IP: *.wa.bigpond.net.au 10.05.06, 06:31
Zeby wiekszosc obywateli postepowala tak jak pani Dorota, zycie byloby
lepsze, a zlodzieje mniej bezczelni
Obserwuj wątek
    • Gość: monika BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.acn.waw.pl 10.05.06, 06:32
      • Gość: klippi Re: BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 83.238.161.* 10.05.06, 07:21
        a o co chodzi w topicu postu ?? te 5,9 to na setkę czy co ??
        • Gość: niuton 5, 9 KN IP: *.de.ibm.com 10.05.06, 08:51
          5, 9 KN to siła z jąką łobuz rozbił szybę w białym fiacie (5,9 kilo niutona :)
          • Gość: Komentator Nie za dużo? IP: *.il.pw.edu.pl 10.05.06, 11:26
            Musiałby chyba z młotem 10-cio kilowym przyjść... I wziąć niezły zamach...
    • Gość: gubacz Re: 5, 9 KN IP: *.elarnet.pl / *.elartnet.pl 10.05.06, 10:46
      W sam raz na pierwsza damę, mąż zrozumie i poświęci się dla Ojczyzny
    • Gość: Komentator "Zapobiegliwa" policja... IP: *.il.pw.edu.pl 10.05.06, 11:23
      Kilka lat temu też zauważyłem bandę wygolonych wyrostków, która przemierzała
      osiedlową ulicę, zaglądając w okna zaparkowanych samochodów. W poczuciu
      obywatelskiego obowiążku (naiwne ;-) ), zadzwoniłem na policję i poinformowałem
      o ich przypuszczalnych planach. Poprosiłem o patrol, który mógłby ich
      wystraszyć samą swoją obecnością. Opisałem ich, jak mogłem - choć nie byli
      trudni do rozpoznania - ortalionowe dresy i łyse głowy z bliznami i strupami...
      I co? G...no! Policjanci nie mieli pewnie czasu, aby zapobiegać tak mało
      medialnym wypadkom. No i po pół godzimy oddzwonili do mnie (ku mojemu wielkiemu
      zaskoczeniu - nie było jeszcze wtedy usługi CLIP) i powiedzieli, że właśnie
      zgloszono im włamanie do samochodu na tej uliczce i spytali, czy mógłbym podać
      dokładne rysopisy tej bandy... Musztarda po obiedzie...
    • dorsai68 sierż. sztab. Dorota Tietz 10.05.06, 17:09
      Brawo Pani sierżant!
      Policjant, który robi to za co mu płaca to skarb narodowy! jak widać tak cenny,
      że koniecznie należy to opisać w gazecie.

Szkoda tylko, że policja nie jest tak rychła, gdy całkiem normalny podatnik
      nijak nie powiązany z mundurem prosi o przysłanie patrolu.
      • Gość: gość1000 Re: sierż. sztab. Dorota Tietz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 16:24
        szkoda że Policja potrafi szukać przez kilka godzin szukać napastnika, tylko
        jesli napadł on na swoje nieszczęście na członka rodziny Policjanta. normalny
        podatnik spędza kilka godzin na komendzie, a sprawa kończy się na spisaniu
        protokołu. po prostu BRAWO !!!
    • Gość: S Ale ściema IP: *.chello.pl 10.05.06, 17:43
      To co zawarte w tej wiadomości to fakt, złapali złodzieja który się wkardł do
      samochodu na Gocławiu...Ale przebieg zdażen był troche inny. W złapaniu
      złodzieja pomagał takze pies..Który żucił się na złodzieja a on nie wiedział co
      ma zrobic przestał uciekac..Szkoda ze gazety tak kłamią, a Pani policjant
      przypisuje tylko sobie tą zasługe..
    • Gość: 10 lat??? Re: 5, 9 KN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 18:22
      1o lat dla złodzieja radia samochodowego. Tymczasem policjanci i straż miejska
      z Ochoty złapali dwóch pełnoletnich nygusów, którzy rozbili szbę w samochodzie
      i ukradli radio (byli wcześniej notowani). po 24 godzinach wyszli na tzw dozór
      i obrobili następny samochód. I znowu są na wolności. Policja łapie - inni
      wypuszczają nhygusów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka