pablowskixxx 09.05.06, 15:21 witam, słyszałem że uchwała w sprawie zmiany sposobu rozliczania kosztów ochrony nie przeszła, czy to prawda? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.rada Re: koszty_ochrony 09.05.06, 21:37 Witam, Nie wiem skąd Pan ma taką informacje, bo wczoraj do późnych godzin wieczornych pani Wanda zbierała podpisy pod uchwałami i wydaje mi się, że może jest już 50% udziałów. Jeśli przeliczyła już dziś udziały to wkrótce poznamy wyniki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pablowskixxx Re: koszty_ochrony 10.05.06, 13:56 witam, karteczka z tego rodzaju informacją pojawiła się przy kartce nt. głosowań na naszej klatce cieszę się że to nie była prawda dzięki za info pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kodi4 Re: koszty_ochrony 10.05.06, 16:06 U nas na klatce też była taka kartka - zawierała wyniki głosować. O co chodzi??? Czy ktos moze mi wyjaśnić kto te kartki wywiesza?? Odpowiedz Link Zgłoś
michal.rada Re: koszty_ochrony 10.05.06, 22:10 To była informacja do uchwał z zeszłego roku!! Bo w związku, ze uchwały z marca 2005 były "dogłosowane" dopiero w styczniu 2006 roku, Gusia i Rada, wymusiła na Ankrze dokończenie prawne tych Uchwał, to znaczy, poinformowanie o nich mieszkańców. Bo idąc dalej i czytając UWL właściciel mieszkania, który nie został poinformowany o uchwałach może się do nich nie stosować, a że Gusia jest dość biegła w sprawach tej uchwały potrafi takie niuanse wychwycić, jak również zauważyła, że Rada w składzie z zeszłego roku działała nielegalnie, gdyż nie została przeprowadzona uchwała w tej sprawie (tzn. legalnie pracowało w niej tylko dwóch członków i w sumie mogli rządzić sami osiedlem, jednak rada pracowała w składzie 7-osobowej) To są stare uchwały i wtedy pomysł nie przeszedł!! W tym roku zostało już zakończone chyba głosowanie wyniki będą w poniedziałek 15 maja. Narazie wisi protokół z zebrania z kwietnia tego roku, a także jest na stronie www.republika.pl/powstancow2/biezace.html pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś