Dodaj do ulubionych

BUAHAHAHAHAHAHAHA :DDDDDD

16.10.06, 07:14
trzymajcie mnie, bo normalnie skonam ze śmiechu;-)))

"Jednym z liderów listy LPR jest Paweł Bromski, były radny PiS. Stracił
legitymację, po tym jak napisaliśmy, że wykorzystał plakaty miejskiej wystawy
do promowania własnej osoby. - Bromski jest kimś na Ursynowie. Wyleciał z PiS
za głupstwo i tylko zyskał w moich oczach - mówi Antoni Gut (LPR)."
miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3685948.html
Obserwuj wątek
    • przedsiebiorca21 Re: BUAHAHAHAHAHAHAHA :DDDDDD 16.10.06, 16:08
      W sobotę 7.10.2006 rozdawano na Ursynowie Północnym bezpłatną gazetę "Goniec
      Warszawski". Na str. 1 oraz 12 jest tam artykuł "Jasnogórskie śluby Narodu
      Polskiego" o ślubach z 26.08.1956. Autorem jego jest prof.dr Paweł Bromski.
      Gazeta jest wydawana przez Ars Politica sp. z o.o., na podstawie jej treści
      można się domyślać, że jest powiązana z LPR. Podobno P. Bromski ma w tych
      wyborach kandydować do Rady Warszawy z list LPR.

• qaergsrfytugkh Gdzi kandyduje reszta rodziny Pawła Bromskiego ? 16.10.06, 16:40
        Nie wiem, czy wiecie, ze pan Bromski wkreca wlasnie w ten dochodowy interes
        jakim jest bycie radnym, swego synalka. Dla ulatwienia dodam, ze smarkacz ma
        ok. 19 lat. Musi byc zdolny, bystry, inteligentny, pracowity itd., itd., .....
        • qaergsrfytugkh Narodził się działacz spółdzielczości mieszkaniowe 16.10.06, 16:50
          Natychmiast po zapoznaniu się z informacja naszego sąsiada o mocno
          problematycznych aktach notarialnych dla naszej spółdzielni skierowałem pismo w
          tej sprawie do zarządu i rady nadzorczej wraz z załacznikiem w postaci Gońca
          Warszawskiego.
          Poinformowalem również o konieczności zajęcia się tą sprawą dyżurującego w dniu
          9 pażdziernika członka rady, Michała Kuleszę (prawnika), któremu przekazałem
          również egzemplarza wspomnianej gazetki.
          Swoja drogą dziwi mnie, dlaczego do tej pory nie ma w wątku wypowiedzi na ten
          temat osoby, która informowała mnie o spotkaniu w ostatnią sobotę z radnym do
          rady Warszawy, prof. Bromskim. Na owym spotkaniu szeroko poruszano ten temat.
          Obecny radny i kandydat na radnego, prof. Bromski wydawał się być bardzo
          zaskoczony uzyskanymi ne ten temat informacjami. Ale dlaczego członkowie
          spółdzielni SMB Jary, którzy powinni tym tematem być zainteresowani
          najbardziej, zwłaszcza w enklawach, które zgodnie z zapewnieniami zarządu, mają
          akty wieczystego uzytkowania(trąbki wg. Stefana Stawickiego) tą sprawą się
          jakoś bardziej nie interesują, tego nie rozumiem!
          Jak znam życie, zarząd i większośc członków naszej rady nadzorczej a zwłaszcza
          jej przewodniczący, M. Nizielski, sprawę wyśmieją i zbagatelizują!
        • skrzydlate Re: Gdzi kandyduje reszta rodziny Pawła Bromskieg 25.10.06, 09:14
          a to ciekawostka, ten mlody chodzil do szkoly razem z moja mlodą, nie
          przypominam sobie jakis fajerwerkow, ale pewnie sie wyrobil juz i strzela dalej
          niz mozna bylo przewidziec ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka