wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Wątek o pierdzeniu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.11.01, 23:49 nie pirdziel .... Odpowiedz Link Zgłoś