Dodaj do ulubionych

szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HELP!

• Gość: Sebastian Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.aster.pl 21.04.10, 21:55
      Polecam serwis znajdztrenera.pl
      W bazie znajduję się ponad 500 trenerów.
      • wiktoriaj86 Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL 08.01.16, 19:51
        polecam trenerdudek.pl//
        Trener Dudek pomóg ł mi odzyskać moją dawną figurę. Po starcie ważnej osoby zaczęłam dużo jeść jednak po namowach mojej siostry skorzystałam z usług tego pana i jestem zadowolona
        • Gość: adam Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.01.17, 12:54
          W Body Sense jest kulturalnie może tam powinieneś uderzyć z takimi sprawami, mają treningi indywidualne, kazdy ma prowadzony trening osobno, nie ma grupy ludzi na silowni tylko jest to miejsce gdzie sa prowadzone tylko i wylacznie prywatne treningi co bardzo zwieksza komfort takiego trenowania
      • Gość: pogodzinach Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: 95.160.159.* 01.11.17, 19:17
        zobacz tutaj www.facebook.com/muscle.antos/?fref=ts napisz co chcesz osiągnąć i działaj
        ja trenuje od 2-3 miesiecy i efekty sa zaskakujące
    • Gość: Rafał Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.147.8.24.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.09.10, 17:36
      Witaj Magdo,
      doskonale Cię rozumiem. W internecie nie brakuje ogłoszeń dotyczących treningów personalnych, diety czy suplementacji. Tzw. instruktorów - o których wspomniałaś - także jest wielu. Ich oferty, że tak powiem to mieszanka marketingowo-pakersko-życzeniowa. Czyli obietnice super efektów, powoływanie się na swój staż treningowy a przede wszystkim gwarancja efektów.
      Pracowałem kiedyś, jako instruktor kulturystyki w klubie i nie mogłem zrozumieć jak niektórym instruktorom łatwo przychodziło składanie obietnic bez pokrycia, albo tzw. odbębnianie treningu z większym zaangażowaniem w patrzeniu na zegarek niż zainteresowanie klientem. Jeszcze bardziej dziwiła mnie naiwność tych ludzi, którzy pozwalali na tracenie swojego czasu i pieniędzy w zamian za co otrzymywali pseudo usługę na granicy lekceważenia, kiedy w trakcie treningu rozmawiali przez telefon lub kolegą o "duperelach".
      Jak słusznie zauważyłaś zazwyczaj budują oni swój wizerunek na syndromie pakera, który inwestował w swój rozwój rozmaitymi sterydami anabolicznymi, zrobił weekendowy kurs i oto teraz ogłasza się wszechwiedzącym specjalistą.
      Tyle tytułem wstępu.
      Z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że poszukujesz odpowiedzialnego i rzetelnego specjalisty który pomoże Ci w sposób racjonalny i zaplanowany zrealizować Twoje cele treningowe. Zawsze miło mi słyszeć klarowne oczekiwania osoby, która jest realistką, a nie kimś kto chce coś osiągnąć, jakoś tam i najlepiej jak najszybciej i najłatwiej:)
      Jestem absolwentem studiów doktoranckich i magisterskich, które ukończyłem w warszawskim AWF. Posiadam wszechstronne uprawnienia w dziedzinie sportu (z ważniejszych: starszy ratownik WOPR, trener pływania; instruktor: pływania, siatkówki, lekkoatletyki, nordic walking i kulturystyki), ponieważ uważam, że wiedza nie zawęża się do jednej specjalizacji instruktorskiej. Kto się nie rozwija staje w miejscu a wtedy tylko kwestią czasu jest postępujący regres.
      Skuteczne prowadzenie treningu to poznanie zasad funkcjonowania organizmu w warunkach wysiłkowych, odpowiednio zbilansowanego sposobu odżywiania (a nie diet), zagadnień kompensacyjno-regeneracyjnych po wysiłku.
      Natomiast jeśli chcemy, aby ten trening był udany w praktyce to trzeba przede wszystkim rozumieć oczekiwania klienta, sensownie ułożyć program treningowy a w czasie wspólnych treningów monitorować nie tylko ilość powtórzeń, technikę ich wykonania, ale przede wszystkim jego samopoczucie, czujnie obserwować reakcje mimiczne. A wtedy minimalizuje się ewentualne kontuzje czy rozminięcie się z celami do min.
      Współpraca trener - klient to nie praca na akord, ale spotkanie dwojga ludzi, którzy dążą do osiągnięcia zaplanowanych wyników.
      Trener realizujący tylko swój dziennik treningowy jest motywatorem-nadzorcą. Sztuka realizacji celów treningowych polega na dynamicznej i systematycznej współpracy, a także gotowości dokonania szybkich zmian w doborze ćwiczeń jeśli danego dnia dyspozycja fizyczna lub samopoczucie klienta jest kryzysowe. A często bywa, że jest więc elastyczność jest właściwie umiejętnością standardową.
      Nie chcę zbytnio przedłużać w związku z tym przejdę do meritum i przedstawię Ci swoją propozycję.
      Otóż w ramach posiadanej wiedzy i doświadczenia mogę nawiązać z Tobą współpracę w zakresie treningów personalnych. Nie chodzi mi tylko o sesje treningowe na siłowni ale również wspólny jogging, nordic walking i pływanie. Mogę przygotować dla Ciebie plan treningowy poddający Twoje ciało wszechstronnemu wysiłkowi, który w realiach systematycznej współpracy i realizacji racjonalnych nawyków żywieniowych przyniesie efekty. Nie będą to jakieś diety cud i wspaniałe programy typu super pośladki w 2 tyg. itd., ale konkretny plan, który opracuję specjalnie na Twoje potrzeby z uwzględnieniem: ewentualnych ograniczeń zdrowotnych, możliwości ruchowych, trybu życia etc.
      Moja współpraca z klientem w porównaniu do innych pseudo instruktorów różni się tym, iż wspieram, motywuję, rozmawiam, uczę a przede wszystkim na bieżąco aktualizuję założenia treningowe z potrzebami ćwiczących. Dzięki temu unikamy monotonni i rutyny a moje założenia treningowe i Twoje cele nie rozmijają się, dzięki temu zmierzamy do Twojego sukcesu.
      Trzeba mieć jednak świadomość, iż realizacja nawet najlepiej zaplanowanego treningu nie jest możliwa bez właściwej motywacji i zaangażowanie. Ja będę zawsze cierpliwy i opiekuńczy, jednak to Ty sama musisz wyznaczyć sobie cele i pragnąć je sumiennie realizować.
      Jeśli moja oferta Cię zaintrygowała, proponuję spotkanie w dogodnym dla Ciebie miejscu, po wcześniejszym uzgodnieniu terminu. Drogą mailową lub tel. 784-184-522.
      Pozdrawiam serdecznie
      Rafał
      • Gość: Rafał Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.147.8.24.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.09.10, 17:43
        Zapomniałem Magdo podać swój podać swój e-mail: rafal_krzysztof_bialyo2.pl
      • moniqey_32 Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL 21.05.19, 15:37
        polecam zrobić kurs samemu www.akademiapolska.pl/kurs-trenera-personalnego
    • Gość: Maciek Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 21:33
      Polecam www.treningiindywidualne.pl Kompetentni ludzie, krótko mówiąc fachowcy w swojej dziedzinie!!!!
    • Gość: Michał Gajda Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 11:33
      czesc Magda
      troche późno przeczytałem Twojego posta i pewnei już znalzłaś dla siebie trenera,
      ale jakby było inaczej to zapraszam do współpracy ze mną, zostawiam swój nr tel 519655110
      Pozdrawiam
      • bgdataur24 Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL 11.12.10, 00:10
        www.bartoszgos.prv.pl Zapraszam do wspólnych treningów:)
    • Gość: Łukasz Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 21:00
      Cześc Magda!
      Mam na imię Łukasz i jestem trenerem personalnym. Prowadzę treningi z osobami, które mają problemy Twojego pokroju i doskonalę Cię rozumiem. Ukończyłem wychowanie fizyczne 2lata temu, obecnie prowadzę treningi personalne w domach prywatnych oraz w jednym z warszawskich fitness clubów. Uważam , że spokojnie mogę pomóc Ci w osiągnięciu założonych rezultatów. Proszę o adres mailowy aby móc dokonac szerszego rozeznania przed rozpoczęciem okresu treningowego.
      pozdrawiam
    • Gość: daniel Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.11, 09:12
      www.trzymaj-forme.pl
      kulturalnie, estetycznie, na poziomie.
      • Gość: arek Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.205.unused.etelko.pl 02.04.11, 13:46
        everybody.pl/trening_personalny
      • moniqey_32 Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL 21.05.19, 16:08
        www.akademiapolska.pl/kurs-trenera-personalnego- Polecam
    • Gość: ossa201 Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: 178.73.48.* 19.04.11, 16:26
      Witam, Proponuje pani indywidualne treningi z profesjonalnym trenerem. Treningi siły wytrzymałości, poprawa sprawnośc fizyznej, poprzez wykorzystanie cwiczeń z popularnych sztuk walki takich jak boks,kickboxing itp.
      MOżliwoś Dojazdu do klienta.
      wiecej informacji na stronie
      www.osuchtrener.waw.pl
      Pozdrawiam
    • Gość: trenerka Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.11, 00:40
      prosze o maila joanna.maxime@gmail.com :) jestem trenerka, nie dresiarzem ;) z Warszawy :))))
      • Gość: TRENER Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.11, 18:49
        Witam
        Jestem trenerem osobistym, z chęcią pomogę osiągnąć każdemu wymarzony cel........ martamill@wp.pl
    • z.drugiej.strony Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL 08.10.12, 08:55
      rozgrywki sportowe, turnieje piłkarskie

www.sportsmarketinggroup.pl
    • Gość: rudy Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.13, 19:21
      sie tym babom w glowach poprzewracalo. osobistego trenera potrzebuje...
    • Gość: Trener Osobisty Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.13, 00:24
      Artykuł, który warto przeczytać by dokonać dobrego wyboru trenera personalnego:
      www.trenerosobisty.pl/article.php?Wyb-r-Trenera-Osobistego-czym-si-kierowa-i-na-co-uwa-a-36
      • Gość: 4you Re: szukam trener osobistegy personalny IP: *.skynet.net.pl 27.11.13, 12:08
        Witam.

Polecam osobiście w Warszawie Centrum Mokotów Marcjana Piotrowskiego, miły, sympatyczny a co najważniejsze w praktyce sprawdzone skuteczny :)
        Nauka pływania, spalenie tłuszczu, poprawa kondycji, zwiększenie masy mięśniowej, siły, zmniejszenie dolegliwości bólowych kregosłupa, poprawa wyniku sportowego
        Trener personalny Warszawa Centrum Mokotów
    • woitek45 trener personalny 18.09.13, 11:15
      również interesuje mnie dobry trener personalny, od kilku lat ćwiczę samodzielne we własnej małej siłowni, która sobie urządziłem w mieszkaniu, denerwowały mnie ciągłe kolejki na przykład do ławeczki skośnej na siłowni.. ale niestety jakoś nie widzę efektów tego mojego treningu i poważnie się zastanawiam nad współpracą z jakimś dobrym trenerem osobistym, czy ktoś mi może polecić jakiegoś specjalistę?? z góry dziękuje
      • iwonam80 Re: trener personalny 22.11.13, 08:58
        A ja polecę osobiście Albert Kośmider pełen profesjonalizm i najlepszy trener osobisty z jakim miałam do czynienia - Trener personalny
      • 3tomekk Re: trener personalny 20.09.14, 07:36
        polecam trenera personalnego online www.freebody.trainerize.com
      • 3tomekk Re: trener personalny 20.09.14, 07:38
        freebody.trainerize.com polecam!
      • Gość: Mariusz B Re: trener personalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.14, 20:25
        www.personaltrainingcenter.pl - Panowie specjalizują się w treningach personalnych, trenerzy z dużym doświadczeniem.
        • Gość: Mariusz Re: trener personalny IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.14, 21:30
          Polecam Michała Gronowskiego - ćwiczę z nim już od ponad roku i jestem bardzo zadowolony ze współpracy www.trener-personalny.pl
          • mistik1975 Re: trener personalny 26.07.18, 12:05
            W temacie dobrego trenera personalnego mogę zaproponować tego: trainingroom.pro. Pomógł mi znaleźć odpowiednie zestawy ćwiczeń, które są dostosowane do moich możliwości. Już widać pierwsze wyniki naszej współpracy - pozbycie się nie chcianych kilogramów.
    • weronia777 Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL 22.11.13, 12:27
      KARATE - NARTY -MMA
      XXIV OBÓZ ZIMOWY JISSEN "ADSW - ZIMA 2014"

ZIMOWY OBÓZ TRENINGOWO-WYPOCZYNKOWY JISSEN
      w dniach 15.02-21.02.2014r. CENA OBOZU: 1060 zł

Ośrodek Wczasowy „WRZOS”. Do dyspozycji sala do zajęć sportowych. Pokoje 2, 3 i wieloosobowe z łazienkami. Obóz treningowo-wypoczynkowy dla dzieci od lat 5, młodzieży i dorosłych. W programie treningi karate JISSEN, zajęcia ogólno-sportowe, sanki dla najmłodszych.
      Narty dla chętnych. Stacja narciarska w Zwardoniu (dojazd zapewniamy własnym autokarem) Istnieje możliwość wyjazdu rodzica razem z dzieckiem.
      MIEJSCE:Ośrodek Wypoczynkowy "WRZOS" położony jest na rzeką Sołą, na terenie o powierzchni 1,2 ha , w całości ogrodzonym, z bardzo dobrym dojazdem - niedaleko od drogi Żywiec - Zwardoń.
      Zakwaterowanie w pokojach 2, 3, 4,5 osobowych z łazienkami. Budynek połączony jest przejściem
      z krytym basenem kąpielowym z podgrzewaną, ozonowaną wodą, sauną. W sali gier do dyspozycji mamy stoły do tenisa stołowego, bilard.

ZAPLECZE TRENINGOWE: sala w budynku ośrodka (MATA)
      KADRA: Doświadczeni instruktorzy ADSW Jissenkan, od lat prowadzący zajęcia -Mirosław PLATA (4 dan) oraz inne osoby sprawdzone na poprzednich naszych obozach.
      DOJAZD: Autokarem z Otwocka. Autokar pozostanie na miejscu dowożąc uczestników na stoki narciarskie.
      CENA OBEJMUJE:
      • 6 noclegów, całodzienne wyżywienie
      • Transport do wyciągu narciarskiego
      • Ubezpieczenie
      • Treningi KARATE JISSEN , MMA JISSEN z podziałem na grupy wiekowe i wg. stopnia zaawansowania. Program sportowo-rekreacyjny dla dorosłych (nietrenujących karate)
      • Możliwość przystąpienia do egzaminu na kolejny stopień (egzamin w cenie obozu)
      • Intensywny Kurs Samoobrony dla kobiet i osób nietrenujących sztuk walki
      • 1 godzina dziennie na basenie krytym
      • Wycieczki piesze po okolicy. Dyskoteka, zajęcia, plastyczne, konkursy itp.
      NARTY:
      Stacja Narciarska Zwardoń-Ski dysponuje pierwszą 4-osobową kanapą w Beskidzie Żywieckim. Doskonałe warunki śniegowe zapewni 6,5 miliona litrów wody, zgromadzonych w zbiorniku na szczycie Małego Rachowca, wraz z 9. potężnymi armatkami do naśnieżania firmy Wintertechnik i dwoma ratrakami. W cenę obozu wliczona jest opieka pedagogiczna na stoku. Bardziej zaawansowani narciarze, w zorganizowanej grupie, będą mogli jeździć na trudniejszych trasach pod opieką trenera.

Koszty uprawiania narciarstwa – koszty wyciągów, wypożyczenia sprzętu oraz fachowego instruktora – pokrywają zainteresowani uczestnicy we własnym zakresie (pod nadzorem kadry obozu).
      RODZICE:
      Jeśli zbierze się grupa chętnych rodziców i osób dorosłych nietrenujących sztuk walki, poprowadzimy dla nich profesjonalne zajęcia z podstaw samoobrony.
      CENA OBOZU: 1060 zł w trzech ratach: I -400zł, II -400 zł, III -260 zł
      obejmuje: pobyt, wyżywienie, dojazd, ww. program, ubezpieczenie NW, opiekę pedagogiczną i medyczną.
      PŁATNOŚĆ I PROCEDURA ZAPISÓW NA OBÓZ:
      1 wpłata (zaliczka) wysokości 400 zł do 30.11.2013 r.
      2 wpłata w wysokości 400 zł do 10.01.2014 r.
      Ostatnią ratę za obóz należy wpłacić do 1 lutego 2014 r.

INFORMACJE SZCZEGÓŁOWE i ZAPISY:

Beata MEDZWIEDZKA-PLATA tel. 697 699 527
      ]www.facebook.com/ADSWJissenkan
      www.facebook.com/ADSWJissenkan

www.zwardon-ski.pl
      • Gość: Trener Personalny Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.14, 21:29
        Jeśli ktoś szuka trenera personalnego w Warszawie zapraszam do centrum treningów personalnych przy ul. Elektoralnej 12a " Personal Training Center" wszelkie informacje na stronie www.personaltrainingcenter.pl
    • Gość: d Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.wola.vectranet.pl 17.06.14, 21:13
      Jeśli interesuje Cie trener personalny to pomoże serwis www.trenerland.pl
    • Gość: Adre TRENER TENISA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.14, 15:40
      Nauka tenisa Ziemnego.. Pod okiem trenera z Licencja ATP z umiejętnościami i doświadczeniem 10 letnim! Lekcje gry dla Dla dzieci i dorosłych.. W panach Obozy dla dzieci i Juniorow w Plocku "Gabin" i Warszawa Tel.511135368 Ceny 40zl i 60zl Prosze o kontak tel.
    • Gość: Adre TRENER TENISA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.14, 15:40
      Nauka tenisa Ziemnego.. Pod okiem trenera z Licencja ATP z umiejętnościami i doświadczeniem 10 letnim! Lekcje gry dla Dla dzieci i dorosłych.. W panach Obozy dla dzieci i Juniorow w Plocku "Gabin" i Warszawa Tel.511135368 Ceny 20zl i 30zl Prosze o kontak tel.
    • Gość: Andre Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: 194.29.130.* 06.11.14, 15:27
      511136368 Trener pERSONALNY WARSZAWA LEKCJE WYL.HILTOM
      • Gość: Andre Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: 194.29.130.* 06.11.14, 15:30
        i jak kiwntowi wygodnie
    • Gość: Milka Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.play-internet.pl 30.03.16, 19:48
      Spróbuj tego jak chcesz zarobić w necie, ja mam dziennie po 4 stówki

adserving.unibet.
      com/redirect.aspx?pid=332061&bid=24948
    • hermes1990 Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL 26.11.16, 06:49
      Witam Pani Magdo! Jestem mieszkańcem uroczego, małego i zielonego miasteczka leżacego blisko Warszawy. Od 26 lat prowadzę kameralny klub w Milanówku-Family Fitness Hermes 90. Jestem Trenerem Osobistym poziomu 4.. Instuktorem Spinning(R)-Star 3, Fitness Managerem, ale wszystkie te szkolenia są niczym przy doświadczeniu i miłośći do zdrowego stylu życia które pielęgnuję od kilkudziesięciu lat. Mam bardzo trzeżwe spojrzenie na ćwiczenia i od wielu lat jestem propagatorem zdrowego stylu życia. Nie jestem po AWFie lecz wciąż się dokształcam i jestem otwarty na nowe trendy choć hołduję "starym zasadom" treningu kompletnego. Na bazie wielu lat stworzyłem holistyczny system żywienia i ćwiczeń. I mam wielką nadzieję podzielić się z Panią tym wszystkim co zgromadziłem przez długie lata mojego zdrowego życia. Nie piję, nie palę, podróżuę, piszę wiersze i jestem szczupłym kulturystą ze skłonnościami do ćwiczeń wytrzymałości, koordynacji, gibkości, kondycji. Przy wzroście 167 cm ważę teraz 64 kg czyli nie jestem przepakowany. Preferuję treningi na świerzym powietrzu, mogę prowadzić zajęcia u Pani w domu lub w wybranym klubie, również spokojny Milanówek też jest dobry! Pozdrawiam Pani Magdo serdecznie i podaję moje kontakty: 22 755 82 40 / 0-516 138 068 / Skype: fchermes1990 / Fb: Paweł Pawłowicz / www.hermes90.pl
    • be_be453146 Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL 24.02.17, 05:41
      Odradzam ci Konrada Gnozę,robi sobie reklamę w sieci,ale jest kiepskim trenerem
      • Gość: Krzystek Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL IP: *.play-internet.pl 03.07.17, 22:00
        Jestem zadowolony z trenera Dudka Rzeszowa. Bardzo fajną rozpisał mi dietę, nie jakąś restrykcyjną, ale zdrową, dobrze zbilansowaną w tłuszcze, białko i węglowodany. Treningi też dobrze przeprowadza, wszystko wytłumaczy, jeśli jesteście z Rzeszowa i szukacie trenera personalnego, to tutaj kontakt do niegotrenerdudek.pl/
    • petervanderbaran Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL 28.08.17, 11:51
      Dzien dobry, mam na imie Piotr, do tego aby doprowadzic swoje cialo nie potrzebujesz silowni ani pakera ktory popadl w samozachwyt. Osobiscie pomoglbym Ci ale nie mieszkam w Warszawie. Ale za to jak chcesz to moge Cie poprowadzic troszeczke przez whatsapp czy poprzez rozmowy telefoniczne. Nie oczekuje od Ciebie pieniedzy na start za taka pomoc ale mam nadzieje ze pomoge. Jak za jakis czas zobaczysz ze rzeczywiscie moja pomoc przyniosla efekt mozesz mi zaplacic ile bedziesz uwazala za sluszne. A ja jestem pewien ze jezeli bedziesz cwiczyla jak powiem i mozesz to robic w domu i bedziesz trzymala diete to w max 3 miesiace twoje cialo bardzo sie zmieni. Musialbym wiedziec nad ktorymi partiami ciala musisz popracowac najbardziej. Jak uwazasz ze jestes w stanie zaufac komus w ten sposob napisz maila z numerem albo tylko napisz a ja odpisze i podam moj numer. Jestem normalnym chlopakiem z duza wiedza jakiej nie maja trenerzy. Pozdrawiam i zycze milego dnia. petervanderbaran@gmail.com
    • iwonaw1313 Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL 17.10.17, 14:56
      Dzień dobry, osobiście mogę polecić Alberta Kośmider'a jest bardzo dobrym prowadzącym zarówno pod względem dietetycznym jak i treningowym. Współpracując z Nim moja sylwetka nabrała jędrności, mięśnie delikatnie się zarysowały. Jednakże co najważniejsze zgubiłam mój brzuch, który był zmorą od lat. Straciłam w nim 20 centymetrów! Stare ciuchy stały się workami. Dzięki Albertowi czuje się na max 30 lat, a w końcu licznik wskazuje na prawie 40. Kilkanaście kilogramów mniej i nowe lepsze samopoczucie. Jeśli zastanawiacie się to zerknijcie w link, zresztą w internecie Albert ma całą masę pozytywnych opinii.
      Strona: www.albertkosmider.pl
      Facebook: www.facebook.com/AlbertKosmiderTrenerPersonalny
      • katowicetrenerpersonalny Re: szukam trenera osobistego..nie dresiarza! HEL 04.11.17, 22:38
        Jeśli jesteście ze Śląska lub z Katowic zapraszam do wstępnych konsultacji: trener personalny Katowice

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka