Gość: Maestro IP: *.wyszkow.tnp.pl 29.06.06, 16:13 od Wileniaka to jakimi autobusami mozna dojechac na Zeran ?? Dokładnie to chodzi mi o Auchan koło Elektrowni...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zetkalg Re: Wilenska-Zeran ? 29.06.06, 16:48 Polecam 101 144 509, i ew. z dłuższym podejściem tramwaj 21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maestro Re: Wilenska-Zeran ? IP: *.wyszkow.tnp.pl 29.06.06, 16:52 a ktos mi mogł mi podac dobry adres gdzie łatwo sprawdza sie gdzie jakim autobusem do okresolnego celu ? Bo na tym ztm to niczego prawie znalesc nei mozna...metlik w głowie mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomad Re: Wilenska-Zeran ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 17:38 Gość portalu: Maestro napisał(a): > a ktos mi mogł mi podac dobry adres gdzie łatwo sprawdza sie gdzie jakim > autobusem do okresolnego celu ? Kup sobie plan miasta z układem komunikacyjnym. Każdy by chciał wszystko za darmo, i to najlepiej prosto pod nos. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Wilenska-Zeran ? 29.06.06, 18:40 Akurat plany miasta z układem komunikacyjnym (takie małe, dwustronne, 1:65000) są za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomad Re: Wilenska-Zeran ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 19:35 Miałem na myśli coś bardziej trwałego typu planów książkowych - takie lepsze z planami podwarszawskich miast do których docierają linie ZTM zaczynają się już od 20zł. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Wilenska-Zeran ? 29.06.06, 21:38 No to ostatnio wydał coś takiego JOKART. Obejmuje bardzo dużo i nareszcie ma wygodny format, zbliżony do planów wydawanych przez DEMART. No i ma ciut lepszą skalę, niż plany demartowskie. Odpowiedz Link Zgłoś