Dodaj do ulubionych

dr A. Timorek - Lemieszczuk

20.06.06, 23:20
Wybieram się po raz pierwszy do Pani dr Agnieszki Timorek - Lemieszczuk. W
związku z tym mam pytanie do jej bywalczyń. Czy sama przyjmuje w gabinecie, czy
też z pielęgniarką? Jak wygląda gabinet (wyposażenie, przebieralnia itp.)? Czy
długie sa kolejki oczekujących? Ogólnie - czy jest sympatycznie?
Obserwuj wątek
    • aleksandra1977 Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 01.09.06, 22:11
      w gabinecie oprocz p. dr jest jeszcze jej asystentka, ktorej rola sprowadza sie
      tylko do zapisywania tego, co kaze jej p. dr.
      Gabinet jest duzy, przebierasz sie za parawanem.
      Przed wejsciem do gabinetu masz toalete.
      Wyposazenie: na uwage zasluguje fotel ginekologiczny: w pelni elektroniczny,
      miekki i naprawde wygodny :) Nie trzeba sie na niego wspinac po schodkach. Po
      prostu sobie siadasz jak na zwyklym fotelu, a p. dr ustawia go sama w
      odpowiedniej pozycji.
      Na miejscu jest aparat ultrasonograficzny -mozliwe wykonanie usg przez powloki
      brzuszne oraz transwaginalne (przezpochwowe).
      Czy dlugo sie czeka? Roznie. Najlepiej zadzwon i zapytaj.
      • olenka19801 Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 04.12.06, 14:38
        Byłam pacjentka dr Timorek ponad pięć lat temu, niestety straciłam z nia
        kontakt. poszukuję adresu jej obecnego gabinetu. Bedęwdziećzna za pomoc
        • aleksandra1977 Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 08.12.06, 19:41
          olenka19801,
          odpisałam Ci na gazetowego maila.
          • joana17 Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 04.07.07, 12:45
            Aleksandro,
            ja również proszę o namiary na panią doktor. Jestem w dużej potrzebie, a mój
            obecny ginekolog nie potrafi mi pomóc. Ostatnio przepisał mi lek, który został
            wycofany z produkcji! Szukam lekarza z prawdziwego zdarzenia, czytając Twoje
            inf. dochodzę do wniosku,że takim lekarzem jest pani Timorek-Lemieszczuk.
            Z góry dziękuję.
      • patrycja1986r Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 09.09.07, 23:19
        witam chcialam prosic o kontak do dr Timorek. Bede bardzo wdzieczna.
        Pozdrawiam Patrycja
        • aleksandra1977 Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 10.09.07, 19:28
          napisalam na gazetowego maila
          • drugifragila1981 Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 28.09.07, 21:46
            Witam ja również bardzo prosze o namiary na gabinet prywatny Pani dr Timorek i
            przybliżoną cenę za wizytę czy Usg.
            • aleksandra1977 Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 07.10.07, 23:12
              napisalam na gazetowego maila
      • joanna0022 Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 29.11.07, 17:14
        Ja też poproszę o kontakt i informacje gdzie przyjmuje dr Timorek - Lemieszczuk.
      • gszynaka Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 09.12.07, 23:49
        witam
        prosiła bym również o kontakt do pani doktor i przyblizona cene,jak dlugo trzeba by bylo czekac na spotkanie
      • czarna.fretka Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 26.01.09, 09:04
        Byłabym Ci bardzo wdzięczna za przesłanie namiarów do tej Pani
        ginekolog. Z góry dziękuję.
        • aleksandra1977 Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 14.02.09, 16:42
          Czarna.fretka, podaj mi mail na aleksandra1977@gazeta.pl, na ktory
          mam je wyslac, bo Twoj gazetowy nie istnieje.
          • aleksandra1977 Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 14.02.09, 16:47
            piszcie na: aleksandra1977@gazeta.pl, szybciej odpowiem
    • wdzydzek Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 08.04.07, 18:47
      Czy ktoś był niedawno u Pani Doktor prywatnie? Ja dawano, a teraz muszę. I
      ciekawi mnie, czy coś się zmieniło.
      • aleksandra1977 Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 10.04.07, 20:27
        chodzę do niej co 3 tygodnie, prowadzi moją ciążę. Nic się nie zmieniło.
        • ewacierpial Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 12.04.07, 22:13
          ja Rowniez prosze o kontakt do PAni dr. Jesli to mozliwe napiszcie wiecej
          szczegołow gdzie przyjmuje dokładnie (prywatnie) i jaka jesm mniej wiecej cena
          wizyty. Z góry dziekuje za pomoc
          • aleksandra1977 Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 13.04.07, 21:03
            ewacierpial, napisalam Ci na gazetowego maila.
            • dorisu Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 03.05.07, 21:09
              witam,czy mogłabym prosić o namiary na pania doktor? wdzięczna :)
              • aleksandra1977 Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 04.05.07, 14:13
                dorisu, napisałam Ci na gazetowego maila.
          • ewacierpial Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 02.05.07, 13:50
            dzieki wielkie Olu za tak szczegolowe informacje. pozdrawiam :)
    • sowa73 Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 24.04.07, 12:59
      moja żona jest bardzo zadowolona z p. dr pod każdym względem.
      Dzięki jej opiece, udalo nam sie, po ponad 2 latach staran, doczekac
      upragnionego dziecka.

• artdesign84 Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 09.05.07, 22:17
        ja również poproszę o namiary :) właśnie się dowiedziałam o ciąży i szukam
        zaufanej osoby :)
        • denvereczka Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 10.05.07, 18:52
          Ja także poproszę o namiary Szukam jakiegoś dobrego endykrynologa a z tego co
          piszecie warto skorzystać Będę wdzięczna za odpowiedź ;-)
          • aleksandra1977 Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 18.05.07, 19:56
            denvereczka, p.dr Timorek jest ginekologiem-poloznikiem, a nie endokrynologiem
        • 15mama Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 15.07.08, 21:03
          Witam i jak tam Twoja ciąża, pewnie maleństwo już zawojowało Twój świat! mam
          pytanie u kogo prowadziłaś ciąże, czy skorzystałaś z namiarów na p. dr
          Lemieszczuk!? właśnie szukam lekarza do prowadzenie ciąży, który przyjmuje
          prywatnie, ale w razie co przyjmuje w szpitalu!? proszę daj znać!
    • klara321 Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 04.06.07, 16:20
      Będę wdzięczna za namiary na Panią doktor oraz za podanie ceny wizyty,
      ewentualnie podanie godz. przyjęć. Pozdrawiam:)
      • aleksandra1977 Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 05.06.07, 14:51
        klara321, wysłałam na gazetowego maila!
        • iwiludek Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 18.06.07, 12:04
          moglabym takze prosic o namiary na dr A. Timorek-Lemieszczuk?:)
          • pas.ja Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 30.07.07, 14:45
            ja też bardzo proszę o kontakt do p. doktor. dziękuję i czekam niecierpliwie.
    • marysia7705 Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 19.06.07, 11:04
      Witam serdecznie!
      Mam pytanie czy można mieć miesiączkę i być w ciąży ?
      Czy jest to możliwe?
    • volta2 Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 31.07.07, 17:19
      No, ja u pani timorek nosiłam 2 ciąże i urodziłam 2 chłopaków.
      pani jest raczej kompetentna, choć ja problemów nie miałam, nie wiem, co by
      było gdbyby...
      raczej obcesowa w kontakcie, ale w sumie nie chodzi o to, by tam wypić kawę.
      pracuje na bródnie - to dla zainteresowanych ewentualnym porodem w jej szpitalu.

generalnie to mam do kobiety zaufanie, choć rzadko tam bywam, wybieram się już
      z rok do niej i dotrzeć nie mogę, ale skoro piszecie że nic się nie zmieniło,
      to znaczy że pewnie w czwartek trzeba się umówić.
    • mariuszone1 Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 30.08.07, 23:38
      Witam!
      Poszukuje dobrego ginekologa dla mojej dziewczyny. Poprosze o jakies namiary i
      orientacyjna cene wizyt. CZy Pani doktor przyjmuje takze w jakiejs panstwowej
      przychodni??
      Dziekuje za info.
      • mag_lena Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 22.11.07, 10:12
        Serdeczna prośba o namiary do Pani dr ;-)
        • m_poznanska Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 27.11.07, 15:24
          Ja również proszę o kontakt na prywatny gabinet Pani doktor
          • aleksandra1977 Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 27.11.07, 17:29
            wyslalam!
    • ilonka-7 Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 11.12.07, 14:48
      witam
      czy ja mogłabym prosić o jakieś namiary a mianowicie numer telefonu
      i adres gdzie Pani dr przyjmuje
      z gory dziękuje za pomoc
      • aleksandra1977 Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 11.12.07, 17:43
        dziewczyny, napisalam na Wasze gazetowe maile!
        • gabilove Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 27.12.07, 01:07
          prosze o namiary do pani doktor oraz wszelkie informacje na jej temat.
          pilne. z gory dziekuje....
          • aleksandra1977 Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 29.12.07, 14:44
            wyslalam na gazetowego maila.
            • perolla Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 01.01.08, 15:24
              ja rownież prosze o namiary do pani doktor oraz wszelkie informacje na jej temat.
              dziekuje i pozdrawiam
              • aleksandra1977 Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 04.01.08, 14:08
                Perolla, odpisalam na gazetowego maila.
                • edyta_zielonka Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 11.01.08, 22:40
                  Witam
                  Bardzo zainteresował mnie wątek o pani doktor, proszę o kontakt do
                  niej, ewentualnie wiecej szczegółowych danych, łącznie z adresem i
                  cenami wizyt. Z góry dziękuję.
                  Pozdrawiam
                  • aleksandra1977 Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 14.01.08, 21:06
                    wyslalam.
                  • beagp Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 14.01.08, 21:11
                    Witam,
                    Ja takze chcialabym prosic o kontakt (adres, telefon), a takze orientacyjna cene
                    za wizyte, USG u Pani dr Timorek-Lemieszczuk.

Z gory bardzo dziekuje za pomoc.
                    pozdrawiam.
                    • aleksandra1977 Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 18.01.08, 22:05
                      poszlo!
                      • gosia244 Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 30.01.08, 19:11
                        Ja rowniez wszytskim Paniom polcam dr A.Timorek-
                        Lemieszczuk.Wspaniala kobieta. Tez polecila mi ja aleksandra1977.
                        I naprawde to byl strzal w dziesiatke.Nie wyobrazam sobie innego
                        ginekologa.Teraz jestem w ciazy i nadal chodze do dr Timorek.
                        Wszystkim z czystym sercem polecam.Nie bedziecie żałować napewno.
                        • pusaczek prośba o kontakt do dr Timorek Lemieszczuk 25.02.08, 15:59
                          Witam,

Aleksandro1977, czy możesz podać informacje związane z panią Timorek
                          Lemieszczuk? Chodzi o kontakt do niej i inne ważne dla mnie
                          informacje jak np. cena wizyty i mozliwości badań u niej w gbinecie.
                          Dziękuję!!
                          • aleksandra1977 Re: prośba o kontakt do dr Timorek Lemieszczuk 25.02.08, 16:22
                            pusaczek, napisalam na gazetowego.
                            W razie czego pytaj.
                            • gosiek_79 Re: prośba o kontakt do dr Timorek Lemieszczuk 27.02.08, 17:57
                              Prosze o podanie namiarow do dr A. Timorek Lemieszczuk .
                              • aleksandra1977 Re: prośba o kontakt do dr Timorek Lemieszczuk 09.03.08, 18:23
                                wyslalam!
                                • katasiek_21 Re: prośba o kontakt do dr Timorek Lemieszczuk 10.03.08, 21:12
                                  witam ja również będę wdzięczna za namiary, ogólną cenę ze wszystkimi
                                  koniecznymi badaniami - pierwsza wizyta - 24 lata - i jak wygląda badanie ( a
                                  dokładniej przygotowanie do badania), bo okropnie się krępuje.Dziękuję i pozdrawiam
                                  • aleksandra1977 Re: prośba o kontakt do dr Timorek Lemieszczuk 12.03.08, 11:21
                                    wyslalam
                                    • dygotka88 Re: prośba o kontakt do dr Timorek Lemieszczuk 13.03.08, 10:08
                                      Nie będę się wyróżniała i również poproszę namiary do pani dr:)oraz
                                      inf na temat ceny, ile mniej więcej czeka się na wizytę i ogólnie co
                                      i jak przed wizytą...
                                      mam bardzo kiepskie,a wręcz bolesne doświadczenie z pewna panią
                                      ginekolog i odkładałam wizytę prze parę lat...ehh..

dzaięki śliczne i zdrówka życzę!!
                                      • aleksandra1977 Re: prośba o kontakt do dr Timorek Lemieszczuk 13.03.08, 23:04
                                        dygotka88, odbierz maila :)
                                        • dygotka88 prośba o kontakt do dr Timorek Lemieszczuk 14.03.08, 21:17
                                          to znowu ja...nie mam wiadomości od Ciebie:)na mailu:P
                                          jakbyś mogła to wyślij mi jeszcze raz:)

dziękuję i czekam z niecierpliwością:)
                                          • aleksandra1977 Re: prośba o kontakt do dr Timorek Lemieszczuk 15.03.08, 21:27
                                            wyslane!
                                            • lisowska5 Re: prośba o kontakt do dr Timorek Lemieszczuk 31.03.08, 14:19
                                              Witam,
                                              ja również proszę o kontakt do dr Timorek-Lemieszczuk, oraz jezeli
                                              sie orientujesz podanie ceny wizyty.

dziekuje
                                              Pozdrawiam
                                              • kropka11_5 Re: prośba o kontakt do dr Timorek Lemieszczuk 01.04.08, 07:48
                                                Ja też bardzo prosze o wszystkie namiary na Panią doktor i dni i
                                                godz przyjęć z góry dziękuje:)
                                                • tlustaklucha Re: prośba o kontakt do dr Timorek Lemieszczuk 03.04.08, 22:35
                                                  To ja też poproszę, bo szukam dobrego lekarza, a poza tym chciałam
                                                  zapytać, czy to jest jakaś tajemnica, że podajecie tez adres czy
                                                  telefon na maila? Nie można na forum podać? Bez przerwy nowe osoby
                                                  pytają i za każdym razem jest on podawany na maila..
                                                  Przecież to bez sensu kompletnie..
                                        • evu84 Re: prośba o kontakt do dr Timorek Lemieszczuk 21.04.08, 10:20
                                          proszę o kontakt do dr Timorek Lemieszczuk
                                          • aleksandra1977 Re: prośba o kontakt do dr Timorek Lemieszczuk 07.05.08, 09:52
                                            Evu84, odpisalam na gazetowego
                                            • jpusta Re: prośba o kontakt do dr Timorek Lemieszczuk 17.05.08, 14:42
                                              Witam.
                                              ja tez poprosze o namiar do Pani doktor. dziekuje, pozdrawiam
                                              • gallus Re: prośba o kontakt do dr Timorek Lemieszczuk 18.05.08, 19:28
                                                I ja bardzo bym była wdzięczna za informację
                                                • m5125 Re: prośba o kontakt do dr Timorek Lemieszczuk 22.05.08, 14:14
                                                  witam! również prosiłabym o namiary na dr Timorek Lemieszczuk.
                                                  Chciałabym sie też dowiedzieć jaka jest cena wizyty. pozdrawiam
                                                  • myszolec88 Re: prośba o kontakt do dr Timorek Lemieszczuk 03.11.08, 22:18
                                                    Będę wdzięczna za namiary na Panią doktor oraz za podanie ceny
                                                    wizyty,
                                                    ewentualnie podanie godz. przyjęć. Pozdrawiam:)
    • tlustaklucha Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 03.04.08, 22:43
      Nie no widziałam w innym miesjcu na tym forum, że można podawać
      telefony, więc o co chodzi w tym wątku?????
      Aleksandra??????
      • aleksandra1977 Re: kto zna niemiecki- proszę oprzetłumaczenie op 04.04.08, 13:24
        Tlustaklucha, a nie przyszlo Ci do glowy, ze lekarz moze nie wyrazic
        zgody na podawanie swoich namiarow na forum?
        Wszystkim dziewczynom, ktore prosza o info odpisuje na maile.
        • tlustaklucha Re: kto zna niemiecki- proszę oprzetłumaczenie op 05.04.08, 14:09
          Wydaje ni się, że lekarzowi raczej zależy na pacjentach.
          • aleksandra1977 Re: kto zna niemiecki- proszę oprzetłumaczenie op 06.04.08, 16:42
            nie martw sie. Dr Timorek na brak pacjentek nie narzeka.
            • emilia1977 Re: kto zna niemiecki- proszę oprzetłumaczenie op 25.05.08, 23:19
              Witam.
              Czy mogę prosić o namiary do pani dr. Agnieszki Tumorek-Lemieszczuk. Gdzie ma
              swój gabinet w którym przyjmuję i jaka jest orientacyjna cena wizyty muszę
              usunąć sobie nadżerkę i szukam kogoś poleconego.
              Z góry bardzo dziękuję.
              • aleksandra1977 Re: kto zna niemiecki- proszę oprzetłumaczenie op 13.06.08, 22:13
                dziewczyny, odpisalam.
                Przepraszam, ze dopiero teraz.
                • iciam gin 27.11.08, 13:43
                  Witam,
                  Ja tez poprosze o namiary na pania doktor. I orientacyjne ceny. Jakas strona
                  interneowa moze?
                  Dzieki i pozdrawiam,

• panama.pl Re: gin 02.12.08, 22:07
                    Bardzo proszę o namiary na Panią doktor. z góry dziękuję.
              • aneta22_only Re: kto zna niemiecki- proszę oprzetłumaczenie op 17.12.08, 19:48
                Witam, czy mogę prosić o namiary do d. A. Timorek-Lemieszczuk?? adres, tel,
                kiedy przyjmuje i ceny wizyty? z góry dziękuje.
    • 8kaska89 Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 06.05.14, 15:50
      WITAM!
      • 8kaska89 Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 06.05.14, 15:53
        mój testosteron wynosi 89,17 ng/dl czyli jest powyżej normy? moje pytanie nasuwa się takie:
        czy jest tu potrzebna konsultacja ginekologiczna czy może endokrynologiczna??
        • iloneczka27 Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 01.04.15, 10:30
          Spotkałam panią doktor na oddziale ginekologicznym Szpitala Bródnowskiego. Pacjentka onkologiczna a od Pani doktor niczego nie można się dowiedzieć. Rozmawia w przelocie pomiędzy toaletą a gabinetem. Podpisała kartę informacyjną z wypisem - pacjentka w stanie dobrym - a pacjentka ma dziurę w brzuchu na głębokość 4 centymetry (po operacji) i zapalenie płuc.! Dopiero lekarz rodzinna wyprowadziła z zapalenia płuc. Dziura w brzuchu jest nadal. Z lekarzem nie można porozmawiać - wciąż "ma zabiegi".
          • 19782411aska Re: dr A. Timorek - Lemieszczuk 23.10.16, 21:10
            Moja mama miała nowotwór jajnika i była pod opieka Pani Doktor Timorek, Pania Doktor strach było o cokolwiek zapytac kiedy przekazywała mi diagnoze to tak żeby najszybciej się pozbyc z komentarzami cyt ,, tak mama ma złośliwy nowotwór niezłosliwy to eci pepci na nosie'' . Po takiej rozmowie odechciało mi sie jakichkolwiek dalszych kontaktów z Pania Doktor. Kiedy mama miała przerzut do mózgu Pani Doktor była obecna przy rozmowie z profesorem Sawickim i wtrącala znow swoje komentarze typu,,to nie urząd, Pani pierwszy raz z nami rozmawia'' Pan Profesor bardzo empatyczny, zrównoważony, czułam od niego niesamowite ciepło i zrozumienie co było mi potrzebne kiedy juz wiedziałam ze mamie zostało niewiele czasu. Natomiast Pani Timorek byc moze jest dobrym specjalista ale empatii zero, przy tym ocenia ludzi i traktuje ich z góry. Do jednej z pacjentek tez z nowotworem jajnika jak sie zapytała czemu boli ja brzuch to Pani Timorek odpowiedziała ,,tak ma byc''.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka