Gość: zdegustowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.03, 13:43 To co dzieje się na stronach internetowych GW woła opomstę!Jeżeli tacy ludzie was czytają to chyba powinno to zaniepokoić redakcję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niech Re: kto czyta GW? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.03, 13:58 Cos wola opomste. Ale czy mamy prawo wdzierac sie brutalnie w ten dialog czegos z opomsta? Jakie masz do tego prawo ty? PS. Jezeli tacy ludzie nas czytaja. Jacy? Kogo? Tyle pytan... I jeszcze to slonce... Trace zmysly... PS2. To oczywiscie byl szkic tresci ogloszenia, ktore chce umiescic w GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: kto czyta GW? IP: *.acn.pl 22.03.03, 14:35 I po co piszesz sam do siebie, baranie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin Re: kto czyta GW? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.03, 18:46 Żydzi!! przecież to ich gazeta- Koszer-zeitung! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka Re: kto czyta GW? IP: *.icpnet.pl 22.03.03, 19:21 No własnie o to samo mi chodzi!!!! I dlatego też ciekawy jest wątek "Debili na forum". Wydaje mi się, że jacyś cieńcy studenci nie mając co porabiać w akademikach i nie tylko piszą tutaj, zaśmiecają polską mowę i się kompromitują, ale i tak jeśli naprawdę są incognito to im nie zależy. W życiu normalnym prawdopodbnie albo są podobnymi chamkami, albo zachowują się wręcz przeciwnie, całkiem nienagannie i kulturalnie. Forum działa na zasadzie jak Hyde Park, możesz się wypowiedzieć na różne tematy, a że czasem ktoś chce wywołać małą prowokację, to jego sprawa. Mam nadzieję, że GW ta normalna, tzn. papierowa jest czytana przez bardziej obytych w towarzystwie ludzi i bardziej wykształconych. Odpowiedz Link Zgłoś