Dodaj do ulubionych

Setki przeciwników Giertycha. Zwolennika żadnego

• Gość: mmargaritka Re: Setki przeciwników Giertycha. Zwolennika żadn IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.06.06, 17:22
      JESTEM PRZECIWNA KRYTYKOWANIU MINISTRA EDUKACJI .......
      gdybym mialam do niego e-maila poradzilabym jak poprawic RESORT EDUKACJI... tj
      mlody czlowiek i moze zdzialac wiele, ale musi byc otoczony madrymi DORADCAMI .
      kt. lezy na sercu PRZYSZLOSC MLODZIEZY POLSKIEJ, przeszlam wiele etapow
      nauczania i widze bledy decyzji Ministerstwa Edukacji., a najbardziej szkoda mi
      marnujacej sie mlodziezy .... nawet zaczelam pisac propozycje systemu
      uzdrowienia Edukacji( a za mlodziez czesto obrywam...)chyba bede nastepnym
      Korczakiem, kt. pojdzie do gazu ...
      • Gość: gniady margaritek wszechpolskich nie potrzebujemy IP: *.global.network / 195.164.30.* 09.06.06, 17:42
      • von_thusk E - mail jest dostępny na stronie Ministerstwa 09.06.06, 18:16
        Edukacji Narodowej.
    • tom1003 Re: Setki przeciwników Giertycha. Zwolennika żadn 09.06.06, 17:30
      przepraszam bardzo, a niby dlaczego szkoła ma słuzyć jako miejsce pogadanek
      prowadzonych przez działaczy gejowskich?
      Toć dopiero tyle lewactwo wylało żalów, jakie to straty poniosła młodziez z
      powodu jednego dnia wolnego w czasie wizyty papeża, jakie to wredne państwo
      wyznaniowe mamy, bo mozna chodzić na religię (wcale nie tylko katolicką), a
      teraz najchętniej wprowadziła by obowiązkowe lekcje o normalności zboczeń
      • Gość: tomuś Lepsze obowiązkowe wychowanie patriotyczne, nie?;[ IP: *.global.network / 195.164.30.* 09.06.06, 17:40
        • von_thusk A masz wątpliwości ? 09.06.06, 18:15
      • Gość: jak Re: Setki przeciwników Giertycha. Zwolennika żadn IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.06.06, 18:01
        ZNP jeszcze w latach 30-tych został opanowany przez komuchów ,słynna tow .
        Wasilewska tak się zakochała w Stalinie że nawet po wojnie nie wróciła do
        Polski. A że dziś przyszło 600 osób to pokazuje całą obłudę i koniunkturalnośc
        tej swołoczy , oni się po prostu boją to komuchy które zawsze myślą ze
        wszystcy są tacy jak oni ,że jutro zawezwą ich do komitetu i w najlepszym razie
        won z roboty - takich mamy nauczycieli i czas najwyższy przewietrzyć to
        towarzystwo.
    • franek9915 Nie można być zwolnenikiem kogoś kto wzywa do 09.06.06, 17:47
      agresji i nienawiści. Całe LPR powinno być zdelegalizowane. Ta Partia oprucz
      becikowego nic dobrego nie przyniosła tylko nawoływanie do agresji i
      gloryfikowania bojówek typu Młodzież Wszechpolska. Młodzież Wszechpolska nie
      promuje żadnych wartości moralnych oprucz ogolonych głów wzywania do
      dyskryminacji homosexualistów i szezenia antysemityzmu.
      • wet3 do franka9915 09.06.06, 18:11
        franek9915 napisał:

> nie mozna byc zwolennikiem kogos kto wzywa do agresji i nienawiści. Całe LPR
        powinno być zdelegalizowane. Ta Partia oprucz
        > becikowego nic dobrego nie przyniosła tylko nawoływanie do agresji i
        > gloryfikowania bojówek typu Młodzież Wszechpolska. Młodzież Wszechpolska nie
        > promuje żadnych wartości moralnych oprucz ogolonych głów wzywania do
        > dyskryminacji homosexualistów i szezenia antysemityzmu.

Jasne! Najlepiej zlikwidowac wszystkie partie, oddac wladze w rece anarchistow
        i zalozyc republike gejowska!
        Niezle masz poprzestawiane pod deklem!
      • von_thusk Wiesz, że ostatnio za takie słowa o LPR i MW zapad 09.06.06, 18:14
        wyrok skazujący ?
    • Gość: Moher75 Niniejszym - demonstruję i popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 17:52
      udzielam poparcie Ministrowi Giertychowi

...proszę odnotować
      • alterpars nie odnotowano 09.06.06, 18:30
    • wharbu Kolejna kompromitacja faszystów polskich. 09.06.06, 17:54
      Polskie społeczeństwo zdało egzamin z demokracji - nie popierają polskich
      faszystów.
      • von_thusk Racja, kompromitacja faszystowsko-komunistycznego 09.06.06, 18:13
        ZNP.
      • Gość: byk Precz z anarchizmem, feminizmem, komunizmem, IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 18:24
        nacjonalizmem, szowinizmem, rasizmem,libertynizmem, socjalizmem, syjonizmem,
        nazimem, faszyzmem, trockizmem, liberalizmem - LICZY SIE TYLKO RODZINA I
        POLSKA !!!!!!!
    • Gość: cccccc Re: Setki przeciwników Michnika. Zwolennika żadn IP: *.roadrunner.nf.net 09.06.06, 18:19
    • talking_head Re: To same pedały i lewaki, my kibicujemy naszym 09.06.06, 18:22
    • von_thusk w gułagu ? 09.06.06, 18:38
    • Gość: ffff Wole Giertycha niz zepsutych do szpiku kosci IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 18:51
      anarchistow z UP i Zielonych
    • Gość: hehe żydozka gadzinówka IP: *.icpnet.pl 09.06.06, 19:25
    • Gość: nicky von_thusk - genetyczny wielbiciel Giertycha? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 19:29
      Otworzyłam listę komentarzy pod artykułem, wyświetliłam posty "od najnowszego"
      i zauważyłam, że od godziny pisze tu niemal wyłacznie niejaki von_thusk, który
      w ciągu tejże godziny spłodzil około stu postów.

Obsesja? Próba zapełnienia życiowej pustki? A może pisanie komentarzy na
      zlecenie?

Sprawa nieco się wyjaśniła, gdy przeczytałam kilka jego wypowiedzi. Wielbiciele
      Giertycha i jego ferajny niemal zawsze mają jakieś problemy ze sobą. Czyżby
      uwarunkowania genetyczne?

• wet3 do nicky 09.06.06, 19:59
        Gość portalu: nicky napisał(a):

> Otworzyłam listę komentarzy pod artykułem, wyświetliłam posty "od
        najnowszego"
        > i zauważyłam, że od godziny pisze tu niemal wyłacznie niejaki von_thusk,
        który
        > w ciągu tejże godziny spłodzil około stu postów.
        >
        > Obsesja? Próba zapełnienia życiowej pustki? A może pisanie komentarzy na
        > zlecenie?
        >
        > Sprawa nieco się wyjaśniła, gdy przeczytałam kilka jego wypowiedzi.
        Wielbiciele
        >
        > Giertycha i jego ferajny niemal zawsze mają jakieś problemy ze sobą. Czyżby
        > uwarunkowania genetyczne?

Jak Ci to rzeszkadza, to nie czytaj! A moze masz niedobor genetyczny???
        • Gość: nicky do wet3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 20:10
          wet3 napisał:

> Jak Ci to rzeszkadza, to nie czytaj! A moze masz niedobor genetyczny???

Trochę przeszkadza, bo von_thusk pisze w kółko jedno i to samo, a jeżeli ktoś
          stawia na ilość, nie na jakość, to zaśmieca forum, co świadczy o braku szacunku
          do innych jego użytkowników.

To, co zobaczyłam, przede wszystkim jednak mnie zastanawia.Zaglądam na fora GW
          dość często, ale jeszcze nigdy czegoś takiego nie widziałam.
          • wet3 Re: do nicky 09.06.06, 20:21
            Nie zgadzam sie z Toba absolutnie. Obojetnie na jakie forum GW wejdziesz,
            zawsze znajdziesz grupe zawodowych klakierow odsylajacych dyskutantow do
            lekarza lub psychiatry czy tez Tworek, lub tez gloszacych teorie lewicowo-
            globalistyczne oraz wysmiewajacych wszystko co polskie. Po prostu przestalem na
            to reagowac.
    • Gość: waldek Re: Setki przeciwników Giertycha. Zwolennika żadn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 19:36
      Giertych -popieram Go
    • Gość: Zena Re: Setki przeciwników Giertycha. Zwolennika żadn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 20:03
      Ciekawe, gdzie byli ci przeciwnicy Giertych, gdy ministrem oświaty został
      zapyziału komuch Wiatr. Rzeczywiście Polacy sami nie wiedza czego chcą.
    • aglo11 Re: Setki przeciwników Giertycha. Zwolennika żadn 09.06.06, 20:05
      GW to polskojęzyczny brukowiec.
    • Gość: Żena Re: Setki przeciwników Giertycha. Zwolennika żadn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 20:09
      ZNP powinno sie wstydzić takich demonstracji. Przecie to właśnie ten związek
      pożal sie Boże jest odpowiedzialny za mierny stan polskiej oświaty, chca
      zachować swoje komunistyczne przywileje z Karty Nauczyciela, mając dobro szkoły
      tylko na sztandarach. Żałosny jest działacz z minionej epoki, niestety jest ich
      ciągle bardzo dużo.
      • von-thusk Zapomniałem o BARDZO istotnej sprawie... 09.06.06, 20:16
        Obciągam z połykiem 8)
    • Gość: Obbi Izrael jest przeciw więc i szabes goje! IP: 217.153.99.* 09.06.06, 20:19
      • von-thusk [...] 09.06.06, 20:28
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: gość Re: Setki przeciwników Giertycha. Zwolennika żadn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 20:36
      nie jestem zwolennikiem Giertycha,ale na pierwszym planie zrobył bym porządek z
      nauczycielamy,złapownictwem z chamskim podejściem do uczniów II kadegori to są
      fakty,II kategoria uczniowie biedni,tak ich nazwałem bo tak są traktowani
      • Gość: cccccc Miliony przeciwników Michnika. Zwolennikow żadnych IP: *.roadrunner.nf.net 09.06.06, 20:46
        eom
    • chromare1 Gó... prawda !!!! 09.06.06, 20:49
      Ja go popieram...A WY JESTEŚCIE MARNĄ GAZETĄ .
      Trzymam kciuki żeby spotkał was los expressu wieczornego
      • jurek_dzbonie Re: Gó... prawda !!!! 16.06.06, 09:52
        Najpierw ten los spotka Wasz Dziennik
    • d3b3 Nauczycieli było 3000, studentów 800 09.06.06, 23:33
      Poszłam dla zasady. Liczyłam osobiście.
      • Gość: romana brat Re: Nauczycieli było 3000, studentów 800 IP: *.chello.pl 09.06.06, 23:46
        d3b3 napisała:

> Poszłam dla zasady. Liczyłam osobiście.

dużo tych zer naliczyłaś to fakt obiektywnie przez ciebie wyliczony
        • Gość: souljazz Re: Nauczycieli było 3000, studentów 800 IP: *.mn.res.rr.com 10.06.06, 07:45

Giertych ministrem edukacji???... To chyba szczyt bezczelnosci. No ale jak sie ma
          destrukcyjna druzyne, to i zadnej bramki nie mozna strzelic.
    • Gość: MIS KOALA Re: Setki przeciwników Giertycha. Zwolennika żadn IP: 217.96.8.* 10.06.06, 09:54
      czy ktos moze mi wytlumaczyc skad tyle nienawisci w tym czlowieku a wlasciwie
      to nawet nie czlowiek, to robot, moze faktycznie mial kiedys wielkie
      niepowodzenia w zyciu seksualnym a takze w szkole, skad tyle zla w tej postaci?
      bo to co wymysla to przeciez CHORE !!!
      jacy zwolennicy? chyba tylko jego partia Ludzi Pozbawionych Rozumu
      mam nadzieje, ze ktos wreszcie sie ocknie i pogoni to (it).
    • Gość: Arek "Aiwa-Platz" Re: Setki przeciwników Giertycha. Zwolennika żadn IP: *.chello.pl 10.06.06, 11:55
      WybiorczaGazeta to już się nie poprawi. Jak zwykle nagina rzeczywistość
      przekonując, że od ministra edukacji odwróciła się każda z 30000 osób jakie na
      niego w samej Warszawie głosowały. Ci biedni dziennikarze naprawdę myślą, że
      ciągłe robienie wody z mózgu /raczej samym sobie!/ - zaczaruje rzeczywistość.
    • Gość: Rasta Inicjatywa Uczniowska i inne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 11:48
      Inicjatywa Pracownicza,Inicjatywa Akademicka/Inicjatywa Studencka,Inicjatywa
      Uczniowska to pomysły Federacji Anarchistycznej na zaktywizowanie środowisk
      pracowniczych,studenckich,uczniowskich,zintegrowania ich ,moim zdaniem to dobre
      inicjatywy aktywizujace ,przynocza one pewne efekty,np. obrona praw
      pracowniczych,współprace z Młodymi Socjalistami,Nową Lewicą, klasowymi
      związkami zawodowymi.
    • Gość: Lidka Re: Setki przeciwników Giertycha. Zwolennika żadn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 15:18
      Brawo strajkujaca młodzież, byli kombatanci, byli spiący na styropianie a teraz
      bedą WAGAROWICZE. jaki czas tacy bohaterowie. Historii nie znaja, ale co to
      szkodzi robić zadymę zwłaszcza, że popierają wagarowiczów polityczki różnej
      maści i inteligenci telewizyjni. Strajkujcie a nie uczcie się, będziecie w
      przyszłości łatwiejsi.
    • jurek_dzbonie Lomianki przepraszaja za Giertycha! 16.06.06, 09:51
    • Gość: Anus 1971 Re: Setki przeciwników Giertycha. Zwolennika żadn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 10:44
      No dobrze, my poprzemy te protesty przeciwko Giertychowi, ale czy teraz
      będziemy już mogli kopulować na ulicach Warszawy ? To dla nas bardzo ważne, bo
      nasze anusy aż swędzą nas i nie możemy wytrzymać kiedy wreszcie będzie można
      legalnie odbywać stosunki analne np. na przystanku w pobliżu Uniwerku, w
      oczekiwaniu na autobus ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka