Dodaj do ulubionych

Kandydaci na Radnych na Gocławiu z PO

IP: *.aster.pl 01.10.06, 14:32
1 Kuźmińska Teresa
2 Bogucki Maciej
3 Jagodziński Jakub
4 Mietz Karolina
5 Maciej Pawłowski
6 Moszumański Przemysław
7 Sitnicki Jan
8 Kucińska Aneta
9 Nowik Sylwia
10 Palcewicz Marcin

Czy ktoś może zna niektóre z tych osób i może coś o nich napisać?
Czy inne partie podały już listy kandydatów na Gocławiu?
Obserwuj wątek
    • Gość: rrr Re: Kandydaci na Radnych na Gocławiu z PO IP: *.aster.pl 08.10.06, 19:55
      Na stronie www.pragapld.platforma.org są podane troche inne listy
      • Gość: polki [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 18:39
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: gość Re: Kandydaci na Radnych na Gocławiu z PO IP: *.acn.waw.pl 27.10.06, 22:46
      w tym PO same ofery
      • Gość: Jakub Jagodziński Re: Kandydaci na Radnych na Gocławiu z PO IP: *.aster.pl 28.10.06, 23:31
        Zapraszam na moją stronę: www.jakubjagodzinski.pl
        • Gość: Anka Re: Kandydaci na Radnych na Gocławiu z PO IP: *.chello.pl 29.10.06, 23:30
          Moim faworytem jest numer 2 :)

Maciuś wyjątkowo ładny chłopiec jest - zawsze uśmiechnięty, wie komu wejść w ...
          Ale jak widać, ostatnio jednak źle lokował swoje sympatie, bo z SMD go wywalili
          z hukiem (małym, bo tam już się na nim poznano).
    • Gość: Waldemar Gacek Re: Kandydaci na Radnych na Gocławiu z PO IP: *.aster.pl 29.10.06, 20:49
      Witam serdecznie,

nazywam się Waldemar Gacek i jestem niezależnym, bezpartyjnym kandydatem z 9
      miejsca listy PiS do Rady Warszawy z okręgu Praga Południe. Dostałem dość
      dalekie miejsce na liście PiS, gdyż nie jestem członkiem PiS, ale pomimo to
      zamierzam zostać radnym. Jestem młody (33 lata), ale mam już spore
      doświadczenie w działalności społecznej, m.in. byłem przez kilka lat prezesem
      oddziału Towarzystwa Polsko-Szwajcarskiego. Ważną rzeczą w moim programie
      wyborczym jest bezpieczeństwo mieszkańców, dlatego kiedy zostanę radnym będę
      zabiegał o wsparcie dla Policji i Straży Miejskiej, tak aby były zdolne szybko
      reagować na zakłócenia porządku publicznego. Jednak najważniejszym punktem
      mojego programu chcę uczynić problemy mieszkańców Pragi Południe. Zapraszam o
      zgłaszanie do mnie spraw, które mógłbym do mojego programu włączyć. Nie mogę
      obiecać, że je wszystkie załatwię. Jednak mogę i obiecuję, że na pewno tych
      problemów nie zostawię, kiedy zostanę radnym, tylko poważnie zajmę się walką o
      ich rozwiązanie. Jeśli ktoś z Państwa chciałby pomóc mi w kampanii jako
      woluntariusz (roznoszenie ulotek), to też zapraszam.

Waldemar Gacek
      waldemar.gacek(malpa)poczta.fm
      • Gość: ciekawy Re: Kandydaci na Radnych na Gocławiu z PO IP: *.akacje6.cust.flashnet.pl 29.10.06, 23:36
        Panie Waldemarze, mam tylko jedno pytanie:
        skoro jest pan niezaleznym i bezpartyjnym kandydatem (jak sam pan pisze), to
        jaki jest pana związek z PiS, że startuje pan z ich listy?
        Czy powodem jest to, że PiS`owi brakuje kandydatów, czy może cos innego ?
        • Gość: Waldemar Gacek Re: Kandydaci na Radnych na Gocławiu z PO IP: *.era.pl 30.10.06, 09:39
          Niestety dla mnie PiS-owi nie brakuje kandydatów, dlatego mam dopiero 9-te
          miejsce na liście, bo członkowie tej partii są wyżej cenieni od takich osób jak
          ja. Natomiast, jeśli chcę zostać radnym, to muszę startować z jakiejś listy,
          która ma szanse w wyborach. Ponieważ mam poglądy prawicowe, to SLD odpada,
          Samoobrona i LPR odpadają z wiadomych względów, Platformie nie bardzo wierzę,
          bo obserwuję ich wolty już od kilkunastu lat (jeszcze jako UD i UW), więc
          pozostaje PiS, jeśli chcę zostać radnym, dlatego uderzyłem do nich, bo mają
          przynajmniej stałe poglądy. Jednak najchętniej startowałbym z nieistniejącej
          partii łączącej stanowczość PiS-u w walce z przestępczością z prorynkowym
          programem gospodarczym a la PO.
          • diego00 Re: Kandydaci na Radnych na Gocławiu z PO 30.10.06, 18:04
            stałe poglady?te pisowskie prostytutki polityczne? a kto mowił o samobronie ze
            to ruscy agenci a teraz jest z nimi w koalicji?????kto ma gebe pełna słow o
            Ojczyznie i niszczeniu PRL a na wiceministra sparwiedliwosci mianował sedziego
            ktory skazywał opozycje na wieznie w PRL-u jak nie te popłuczyny po AWS czyli
            zakłamane pisiory???jesli jest Pan pozdanym bezpartyjnym człowiekiem to nie
            weim co pan robi w takim towarzystwie! wstyd!
    • Gość: LIR Re: Kandydaci na Radnych na Gocławiu z PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 08:53
      Marnie coś z waszą kampanią, w śmietniku za przychodnią wczoraj ok. 11.00 rano
      widziałem ok 2000 ulotek Platformy. Widzicie zapłacić to nie wszystko.
    • Gość: ha Re: Kandydaci na Radnych na Gocławiu z PO IP: *.crowley.pl 31.10.06, 09:27
      Maciek Bogucki ma sprawę w sądzie, wiec widać jakie osoby są w Platformie, skoro
      takich wystawiają na 2.
      • Gość: Jolka Re: Kandydaci na Radnych na Gocławiu z PO IP: *.crowley.pl 31.10.06, 12:08
        dlatego warto glosowac na kandydata nr 3 Jakuba Jagodzinskiego,
        www.jakubjagodzinski.pl?
        A wiecei moze czyje byly te ulotki?
        • Gość: Maciej Bogucki Maciej Bogucki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 21:30
          Szanowni Państwo,

w związku z pojawieniem się mojego nazwiska w tej rozmowie, pragnę sprostować :

-----z młodzieżówki PO wystąpiłem sam-----

prawdą jest jedynie to, że będąc bliskim współpracownikiem Hanny Gronkiewicz-
          Waltz, w Stowarzyszeniu Młodzi Demokraci(przez niektórych nazywanym „armią
          Piskorskiego”) mam wielu wrogów.
          Należą do głównie ludzie wyrzuceni przez Donalda Tuska z list kandydatów do
          samorządu.

Ze swojej strony mogę się tylko cieszyć, że Platforma Obywatelska zaufała mi
          umieszczając mnie na 2 miejscu na liście.

Pozdrawiam,

Maciej Bogucki
          • Gość: Jakub Jagodziński Re: Maciej Bogucki IP: *.aster.pl 31.10.06, 23:36
            Padły na tym forum ostre słowa, jakoby Maciej Bogucki miał sprawę w sądzie.
            Użytkownik forum podpisany jako Jolka reklamuje więc moją osobę w kontekście
            wyborów samorządowych.
            Mieszkańców Gocławia zachęcam do głosowania na mnie ale nie kosztem
            niesprawdzonych i nieprawdziwych oskarżeń kierowanych w stronę Maćka Boguckiego.
            Mam nadzieję, że nie pojawią się tutaj więcej informacje szkoalujące
            bezpodstawnie któregokolwiek z kandydatów!

POzdrawiam
            Jakub Jagodziński
            • Gość: mnich Re: Maciej Bogucki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 15:51
              Co jeden to lepszy...ja zagłosuje na Teresę Kuźmińską...przynajmniej mam
              pewność, że nie jest w nic zamieszana bo ją bardzo dobrze znam.
            • Gość: mnich Re: Maciej Bogucki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 15:52
              Co jeden to lepszy. Ja zagłosuje na Teresę(nr.1) bo ją znam i wiem, że nie jest
              w nic zamieszana.
          • Gość: wrr Re: Maciej Bogucki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 22:52
            Tylko nie ten laluś.
            Nie róbcie tego nie głosujcie na Boguckiego!!!
    • Gość: Piotr Re: Kandydaci na Radnych na Gocławiu z PO IP: *.aster.pl 06.11.06, 18:03
      Ja zagłosuję na Kubę Jagodzińskiego.
      Znam go z czasów liceum.
      Polecam jego kandydaturę!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka