Gość: nocoment IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.01, 14:23 Pytam wyłącznie z ciekawości: co to za budynek, którego zdjęcie jest na Twojej stronie po lewej na przeciwko Bank of China Tower? Pozdr NO COMMENT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: darecky Re: DO DARECKY IP: 213.241.65.* 27.05.01, 15:47 Gość portalu: nocoment napisał(a): > Pytam wyłącznie z ciekawości: co to za budynek, którego zdjęcie jest na Twojej > stronie po lewej na przeciwko Bank of China Tower? Pozdr > > NO COMMENT To jest Wells Fargo Center w Minneapolis projektu Cesar'a Pelli - mojego ulubionego architekta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocoment Re: DO DARECKY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.01, 19:30 Gość portalu: darecky napisał(a): > Gość portalu: nocoment napisał(a): > > > Pytam wyłącznie z ciekawości: co to za budynek, którego zdjęcie jest na Tw > ojej > > stronie po lewej na przeciwko Bank of China Tower? Pozdr > > > > NO COMMENT > > To jest Wells Fargo Center w Minneapolis projektu Cesar'a Pelli - mojego > ulubionego architekta. Mojego też. Za Petronas Towers. Fajnie byłoby gdyby coś zaprojektował u nas. Skoro Foster mógł to dlaczego on by nie mógł? Pozdr NO COMMENT Odpowiedz Link Zgłoś