Gość: Vilia IP: *.wa.bigpond.net.au 10.05.06, 06:31 Zeby wiekszosc obywateli postepowala tak jak pani Dorota, zycie byloby lepsze, a zlodzieje mniej bezczelni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klippi Re: BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 83.238.161.* 10.05.06, 07:21 a o co chodzi w topicu postu ?? te 5,9 to na setkę czy co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuton 5, 9 KN IP: *.de.ibm.com 10.05.06, 08:51 5, 9 KN to siła z jąką łobuz rozbił szybę w białym fiacie (5,9 kilo niutona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komentator Nie za dużo? IP: *.il.pw.edu.pl 10.05.06, 11:26 Musiałby chyba z młotem 10-cio kilowym przyjść... I wziąć niezły zamach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gubacz Re: 5, 9 KN IP: *.elarnet.pl / *.elartnet.pl 10.05.06, 10:46 W sam raz na pierwsza damę, mąż zrozumie i poświęci się dla Ojczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komentator "Zapobiegliwa" policja... IP: *.il.pw.edu.pl 10.05.06, 11:23 Kilka lat temu też zauważyłem bandę wygolonych wyrostków, która przemierzała osiedlową ulicę, zaglądając w okna zaparkowanych samochodów. W poczuciu obywatelskiego obowiążku (naiwne ;-) ), zadzwoniłem na policję i poinformowałem o ich przypuszczalnych planach. Poprosiłem o patrol, który mógłby ich wystraszyć samą swoją obecnością. Opisałem ich, jak mogłem - choć nie byli trudni do rozpoznania - ortalionowe dresy i łyse głowy z bliznami i strupami... I co? G...no! Policjanci nie mieli pewnie czasu, aby zapobiegać tak mało medialnym wypadkom. No i po pół godzimy oddzwonili do mnie (ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu - nie było jeszcze wtedy usługi CLIP) i powiedzieli, że właśnie zgloszono im włamanie do samochodu na tej uliczce i spytali, czy mógłbym podać dokładne rysopisy tej bandy... Musztarda po obiedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 sierż. sztab. Dorota Tietz 10.05.06, 17:09 Brawo Pani sierżant! Policjant, który robi to za co mu płaca to skarb narodowy! jak widać tak cenny, że koniecznie należy to opisać w gazecie. Szkoda tylko, że policja nie jest tak rychła, gdy całkiem normalny podatnik nijak nie powiązany z mundurem prosi o przysłanie patrolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1000 Re: sierż. sztab. Dorota Tietz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 16:24 szkoda że Policja potrafi szukać przez kilka godzin szukać napastnika, tylko jesli napadł on na swoje nieszczęście na członka rodziny Policjanta. normalny podatnik spędza kilka godzin na komendzie, a sprawa kończy się na spisaniu protokołu. po prostu BRAWO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Ale ściema IP: *.chello.pl 10.05.06, 17:43 To co zawarte w tej wiadomości to fakt, złapali złodzieja który się wkardł do samochodu na Gocławiu...Ale przebieg zdażen był troche inny. W złapaniu złodzieja pomagał takze pies..Który żucił się na złodzieja a on nie wiedział co ma zrobic przestał uciekac..Szkoda ze gazety tak kłamią, a Pani policjant przypisuje tylko sobie tą zasługe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 10 lat??? Re: 5, 9 KN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 18:22 1o lat dla złodzieja radia samochodowego. Tymczasem policjanci i straż miejska z Ochoty złapali dwóch pełnoletnich nygusów, którzy rozbili szbę w samochodzie i ukradli radio (byli wcześniej notowani). po 24 godzinach wyszli na tzw dozór i obrobili następny samochód. I znowu są na wolności. Policja łapie - inni wypuszczają nhygusów Odpowiedz Link Zgłoś