Dodaj do ulubionych

Moralna krucjata przeciw satanistom

• lurien Re: Moralna krucjata przeciw satanistom 11.08.06, 16:55
      Nie rozumiem jak można aż tak ingerować w zycie innych osób, z jakiej racji ja
      jako osoba dorosła nie moge iść na ten koncert? a z pewnościa bym poszła gdyby
      było bliżej
      Totalny brak zrozumienia dla tej decyzji i innych podbnych podejmowanych nawet w
      mało podbnych sytuacjach i w sprawie zupełnie odmiennych subkultur
      • Gość: terence Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.elb.vectranet.pl 11.08.06, 17:08
        a nie nie nie , to państwo będzie decydować na co możesz pójść, co oglądać na
        wystawach i w tetrze no i w telewizji, czego słuchać, państwo musi uważać by
        obywatele nie zeszli z jedynej słusznej drogi i jedynie słusznego wizerunku
        Polaka (wszechpolaka?). Państwo stoi na straży obywatela!
        Cholera jakby to zakazali gdzieś w Koziej Wólce to bym jeszcze się nie dziwił
        ale że na uniwerku? uuu to źle wróży wolności w Polsce...
    • Gość: milumilu Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.08.06, 16:57
      załamuję się.każda forma artystycznej wypowiedzi jest w wolnym kraju wolna. nie
      powinno dochodzić do takich że z czyjegoś protestu całą wielka imprezę bez
      konkretnych obaw się odwołuje. jestem wielką miłośniczką muzyki, również
      wykonawcą i nie zgadzam sie na to aby jakies grupy wsparcia czy towrzystwa na
      rzecz decydowały za mnie w jakim festiwalu imprezie czy koncercie mam
      uczestniczyć. duszę się, w kraju którego jestem bez wyboru obywatelką. po
      prostu sie duszę. niechże zostanie tu elektorat rydzykowy, bo ja spadam.
    • Gość: 666 Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 16:57
      Dosłowna paranoja co się dzieje w Polsce wszystko zabraniają. Totalnie się
      ośmiesza przez to Polska - gdzie my żyjemy ? Cholera przecież weszliśmy do
      za..ej unii chyba nie ? to tym bardziej więcej koncertów powinno być. Ch..
      komu do tego co kto słucha i jaką religię wyznaje !!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Tjahzi Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 17:02
      no i zaczelo sie!!!! zasciankowa Polska panstwem wyznaniowym...szlag czlowieka
      trafia
    • Gość: szatan ;u Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 17:11
      brak słów, niedługo w tym kraju będzie grała tylko arka noego...
      • Gość: xiany do piachu Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.acn.waw.pl 11.08.06, 17:14
        chyba trza załozyc konto na jakichs Kajmanach i zrobic sciepe narodowa na
        jakiego porzadnego killera..takiego co załatwi wszystko w trymiga :D
    • piskoala Moralna krucjata przeciw satanistom 11.08.06, 17:15
      Gość portalu: regulgator napisał(a):
      > gdyby pisma dla pedofili kosztowały 1000zł za egzemplarz nie byłoby mowy że
      > wpadną w ręce ludzi, którzy nie są świadomi co kupują, więc nie byłoby mowy o
      > szkodzeniu komukolwiek.
      ???

W ramach walki z czym popadnie gnomy i s-ska zabrały się do
      czego-popadnie, a jak co-popadnie potraktuje ich po swojemu,
      to czeka ich przejście do b.głębokiej opozycji.
      My zaś będzeimy mieli powtórkę schyłku PRLu --
      inflacja, jeszcze większe bezrobocie, i odrodzenie
      komizmu LSD,.

A to wszystko będzie skutek walki z 'pozostałościami PRL'
      i PO. Teraz zaczyna się koniec świata:
      nieuk Lepper okazuje się o wiele bardziej rozgarnięty
      niż podwójny prawnik z doktoratem.

Precz z idiotyzmem!!!

----
      viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL
    • Gość: Nowak Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 17:19
      Nowak jest poprostu kolejnym w tym kraju ktory nadaje sie tylko do jednej zeczy
      do **********. Poprostu mnie to smieszy , nie no masakra w jakim ja kraju zyje,
      nie dlugo za to ze nie pojdziesz do kosciola dostaniesz kare grzywny albo
      soltys cie prze****
      • Gość: terence Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.elb.vectranet.pl 11.08.06, 17:23
        iiii krzyżyki do kontroli...

duszno robi się duuuszno!
        www.racjonalista.pl
    • Gość: heleyl ben shachar Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 17:21
      Skoro tak nie lubią tych zespołów, to po co im robią taką reklamę?
      Wyjdzie na to, że bycie metalowcem w Polsce to jakaś martyrologia.
      Myślą, że jak ktoś nie pójdzie na koncert ulubionej kapeli, to przestanie się
      nią interesować? ;D
    • Gość: podpalacz k. Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 11.08.06, 17:33
      trzeba sie do tego przyzwyczaic...nasz orzel na godle polskim nie dorosl jeszcze
      do tego poziomu tolerancji co inne kraje..ciekawi mnie co jeszcze wymysli nasza
      fanatyczna polska kierowana slowami zza ambony (jak to kiedys spiewal rodzimy
      KAT - "glową w dół z ambony spadł"..
    • Gość: tay Smierc katolom za ich pyche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 18:06
      Kato - terroryzm bandy oszolomow. Zaczynam sie bac tego kraju. Trzeba dawac
      noge, bo czy kogokolwiek zdziwi jeszcze cokolwiek?
    • Gość: zen Kraj dziadow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 18:07
      Tak sie konczy nie chodzenie na wybory. Zaglosowaly dziady to teraz macie
      dyktature dziadow.
      • Gość: Agata Re: Kraj dziadow IP: *.ukonline.co.uk 11.08.06, 18:13
        Zgadzam się! Ci co nie głosowali nie mają prawa się pluć, że tak jest, bo sami
        są winni, przyłożyli się do tego swoją abnegacją
    • Gość: hahaha Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 18:10
      Zastanow sie co mowisz czlowieku. Nie widze zadnego logicznego zwiazku miedzy
      twoja zalosna parafraza a wypowiedzia z artykulu.

Znizajac sie do poziomu Twojej logiki moglbym powiedziec, ze ksieza sa
      satanistami bo ubieraja sie na czarno.

A to sa po prostu zwykli sekciarze...
    • Gość: taylor Uwazajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 18:13
      Sami krecicie na siebie sznur katole. Robcie tak dalej, to i u nas zaczna
      plonac koscioly. Pycha i zadza wladzy was zgubi.
    • Gość: JonySchizi Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 18:16
      Jestem "satanistą" od wielu lat i wcale to w niczym nie przeszkadza :) hehheeh.
      Wręcz przeciwnie doprowadziło to do Studiowania teologi w Gnieźnieńskim
      Instytucie Teologicznym i zainteresowaniu Zborem Świadków Jehowy. Co z koleii
      zaowocowało badaniem Pisma Świętego. Moim zdaniem największą sektą i ogniskiem
      satanistycznym zwodzącym ludzi na "Szeroką drogę prowadzącą na zatracenie" na
      świecie jest Kościół Katolicki. Nasi prężni "partyjniacy" niech ścigają
      przebierańców od "(*) Metalu". Całe szczęście, że niebawem Jezus Chrystus na
      czele Swojego Królestwa "wykosi" tę całą zgraję wariatów heheheh. Ave 666
    • Gość: krakuss Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.range81-151.btcentralplus.com 11.08.06, 18:21
      No coz jest to przykre.Bylem uczestnikiem nie jednego black metalowego
      festiwalu i gdyby nie fakt ze przebywam za granica z pewnoscia kupilbym bilet i
      na ten.Na cale szczescie w Szkocjii nie dlugo Blitzkrieg wraz z Vader i mam
      nadzieje ze tego Nowak nie odwola
    • Gość: censored Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.chello.pl 11.08.06, 18:23
      cholerke pisaki czerwone, cenzura religijna nas goni, gorzej niz za komuny
    • peniswtorcie hitler katolik? 11.08.06, 18:29
      wilki w owczej skórze?
    • Gość: nightmare Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 18:47
      co kogo obchodzą moje poglądy.. i moja muzyka.. słucham Black Metalu, ale jakoś
      nie demoluję cmentarzy i kościołów i nigdy mi to do głowy nie przyszło.. teraz -
      kto wie może zrewiduję swoją postawę i wg teorii labeling'u (etykietowania)
      dopasuję się do wizerunku, w końcu już jestem za niego karany.
      My sobie poradzimy nawet wobec cenzury.. zobaczymy czy oni sobie poradzą.. bo
      póki co ktoś tu zapomniał co oznacza termin "demokracja" i ja mówię temu NIE.
    • Gość: 666 Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 18:53
      no i mamy cenzure w naszym kraju. rece mi opadaja - moze ktos wpadnie wreszcie
      na jakis pomysl bo poki co robi sie tu gorzej niz za komuny!
    • Gość: 777 Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 18:54
      ryszard nowak jest zwyklym zlamanym ch..em!
    • Gość: 777 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 18:55
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • taus heh znowu najwieksza sekta zabrania ... 11.08.06, 18:58

• Gość: arek Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.chello.pl 11.08.06, 19:22
      "Bardzo proszę napisać, że w zaistniałej sytuacji uważam szefa Ogólnopolskiego
      Komitetu Obrony przed Sektami za kompletnego idiotę - powiedział pomysłodawca
      Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy i festiwalu Przystanek Woodstock."

Jurek Owsiak po tym jak ten baran nazwał go satanistą
    • Gość: joga <a href="http://www.sekty.net/?n_id=533" target="_blank">www.s IP: *.ukonline.co.uk 11.08.06, 19:58
      Tam znajdziecie rubryke, w której wpisujecie intencje w jakiej maja sie modlic (
      smiechu warte ) jesli uwazacie ze delegalizacja koncertu to debilizm napiszcie
      tam co sadzicie na ten temat
      • Gość: kobo Re: <a href="<a href="http://www.sekty.net/?n_id=533"" target= IP: *.ukonline.co.uk 11.08.06, 20:08
        To świetny pomysł ja już swój proteścik zostawiłem i to wielokrotnie :)
        Niech im serwery się zagrzeją niech wiedzą ze to nie ich działka
    • Gość: nie-fan metalu Re: Moralna krucjata przeciw satanistom IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.08.06, 22:28
      Skurw******! Brak mi słów. Eh..Tak sie zdenerwowałem że nie wiem co mam napisać.
      Sam nie słucham takiej tego stylu, ale jeśli jakiś pajac cenzuruje muzyke to COŚ
      W TYM KRAJU JEST POPIERDO****...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka