Dodaj do ulubionych

Polonia bierze przykład ze Szczecina

08.06.06, 00:08
Nie ma zgody na fuzję.Polonia to Tradycja i Honor, Polonia to Duma
Stolicy.Dziś kiedy nadeszła chwila próby 90% netowych kibiców godzi się na
kupczenie klubem.
Jeśli jesteście wstanie sprzedać się za grę na drugim froncie to co zrobicie
ja pierwszą ligę.
Obserwuj wątek
    • Gość: tom Re: Polonia bierze przykład ze Szczecina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 00:15
      po 1., Hydrobudowa NIE MA już szans na awans do ekstraklasy (zły bilans bezp.
      pojedynków), a po 2 jezeli kibice chcą założyć swoją drużynę, to MZPN się
      zgodzi, ale od B-klasy, max A-klasy
      • marcin090 Re: Polonia bierze przykład ze Szczecina 08.06.06, 00:24
        1 maszrację
        2 nie masz
        przykłady Pogoni Nowej i katowic dają przykład
        chyba orientujesz się że istnieje coś takiego jak MKS Polonia Warszawa i grają
        tam setki juniorów, trampkarzy - dlaczego ta drużyna nie może mieć części
        seniorskiej.Powstałej na bazie(karcie) Polonii II.
        Tego nawet nie trzeba wymyślać tak zrobiła Pogoń Szczecin, tylko nie miała
        drużyn młodzieżowych.
        • Gość: juri Re: Polonia bierze przykład ze Szczecina IP: *.devs.futuro.pl 08.06.06, 00:45
          korzystajac z graczy mks polonia i licencji na gre w IV lidze polonii II mozna
          by zaczac na nowo. i jezeli polaczenie z heko doprowadzic ma do powstania
          jakieks efemerydy polonia-heko to juz lepiej grac w tej IV lidze. tak mi sie
          jakos przypomniala heca z nazwa hoop polonia... potem bylo juz tylko gorzej. za
          polonia ciagnely sie dlugi, pretensje, klopoty z licencjami itp. moze naprawde
          lepiej zaczac od IV ligi tyle, ze z czystym kontem.
      • Gość: Tomek Re: Polonia bierze przykład ze Szczecina IP: *.chello.pl 08.06.06, 07:59
        Może się zgodzić na IV lige. Jest prawna furtka.
    • muller-miller Re: Polonia bierze przykład ze Szczecina 08.06.06, 01:03
      Gramy od IV ligi, powstanie nowa polonijna legenda.
      W roku 2011 gramy znowu w pierwszej lidze.
      • Gość: funio Re: Polonia bierze przykład ze Szczecina IP: *.aster.pl 08.06.06, 01:12
        O co ta debata o jakąś zbankrutowaną efemerydę.W tym mieście jest jeden klub na
        Łazienkowskiej.
        • Gość: Wiki Efemeryda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 11:26
          Ta efemeryda istniala na dlugo przed powstaniem twojego klubu.
        • marcin090 Re: Polonia bierze przykład ze Szczecina 08.06.06, 15:40
          Gość portalu: funio napisał(a):

> O co ta debata o jakąś zbankrutowaną efemerydę.W tym mieście jest jeden klub na
          >
          > Łazienkowskiej.
          Funia chodzi Ci o warszawską Agrykolę?
          Funia dobrze kumasz bo co prawda na Łazienkowskiej jest jeszcze jakiś klub ale
          założony przez lwowiaków i krakusów na Wołyniu.
          • Gość: skywalker Był tam 1( słownie: jeden) warszawiak w tej IP: *.chello.pl 09.06.06, 07:52
            drużynie. Śmiech na sali.
            • kazuyoshi78 Re: Był tam 1( słownie: jeden) warszawiak w tej 09.06.06, 09:32
              Biorąc pod uwagę wasza sytuację sportową i kibicowską, to jest to śmiech przez
              łzy.
              • marcin090 Re: Był tam 1( słownie: jeden) warszawiak w tej 11.06.06, 14:44
                kazuyoshi78 napisał:

> Biorąc pod uwagę wasza sytuację sportową i kibicowską, to jest to śmiech przez
                > łzy.
                Kapuś.
                • kazuyoshi78 Re: Był tam 1( słownie: jeden) warszawiak w tej 11.06.06, 15:51
                  > Kapuś.

Miło, że zechciałeś się przedstawić.
      • qznia Re: Polonia bierze przykład ze Szczecina 09.06.06, 15:33
        Polonia jest jedna.
    • cassa2 przefarbowani? 08.06.06, 01:14
      Uwaga w imieniu kibców Polonii pod postami zaczęli pisać legioniści.
      Trzeba było chociaż założyć sobie inne konto w gazecie.
      To ci dopiero zabawa :)
      • Gość: Tomek Re: przefarbowani? IP: *.chello.pl 08.06.06, 08:00
        Strasznie mi się podoba jednomyślność kibiców Polonii. Jak w Partii. Kto nie z
        nami, to na pewno wróg!
        • Gość: KKK Re: przefarbowani? IP: *.mini.pw.edu.pl 08.06.06, 08:42
          No pewnie... Prawie tak jak przy bojkocie Żylety! Mamy skąd czerpać wzory ;)
        • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 08.06.06, 09:55
          wszyscy wiedza tomus ze jestes zwolennikiem pluralizmu, zwlaszcza w ilosci
          nickow internetowych
        • Gość: Wiki Re: przefarbowani? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 11:27
          Zerknij na forum Polonii. Tam zobaczysz, czy ZA, czy przeciwko.
          • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 08.06.06, 11:54
            Tomek vel menago siedzi wiecej na forum Polonii niż na legialive
            • Gość: menago Re: przefarbowani? IP: 85.232.238.* 08.06.06, 12:40
              Mława, nawin lepiej gdzie ty bedziesz chodził? Na Heko czy bedziesz twardy i
              wybierzesz IV ligą? Przy drugiej opcji będziesz mógł odwiedzić rodzinne strony.
              • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 08.06.06, 13:10
                Tomku vel menago - znowu bedziesz ze mna korespondowal na dwa glosy??!!
                nie moglbys sie podpisywac, "Tomek/menago "??!! byloby mniej schizofrenicznie...

przełącz swoje zwoje mózgowe na Tomka, może sobie przypomnisz, że ustaliliśmy
                już, że ani ja nie mam kompletnie pojęcia o twoim miejscu zamieszkania ani ty o
                moim. Choć teksty w stylu "nawiń" o czymś świadczą, grypsujesz trochę?
                • Gość: menago Re: przefarbowani? IP: 85.232.238.* 08.06.06, 14:03
                  A co, szukasz kolegi? :-) Owszem, ustaliliśmy ponad wszelką wątpliwość, że masz
                  kompleks pochodzenia, co świadczy o tym że z Warszawą masz niewiele wspólnego.
                  Czemu unikasz odpowiedzi na pytania? Za trudne? :-)
                  • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 08.06.06, 14:56
                    tomku vel menago
                    ustaliłeś to sobie zapewne w glowie przełaczajac sie pomiedzy tomkiem a menago.
                    podejrzewam, że strasznie ci sie wszystko miesza w związku z tym, ze
                    wystepujesz pod więcej niz jednym nickiem ewentualnie skoro do tego uparcie
                    wracasz sam masz z tym jakiś problem? (no ale zawsze mozemy sie poprzezywac w
                    stylu: "ty jestes ze wsi", "nie to ty jestes ze wsi" tyle że takie gadki zostaw
                    sobie może do innych dyskusji pod innymi nickami bo znowu ci sie coś pokielbasi
                    jak bodajze w ubieglym tygodniu..
                    a jesli chodzi o twoje pytanie nie da sie na nie odpowiedziec pomijajac jego
                    absurdalnie insynuacyjny charakter, gdyż jest kompletnie nielogiczne z uwagi na
                    braki w twojej wiedzy geograficznej. spytaj sie swojej pani od geografii co i
                    jak...
                    btw chyba sam zapomniales odpowiedziec na moje wcześniejsze pytanie: czemu
                    poslugujesz sie na zmianę nickiem Tomek i nickiem Menago? przypomnieć ci ten
                    wątek?
                    • Gość: menago Re: przefarbowani? IP: 85.232.238.* 08.06.06, 15:13
                      > stylu: "ty jestes ze wsi", "nie to ty jestes ze wsi" tyle że takie gadki
                      zostaw
                      > sobie może do innych dyskusji pod innymi nickami bo znowu ci sie coś
                      pokielbasi

Och, możesz w prosty sposób udowodnić że nie jesteś ze wsi. Gdzie mieszkasz? :-)

> a jesli chodzi o twoje pytanie nie da sie na nie odpowiedziec pomijajac jego
                      > absurdalnie insynuacyjny charakter, gdyż jest kompletnie nielogiczne z uwagi
                      na
                      >
                      > braki w twojej wiedzy geograficznej. spytaj sie swojej pani od geografii co i
                      > jak...

Geografia pomoze ci odpowiedziec na pytanie, który wariant wolisz? Pytalem
                      tylko czy bedziesz kibicem Heko-Polonii czy IV-ligowej KSP. Odpowiesz mi czy
                      sie wstydzisz?

> btw chyba sam zapomniales odpowiedziec na moje wcześniejsze pytanie: czemu
                      > poslugujesz sie na zmianę nickiem Tomek i nickiem Menago? przypomnieć ci ten
                      > wątek?

Nic nie poradze, ze z przypadkowej sytuacji wysuwasz daleko idace wnioski i juz
                      pisałem, że nie zamierzam cie przekonywac ze jest inaczej. Przeciez jak juz sam
                      sie przedstawiles, uwazasz sie za nieomylnego, wiec nie bede bawił się w syzyfa.
                      • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 09.06.06, 00:53
                        tomku vel menago
                        nie wiesz gdzie sie podziewa tomek bo w zasadzie odpowiadalem na jego post. nie
                        moglbys sie przelaczyc na moment?? troche wewnetrznej spojnosci... jesli
                        przelaczysz sie na tomka, moze zajarzysz ze internet jest medium anonimowym, a
                        co za tym idzie za pomoca dyskusji na forum internetowym mozliwosci aby
                        potwierdzic albo zanegowac tego typu deklaratywne stwierdzenia sa bardzo
                        ograniczone. Dlatego tez mozesz sobie na przyklad twierdzic ze mieszkasz w
                        Belwederze, tyle ze nic w ten sposob nie udowadniasz. juz kumasz??
                        komu bede kibicowal, nie zalezy od tego, co napisze Pan Olgierd, poki co sa ta
                        tylko spekulacje. sa tez jeszcze inne opcje, czas pokaze co stanie sie faktem.
                        Tak swoja droga jestes ostatnia multiosobowoscia, z ktora mam zamiar wymieniac
                        na ten temat uwagi do czasu az ty mi wyjasnisz kwestie, o ktora pytalem cie
                        wczesniej, a mianowicie co bedziesz porabial jesli artykuly na temat Polonii
                        przestana pokazywac sie rownie czesto? gdzie bedziesz plul jadem? gdzie
                        bedziesz wyladowywal swoje wewnetrzne frustracje?
                        bawic sie w syzyfa? przerabiales juz mity greckie? no caly czas obracamy sie
                        widze na poziomie wczesnej podstawowki. wymysl cos bardziej blyskotliwego albo
                        przelacz sie na tomka. Przypadkowa jak ja nazywasz sytuacja polegala na tym, ze
                        podpisales sie w dwoch postach dotyczacych jednej kwestii raz jako tomek raz
                        jako menago. Rzeczywiscie nawiazujac do twojej szkolnej metafory, znalezienie
                        sensownego wykretu jest w tym wypadku syzyfowa praca. No ale kombinuj tomku vel
                        menago, przeciez napinki na tym forum to twoj sens zycia...
                        • Gość: menago Re: przefarbowani? IP: 85.232.238.* 09.06.06, 10:05
                          > przelaczysz sie na tomka, moze zajarzysz ze internet jest medium anonimowym,
                          a
                          > co za tym idzie za pomoca dyskusji na forum internetowym mozliwosci aby
                          > potwierdzic albo zanegowac tego typu deklaratywne stwierdzenia sa bardzo
                          > ograniczone.

Och, przeceniasz anonimowość internetu. Twoi koledzy mogą na ten temat co nieco
                          powiedzieć. :-)))))))))))))))))))

> Dlatego tez mozesz sobie na przyklad twierdzic ze mieszkasz w
                          > Belwederze, tyle ze nic w ten sposob nie udowadniasz. juz kumasz??

Ale ja nie mieszkam w Belwederze, tylko na Mokotowie. A ty?

> komu bede kibicowal, nie zalezy od tego, co napisze Pan Olgierd, poki co sa
                          ta
                          > tylko spekulacje. sa tez jeszcze inne opcje, czas pokaze co stanie sie
                          faktem.

Na razie opcje są dwie. Którą wybierasz?

> Tak swoja droga jestes ostatnia multiosobowoscia, z ktora mam zamiar
                          wymieniac
                          > na ten temat uwagi do czasu az ty mi wyjasnisz kwestie, o ktora pytalem cie
                          > wczesniej, a mianowicie co bedziesz porabial jesli artykuly na temat Polonii
                          > przestana pokazywac sie rownie czesto? gdzie bedziesz plul jadem? gdzie
                          > bedziesz wyladowywal swoje wewnetrzne frustracje?

Juz ci odpowiadam - stworzymy wtedy forum wspominkowe imienia sp Polonii i tam
                          bede pisał.

> bawic sie w syzyfa? przerabiales juz mity greckie? no caly czas obracamy sie
                          > widze na poziomie wczesnej podstawowki.

Czy nie uważasz, że twoje uwagi na temat poziomu umysłowego są troche nie na
                          miejscu, biorąc pod uwagę że to ty błyszczałeś na tym forum wiedzą, z której
                          śmiały się nawet dzieci po podstawówce?

> Rzeczywiscie nawiazujac do twojej szkolnej metafory, znalezienie
                          > sensownego wykretu jest w tym wypadku syzyfowa praca. No ale kombinuj tomku
                          vel
                          >
                          > menago, przeciez napinki na tym forum to twoj sens zycia...

Problem w tym że ja sie nie tłumaczę, bo bawi mnie twoja naiwna wiara we własną
                          niemomylnosc. Nie martw sie, to typowe dla Polonii - patrz Raniecki, Kaminski,
                          Piekarzewski.
                          • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 09.06.06, 15:59
                            Gość portalu: menago napisał(a):
                            > > Dlatego tez mozesz sobie na przyklad twierdzic ze mieszkasz w
                            > > Belwederze, tyle ze nic w ten sposob nie udowadniasz. juz kumasz??
                            >
                            > Ale ja nie mieszkam w Belwederze, tylko na Mokotowie. A ty?
                            tak na szybko bo nie mam trochę czasu:
                            stary nie wiem czy sie orientujesz, że Belweder to nie jest dzielnica Warszawy
                            tylko taki pałac koło Łazieniek Królewskich, KTÓRY ZNAJDUJE SIE NA
                            MOKOTOWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            każdy warszawiak począwszy od pierwszej wycieczki orientuje się w tych
                            kwestiach...
                            • Gość: menago Re: przefarbowani? IP: 85.232.238.* 09.06.06, 16:08
                              Proszę, już nie tylko rozróżniasz tramwaj od metra, ale już nawet łapiesz gdzie
                              są kluczowe obiekty w Warszawie. A że nie masz czasu nie musisz się tłumaczyć.
                              Idzie weekend, więc trzeba rodziców odwiedzić, przywieźć świeżego sera, mleka
                              się napić z wiadra... Ale co ci będę mówił. Przecież doskonale to
                              znasz, "warszawiaku!"
                              • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 09.06.06, 16:33
                                Tomku vel menago
                                no uparcie widze chcialbys sie wyzywac w stylu "a twoja matka przerzuca gnoj
                                widlami", juz ci pisalem zebys oszczedzil tego typu tekstow na potrzeby napinek
                                pod innymi nickami, bo jest zenujace. Poki co czarno na bialym widac że to ty
                                nie orientujesz sie w podstawowych faktach dotyczacych topografii Warszawy:
                                • Gość: menago Re: przefarbowani? IP: 85.232.238.* 09.06.06, 16:39
                                  Jestem zaszczycony. Ryzykujesz spóźnieniem na pociąg, żeby tylko mi
                                  odpowiedzieć. Musisz jednak wiedzieć, że "mieszkać na Mokotowie" nie jest
                                  tożsame z "mieszkać w Belwederze". No ale nie przejmuj się, mały błąd. Naprawdę
                                  jestem pod wrażeniem twojej znajomości Warszawy. Niektórzy 10 lat tu siedzą i
                                  tego nie wiedzą! Dasz wiarę? Dalej mi nie odpowiedziałeś na pytanie, gdzie
                                  zamieszkałeś w stolicy?
                                  • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 09.06.06, 16:57
                                    smieszne sa te twoje burackie insynuacje :))) dzieki za troske, ale nic nie
                                    ryzykuje, ewentualnie korki na rzymowskiego i woloskiej i to w strone centrum.
                                    proszę zatem nie projektuj swoich przezyc zwiazanymi z dojazdami do Warszawy,
                                    na moja osobe. tak czy inaczej, niestety ale twoj tekst czarno na bialym
                                    pokazal twoj brak orientacji w kwestiach, tego co gdzie sie znajduje w
                                    Warszawie:

otoż nie jest tak jak piszesz:

> Musisz jednak wiedzieć, że "mieszkać na Mokotowie" nie jest
                                    > tozsame z "mieszkać w Belwederze".
                                    oczywiscie ze to nie jest tozsame, tyle ze ty napisales cos dokladnie
                                    odwrotnego. z twojej wczesniejszej wypowiedzi wynika, ze uwazasz ze jesli ktos
                                    mieszka w Belwederze, nie mieszka na Moktowie. Nie napisales tak? Moze zacytuje
                                    raz jeszcze:

może jeszcze raz, żeby do ciebie dotarlo: uważasz, że jesli ktoś mieszka w
                                    tymże pałacu znajdującym się przy Łazienkach Królewskich, nie mieszka na
                                    Mokotowie. Każdy warszawiak wie, że Belweder znajduje się na Moktowie, więc
                                    przykro mi ale albo jesteś pógłówkiem albo twoja wiedza na temat topografii
                                    Warszawy jest bardzo niepelna. Wnioski pozostawiam do wlasnej interpretacji bo
                                    nie posluguje sie insynuacjami.

• Gość: menago Re: przefarbowani? IP: 85.232.238.* 09.06.06, 17:11
                                      > smieszne sa te twoje burackie insynuacje :))) dzieki za troske, ale nic nie
                                      > ryzykuje, ewentualnie korki na rzymowskiego i woloskiej i to w strone
                                      centrum.

Rozumiem, że przy Centralnym jest już luźno? Wiesz, może to dla ciebie są
                                      głupie pytania, ale ja rzadko się ruszam poza Warszawę. Nie to co ty, światowy
                                      chłopak. :-(

> oczywiscie ze to nie jest tozsame, tyle ze ty napisales cos dokladnie
                                      > odwrotnego. z twojej wczesniejszej wypowiedzi wynika, ze uwazasz ze jesli
                                      ktos
                                      > mieszka w Belwederze, nie mieszka na Moktowie. Nie napisales tak? Moze
                                      zacytuje

Oj, co gminna podstawówka, to gminna podstawówka. A czy mieszkanie na Mokotowie
                                      oznacza, że mieszkam w Belwederze? Przecież punktem wyjścia była twoja
                                      wypowiedz: "Dlatego tez mozesz sobie na przyklad twierdzic ze mieszkasz w
                                      Belwederze", a nie odwrotnie. :-)))

> Wnioski pozostawiam do wlasnej interpretacji bo
                                      > nie posluguje sie insynuacjami.

Nie ma co interpretowac, widac czarno na białym. Ale mnie rozbawiłeś na koniec
                                      dnia! No nic, biegaj, bo przed zmrokiem nie dojedziesz.

A... i uparcie nie chcesz sie przyznac gdzie mieszkasz. Nie mozesz znalezc
                                      nazwy dzielnicy na mapie?
                                      • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 09.06.06, 17:27

> > smieszne sa te twoje burackie insynuacje :))) dzieki za troske, ale nic n
                                        > ie
                                        > > ryzykuje, ewentualnie korki na rzymowskiego i woloskiej i to w strone
                                        > centrum.
                                        >
                                        > Rozumiem, że przy Centralnym jest już luźno? Wiesz, może to dla ciebie są
                                        > głupie pytania, ale ja rzadko się ruszam poza Warszawę. Nie to co ty,
                                        światowy
                                        > chłopak. :-(

jeden dzien i dwa takie bledy: ani Woloska ani Rzymowskiego nie znajduja sie w
                                        okolicach Centralnego. Coś słabo jak na warszawiaka...
                                        > Oj, co gminna podstawówka, to gminna podstawówka. A czy mieszkanie na
                                        Mokotowie
                                        >
                                        > oznacza, że mieszkam w Belwederze?
                                        tyle że używając slowa "tylko" wykluczyles, niepodważalny jak już teraz pewnie
                                        wiesz fakt, że Belweder znaduje się na Mokotowie. Zatem z topografii Warszawy
                                        dwója!!!
                                        > A... i uparcie nie chcesz sie przyznac gdzie mieszkasz. Nie mozesz znalezc
                                        > nazwy dzielnicy na mapie?
                                        a co wpadniesz? daleko nie bedziesz mial jesli to prawda, że mieszkasz na
                                        eMoKa. tylko jeśli masz zamiar sie pojawić to zabierz szalik Legii o ile taki
                                        posiadasz.

• Gość: menago Re: przefarbowani? IP: 85.232.238.* 09.06.06, 17:36
                                          > jeden dzien i dwa takie bledy: ani Woloska ani Rzymowskiego nie znajduja sie
                                          w
                                          > okolicach Centralnego. Coś słabo jak na warszawiaka...

Jadąc Rzymowskiego, a później Wołoską jak w ryj strzelił jedziesz w stronę
                                          dworca. Zresztą - tłumaczę to przecież ekspertowi w tym temacie!

> tyle że używając slowa "tylko" wykluczyles, niepodważalny jak już teraz
                                          pewnie
                                          > wiesz fakt, że Belweder znaduje się na Mokotowie. Zatem z topografii Warszawy
                                          > dwója!!!

Wykluczyłem?! Hahahahaha! MŁAWA, JESTEŚ NAJLEPSZY! MŁAWA = MISTRZ LOGIKI!

> a co wpadniesz? daleko nie bedziesz mial jesli to prawda, że mieszkasz na
                                          > eMoKa. tylko jeśli masz zamiar sie pojawić to zabierz szalik Legii o ile taki
                                          > posiadasz.

Wpadnę z rozkoszą. Szalik też wezmę, jeżeli to jest warunek. No więc?
                                          • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 09.06.06, 18:26

>
                                            > Wpadnę z rozkoszą. Szalik też wezmę, jeżeli to jest warunek. No więc?
                                            raclawicka rog woloskiej, zapraszam. napisz kiedy bedziesz
                                            • Gość: menago Re: przefarbowani? IP: 85.232.238.* 21.06.06, 11:48
                                              Przepraszam cie mława, że tak długo musiałeś czekać. Miałem problemy z dostępem
                                              do sieci. Teraz moge nadrobić zaległości i nie ukrywam ze dużo radości
                                              sprawiłeś mi swoim postem. Czekam na więcej szczegółów, jak cie będe mógł
                                              znaleźć. Pogadamy sobie jak kibic z kibicem o frajerach i takich tam tematach.
                                              Zobaczymy internetowy szczekaczu jak wielki jestes bez klawiatury. Czekam.
                                              • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 21.06.06, 14:31
                                                miales problemy z netem? zerwalo ci sie lacze na wsi akurat w takim momencie??
                                                ojoj, szukaj sobie teraz leszczu...
                                                • Gość: menago Re: przefarbowani? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.06.06, 14:55
                                                  Tak myślałem obsrańcu. Dobry klub sobie wybrałeś, wokół sami podobni tobie.
                                                  • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 21.06.06, 15:39
                                                    akurat zesrac to ktos tu sie zesral 9.06...
                                                    ciekawe co tam wykombinowales przez te dwa tygodnie kiedy netu w grojcu podobno
                                                    nie bylo lamusie?
                                                  • Gość: menago Re: przefarbowani? IP: 85.232.238.* 21.06.06, 15:53
                                                    Opowiem ci osobiscie, warszawiaku z Mławy.
                                                  • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 21.06.06, 16:11
                                                    09.06.06

>
                                                    raclawicka rog woloskiej, zapraszam. napisz kiedy bedziesz
                                                  • Gość: menago Re: przefarbowani? IP: 85.232.238.* 21.06.06, 16:17
                                                    Jak cie poznam? Czekam.
                                                  • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 21.06.06, 16:28
                                                    nic sie nie boj, jako gospodarz zadbam o to pod warunkiem ze bedziesz w
                                                    szaliku.
                                                  • Gość: menago Re: przefarbowani? IP: 85.232.238.* 21.06.06, 16:45
                                                    Gospodarzem w tym mieście mogą być co najwyżej twoje dzieci, jak się tutaj
                                                    urodzą. Odpowiedz mi na pytanie, jak cie poznam, bo mnie poznasz na pewno.
                                                  • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 21.06.06, 16:51
                                                    tak sadzilem, pewnie wyrozniac cie bedzie morda z grojca, tylko w takim razie
                                                    wtopisz w tlum handlarzy truskawek jesli jestes w miare wyjsciowy albo jak
                                                    bozia urody nie dala znikniesz w tlumie ukraincow handlujacych gaciami...
                                                    wpadaj to sie przekonasz.
                                                  • Gość: menago Re: przefarbowani? IP: 85.232.238.* 21.06.06, 16:57
                                                    Tyle masz do powiedzenia, pastuchu? Widzę że bawi cie wymyslanie co lepszych
                                                    wykrętów. Taka typowa zabawa czarnych obsrańcow, w której doszli do perfekcji.
                                                    Baw się dalej Mława, w koncu tyle mozesz we "własnym" mieście.
                                                  • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 21.06.06, 17:12
                                                    09.06.06

>stoprocentwuwa napisał:

> Gość portalu: menago napisał(a):
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > Wpadnę z rozkoszą. Szalik też wezmę, jeżeli to jest warunek. No więc?
                                                    > raclawicka rog woloskiej, zapraszam. napisz kiedy bedziesz

cos sie zdenerwowales pedziu probujacy umawiac sie z facetami przez net a
                                                    powyzej wszystko jasne, wystarczy przyjechac i po sprawie.
                                                    czyli jednak z ta wieska geba to prawda, nawet nie plantator z grojca ale
                                                    jednak morda ukrainca? nie napinaj sie tak bo ci jedyna linia tpsy laczaca cie
                                                    ze swiatem w tym grojcu czy nowym dworze znowu peknie i nie bedziesz mogl nic
                                                    napisac przez nastepne dwa tygodnie jak do dzisiaj...
                                                  • Gość: menago Re: przefarbowani? IP: 85.232.238.* 22.06.06, 09:33
                                                    Jeżeli ja jestem napinaczem, to kim ty jestes cykorze z Mławy? Ja moge byc z
                                                    Grójca, Otwocka czy Tłuszcza. Wisi mi to, bo to tylko bezwartosciowe zdanie
                                                    biednego brudasa z Polonii, którego całym światem jest internet. Jeżeli
                                                    obsrałeś się przede mna, czyli według ciebie wiesniakiem z Grójca, to jakie
                                                    usprawiedliwienie wymyslisz ze swoimi wiecznie przestraszonymi kolegami, zeby
                                                    wytłumaczyc pusty sektor w Gdańsku, Sosnowcu, Chorzowie?
                                              • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 22.06.06, 09:47

> Przepraszam cie mława, że tak długo musiałeś czekać. Miałem problemy z
                                                dostępem
                                                >
                                                > do sieci.

Tomku vel menago a w zasadzie menago vel Tomku, wyjasnij mi prosze jak mogles
                                                miec problemy z netem przez 2 tygodnie skoro piszesz z kilku kompletnie roznych
                                                domen/adresow IP?
                                                • Gość: menago Re: przefarbowani? IP: 85.232.238.* 22.06.06, 10:12
                                                  Wystarczyło napisać coś o wyjazdach Polonii, żeby Mława zmienił temat. Prawda
                                                  boli.
                                                  • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 22.06.06, 13:30

> Wystarczyło napisać coś o wyjazdach Polonii, żeby Mława zmienił temat. Prawda
                                                    > boli.
                                                    mordeczko moja rodem z grojca :)
                                                    akurat tematem tutaj nie sa wyjazdy Polonii jak jasno widac powyzej wiec sam
                                                    nie zmieniaj tematu tylko moze wyjasnij frajerski pedalku z dupy wyjety jak to
                                                    w koncu jest ze przepraszasz mnie za dwutygodniowa zwloke w odpowiedzi:

> Przepraszam cie mława, że tak długo musiałeś czekać. Miałem problemy z
                                                    dostępem
                                                    >
                                                    > do sieci.

podczas gdy korzystasz z kilku domen/adresow ip (m.in. edu.pl studenciku badz
                                                    doktranciku oraz 85.232...) poszukac wiecej?
                                                  • Gość: menago Re: przefarbowani? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.06.06, 13:45
                                                    > podczas gdy korzystasz z kilku domen/adresow ip (m.in. edu.pl studenciku badz
                                                    > doktranciku oraz 85.232...) poszukac wiecej?

Nie dość że cykor, nieuk i brudas, to jeszcze internetowy ignorant! Jak
                                                    zobaczysz host z .hu to znaczy że będę pisał z Węgier? Mława, dajesz dalej,
                                                    jestes moim antidotum na upał!
                                                  • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 22.06.06, 13:49
                                                    nie no jasne, masz pięc rodzajow dostepu do netu w domu i nagle na 2 tygodnie
                                                    wszystkie ci siadly... niezly debil z ciebie :)))))
                                                  • Gość: menago Re: przefarbowani? IP: 85.232.238.* 22.06.06, 14:05
                                                    Oto co napisałem:

"Miałem problemy z dostępem do sieci."

Dla biednego wiejskiego głupka, znanego tutaj jako Mława, problem z dostępem do
                                                    sieci jest równoznaczny z awaria internetu. Nic dodac, nic ujac.
                                                  • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 22.06.06, 14:28

> Oto co napisałem:
                                                    >
                                                    > "Miałem problemy z dostępem do sieci."
                                                    >
                                                    > Dla biednego wiejskiego głupka, znanego tutaj jako Mława, problem z dostępem
                                                    do
                                                    >
                                                    > sieci jest równoznaczny z awaria internetu. Nic dodac, nic ujac.

wiesz ciulu u nas Warszawie internet mamy wszedzie, jest neostrada, sa WLANy, ,
                                                    sa operatorzy komorkowi, operatorzy kablowi. nie ma opcji zeby ktos nie mogl
                                                    skorzystac w Warszawie z netu przez 2 tygdonie. no chyba ze odsiadywales kare
                                                    za demo(L)ke na starowce...
                                                  • Gość: menago Re: przefarbowani? IP: 85.232.238.* 22.06.06, 16:53
                                                    Mam prośbę, nie pisz "u nas w Warszawie" bo ubliżasz tym wszystkim mieszkańcom
                                                    Warszawy. A co meritum - widzisz wiejski przygłupie, nie napisałem że byłem w
                                                    Warszawie. Ba, nie napisałem że byłem w Polsce. Kombinuj dalej Sherlocku z
                                                    Mławy.
                                                  • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 22.06.06, 17:14

> Mam prośbę, nie pisz "u nas w Warszawie" bo ubliżasz tym wszystkim
                                                    mieszkańcom
                                                    > Warszawy. A co meritum - widzisz wiejski przygłupie, nie napisałem że byłem w
                                                    > Warszawie. Ba, nie napisałem że byłem w Polsce. Kombinuj dalej Sherlocku z
                                                    > Mławy.

no to ktory wykret jest teraz obowiazujacy:
                                                    a) miales awarie internetu?
                                                    b) nie byles w Polsce? (swoja droga debilu dostep do internetu jest powszechny
                                                    rowniez poza granicami naszego kraju)

ale nawet jesli przyjac wersje b, niestety tez nie ma to sensu bo 09.06.06
                                                    napisales:

>

czy piszac 09.06.06 powyzsze slowa nie wiedziales, ze wyjezdzasz cwoku?

• Gość: menago Re: przefarbowani? IP: 85.232.238.* 22.06.06, 17:27
                                                    A gdzie ja napisałem o awarii? To twoj przyciasny, mławski umysł wykreował
                                                    wirtualną awarię. Oczywiście, że widziałem że wyjeżdżam, ale nie jestem
                                                    przywiązany do interentu i nie miałem zamiaru czekać do północy, aż obsrany
                                                    Mława raczy wreszcie odpowiedzieć.
                                                  • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 22.06.06, 17:30
                                                    wiem ze k(L)amstwo to podstawowa metoda dzialania ale niestety nie tym razem,
                                                    nie musiales czekac do polnocy tylko kilkadziesiat minut cwoku...
                                                  • Gość: menago Re: przefarbowani? IP: 85.232.238.* 23.06.06, 09:40
                                                    Nie siedze w twojej ciasnej glowie i nie zgaduje czy po kilku godzinach
                                                    wykretow mnie zaskoczysz. Skoro wtedy miales ochote na spotkanie, to co ci
                                                    przeszkadza teraz?
                                                  • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 23.06.06, 09:46
                                                    nic, wpadaj w szaliku jak napisales i daj znac kiedy bedziesz
                                                  • Gość: menago Re: przefarbowani? IP: 85.232.238.* 23.06.06, 09:51
                                                    Napisz jak cię rozpoznam.
                                                  • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 23.06.06, 10:00
                                                    ja cie rozpoznam i to wystarczy, przeciez napisales ze bedziesz w szaliku, nikt
                                                    tam normalnie w czyms takim nie chodzi.
                                                  • Gość: menago Re: przefarbowani? IP: 85.232.238.* 23.06.06, 10:22
                                                    Synu mazowieckiej wsi, ja przyjade, mozesz byc spokojny, ale chce miec pewnosc
                                                    ze ty tam bedziesz. Wybacz moja natarczywosc, ale polonisci to urodzeni
                                                    obsrancy, dlatego ci nie wierze. Ponawiam pytanie - jak cie rozpoznam?
                                                  • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 23.06.06, 11:05

> Synu mazowieckiej wsi, ja przyjade, mozesz byc spokojny, ale chce miec
                                                    pewnosc
                                                    > ze ty tam bedziesz. Wybacz moja natarczywosc, ale polonisci to urodzeni
                                                    > obsrancy, dlatego ci nie wierze. Ponawiam pytanie - jak cie rozpoznam?
                                                    tomku vel menago bede w czarnej koszuli i niebieskich dzinsach, to kiedy?

• Gość: menago Re: przefarbowani? IP: 85.232.238.* 23.06.06, 11:07
                                                    Ta sama godzina i miejsce. Ja będę w białej. Mam nadzieje ze sie nie zawiode.
                                                  • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 23.06.06, 11:10

> Ta sama godzina i miejsce. Ja będę w białej. Mam nadzieje ze sie nie zawiode.
                                                    czyli ktora?
                                                  • Gość: menago Re: przefarbowani? IP: 85.232.238.* 23.06.06, 11:15
                                                    18.
                                                  • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 23.06.06, 11:16
                                                    18.30
                                                  • Gość: menago Re: przefarbowani? IP: 85.232.238.* 23.06.06, 11:36
                                                    Obojetnie. To spotkanie jest tego warte.
                                                  • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 23.06.06, 11:39
                                                    dobrze ze po dwoch tygodniach zebrales sie na odwage
                                                  • Gość: menago Re: przefarbowani? IP: 85.232.238.* 23.06.06, 11:48
                                                    Tak, bardzo dobrze. Zobaczymy czy dzisiaj bedziesz taki wyrywny. Do zobaczenia.
                                                  • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 23.06.06, 11:51
                                                    grozisz mi?
                                                  • Gość: menago Re: przefarbowani? IP: 85.232.238.* 23.06.06, 11:58
                                                    Do zobaczenia.
                                                  • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 23.06.06, 13:57
                                                    nie zapomnij tez szalika
                                                  • Gość: menago Re: przefarbowani? IP: 85.232.238.* 23.06.06, 14:02
                                                    Niestety, dzisiaj go nie będę miał. Trzeba było uprzedzić wcześniej.
                                                  • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 23.06.06, 14:12

> Niestety, dzisiaj go nie będę miał. Trzeba było uprzedzić wcześniej.

>
                                                  • Gość: menago Re: przefarbowani? IP: 85.232.238.* 23.06.06, 14:33
                                                    Przebolejesz. Ważne żebyśmy się znaleźli.
                                                  • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 23.06.06, 14:51
                                                    goloslownosc + 10
                                                  • Gość: menago Re: przefarbowani? IP: 85.232.238.* 23.06.06, 15:20
                                                    Obiecałem ci szalik dwa tygodnie temu, a nie dzisiaj. Zreszta nie kłopocz sie.
                                                    Wazne zebys ty nie okazal sie goloslowny.
                                                  • Gość: PawełB Re: przefarbowani? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 15:35
                                                    Poinformujecie nas o wyniku konfrontacji?
                                                  • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 23.06.06, 15:41
                                                    obiecales i przestales sie odzywac, zatem obietnica aktualna, podobno mieszkasz
                                                    na Mokotowie zatem daleko po niego nie masz (moge dac ci jeszcze pol h wiecej)
                                                  • Gość: menago Re: przefarbowani? IP: 85.232.238.* 23.06.06, 16:01
                                                    Mława, dajmy spokój szczegółom. Tu chodzi o nasze spotkanie, a nie o rewie
                                                    mody. Ja napisałem ze będe, ty napisales ze bedziesz i jest git, prawda?
                                                  • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 23.06.06, 17:00
                                                    moda to bym tego nie nazwal akurat, rozumiem ze blisko nie masz w takim razie
                                                  • Gość: menago Re: przefarbowani? IP: 85.232.238.* 23.06.06, 17:14
                                                    Jestem przeciez z Grójca, nie pamietasz?
                                                  • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 23.06.06, 18:55
                                                    oj chyba ci pekaes z grojca nie dojechal...
                                                  • Gość: menago Re: przefarbowani? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.06.06, 08:45
                                                    Pier...ny wszarzu, uwierzyłem ci! Byłem od 18:25 do 18:40. Biała koszulka,
                                                    zielona bejsbolówka. Typa w czarnej koszulce widziałem tylko jednego, śmignął
                                                    nawet się nie zatrzymując. Zaliczyłem w tym czasie wszystko okoliczne rogi,
                                                    łącznie z Odyńca. Nie było cie obsrańcu. NIE BYŁO!! Jeżeli myslisz ze mozesz
                                                    tak sobie ze mną pogrywać w internecie, to się bardzo zdziwisz. Teraz ja się
                                                    zabawię.
                                                  • stoprocentwuwa Re: przefarbowani? 24.06.06, 09:50

> Pier...ny wszarzu, uwierzyłem ci! Byłem od 18:25 do 18:40. Biała koszulka,
                                                    > zielona bejsbolówka. Typa w czarnej koszulce widziałem tylko jednego, śmignął
                                                    > nawet się nie zatrzymując. Zaliczyłem w tym czasie wszystko okoliczne rogi,
                                                    > łącznie z Odyńca. Nie było cie obsrańcu. NIE BYŁO!! Jeżeli myslisz ze mozesz
                                                    > tak sobie ze mną pogrywać w internecie, to się bardzo zdziwisz. Teraz ja się
                                                    > zabawię.

dobry jestes :)))))))
    • Gość: Krawcu Re: Polonia bierze przykład ze Szczecina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 10:20
      Co Ty człowieku gadasz?Gdzie Ty żyjesz?Tonący brzytwy się chwyta!A na
      martyrologię popyt dawno się skończył.Nikt nie przyjdzie na K6 za historyczne
      zasługi klubu.Otrzeźwiej trochę.
    • Gość: KSP Bzdura.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 11:24
      Chcesz ratowac IV ligowy stolek dla Piekarzewskiego? Co ty wiesz o tradycji Polonii?
      • Gość: kixx Nie ma polonii w Warszawie nie ma polonii!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 11:37
        • kixx A teraz wytrzyj klawiature chlopczyku 08.06.06, 11:47
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=485&w=43240649&a=43242204
          • Gość: kixx Nie ma polonii w Warszawie nie ma polonii!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 12:56
            • Gość: dark tylko Polonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 14:43
              przejrzyj sobie tabele juniorskie w MZPN-ie i wtedy pogadamy i jeszcze pytanko-
              ilu wychowankow gra w Legii?jak sie ma kase(czy to od sponsora,czy kiedys od
              panstwa to sie zawsze ma gwiazdki)
              • Gość: menago Re: tylko Polonia IP: 85.232.238.* 08.06.06, 15:14
                Tam gdzie młodzieżą zajmował się CWKS, tabele wyglądają słabo. Tam gdzie KP,
                nie ma praktycznie konkurencji. Poczekjamy aż roczniki Młodych Wilków zaczną
                grac w poważnych rozgrywkach seniorskich. Na razie prawda, Polonia ma lepszych
                juniorów i perspektywe upadku. Wole chyba nasz wariant.
    • Gość: tomcat To jest tylko sekcja piłkarska klubu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.06.06, 21:24
      Polonia Warszawa istnieje od 1911 roku i ewentualne fuzje jednej z jej sekcji
      są nieistotne.
      • Gość: Zet Re: To jest tylko sekcja piłkarska klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 23:42
        Szkoda tylko że ładując forsę w skórokopów zlikwidowano kilka zasłużonych dla
        polskiego sportu(!) sekcji. Polonia okazała się wyrodną matką - wstyd mi za nią
        • Gość: skywalker Piłkarze dostawali pieniądze nie od klubu a od IP: *.chello.pl 09.06.06, 07:50
          właściecieli sekcji piłkarskiej. Natomiast na sekcje nie było pieniędzy z
          budżetu państwa i miasta. Najpierw trzeba coś wiedzieć a potem pisać.
    • dido_dido Re: Polonia bierze przykład ze Szczecina 08.06.06, 22:11

Chyba wolę Polonię z MKS niż z Heko.
    • Gość: Bart Re: Polonia bierze przykład ze Szczecina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 14:04
      Cos ta wasza duma stolicy schodzi na dno poco taki klub w lidze Co wy chcecie
      osiągnąć , cała ta wasza Polonia powinna juz dawno spaść a nie sławetne 7 minut
      i pan Wojcik wtedy nie było wstyd jak zescie kupowali tu i tam . Jak tak można
      ludzie wam chca pomóc a wy sie nie godzicie smieszne jak cały wasz klub
      LEGIA JEST NAJLEPSZA
      • Gość: abix Re: Polonia bierze przykład ze Szczecina IP: 192.193.245.* 09.06.06, 16:02
        Nie 7 min. a 8. To raz. Wstyd mi wtedy nie bylo, bo nie slyszalem zebysmy
        kupili mecz od Wisly. To dwa. Wstyd bylo mi kiedy zdobywalismy Puchar Polski
        grajac w finale z Gornikiem i wszyscy wiedzieli, ze mecze ligowe byly "oddane"
        za zwyciestwo w Pucharze. To trzy. A po czwarte - a tobie nie bylo wstyd w '93?
      • marcin090 Re: Polonia bierze przykład ze Szczecina 09.06.06, 20:47
        Gość portalu: Bart napisał(a):

> Cos ta wasza duma stolicy schodzi na dno poco taki klub w lidze Co wy chcecie
        > osiągnąć , cała ta wasza Polonia powinna juz dawno spaść a nie sławetne 7 minut
        >
        > i pan Wojcik wtedy nie było wstyd jak zescie kupowali tu i tam . Jak tak można
        > ludzie wam chca pomóc a wy sie nie godzicie smieszne jak cały wasz klub
        > LEGIA JEST NAJLEPSZA
        Bart nie mam wątpliwości że legia jest lepsza od Polonii,
        ale słowo najlepsza jest trochę śmieszna -----------
        • gienia.gienia A co tam słychać u Piekarzewskiego? Przyznał się ? 11.06.06, 23:22
          ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka