Dodaj do ulubionych

NOWA LINIA 144

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.03, 10:31
SENSACJA!!!!
OD 17.03.03 MA ZOSTAĆ URUCHOMIONA NOWA LINIA 144 NA TRASIE:
NOWODWORY, ŚWIATOWIDA, STEFANIKA, ODKRYTA, NOWODWORSKA, MEHOFFERA,
MYSLIBORSKA, OBRAZKOWA, MODLIŃSKA, MOST GROTA-ROWECKIEGO, AL. AK,
SŁOWACKIEGO, ŻEROMSKIEGO, PRZYBYSZEWSKIEGO, KASPROWICZA, HUTA
Obserwuj wątek
    • 70up Re: NOWA LINIA 144 01.03.03, 12:59
      No i poco???
      Nie bedzie miala frekwencji. Od os.potok jest juz 156 i 356.A na żolborz to i
      tak można robić przesiadki z 510 lub 508 w kilku miejscach.Moim zdaniem taka
      linia będzie zbędna.Ciekawe czy to wogóle jest prawda???

Skąd wezmą brygady???
      • pawciod Re: NOWA LINIA 144 01.03.03, 14:57
        70up napisała:

> No i poco???
        > Nie bedzie miala frekwencji. Od os.potok jest juz 156 i 356.A na żolborz to
        i
        > tak można robić przesiadki z 510 lub 508 w kilku miejscach.Moim zdaniem taka
        > linia będzie zbędna.Ciekawe czy to wogóle jest prawda???
        >
        > Skąd wezmą brygady???

I gdzie wcisną ją na Nowodworach???
      • tony16 Re: NOWA LINIA 144 02.03.03, 11:52
        Ja też myślałem o lini łączącej Tarchomin z żoliborzem ale może lepszą trasą
        byłaby taka:

Nowodwory....-Most Grota-Roweckiego-Broniewskiego-Reymonta-Oczapowskiego-
        Kasprowicza-Huta.

Ale czy wogóle taka linia jest potrzebna???
        Ja osobiscie nie widze różowo tego pomysłu.
    • adas366 Re: NOWA LINIA 144 01.03.03, 19:59
      Rzeczywiscie sensacja - nastepna historyczna linia zostala sprofanowana :( ...
      Czy ZTM nie moze poszanowac swojej tradycji ? Chociazby ze wzgledu na
      przyzwyczajenia warszawiakow ...
      Kiedys bylo troszke kultowych linii w Wawrszawie, w mojej pamieci zawsze
      pozostana linie kursujace Nowym Swiatem, Marszalkowska, Krucza, Alejami na
      Prage, ze nie wspomne o literowych pospiechach.
      Pamietam petle 144 na Dlugiej, chociaz za dziadka sie nie uwazam ;) ...
      • Gość: TERESA Re: NOWA LINIA 144 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.03, 20:06
        mam szereg roznych ciekawych informacji - moja mama pracuje w ZTM w Dziale
        Organizacji Przewozów
        • 70up Re: NOWA LINIA 144 01.03.03, 20:37
          Gość portalu: TERESA napisał(a):

> mam szereg roznych ciekawych informacji - moja mama pracuje w ZTM w Dziale
          > Organizacji Przewozów

Naprawde???
          To powiedz nam Teresko skąd wzięli brygady na to twoje 144,jak je wcisną na
          pętli Nowodwory,i może coś o częstotliwości tej lini???
          A potem przejdziemy do następnych "sensacji" tylko żeby były bardziej
          rzeczywiste nie jak to zbędne i rzeczywiście przypominające pomysł ZTM 144.
          Gdyby napisał to ktoś znany mi z tego forum to bym uwierzył a ty jakoś mnie
          nie przekonałas.
          • iwo_ Re: NOWA LINIA 144 01.03.03, 22:51
            Tak sobie ostatnio myślałem, jaka to powstanie linia w najbliższej przyszłości
            i DAJĘ SŁOWO, że właśnie taką linię (trasa) wymyśliłem!!! Tylko obstawiłem, że
            będzie nosić numer 166, ale to i tak niezły traf!!!!!!

> mam szereg roznych ciekawych informacji - moja mama pracuje w ZTM w Dziale
            > Organizacji Przewozów

P.S. TERESO pozdrów zetteemową mamę.

Ja tak żałuję, że nikt z mojej rodziny nie pracuje w ZTM... zazdroszczę Ci!!!

Jak masz jeszcze jakieś nowiny to napisz - czekamy!
    • tarantula01 Będę miał autobus do cioci 03.03.03, 10:37
      Bez przesiadek będę mógł pojechać do cioci. Hurra! Tylko, że odwiedzam wujostwo
      najwyżej dwa razy w miesiącu. I raczej nie będę specjalnie wychodził na
      przystanek na owe 144, tylko jak zwykle: czymkolwiek do przystanku os. Potok, a
      tam przesiadka (chyba, że jako pierwsze podjedzie 144). Więc w właściwie te 144
      to i tak mi nie będzie służyć, ale może komuś innemu tak?
      Czy ktoś będzie korzystał z nowego połączenia?
    • Gość: Anfdret Re: NOWA LINIA 144 IP: *.acn.pl 03.03.03, 17:59
      TAk TAk takie gówno bedzie jeździc do cioci babci wujka mamy.Każdy może tak
      powiedziec.A zobaczycie że to nieprawda z tym 144.Unika odpowiedzi i nic
      więcej nie mowi na temat tegi 144.Zobaczycie że to nieprawda.
      A jeżeli prawda to po jaką cholere taka linia???
    • Gość: Andulka Re: NOWA LINIA 144 IP: 158.66.18.* 05.03.03, 13:01
      Na pohybel! Oddać 144 Mokotowowi!
      ;)))
      • Gość: stront Re: NOWA LINIA 144 IP: 193.59.172.* 05.03.03, 13:29
        Widzicie, Panie i Panowie. Autobus w przyszłości ma jeździć ul. Odkrytą (ktoś
        nawet pisał o planach zagospodarowania przestrzennego na Tarchominie) - tyle,
        że w wersji bardziej prawdopodobnej byłoby to po prostu skierowane tamtędy 101
        (gdyby była taka opcja).
        A swoją drogą (skoro już rozważamy to teoretycznie to brygady na teoretyczne
        144 mogłyby częściowo przyjść z likwidacji np. 356.
        :)
        Johann Strontoff
    • iwo_ Re: NOWA LINIA 144 19.03.03, 17:21

> OD 17.03.03 MA ZOSTAĆ URUCHOMIONA NOWA LINIA 144

Sraty-taty-gacie-w-kraty! Wielka sensacja, a 17 już był!!!
    • Gość: tomi Re: NOWA LINIA 144 IP: *.acn.waw.pl 20.03.03, 22:55
      Teresa, jakie masz jeszcze "wiadomości" o komunikacji? Fantazja chyba ci
      ostatnio nie dopisuje.
      • gacus2 Re: NOWA LINIA 144 24.03.03, 17:27
        Czesc Tereska! Podpuszczaj nas jeszcze troche! My lubimy sensacje! Oj tereska
        nie badz taka! Co?????? z chlopakiem z sasiedztwa sie po katach
        calujesz????????? Jak Cie mama zobaczy to zobaczysz!
        • Gość: TERESA Re: NOWA LINIA 144 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.03, 22:02
          z chłopakami z sąsiedztwa się całuję gdzie popadnie a po klatkach się pierdolę
          • Gość: Gacek Re: NOWA LINIA 144 IP: *.unisi.it / 172.16.18.* 25.03.03, 11:00

> z chłopakami z sąsiedztwa się całuję gdzie popadnie a po klatkach się pierdolę

No, no. Ja myslalem, ze jak sie ma Mame_Na_ Stanowisku to sie tak nie orbi.
            Niegrzeczna dziewczynka!
            • Gość: TERESA Re: NOWA LINIA 144 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.03, 19:47
              a chcesz sie ze mna popierdolić Gacusiu? pokaż co tam masz.......
              • Gość: sexman Re: NOWA LINIA 144 IP: *.acn.waw.pl 25.03.03, 21:32

> a chcesz sie ze mna popierdolić Gacusiu? pokaż co tam masz.......
                Ale jesteś napalona, Tereso! To chyba dlatego, że nie wyszedł ten numer ze 144.
              • Gość: Gacek Re: NOWA LINIA 144 IP: *.unisi.it / 172.16.18.* 26.03.03, 16:32

> a chcesz sie ze mna popierdolić Gacusiu? pokaż co tam masz.......

No juz ale ja pokazuje tylko do 19... Teresko... Z toba tobym i 144 razy mogl...
                • Gość: Gacek Teresa my love IP: *.unisi.it / 172.16.18.* 26.03.03, 16:34
                  I bym poszedl na 144 lata do wiezienia bo jestes nieletnia...Ale to i tak
                  podneicajace tak w ukryciu..
                  • Gość: sexman Re: Teresa my love IP: *.acn.waw.pl 26.03.03, 17:09
                    Gość portalu: Gacek napisał(a):

> I bym poszedl na 144 lata do wiezienia bo jestes nieletnia...Ale to i tak
                    > podneicajace tak w ukryciu..

Tak jest! Nawet nie wiesz Teresa jak bardzo pobudzasz męską część gości forum
                    komunikacyjnego. I ta cała pikanteria ze "144" no, no... A może to ma być seks-
                    linia? Szepnij o tym mamusi z ZTM-u, no wiesz, firaneczki dla dyskrecji i w
                    drogę! Pierwsza różowa linia w Warszawie! To byłoby coś!
                    • Gość: Gacek Re: Teresa my love IP: *.unisi.it / 172.16.18.* 26.03.03, 17:48
                      Gość portalu: sexman napisał(a):

> Tak jest! Nawet nie wiesz Teresa jak bardzo pobudzasz męską część gości forum
                      > komunikacyjnego. I ta cała pikanteria ze "144" no, no... A może to ma być
                      seks-
                      > linia? Szepnij o tym mamusi z ZTM-u, no wiesz, firaneczki dla dyskrecji i w
                      > drogę! Pierwsza różowa linia w Warszawie! To byłoby coś!

Ale sexman Ty to mas zpomysly :-)))))))))))
                      144 Nowa sex linia. Sekcja Organizacji Przewozow zaprasza: pocztek ulica
                      Wspolna kolo Hotelu Mariott. Kraniec trasy: Klobucka- zaklad karny.
                      Teresa! Ciebie nie moze zabraknac! Moze bys byla nam kelnereczka w figach z
                      dwoma warkoczykami?
                      • Gość: sexman Re: Teresa my love IP: *.acn.waw.pl 26.03.03, 18:11
                        >
                        > Ale sexman Ty to mas zpomysly :-)))))))))))
                        > 144 Nowa sex linia. Sekcja Organizacji Przewozow zaprasza: pocztek ulica
                        > Wspolna kolo Hotelu Mariott. Kraniec trasy: Klobucka- zaklad karny.
                        > Teresa! Ciebie nie moze zabraknac! Moze bys byla nam kelnereczka w figach z
                        > dwoma warkoczykami?

No zapomniałem o jeszcze jednym. W związku z akcją zwalczania homofobii
                        proponuję jeszcze jedną różową linię "144 bis" tylko dla gejów (żeby nie było
                        dyskryminacji)
                        • Gość: Gacek Re: Teresa my love IP: *.unisi.it / 172.16.18.* 26.03.03, 18:17

> No zapomniałem o jeszcze jednym. W związku z akcją zwalczania homofobii
                          > proponuję jeszcze jedną różową linię "144 bis" tylko dla gejów (żeby nie było
                          > dyskryminacji)
                          Dobra, ale ja tam nie robie za kelnerke!
                          • Gość: sexman Re: Teresa my love IP: *.acn.waw.pl 26.03.03, 18:30

> Dobra, ale ja tam nie robie za kelnerke!

Sądząc po wypowiedziach użytkowników forum GW w ostatnich dniach chętnych by
                            nie brakowało. Gacek, a może warto spróbować? No wiesz, żeby życie miało
                            smaczek - raz dziewczynka, raz ...
                            • Gość: Gacek Re: Teresa my love IP: *.unisi.it / 172.16.18.* 26.03.03, 18:34

> Sądząc po wypowiedziach użytkowników forum GW w ostatnich dniach chętnych by
                              > nie brakowało. Gacek, a może warto spróbować? No wiesz, żeby życie miało
                              > smaczek - raz dziewczynka, raz ...
                              No wiesz sex: i tak jestem zagramanica wiec mozemy sobie tylko poteoretyzowac.
                              A wlasciwie to co tak sie o gejach mowi na forum czesto????????? To przez te
                              kilka zdjec?????? Pytam powaznie bo nie wiem.

• Gość: sexman Re: Teresa my love IP: *.acn.waw.pl 26.03.03, 18:39
                                Jaruga - Nowacka miała się zająć walką o równouprawnienie kobiet i mężczyzn. W
                                związku z tym, że dla jej stołka nie przypisano żadnych kompetencji robiła
                                akcje typu: "Kopernik była kobietą" na Krak. Przedmieściu i ubierała w kiecki
                                Kopernika i Prusa. Teraz zwalcza homofobię i stąd te dyskusje na forum GW w
                                ostatnim czasie. No wiesz na zachodzie podchodzi się do tego normalnie (i to od
                                lat) ale w postludowej Polsce (obecie radiomaryjnej) to ciągle temat budzący
                                emocje.
                                • Gość: Gacek Re: Teresa my love IP: *.unisi.it / 172.16.18.* 26.03.03, 18:44
                                  Ale te zdjecia jesli wiuerzyc prasie to sa takie ludzi trzymajacychs ie za
                                  rece. I o to tyle krzyku? Ja bym zrozumial ze sie caluja, albo nie wiem, goli
                                  by byli, ale podopbno sa bardzo grzeczne... Baba z cyckami na wierzchu nie
                                  budzi kontrowersji a apra trzym,ajaca sie za rece tak... Kuzwea dziwna ta
                                  Polska! tu na poludniu jest inaczej to z tego larum pewnie by sie smiali..
                                  • Gość: sexman Re: Teresa my love IP: *.acn.waw.pl 26.03.03, 18:50
                                    Na pewno. Wiele krzyku o nic. To, że dwóch facetów trzyma się za rękę wywołuje
                                    w Polsce takie emocje. No cóż - tę zaściankowość budowano w PRL-u
                                    (jednomyślność, jednakowe bloki, jednakowe ubrania, udawanie że
                                    homoseksualistów nie ma) teraz radio z ryjem robi swoje... Kiedy byłem na
                                    stypendium w Austrii zaobserwowałem, że wygląda to zupełnie inaczej, chociaż
                                    tam też dominują katolicy. Ale tu...
                                    • Gość: Gacek Re: Teresa my love IP: *.unisi.it / 172.16.18.* 26.03.03, 18:53
                                      A ja jestem na stypendium w Italii... Radia Maryja nawet w Polsace nei
                                      sluchalem wiec nie wiem...
                                      • Gość: sexman Re: Teresa my love IP: *.acn.waw.pl 26.03.03, 18:58

> A ja jestem na stypendium w Italii... Radia Maryja nawet w Polsace nei
                                        > sluchalem wiec nie wiem...

Nic nie straciłeś.
                                        • gacus2 Re: Teresa my love 26.03.03, 19:04
                                          CZekam tak na Terenie i czekam i nic... Chociaz z Toba sobie pogadalem...
                                          Pozdrawiam sexman
                                          • Gość: sexman Re: Teresa my love IP: *.acn.waw.pl 26.03.03, 19:08
                                            gacus2 napisał:

> CZekam tak na Terenie i czekam i nic... Chociaz z Toba sobie pogadalem...
                                            > Pozdrawiam sexman

No ja też. Mam anginę, więc gadać mogę nie za bardzo, ale pisać jak
                                            najbardziej. A ta nasza Tereska coś w tych krzakach zapracowana...
                                            Miłego pobytu wśród italijskich sexbomb i sexmanów,
                                            sexman
                                            • Gość: kopfmen Re: Teresa my love IP: *.acn.pl 26.03.03, 20:09
                                              Widzialem dzis Tereske w "jedynce".W drugim wagonie robiła loda jakiemuś
                                              gościowi potem sprzedała ich bardzo duzo na pętli na Annopolu byly truskawkowe
                                              i czekoladowe...nawet tramwajarz zjechał na łuk żeby skorzystać...
                                              • iwo_ Re: Teresa my love 26.03.03, 22:06
                                                To już lepiej stylem 69 - znaczy 169, niż 144... Nie wiedziałem, że córki
                                                pracowników są takie ossssssstre! Po mamie tego chyba nie masz, bo w ZTMie
                                                efektów nima!!!
                                                • Gość: mama TERESY z ZTM Re: Teresa my love IP: *.acn.waw.pl 26.03.03, 22:15
                                                  Tereso, zabraniam ci przez wzgląd na moją funkcję i powagę instytucji ZTM
                                                  dyskusji z tymi panami! Szargasz moją opinią oraz swoją własną! Jakim prawem
                                                  włóczysz się po Annopolu "jedynką" i świadczysz usługi tramwajarzom! Chyba, że
                                                  ten Kopfmen kłamie. Poza tym musiałam się wycofać z pomysłu ze "144" bo jak się
                                                  dowiedziałam, że o tym rozplotkowałaś o tym na forum nie miałam innego wyjścia.
                                                  Więcej o żadnych planach ci nie powiem!
                                                  • Gość: Rafał Biedni geje nie maja co robić...... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.03, 22:44
                                                    i wypisują tu takie głupstwa ! Zaśmiecają to szacowne forum, wstyd ! Ciekawe
                                                    czy "oryginalny" Gacek też jest gejem ? A czemu już tutaj nie pisze
                                                    najsłynniejszy gej niejaki Sloggi , o sorry, Lawendowy Sloggi? Chyba że to on
                                                    rozpętuje te idiotyczne dyskusje.
                                                  • Gość: "oryginalny" Re: Biedni geje nie maja co robić...... IP: *.acn.waw.pl 26.03.03, 22:49
                                                    Gość portalu: Rafał napisał(a):

> i wypisują tu takie głupstwa ! Zaśmiecają to szacowne forum, wstyd ! Ciekawe
                                                    > czy "oryginalny" Gacek też jest gejem ? A czemu już tutaj nie pisze
                                                    > najsłynniejszy gej niejaki Sloggi , o sorry, Lawendowy Sloggi? Chyba że to on
                                                    > rozpętuje te idiotyczne dyskusje.

Skąd takie zainteresowanie gejami? A może ci stanął jak sobie poczytałeś?
                                                  • Gość: TERESA DO MAMY TERESY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.03, 00:33
                                                    OJ MATKA, NIE PIERDOL
                                                  • Gość: Mama TERESY z ZTM Re: DO MAMY TERESY IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 09:47

> OJ MATKA, NIE PIERDOL

Tereso, opamiętaj się! Jak ty mówisz do matki! Chyba cię oddam do poprawczaka!
                                                  • Gość: Gacek Re: Biedni geje nie maja co robić...... IP: *.unisi.it / 172.16.18.* 27.03.03, 15:57

> Gość portalu: Rafał napisał(a):
                                                    >
                                                    > > czy "oryginalny" Gacek też jest gejem ?

Oryginalny to ja czy ten logowany??????? Podpowiem Ci ze to ta sama osoba. Raz
                                                    sie loguje raz nie.
                                                  • Gość: Gacek zalozenie watku bylo gupie IP: *.unisi.it / 172.16.18.* 27.03.03, 16:01
                                                    Gość portalu: Rafał napisał(a):

> i wypisują tu takie głupstwa ! Zaśmiecają to szacowne forum, wstyd !

Zalozenie watku 144 juz jest debilnym pomyslem, wiec pozwol nam, poprzez farse,
                                                    udowodnic ze tego nie chcemy widzeic w necie! I Teresa i Ciocia Matyldy
                                                    wypisuja glupstwa zakladajac glupie i klamliwe watki...
                                                  • Gość: Gacek Re: Biedni geje nie maja co robić...... IP: *.unisi.it / 172.16.18.* 27.03.03, 16:05
                                                    Tereniu!
                                                    Dla mamusi szanowanko! Musisz byc grzeczna bo Mamusia Cie karmi Ty zmijo! A
                                                    moze nam da jakies nowe linie... kto wie. A krzaki aktualne. Powiedz tylko
                                                    ktore zebym sie nie podrapal!
                                                  • Gość: tramwajarz Re: Teresa my love IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 11:46
                                                    Gość portalu: mama TERESY z ZTM napisał(a):

> Tereso, zabraniam ci przez wzgląd na moją funkcję i powagę instytucji ZTM
                                                    > dyskusji z tymi panami! Szargasz moją opinią oraz swoją własną! Jakim prawem
                                                    > włóczysz się po Annopolu "jedynką" i świadczysz usługi tramwajarzom! Chyba,
                                                    że
                                                    > ten Kopfmen kłamie. Poza tym musiałam się wycofać z pomysłu ze "144" bo jak
                                                    się
                                                    >
                                                    > dowiedziałam, że o tym rozplotkowałaś o tym na forum nie miałam innego
                                                    wyjścia.
                                                    >
                                                    > Więcej o żadnych planach ci nie powiem!

Nie strofuj mamuś Tereski! Ona tylko świadczy usługi dla pracowników twojej
                                                    instytucji. Jak ich odstresuje na pętli będą lepiej pracować! W niczym to nie
                                                    uchybia powadze instytucji ZTM.
                                                  • Gość: Mama TERESY z ZTM Re: Teresa my love IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 15:56
                                                    Gość portalu: tramwajarz napisał(a):

>
                                                    > Nie strofuj mamuś Tereski! Ona tylko świadczy usługi dla pracowników twojej
                                                    > instytucji. Jak ich odstresuje na pętli będą lepiej pracować! W niczym to nie
                                                    > uchybia powadze instytucji ZTM.

Zamknij się tramwajarzu! Ja ci dam deprawować moją córkę! Jak nie ma ci komu
                                                    zrobić dobrze, to zrób sobie sam, a nie ją w to wciągasz!Chociaż ... A ile masz
                                                    lat?
                                                  • Gość: Teresa i 20 Re: Teresa my love IP: *.acn.pl 27.03.03, 21:00
                                                    Dzisiaj na pętli Bernerowo aż się tramwaj trząsł.....Ta Teresa to jest ostra
                                                    dziewczyna!A motorniczy potem tramwaj prowadzil taki wyluzowany...
                                                  • Gość: gość Re: Teresa my love IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 11:08
                                                    Gość portalu: Teresa i 20 napisał(a):

> Dzisiaj na pętli Bernerowo aż się tramwaj trząsł.....Ta Teresa to jest ostra
                                                    > dziewczyna!A motorniczy potem tramwaj prowadzil taki wyluzowany...

Dzisiaj dokazywała w drugim wagonie "trójki" na Żeraniu Wschodnim! Pracowita ta
                                                    Tereska, nie próżnuje!
    • Gość: bzyk Re: NOWA LINIA 144 IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 22:13

> SENSACJA!!!!
      > OD 17.03.03 MA ZOSTAĆ URUCHOMIONA NOWA LINIA 144 NA TRASIE:
      > NOWODWORY, ŚWIATOWIDA, STEFANIKA, ODKRYTA, NOWODWORSKA, MEHOFFERA,
      > MYSLIBORSKA, OBRAZKOWA, MODLIŃSKA, MOST GROTA-ROWECKIEGO, AL. AK,
      > SŁOWACKIEGO, ŻEROMSKIEGO, PRZYBYSZEWSKIEGO, KASPROWICZA, HUTA

Akurat!
    • Gość: Teresofan Re: NOWA LINIA 144 IP: *.acn.waw.pl 15.06.03, 12:01
      Ta mała piła dziś i jest wstawiona :)
    • Gość: Szkola 36 Re: NOWA LINIA 144 IP: *.proxy.aol.com 21.06.03, 14:47
      Jaka nowa linia 144 zawsze jezdzila ze Spartanskiej przez Pulawska,Nowy Swiat i
      Krakowskie Przedmiescie do Placu Zamkowego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka