Gość: mmargaritka Re: Setki przeciwników Giertycha. Zwolennika żadn IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.06.06, 17:22 JESTEM PRZECIWNA KRYTYKOWANIU MINISTRA EDUKACJI ....... gdybym mialam do niego e-maila poradzilabym jak poprawic RESORT EDUKACJI... tj mlody czlowiek i moze zdzialac wiele, ale musi byc otoczony madrymi DORADCAMI . kt. lezy na sercu PRZYSZLOSC MLODZIEZY POLSKIEJ, przeszlam wiele etapow nauczania i widze bledy decyzji Ministerstwa Edukacji., a najbardziej szkoda mi marnujacej sie mlodziezy .... nawet zaczelam pisac propozycje systemu uzdrowienia Edukacji( a za mlodziez czesto obrywam...)chyba bede nastepnym Korczakiem, kt. pojdzie do gazu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gniady margaritek wszechpolskich nie potrzebujemy IP: *.global.network / 195.164.30.* 09.06.06, 17:42 Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk E - mail jest dostępny na stronie Ministerstwa 09.06.06, 18:16 Edukacji Narodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Setki przeciwników Giertycha. Zwolennika żadn 09.06.06, 17:30 przepraszam bardzo, a niby dlaczego szkoła ma słuzyć jako miejsce pogadanek prowadzonych przez działaczy gejowskich? Toć dopiero tyle lewactwo wylało żalów, jakie to straty poniosła młodziez z powodu jednego dnia wolnego w czasie wizyty papeża, jakie to wredne państwo wyznaniowe mamy, bo mozna chodzić na religię (wcale nie tylko katolicką), a teraz najchętniej wprowadziła by obowiązkowe lekcje o normalności zboczeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomuś Lepsze obowiązkowe wychowanie patriotyczne, nie?;[ IP: *.global.network / 195.164.30.* 09.06.06, 17:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Setki przeciwników Giertycha. Zwolennika żadn IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.06.06, 18:01 ZNP jeszcze w latach 30-tych został opanowany przez komuchów ,słynna tow . Wasilewska tak się zakochała w Stalinie że nawet po wojnie nie wróciła do Polski. A że dziś przyszło 600 osób to pokazuje całą obłudę i koniunkturalnośc tej swołoczy , oni się po prostu boją to komuchy które zawsze myślą ze wszystcy są tacy jak oni ,że jutro zawezwą ich do komitetu i w najlepszym razie won z roboty - takich mamy nauczycieli i czas najwyższy przewietrzyć to towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
franek9915 Nie można być zwolnenikiem kogoś kto wzywa do 09.06.06, 17:47 agresji i nienawiści. Całe LPR powinno być zdelegalizowane. Ta Partia oprucz becikowego nic dobrego nie przyniosła tylko nawoływanie do agresji i gloryfikowania bojówek typu Młodzież Wszechpolska. Młodzież Wszechpolska nie promuje żadnych wartości moralnych oprucz ogolonych głów wzywania do dyskryminacji homosexualistów i szezenia antysemityzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do franka9915 09.06.06, 18:11 franek9915 napisał: > nie mozna byc zwolennikiem kogos kto wzywa do agresji i nienawiści. Całe LPR powinno być zdelegalizowane. Ta Partia oprucz > becikowego nic dobrego nie przyniosła tylko nawoływanie do agresji i > gloryfikowania bojówek typu Młodzież Wszechpolska. Młodzież Wszechpolska nie > promuje żadnych wartości moralnych oprucz ogolonych głów wzywania do > dyskryminacji homosexualistów i szezenia antysemityzmu. Jasne! Najlepiej zlikwidowac wszystkie partie, oddac wladze w rece anarchistow i zalozyc republike gejowska! Niezle masz poprzestawiane pod deklem! Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk Wiesz, że ostatnio za takie słowa o LPR i MW zapad 09.06.06, 18:14 wyrok skazujący ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moher75 Niniejszym - demonstruję i popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 17:52 udzielam poparcie Ministrowi Giertychowi ...proszę odnotować Odpowiedz Link Zgłoś
wharbu Kolejna kompromitacja faszystów polskich. 09.06.06, 17:54 Polskie społeczeństwo zdało egzamin z demokracji - nie popierają polskich faszystów. Odpowiedz Link Zgłoś
von_thusk Racja, kompromitacja faszystowsko-komunistycznego 09.06.06, 18:13 ZNP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk Precz z anarchizmem, feminizmem, komunizmem, IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 18:24 nacjonalizmem, szowinizmem, rasizmem,libertynizmem, socjalizmem, syjonizmem, nazimem, faszyzmem, trockizmem, liberalizmem - LICZY SIE TYLKO RODZINA I POLSKA !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccccc Re: Setki przeciwników Michnika. Zwolennika żadn IP: *.roadrunner.nf.net 09.06.06, 18:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffff Wole Giertycha niz zepsutych do szpiku kosci IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 18:51 anarchistow z UP i Zielonych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicky von_thusk - genetyczny wielbiciel Giertycha? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 19:29 Otworzyłam listę komentarzy pod artykułem, wyświetliłam posty "od najnowszego" i zauważyłam, że od godziny pisze tu niemal wyłacznie niejaki von_thusk, który w ciągu tejże godziny spłodzil około stu postów. Obsesja? Próba zapełnienia życiowej pustki? A może pisanie komentarzy na zlecenie? Sprawa nieco się wyjaśniła, gdy przeczytałam kilka jego wypowiedzi. Wielbiciele Giertycha i jego ferajny niemal zawsze mają jakieś problemy ze sobą. Czyżby uwarunkowania genetyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do nicky 09.06.06, 19:59 Gość portalu: nicky napisał(a): > Otworzyłam listę komentarzy pod artykułem, wyświetliłam posty "od najnowszego" > i zauważyłam, że od godziny pisze tu niemal wyłacznie niejaki von_thusk, który > w ciągu tejże godziny spłodzil około stu postów. > > Obsesja? Próba zapełnienia życiowej pustki? A może pisanie komentarzy na > zlecenie? > > Sprawa nieco się wyjaśniła, gdy przeczytałam kilka jego wypowiedzi. Wielbiciele > > Giertycha i jego ferajny niemal zawsze mają jakieś problemy ze sobą. Czyżby > uwarunkowania genetyczne? Jak Ci to rzeszkadza, to nie czytaj! A moze masz niedobor genetyczny??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicky do wet3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 20:10 wet3 napisał: > Jak Ci to rzeszkadza, to nie czytaj! A moze masz niedobor genetyczny??? Trochę przeszkadza, bo von_thusk pisze w kółko jedno i to samo, a jeżeli ktoś stawia na ilość, nie na jakość, to zaśmieca forum, co świadczy o braku szacunku do innych jego użytkowników. To, co zobaczyłam, przede wszystkim jednak mnie zastanawia.Zaglądam na fora GW dość często, ale jeszcze nigdy czegoś takiego nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: do nicky 09.06.06, 20:21 Nie zgadzam sie z Toba absolutnie. Obojetnie na jakie forum GW wejdziesz, zawsze znajdziesz grupe zawodowych klakierow odsylajacych dyskutantow do lekarza lub psychiatry czy tez Tworek, lub tez gloszacych teorie lewicowo- globalistyczne oraz wysmiewajacych wszystko co polskie. Po prostu przestalem na to reagowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Setki przeciwników Giertycha. Zwolennika żadn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 19:36 Giertych -popieram Go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zena Re: Setki przeciwników Giertycha. Zwolennika żadn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 20:03 Ciekawe, gdzie byli ci przeciwnicy Giertych, gdy ministrem oświaty został zapyziału komuch Wiatr. Rzeczywiście Polacy sami nie wiedza czego chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
aglo11 Re: Setki przeciwników Giertycha. Zwolennika żadn 09.06.06, 20:05 GW to polskojęzyczny brukowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żena Re: Setki przeciwników Giertycha. Zwolennika żadn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 20:09 ZNP powinno sie wstydzić takich demonstracji. Przecie to właśnie ten związek pożal sie Boże jest odpowiedzialny za mierny stan polskiej oświaty, chca zachować swoje komunistyczne przywileje z Karty Nauczyciela, mając dobro szkoły tylko na sztandarach. Żałosny jest działacz z minionej epoki, niestety jest ich ciągle bardzo dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
von-thusk Zapomniałem o BARDZO istotnej sprawie... 09.06.06, 20:16 Obciągam z połykiem 8) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obbi Izrael jest przeciw więc i szabes goje! IP: 217.153.99.* 09.06.06, 20:19 Odpowiedz Link Zgłoś
von-thusk [...] 09.06.06, 20:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Setki przeciwników Giertycha. Zwolennika żadn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 20:36 nie jestem zwolennikiem Giertycha,ale na pierwszym planie zrobył bym porządek z nauczycielamy,złapownictwem z chamskim podejściem do uczniów II kadegori to są fakty,II kategoria uczniowie biedni,tak ich nazwałem bo tak są traktowani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccccc Miliony przeciwników Michnika. Zwolennikow żadnych IP: *.roadrunner.nf.net 09.06.06, 20:46 eom Odpowiedz Link Zgłoś
chromare1 Gó... prawda !!!! 09.06.06, 20:49 Ja go popieram...A WY JESTEŚCIE MARNĄ GAZETĄ . Trzymam kciuki żeby spotkał was los expressu wieczornego Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: Gó... prawda !!!! 16.06.06, 09:52 Najpierw ten los spotka Wasz Dziennik Odpowiedz Link Zgłoś
d3b3 Nauczycieli było 3000, studentów 800 09.06.06, 23:33 Poszłam dla zasady. Liczyłam osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romana brat Re: Nauczycieli było 3000, studentów 800 IP: *.chello.pl 09.06.06, 23:46 d3b3 napisała: > Poszłam dla zasady. Liczyłam osobiście. dużo tych zer naliczyłaś to fakt obiektywnie przez ciebie wyliczony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: souljazz Re: Nauczycieli było 3000, studentów 800 IP: *.mn.res.rr.com 10.06.06, 07:45 Giertych ministrem edukacji???... To chyba szczyt bezczelnosci. No ale jak sie ma destrukcyjna druzyne, to i zadnej bramki nie mozna strzelic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIS KOALA Re: Setki przeciwników Giertycha. Zwolennika żadn IP: 217.96.8.* 10.06.06, 09:54 czy ktos moze mi wytlumaczyc skad tyle nienawisci w tym czlowieku a wlasciwie to nawet nie czlowiek, to robot, moze faktycznie mial kiedys wielkie niepowodzenia w zyciu seksualnym a takze w szkole, skad tyle zla w tej postaci? bo to co wymysla to przeciez CHORE !!! jacy zwolennicy? chyba tylko jego partia Ludzi Pozbawionych Rozumu mam nadzieje, ze ktos wreszcie sie ocknie i pogoni to (it). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek "Aiwa-Platz" Re: Setki przeciwników Giertycha. Zwolennika żadn IP: *.chello.pl 10.06.06, 11:55 WybiorczaGazeta to już się nie poprawi. Jak zwykle nagina rzeczywistość przekonując, że od ministra edukacji odwróciła się każda z 30000 osób jakie na niego w samej Warszawie głosowały. Ci biedni dziennikarze naprawdę myślą, że ciągłe robienie wody z mózgu /raczej samym sobie!/ - zaczaruje rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rasta Inicjatywa Uczniowska i inne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 11:48 Inicjatywa Pracownicza,Inicjatywa Akademicka/Inicjatywa Studencka,Inicjatywa Uczniowska to pomysły Federacji Anarchistycznej na zaktywizowanie środowisk pracowniczych,studenckich,uczniowskich,zintegrowania ich ,moim zdaniem to dobre inicjatywy aktywizujace ,przynocza one pewne efekty,np. obrona praw pracowniczych,współprace z Młodymi Socjalistami,Nową Lewicą, klasowymi związkami zawodowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Setki przeciwników Giertycha. Zwolennika żadn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 15:18 Brawo strajkujaca młodzież, byli kombatanci, byli spiący na styropianie a teraz bedą WAGAROWICZE. jaki czas tacy bohaterowie. Historii nie znaja, ale co to szkodzi robić zadymę zwłaszcza, że popierają wagarowiczów polityczki różnej maści i inteligenci telewizyjni. Strajkujcie a nie uczcie się, będziecie w przyszłości łatwiejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anus 1971 Re: Setki przeciwników Giertycha. Zwolennika żadn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 10:44 No dobrze, my poprzemy te protesty przeciwko Giertychowi, ale czy teraz będziemy już mogli kopulować na ulicach Warszawy ? To dla nas bardzo ważne, bo nasze anusy aż swędzą nas i nie możemy wytrzymać kiedy wreszcie będzie można legalnie odbywać stosunki analne np. na przystanku w pobliżu Uniwerku, w oczekiwaniu na autobus ? Odpowiedz Link Zgłoś