Dodaj do ulubionych

OSTRZEGAM S...SYNA Z SILVER SCREENU!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.03, 00:08
Wczoraj wieczorem jeden skurwysyn który wylazł odchamiwszy się z kina (Silwer
screenu)i wsiadłwszy w swój bolid (numer zapisany) zapieprzał po małej ulicy
Olszewskiej do Puławskiej z szaleńczym pędem samochodem.

Kutas pierdolony chciał zaimponować swojej lali siedzącej obok i nawet nie
zauważył, że wykonując swój popis i na moich oczach rozniósł w drzazgi i
zabił małego czarnego kotka, który mieszkał w piwnicy naszego domu. Kotek
słysząc ryk silnika z tego pędzącego gówna przestraszył się i chciał uciec.

PRZYSIĘGAM, ŻE GDY TYLKO ZOBACZE ZAPARKOWANY W OKOLICY SAMOCHÓD TEGO
SKURWYSYNA TO GO PODPALĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE ŻARTUJĘ !!!!!!!!!!!!!!1

TO SAMO DOTYCZY INNYCH KUTASÓW KTÓRZY PO WYJŚCIU Z SILVER'A SZALEJĄ PO 23.00
PO MOJEJ ULICY.
Obserwuj wątek
    • Gość: poncjusz piłat Re: OSTRZEGAM S...SYNA Z SILVER SCREENU!!! IP: *.acn.waw.pl 02.03.03, 00:20
      Kurczę podaj markę jego samochodu i numer rejestracyjny to pomożemy pomścić
      kotka
      • wromario Re: OSTRZEGAM S...SYNA Z SILVER SCREENU!!! 02.03.03, 00:27
        Gość portalu: poncjusz piłat napisał(a):

> Kurczę podaj markę jego samochodu i numer rejestracyjny to pomożemy pomścić
        > kotka

żadne żarty, dawaj mailem, jeśli trafi do wrocka, kompletny nie wyjedzie
    • Gość: zdzich Re: OSTRZEGAM S...SYNA Z SILVER SCREENU!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.03, 01:07
      Myślę,że należy ociąć takiemu fiutpwi jajaa jego lali dać parę batów i
      koniecznie upublicznić jego numer rejestracyjny!!!
      • miltonia Re: OSTRZEGAM S...SYNA Z SILVER SCREENU!!! 02.03.03, 10:41
        Lepiej go nie ostrzegaj, tylko opublicznij nr rejestracyjny.
        • Gość: marker Re: OSTRZEGAM S...SYNA Z SILVER SCREENU!!! IP: *.icpnet.pl 02.03.03, 11:05

Bardzo dobrze. Ja bylem swiadkiem jak taki smiec potracil psa , zatrzymal sie
          i zobaczyl czy zderzak ma caly. Numer zapisalem i pojechalem za nim. Odwiozl
          swoja lalke nissanem primera i wracal do domku. Zatrzymal sie na parkingu i na
          powitanie dostala strzała w morde. Kiedy juz zajuszyl swoj sweterek 4you ,
          poprosilem aby w ciagu trzech dni wplacil 3 tysiace na schronisko z hasłem
          kretyn. Spisalem sobie jego dane i poprosilem o numer telefonu. Podczas swiat
          poprosilem o wplate 1 tysiaca na schronisko. Boi sie śmiec... i dobrze.
          Zrobcie wszystko aby temu śmieciowi zniszczyć zycie. Zasluguje na to.
          • Gość: Pndzelek Dobrze ci się onanizowało? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.03, 14:45
            Dobrze ci się onanizowało kiedy pisałeś te głupoty jaki to jesteś wielki i jak
            komuś potrafisz przylać? To teraz się obudź CZAS ZROBIĆ LASKĘ TATUSIOWI!
            • Gość: A Wojtek Pedzelek nie wtrącaj się IP: *.acn.pl / 10.71.9.* 02.03.03, 19:08
              Nie wtrącaj się dziecko jak dorosli rozmawiają
    • Gość: ja Re: OSTRZEGAM S...SYNA Z SILVER SCREENU!!! IP: *.acn.waw.pl 02.03.03, 11:03
      TAk dawaj jego numer w tym poście i załoóż wątek z jego numerem.
      • omar1 Re: OSTRZEGAM S...SYNA Z SILVER SCREENU!!! 02.03.03, 11:29
        Dawaj numer skurwysyna.Musisz go upublicznic.
        • grazynka-lubicz Re: OSTRZEGAM S...SYNA Z SILVER SCREENU!!! 02.03.03, 12:24
          Popieram.Czekam na jego numer.Już mój Rysiu z innymi taryfiarzami mu dadzą
          wpierdol!!!
    • Gość: Pndzelek Lecz się POPAPRAŃCU!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.03, 14:31
      Lecz się POPAPRAŃCU!!!!!!!!!!!

Tylko tyle...
      • Gość: zdzich Re: Lecz się POPAPRAŃCU!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.03, 14:37
        Gość portalu: Pndzelek napisał(a):

> Lecz się POPAPRAŃCU!!!!!!!!!!!
        >
        > Tylko tyle...
        Lać wszystkich skurwysynów , co nie szanują kotów.
    • Gość: wkurwiony Re: OSTRZEGAM S...SYNA Z SILVER SCREENU!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.03, 14:34
      Dzięki za poparcie. Numer tego skurwysyna zachowam jednak dla siebie - sam
      podpalę to jego gówno (czytajcie w najbliższych dniach kronikę wydarzań w
      gazetach - będzie o płonącym samochodzie na Chocimskiej).

Jeżeli jednak chcecie spuszczać wpierdol jemu poddobnym kutasom - to naślijcie
      kogoś, aby demolował samochody bez identyfikatorów mieszkańca stojące w okolicy
      Silver Screenu około 21.00 - 22.00 - to takie same gówniarze z dziwami
      przyjeżdżają. Ewentualnie polecam ustawienie się w okolicy 23.00 jak te
      skurwiele ruszają z piskiem spod kina. Rozjeżdżają wszystko, co wpadnie im pod
      koła.
      • Gość: Pndzelek Re: OSTRZEGAM S...SYNA Z SILVER SCREENU!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.03, 14:51
        Zazdrość to takie nieładne uczucie. Kup sobie krótki chujku taki sam samochód i
        przestań pierdolić o piwnicznych zasrańcach...

Jeśli cię nie stać to jesteś ZERO! Pewnie nawet mniej...
        • Gość: wkurwiony Re: OSTRZEGAM S...SYNA Z SILVER SCREENU!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.03, 14:55
          Prawdopodobnie usiłujesz się podszyć pod pana Pndzelka - ale on zawsze się
          loguje, a ty nie.

Nie dajmy się sprowokować - idź sobie gdzie indziej wdawać się w swoje puste
          dywagacje obrażając innych.
    • Gość: MONTE KIUSZ Mój kot po przeczytanie teg tekstu zamarł! IP: *.acn.pl 02.03.03, 19:16
      Nie chce się ruszać w ogóle, dałem mu zupki i nic, pokazałem cipke i nic!
      Ratujcie!!!
    • Gość: dario Re: OSTRZEGAM S...SYNA Z SILVER SCREENU!!! IP: *.chello.pl 03.03.03, 00:42
      nadeszły chyba czasy - "złego 2"
      czułem to od pewnego czasu
      "zły", "taksówkarz"...i te sprawy
      jestem za!!!
    • satyr_i_kon Re: OSTRZEGAM S...SYNA Z SILVER SCREENU!!! 03.03.03, 15:16
      Gość portalu: wkurwiony napisał(a):

> TO SAMO DOTYCZY INNYCH KUTASÓW KTÓRZY PO WYJŚCIU Z SILVER'A SZALEJĄ PO 23.00
      > PO MOJEJ ULICY.

Na twojej ulicy szaleją kutasy ? Dobrze ze chociaz po 23.00 i dzieci tego nie
      widzą...
    • satyr_i_kon Re: OSTRZEGAM S...SYNA Z SILVER SCREENU!!! 03.03.03, 15:33
      Gość portalu: wkurwiony napisał(a):

> PRZYSIĘGAM, ŻE GDY TYLKO ZOBACZE ZAPARKOWANY W OKOLICY SAMOCHÓD TEGO
      > SKURWYSYNA TO GO PODPALĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skurwysyna czy jego samochód ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka