krzysieks1984 09.05.06, 21:46 Rembertowa,Ursusa,Kabat,Wesołej..... Jak już się robi mapke to całej Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bulba Re: Mapka Warszawy w GW bez Wawra IP: *.bellona.pl 10.05.06, 15:55 Pembertów, Sursus ani tym bardziej Sewoła nie należą do Warszawy; nic za Wisłą także... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Mapka Warszawy w GW bez Wawra 10.05.06, 16:27 Warszawa to to co po lewej stronie Wisły.Po prawej jest np.Praga,Wawer itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Mapka Warszawy w GW bez Wawra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 16:31 No i Hełm. On też jest po prawej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.S.J. Re: Mapka Warszawy w GW bez Wawra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 16:54 Ja też z chęcią odłączyłbym Pragę (ze wszystkimi dzielnicami prawobrzeżnymi) jako odrębne miasto o własnym budżecie, podatkach i inwestycjach. I władzach. Żyłoby nam się lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Mapka Warszawy w GW bez Wawra 10.05.06, 17:09 Jestem za secesją, kto zna historie naszej stolicy, to wie,ze poczatek to była osada na prawym brzegu,a obecna Starówka, to była dzielnica lupanarów i plebsu :D Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Re: Mapka Warszawy w GW bez Wawra 10.05.06, 17:37 > a obecna Starówka, to była dzielnica lupanarów i plebsu Była? Co za uroczy understatement :) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Mapka Warszawy w GW bez Wawra 10.05.06, 19:15 p.s.j napisał: > > a obecna Starówka, to była dzielnica lupanarów i plebsu > > Była? Co za uroczy understatement :) Dziekuję ;) Ot taki eufemizm ;) Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziadapradziada Re: Mapka Warszawy w GW bez Wawra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 06:49 Tak najbardziej ukochał lewy brzeg Wisły tzw. element napływowy, najlepiej widac to w weekendy, gdy miasto pustoszeje, bo "warszawiacy" udali się w strony rodzinne :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawymsciciel dokladnie 11.05.06, 13:35 to jest mapa polowy warszawy, mam nadzieje, ze tydzien pozniej bedzie drugie pol Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Mapka Warszawy w GW bez Wawra 11.05.06, 13:41 Może dziennikarze ze Stołecznej nie zauważyli, że te dzielnice należą do Warszawy od kilkudziesięcou lat. Czas się obudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Mapka Warszawy w GW bez Wawra 11.05.06, 16:05 Ja tam już się przyzwyczaiłam, do określen "na Wawwrze pod Warszawą" ;)))) Od razu wiem z kim mam watpliwą "przyjemność" Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Mapka Warszawy w GW bez Wawra 11.05.06, 16:47 A może GW ma informacje o reformie administracyjnej i ponownym podziale Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Mapka Warszawy w GW bez Wawra 11.05.06, 20:38 Może to już 4 RP? Z nową Stolicą...;) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Mapka Warszawy w GW bez Wawra 11.05.06, 22:00 RP z leperem w rządzie to prl-2.Za prl-u w rządzie też byli przestępcy,w prawdzie bez wyroków,ale.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Mapka Warszawy w GW bez Wawra IP: *.acn.waw.pl 11.05.06, 22:04 cala mapke to se mozesz kupic w ksiegarni za darmo masz to co jest warte tyle ile za to zaplaciles czyli nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A bo co Re: Mapka Warszawy w GW bez Wawra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 22:10 Wersja "lajt" :D Odpowiedz Link Zgłoś