Dodaj do ulubionych

Legia Warszawa

IP: *.acn.waw.pl 21.10.01, 19:51
Widzę, że ostatnio pojawiło sie na warszawskiem forum kilku zakompleksionech
dokładającech na każdem kroku Legii. Szkoda mnie Was bardzo, to chyba przykre
tak musieć poprawiać sobie samopoczucie wylewając pomyje na kogoś innego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kuki Re: Legia - a kogo to obchodzi ? IP: *.chello.pl 22.10.01, 08:20
      Gość portalu: Ursyn napisał(a):

> Widzę, że ostatnio pojawiło sie na warszawskiem forum kilku zakompleksionech
      > dokładającech na każdem kroku Legii. Szkoda mnie Was bardzo, to chyba przykre
      > tak musieć poprawiać sobie samopoczucie wylewając pomyje na kogoś innego.

Koleś ! Spierdalaj ze swoimi kompleksami ! Idź się leczyć !

• Gość: Ursyn Re: Legia - a kogo to obchodzi ? IP: *.acn.waw.pl 22.10.01, 14:44
        Te chojrak z tancbudy pod Grójcem! Obliczaj się troszkie ze słowamy, jesteś na
        kulturarnem forum!
        • Gość: Kuki Re: Legia - a kogo to obchodzi ? Tylko cweli ! IP: *.dialup.medianet.pl 22.10.01, 16:16

> Te chojrak z tancbudy pod Grójcem! Obliczaj się troszkie ze słowamy, jesteś na
          > kulturarnem forum!

Ursyn zwany cwelem !
          Ty palancie odgrywający warszawiaka. Nawet warszawskiej gwary ruro przeflancowana
          z wiochy na Ursynów nie znasz. Spadaj na ryj ćwoku !
          • Gość: vinc Re: Kuka, Fester itp. jeden zakompleksiony pod wieloma nickami IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.10.01, 16:30
            to ten debil z poznania, zakompleksiony bo Legia gra w pucharach z Valencią a
            jego lech w II lidze hahahhaha kogo obchodzą twoje komentarze frajerze
            heheheheheh
            • Gość: Tuzin Re: Kuka, Fester itp. jeden zakompleksiony pod wieloma nickami IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 18:15
              Kuki palo spojrz sobie tam w prawo od nicka a zauwazysz tam takie cos co mowi
              nam ze jestes nikim innym jak tym pejsem festerem
              • Gość: Ursyn Re: Kuka, Fester itp. jeden zakompleksiony pod wieloma nickami IP: *.acn.waw.pl 23.10.01, 00:25
                Ja dam takiemu ignora bo nie mogie już na jego wpisy patrzeć. Nie wiedziałem,
                że w szpitalu dla obłąkanech jest internet i to z chello.
                • Gość: Kuki Re: tuzin,ursyn i vinc - grópka cweli nic nie kumająca. IP: *.chello.pl 23.10.01, 09:28
                  Cwele !
                  Ja popatrzyłem w prawo, w lewo i zobaczyłem wsze cwelowskie wpisy. Ponieważ
                  jesteście głupkami to wam cioty wyjaśnię j.n.
                  - chello jest tylko w Krakowie i Warszawie,
                  - wielu ludzi nadaje z chello,
                  - podzielam całkowicie poglądy Festera,
                  - jesteście tylko bydłem, jak to kibice cweluchy,
                  - cwelucha to wrzód na zdrowym organiżmie stolicy,
                  - jesteście warszawianinami z pierwszego pokolenia (najkrócej ursyn, myślący,
                  że język Wiecha to warszawska gwara). Do dziś wasi rodzice chodują świniaki w
                  łazience.

Zakończę optymistycznym akcentem: Legia to szmata, a jej kibice to motłoch.
                  Pa cwele !!!!!!!!!
                  • Gość: vinc Re: nie wysilaj sie idioto !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.10.01, 10:16
                    bo sobie coś zrobisz hahahah
                    ps. Lech do III ligi patałachy !!!
                    • Gość: Marek Re: nie wysilaj sie idioto !!! IP: *.dialup.medianet.pl 23.10.01, 12:31
                      Gość portalu: vinc napisał(a):

> bo sobie coś zrobisz hahahah
                      > ps. Lech do III ligi patałachy !!!

vinc !
                      Sam nie wiem. Ty jesteś większa kurwa, czy większy debil z ciebię.
                      No ale. Cwel to cwel i to wszystko co można powiedzić o takich rurach jak ty, czy
                      ursyn albo ta trzecia ciota.
    • Gość: doktor Re: Legia Warszawa IP: *.acn.waw.pl 23.10.01, 12:50
      Czy drodzy pacjenci moi kochani zauważyli brak rozmów o Okęciu, Hutniku,
      Polonii, Sarmacie, itd?

W czym mogę Wam jeszcze pomóc?
      • Gość: Marek Re: Legia Warszawa IP: *.dialup.medianet.pl 23.10.01, 13:21
        Gość portalu: doktor napisał(a):

> Czy drodzy pacjenci moi kochani zauważyli brak rozmów o Okęciu, Hutniku,
        > Polonii, Sarmacie, itd?
        >
        > W czym mogę Wam jeszcze pomóc?

Drogi Doktorze !
        Zazwyczaj chorują kurwy (jak Legia) i cwele (kibice Legii).
      • Gość: Ursyn Re: Legia Warszawa IP: *.acn.waw.pl 23.10.01, 19:35
        Panie doktorze kochany! O wiele się rozeznaje, kompleksy dotyczą lepszech, więc
        te biedaki skupiają się na Legii. Oprócz Polonii, reszta wymienionech klubów
        gra w III lidze i niżej. Polonii nie utożsamiają wszyscy z piłką nożną a jej
        kibiców z piłkarskimi. Kibicuje Legiunii ale szanuje Polonie, drużyne ma równie
        dobre, kibiców mało, ale ma.
        • Gość: Fester Re: Legia Warszawa IP: *.chello.pl 23.10.01, 19:45

> Panie doktorze kochany! O wiele się rozeznaje, kompleksy dotyczą lepszech, więc
          >
          > te biedaki skupiają się na Legii. Oprócz Polonii, reszta wymienionech klubów
          > gra w III lidze i niżej. Polonii nie utożsamiają wszyscy z piłką nożną a jej
          > kibiców z piłkarskimi. Kibicuje Legiunii ale szanuje Polonie, drużyne ma równie
          >

Usryn !
          A pytonga błaszczysz ?
          > dobre, kibiców mało, ale ma.

• nocomment Re: Legia Warszawa 25.10.01, 16:06

> Widzę, że ostatnio pojawiło sie na warszawskiem forum kilku zakompleksionech
      > dokładającech na każdem kroku Legii. Szkoda mnie Was bardzo, to chyba przykre
      > tak musieć poprawiać sobie samopoczucie wylewając pomyje na kogoś innego.

Ja do zapalonych kibiców Legii nie należę, bo nie mam zamiaru stać w jednym
      szeregu z tymi mendami, którzy podpalają stadiony.

• Gość: Jaro Re: Cwelucha IP: *.dialup.medianet.pl 25.10.01, 16:33
        nocomment napisał(a):

> Gość portalu: Ursyn napisał(a):
        >
        > > Widzę, że ostatnio pojawiło sie na warszawskiem forum kilku zakompleksione
        > ch
        > > dokładającech na każdem kroku Legii. Szkoda mnie Was bardzo, to chyba przy
        > kre
        > > tak musieć poprawiać sobie samopoczucie wylewając pomyje na kogoś innego.
        >
        > Ja do zapalonych kibiców Legii nie należę, bo nie mam zamiaru stać w jednym
        > szeregu z tymi mendami, którzy podpalają stadiony.
        >

Popieram !!!
        • Gość: Mike Re: Cwelucha IP: *.*.*.* 26.10.01, 15:59
          Zacznijmy od tego, że ci co podpalają stadion to nie kibice!
          • Gość: Fester Re: Cwelucha - to wstyd dla Warszawy IP: *.chello.pl 26.10.01, 16:30
            Gość portalu: Mike napisał(a):

> Zacznijmy od tego, że ci co podpalają stadion to nie kibice!

A kto ? Piłkarze ? Strażacy ? Myszka Mickey ???
            • Gość: Mike Re: LEGIA IP: *.*.*.* 26.10.01, 16:47
              Nie, DEBILE Twojego pokroju. Tacy co nienawidzą innych za to, że mieszkają
              gdzie indziej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka