corgan1 23.09.06, 16:07 oprócz mnie hehe mam nadzieję że nie będę sam >:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: ktoś wybiera się na koncert DuranDuran? 23.09.06, 16:52 Pozdrawiam - będę. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: ktoś wybiera się na koncert DuranDuran? 23.09.06, 20:24 ja nie,ale zycze dobrej zabawy :-) i mam nadzieje,ze skoncza grac jak napisane na stronce tepsy o 22-giej,bo niestety jutro pracuje od rana :-( i poki co niesie w strone mojego bloku muze dosc glosno Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje piekny pokaz sztucznych ogni :-) 23.09.06, 21:59 widze z mojego okna bo mam na Sluzew,no i kulturalnie zakoncza o 22-giej jak pisali na stronkach :-). Odpowiedz Link Zgłoś
uniq Re: ktoś wybiera się na koncert DuranDuran? 23.09.06, 22:32 No, byłem, teraz już w domku na Pradze oglądam powtórkę.. sympatycznie się zrobiło.. przypominał mi się ciągle Marek Niedźwiedzki jak gdzieś 20 lat temu zapowiadał w liście przebojów "zjednoczenie węża" :-O :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re:no coment IP: *.chello.pl 23.09.06, 22:55 pedalski występ...tfu ale sztuczne ognie przyćmiły jakiekolwiek które były dotychczas w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:no coment 23.09.06, 23:05 Gość portalu: he he he napisał(a): > pedalski występ...tfu > > ale sztuczne ognie przyćmiły jakiekolwiek które były dotychczas w Warszawie Musisz mieć dużą wiedzę o pedałach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re:no coment IP: *.chello.pl 23.09.06, 23:22 Siedzą trzy pedały na ławce i pierdzą. Pierwszy: tssss... Drugi: tssss... Trzeci:prrrrfl! Dwóch pierwszych: - O, k...a! Cnotka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re:no coment IP: *.chello.pl 23.09.06, 23:47 Ksiądz spowiada w konfesjonale. Raptem zachciało mu się do toalety, wystawił głowę za dzwi, zawołał organistę i spisał listę, za jakie grzechy jaką trzeba spełnić pokutę. Po chwili ktoś spowiada się organiście: - Piłem alkohol, przeklinałem, waliłem żonę w d..ę. Organista przeczytał całą listę, ale "walenia w d,," nie było, więc wychylił głowę i pyta ministranta: - Ty, ile ksiądz daje za walenie w dupę? Ministrant: - Nie wiem, mi dał snikersa. Odpowiedz Link Zgłoś
beer_forever Re:no coment 23.09.06, 23:22 Gość: he he he 23.09.06, 22:55 + odpowiedz "pedalski występ...tfu" Pierniczysz gosciu. Ty wiesz ile oni lasek wydymali w swoiej karierze?. No wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re:no coment 23.09.06, 23:44 beer_forever napisał: > Gość: he he he 23.09.06, 22:55 + odpowiedz > > > "pedalski występ...tfu" > > Pierniczysz gosciu. Ty wiesz ile oni lasek wydymali w swoiej karierze?. No > wiesz? Ile? Odpowiedz Link Zgłoś
beer_forever Re:no coment 23.09.06, 23:48 sloggi napisał: > beer_forever napisał: > > > Gość: he he he 23.09.06, 22:55 + odpowiedz > > > > > > "pedalski występ...tfu" > > > > Pierniczysz gosciu. Ty wiesz ile oni lasek wydymali w swoiej karierze?. N > o > > wiesz? > > Ile? W sumie to niewiem, ale chyba baaaaaaardzo duzo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: He he he Re:no coment IP: *.acn.waw.pl 24.09.06, 00:58 > pedalski występ...tfu Znaczy sie - byles tam z chlopakiem? Nie pytam jak bylo ale sadzac po tym "tfu" ... raczej nie po francusku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan byłem i nie żałuję IP: *.chello.pl 23.09.06, 23:22 Nawet jeśli lubiłem DD to nie byłem nigdy ich zagorzałym fanem. Wchodziłem po omacku na murawe toru w momencie kiedy nijaki Prokop zapowiadał zespół i mówił coś o tym, że jeden z członków zespołu lubi nosic damskie ciuszki nie żeby tegesz ale dlategi że sa miękkie ale Prokop ma nadzieję ze tym razem bedzie w spodniach chociaż w sumie nigdy nic nie wiadomo. Potem mówił ze Simon Le Bon topił się 2 razy. Zapowiedź - pierwsza klasa. DD zaczął od "Hungry Like The Wolf" z 1982, skończył "Wild Boys" z 1984 a na bis "Rio" z 1982. W sumie poleciały chyba wszystkie największe przeboje zespołu, kilka było nowych z czego jak widziałem ludzie z przodu skakali najbardziej przy utworze z... 2004 "Sunrise" ale też tych wczesniejszych np. "A view to a kill" "Notorious". Nie wiem w sumie czego znanego nie zagrali...? chyba wszystkie te najważniejsze przeboje (oprócz wyżej wymienionych) "The Reflex", "Union Of The Snake", "Save A Prayer", "Planet Earth", "Ordinary World" itp. Myślałem że na koncercie będzie sporo starych ramoli, ale chyba przeważali ludzie który są rówieśnikami ich utworów (lata 80-te) albo nawet od nich młodsze. Trochę było sztywno na pocz. ale pod koniec ludzie się bardziej rozruszali jak widziałem. Koncert trwał 2 godz, nie mylę się? Starsi panowie, już szron na głowie ale jednak mają jeszcze pałer. Z przodu sceny była jakaś grupa fanów ze Słowacji bo caly czas powiewali swoją narodową flagą hehe Wkurzały mnie te latające nad głowa kamery i światła na publike. No ale to zakichana telewizja ma wymogi. Pokaz sztucznych ogni rzeczywiście fantastyczny. Widzialem nawet jak obok mnie na jedną laskę spadło coś z tych ogni, bo odskoczyła jak oparzona (chyba dosłownie) hehe Obawiałem się że będzie organizacyjny zamęt coś jak na Stingu ale chyba było ok. Była w sprzedaży malutka pizza po 13 zł (zdzierstwo) a część ludzi po koncercie wynosiła wodę w paczkach. Ta woda była za friko? widziałem kolesia jak niósł 3 paczki hehe Ciekawe ile było ludzi ostatecznie na koncercie? 40tys? 50tys? Odpowiedz Link Zgłoś
coldfusion Taa sztuczne ognie zaj...iste tylko ludzie nie bar 24.09.06, 03:45 dzo. Mieszkam po drugiej stronie Puławskiej. Takiego syfu jaki pozostawili sobie uczestnicy koncertu jak żyję nie widziałem... No, może po U2. Pewnie dlatego, że TPSA firmowała ten koncert ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Taa sztuczne ognie zaj...iste tylko ludzie ni 24.09.06, 11:05 bo Polska to niestety brod :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi impreza livebox IP: *.crowley.pl 24.09.06, 12:28 za sprzątanie odpowiada firma SITA. Nie było koszy na śmieci na całym terenie, to co się dziwić? Ludzie z dziećmi się wkurzyli bo o 19 oznajmiono ze zamykają wszystkie atrakcje dla dzieci, a nie którzy stali po 40min w kolejce. Ogólnie event ok. ale chyba aż tyle ludzi nie przyszło ile chcieli? Odpowiedz Link Zgłoś