Gość: GOSIA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 22:22 NIE DLA WOJNY W IRAKU: people-against-war.net Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Elzbieta Re: http://people-against-war.net IP: *.sympatico.ca 03.03.03, 12:19 Obronmy ludnosc cywilna Iraku przed zbrodnicza masakra !!! Walczmy o Niepodlegla Suwerenna Polske dla narodu polskiego !!!!! *************************** www.busko.com.pl Dzisiaj napisalam : Przez wszystkie miesiace mojej internetowej " przygody" nie mialam pojecia, co to jest naprawde spam/ Oh, Kochani. !!! Od przedwczoraj wiem, az nadto dobrze . W sobote otrzymalam : Danton 195 emaili Socrates 207+579+170 Razem 1 421 W niedziele nadeszlo George Busz 373 Stevie 691 Razem 1 064 W ciagu dwoch dni 2 485 Wszystkie od wielbicieli z Polski Zbrojnej. Ot, co znaczy, jak zolnierz pokocha !!!!!!!!!!! Elzbieta PS. I Wy piszecie, ze ja spamuje !!!! ????? Are you out of your mind ???? PS.. Ktos tu pieknie napisal : Matka Polka Tak, Kochani. Jestem matka Polaka dla mojego syna. Jestem matka Polka dla jego narzeczonej - Katarzyny, Kasi - Polki, corki - Bojownika o WOLNOSC POLSKI. Tak sie stalo, jak w ksiazkach bywa !!!!! Skad wiem? W Wczoraj zadzwonilam do jej ojca. - Czy moge rozmawiac z Panem Jerzym P ? Po chwili - " Czesc, ELU " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szok 22-letniej emigracji. Teraz Kasiunia bedzie Matka Polka dla moich trojga wnukow. ***************************** Zapraszamy: polonia-swiata.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pndzelek Spieprzaj DZIADÓWKO!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.03, 14:12 Spieprzaj DZIADÓWKO!!!!!!!!!!!! W podskokach... Odpowiedz Link Zgłoś