Gość: Paszczur IP: 217.153.97.* 22.09.06, 11:53 Ciekawe czy takie posunięcie zmieni obraz gry zespołu i czy poprawii atmosferę w szatni. Osobiście wątpię w to bardzo (wolałbym sie mylić)bo moim zdaniem źródło niesnasek leży gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paszczur Re: Wudarczyk i Gottwald wywaleni z Legii IP: 217.153.97.* 22.09.06, 11:56 Włodarczyk cholera jasna - sorry za błąd mea maxima culpa (wudarczyk to mój kolega i tak się jakoś złożyło) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełB Re: Wudarczyk i Gottwald wywaleni z Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 12:16 Ostro. Coś należało uczynić, ale nie wiem czy to nie jest jedynie na pokaz. Wybrano dwóch kozłów ofiarnych. Włodarczyk od miesięcy gra beznadziejnie i należało go po prostu nie wystawiać do składu. To samo Gottwald. A tak to smród może bć większy, bo myślę, ze kilku innych też nie jest czystych. Też nie jestem zwolennikiem spiskowych teorii ale wychodzi, że chłopaki mieliście rację. Co w takim razie z Rogerem, który od kliku spotkań markuje grę? A wiemy, że możliwości ma wykraczające poza naszą ligę. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Wudarczyk i Gottwald wywaleni z Legii 22.09.06, 13:07 Cóż, po pierwsze nie wiadomo czy ich wywalono - wiadomo że są zawieszeni i na razie nie zagrają. Mam nadzieję że Wdowczyk jednak wie co robi i po której stronie staje. Szkoda tylko że wciąż brakuje nam napastników (teraz zostało tylko dwóch i to tez nie najlepszych). Sam jestem ciekaw kto tak naprawdę z kim się nie lubi, ale może właśnie Wdowczyk dał prykład że nie będzie tego tolerować? Zobaczymy co z tego wyjdzie - okazja będzie niezła bo przed nami 3 ważne mecze i wszystkie wypadałoby wygrać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zwyklezaczytany Brazylia zawiniła Słowaka powiesili. 22.09.06, 13:20 Smieszny ruch.A jak ma się ta wiadomość do faktu iż obaj są beznadziejni? Po prostu wyrzuca się tych na wyrzucenie których można sobie pozwolić. Kto będzie grzał z przodu:Elton?Szałach? czy kontuzjogenny Janczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Wudarczyk i Gottwald wywaleni z Legii IP: 85.232.238.* 22.09.06, 13:42 Zostaliśmy z dwoma napastnikami. Szałacha i Korzyma nie liczę, bo i po co? I pytanie za 100 punktów: jaką karę poniesie trener, który ściągnął Gottwalda na podstawie kasety video? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g(L)ab Re: Wudarczyk i Gottwald wywaleni z Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 14:28 Gość portalu: menago napisał(a): jaką karę poniesie trener, który ściągnął Gottwalda na podstawie kasety video? Kara musi byc!!! Niech czuje oddech menago na plecach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paszczur Re: Wudarczyk i Gottwald wywaleni z Legii IP: 217.153.97.* 22.09.06, 14:28 Wdowiec nie dostanie w dupe nawet jak nie wygra trzech najbliższych meczy a łatwo nie będzie ( w końcu to sąsiad Waltera). Z drugiej strony powinien odpowiadać finansowo za transfery bo to on odpowiada za ściągnięcie zawodników. A z tgrzeciej strony i to właściwie najważniejsze jest to że w ciągu roku nie zbuduje się drużyny na miare Pucharu Uefa bo o grze w LM nie maja polskie drużyny co marzyć ;o(( Odpowiedz Link Zgłoś
nordsea Re: Wudarczyk i Gottwald wywaleni z Legii 22.09.06, 15:36 Dlaczego trafiło na tych dwóch gości? Przecież równie słaby jest Vuković,Surma czy Burinjo? Początek końca. Cudu w Wiedniu nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ oficjalnie 22.09.06, 16:12 Biuro Prasowe KP Legia Warszawa informuje, że w związku ze słabą postawą pierwszego zespołu zostały podjęte następujące decyzje: - Zmniejszono w budżecie kwotę premii za wyniki sportowe - Zamrożono wypłatę premii za wynik sportowy do zakończenia sezonu - Od kadry pierwszej drużyny odsunięci zostali dwaj zawodnicy: Piotr Włodarczyk i Michal Gottwald. Wymienieni zawodnicy w najbliższym oknie transferowym będą mogli zmienić klub. Odsunięci piłkarze do tego czasu trenować będą indywidualnie lub z drugą drużyną Legii Warszawa. - Po analizie gry poszczególnych zawodników w meczu ze Stalą Sanok, w najbliższych dniach zostaną przez Zarząd nałożone indywidualne kary finansowe na zawodników, którzy grali w tym meczu. Kary te mogą sięgnąć połowy wynagrodzeń miesięcznych każdego z zawodników. Odpowiedz Link Zgłoś
muller-miller Re: oficjalnie 22.09.06, 22:51 Powiem szczerze - ruch Legii jest odwazny ale słuszny. Trzeba piłkarzykom ( nie tylko Legii ale i np. a może zwłaszcza Polonii ) przypomnieć kto jest pracodawcą a kto pracownikiem i jakie kto ma obowiązki.Co prawda dziwi mnie że trafiło akurat na tych dwóch piłkarzy ale w końcu musiało w kogoś trafić.Dużo bym dał aby nasi-pipowaci działacze zrobili taki ruch przy najbliższej okazji.Np. z obrażonym Huciką. Odpowiedz Link Zgłoś
asuchy Re: Wudarczyk i Gottwald 05.10.06, 06:08 Co ci dwaj goście teraz robią? Gdzieś trenują? Odpowiedz Link Zgłoś