fir.anka 28.09.06, 11:55 Jak w temacie - czy ktoś zna? Mam problemy ze znalezieniem dobrego ginekologa i to znów był wybór trochę z przypadku. Czekam na opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majowka2007 Re: Dr Proccarini Lux Med/szpital na Solcu - ktoś 20.10.06, 12:48 nie znam tego lekarza - ale słyszalam bardzo dobre opinie o dr Pazio (ma prywatny gabinet na Sobieskiego)i jest lekarzem takze w Szpitalu na Solcu (ma strone internetowa - wiec jak wrzucisz w wyszukiwake dr Pazio - powinna Ci sie wyswietlic). Jest mily i fachowy. 2 moje kolezanki prowadzily u niego ciaze i byly bardzo zadowolone. pozdrawiam A Odpowiedz Link Zgłoś
kaya1975 Re: Dr Proccarini Lux Med/szpital na Solcu - ktoś 13.11.06, 19:17 Ja znam- była przy mojej cesarce na solcu w kwietniu tego roku ręka w rękę z dr Rakiem- polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
kina01 Re: Dr Proccarini Lux Med/szpital na Solcu - ktoś 08.10.07, 21:07 ja rowniez ja znam ale chodzi mi o doktora raka wiesz moze gdzie przyjmuje????procz szpitala? Odpowiedz Link Zgłoś
kaya1975 Re: Dr Proccarini Lux Med/szpital na Solcu - ktoś 19.12.07, 12:25 Dr rak przyjmuje przy ul Kopernika. Telefon: 601308030, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
maremina Re: Dr Proccarini Lux Med/szpital na Solcu - ktoś 05.12.06, 15:50 ja też znam i bardzo jest w porządku. W którym Luxmedzie przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
spaldi Re: Dr Proccarini Lux Med/szpital na Solcu - ktoś 04.01.07, 16:36 Dr Jolanta Proccarini przyjmuje na Chmielnej (czasami) oraz w Al. KEN w Pasażu Ursynowskim (częściej. Pozdrawiam, K. Odpowiedz Link Zgłoś
asmisiek Re: Dr Proccarini - ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!! 24.01.07, 22:47 Niestety mialam nieprzyjemnosc byc badana przez tę panią, po porodzie w szpitalu na Solcu. Arogancka i przede wszystkim - niekompetentna! Przyszlam ze strasznymi bólami krocza, zbadala mnie w sposób, który z delikatnością nie mial nic wspólnego (a powinien miec w przypadku kobiety w pologu...), mialam wrazenie, ze jest wręcz obrażona, ze ktoś smie ją w ogole fatygować, a na koniec stwierdzila, ze nic mi nie jest, tylko nadchodzi miesiączka! Nie uwierzylam i poszlam do innego lekarza, który okazał się dla odmiany inteligentny i od razu ulżyl mi w cierpieniu, zdejmując pozostalości szwów... Uważam, że wizyta u niej to strata czasu i pieniedzy. Domax Odpowiedz Link Zgłoś
unadonna Re: Dr Proccarini - ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!! 11.08.08, 20:32 Ja również odradzam. Podczas wizyty w przychodni byla bardzo nieprzyjemna i obcesowa. Zwyczajnie nakrzyczala na mnie. W życiu juz do niej nie pójde. Jeszcze tak nieprzyjemnego gina nie spotkałam. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrybazyl Re: Dr Proccarini - ODRADZAM!!! wredna jędza 27.01.09, 15:18 Chodziłąm do niej pod koniec ciąży i po połogu jak nie mogłam sie dostac do swojej gin. Cały czas sie dziwiła: mówiła, ze coś jest niemożliwe, jak zajrzała na fotelu to patrzy sie patrzy i mówi: dziwne... Dziwne to jest uczucie jak sie leży na fotelu bez gaci alekarka sie tak zachowuje. Przepisała mi lek, którego nie było od uwaga... 20 lat w obiegu... przy tym bierno-agresywna, nieuprzejma, przemadrzała, traktuje pacjenta jak imbecyla. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia110907 Re: polecam 24.01.11, 16:06 ja również polecam. Byłam bardzozadowolona z tego jak prowadzial moją ciąże. Odpowiedz Link Zgłoś
yoanm Re: Dr Proccarini Lux Med/szpital na Solcu - ktoś 19.05.09, 17:08 prowadzi moją ciążę, jestem zadowolona z opieki. rzeczowa, konkretna, przeważnie miła. Mogę polecić, dobrze zajmuje się ciężarną. Odpowiedz Link Zgłoś