Dodaj do ulubionych

TP SA - Problem z identyfikacją rozmówcy

IP: proxy / 217.153.77.* 15.01.03, 13:22
Właśnie aktywowałem sobie nową usługę identyfikacji numeru dzwoniącego w
telefonie stacjonarnym TP SA.
Ale to żenada, średnio wyświetla się co dziesiąty rozmówca pomimo,iż nie są
to numery zastrzeżone i te numery zawsze normalnie wyświetlały się prodczas
dzwonienia na komórki. Chyba po raz kolejny TP SA czegoś tam nie sprawdziła.
Zaznaczam, że zarówno telefon, jak i specjalną przystawkę do identyfikacji
mam homologowane i zgodne z zaleceniami TP SA.
Moja centrala to "813" - cyfrowa Siemensa. He he he...
Czy ktoś ma także problemy z tą usługą?
Obserwuj wątek
    • Gość: Niech Re: TP SA - Problem z identyfikacją rozmówcy IP: 217.197.165.* 15.01.03, 13:35
      Pewnie problemy sa po drugiej stronie. U mnie centrale remontowali 6 lat temu,
      a wybieranie tonowe mam aktywne dopiero od roku. Tak wiec jak ktos dzwoni do
      ciebie z centrali na korbke, to nawet jakbys mial nie wiadomo jakie cudo, to
      tez nie pomoze.
      • Gość: Tepsik Re: TP SA - Problem z identyfikacją rozmówcy IP: proxy / 217.153.77.* 15.01.03, 14:12
        Ale oni (czyli ci, ktorzy do mnie dzwonia) maja tez centrale cyfrowe, ktore sie
        wyswietlaja w momencie dzwonienia na komórki. Tak wiec przyczyna chyba tkwi w
        mojej centrali.
        • Gość: Niech Re: TP SA - Problem z identyfikacją rozmówcy IP: 217.197.165.* 15.01.03, 14:18
          A to rzeczywiscie jakis feler. Pewnie usluga raczkuje - tak jak neostrada plus.
          Ja kiedys chcialem skorzystac z uslugi "sekretarki automatyczna". Dostalem
          broszure i okazalo sie, ze oczywiscie musze isc do BOK-u i podpisywac jakies
          umowy. No to niech sie sami nagrywaja na te moja sekretarke i odsluchuja swoje
          wiadomosci. Sojusz panstwowej firmy polskiej i panstwowej francuskiej moze dac
          tylko takie efekty - dzieki Bogu, ze jeszcze mozna sie gdzies dodzwonic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka