Gość: lara_croft IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 20:10 problem polega na tym ze nie pomyślano o kasie na remont Krakowskiego Przedmieścia więc z czego mają na nie dać? obciąć fundusze na metro? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michal Re: K. przedmieście-ciag.dalszego na razie nie ma IP: *.zigzag.pl 18.03.03, 20:37 A ja uwazam,ze gdyby dysydentom NAPRAWDE zalezalo i gdyby ROZTROPNIE i ROZWAZNIE gospodarowano kwota(w momencie,w ktorym pisze te slowa przypominaja mi sie ostatnie 2 artykuly w Stolecznej o przekretach "elit" oraz o oslawionym tunelu) to remont byc moze mielibysmy juz za soba i moglibysmy sie napawac urokiem i czarem Krakowskiego Przedmiescia. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: K. przedmieście c.d 18.03.03, 20:40 Może zaproponowac Rywinowi ,żeby się zrehabilitował? jak mu pieniązków zabraknie ,niech napisze książke "Ja rozpętałem największą aferę łapówkarską III RP -fakty,osoby,kontakty" Sukces gwarantowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Lara... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.03, 21:18 ....ile ty masz lat ze interesuja cie takie pierduly? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niech... 18.03.03, 22:17 a ty ile masz lat, ze ciebie one jeszcze lub juz nie obchodza? A po Krakowskim dobrze jest sie przejsc? Odpowiedz Link Zgłoś
byly_niech Re: Niech... 18.03.03, 22:23 To byl zart. Mam 75 lat i chce juz wreszcie umrzec. Odpowiedz Link Zgłoś