artur74 13.07.06, 09:11 Ciekawe co usłyszymy od piłkarzy Legii, gdy polegną z mistrzem Islandii??? W końcu to "solidna i ambitna drużyna"! Lepsza od mistrza Estonii! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcy Bez przesady... IP: 62.233.204.* 13.07.06, 10:52 Bezsensowny defetyzm. II rundę (L) przejdzie na luzie, natomiast LM wciąż wydaje się mało realna...:> Wiadomo, że generalnie zdecyduje losowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Marcy, na luzie? Bez przesady... ;-))) 13.07.06, 11:33 Od lat tryskam optymizmem, gdy nasze kluby, reprezentacja grają swoje mecze! Byłem na meczu z Ekwadorem i widziałem naszych piłkarzy! Widziałem ich z bliska! Gwiazdy! Czołowa polska drużyna bez cienia wstydu przegrywa z klubem z Mołdawii!!! Mistrz Islandii może się okazać dosyć wymagającym rywalem. A potem znowu usłyszymy, że Legia przygotowywała się do całego sezonu, że na początku jest zawsze trudniej, itd. Pamiętajmy, że czołowy islandzki piłkarz Gudjonsson będzie grał od tego sezonu w Barcelonie!!! Czyba mistrz Islandii nie jest wcale taki słaby. Chciałbym się mylić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Marcy, na luzie? Bez przesady... ;-))) 13.07.06, 11:52 artur74 napisał: > Czołowa polska drużyna bez cienia wstydu przegrywa z klubem z Mołdawii!!! która to czołowa polska drużyna? chyba nie Amica Poznań? > Pamiętajmy, że czołowy islandzki piłkarz Gudjonsson będzie grał od tego sezonu > w > Barcelonie!!! Gudjohnsen jeśli już. A Przedtem przez wiele lat grał w Chelsea. I co z tego. Kilku graczy z Islandii kształciło się na wyspach. > Czyba mistrz Islandii nie jest wcale taki słaby. Raczej jest. Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Mike, masz rację, Legia rozjedzie rywali w LM!!! 14.07.06, 08:42 Mike, jako kibic (L) mam nadzieję, że Legia rozjedzie w LM swoich rywali! Jako realista poprostu boję się kolejnej kompromitacji polskiego futbolu!!! Dla mnie kluby z pierwszej "6" ligi są czołowymi klubami tego kraju. Zagłębie Lubin jest aktualnie czołowym polskim klubem i będzie kolejnym powodem do wstydu...Potem Wisła Płock, itd. Chciałbym się mylić ale...właśnie przestałem się patrzyć na polską piłkę w różowych kolorach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Marcy, na luzie? Bez przesady... ;-))) 13.07.06, 15:01 > Czołowa polska drużyna bez cienia wstydu przegrywa z klubem z Mołdawii!!! Amica Poznań czolową polską drużyną? To raczej prasa zrobiła z tych leszczy nie wiadomo kogo, niemalże nowego mistrz Polski. Buahahaha :D Odpowiedz Link Zgłoś