ja.demkow 25.10.06, 00:12 ...czy Michna jest z PiS...uaru i ma tartak...?;-) (a może przynajmniej jakieś natręctwa na punkcie rżnięcia....?) *** w PiSdu...! - i wylądował... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł P. Michna IP: *.epstein.com.pl 25.10.06, 08:45 A co p. Michna interesuje? Bo że zdanie fachowców i ludzi lepiej od niej wykształconych nie, to już wiemy. Wiemy też, że tereny nad Wisłą podlegają jej i tylko jej i będzie tam robiła co chce. A czy interesuje ją może to, że są jeszcze inni ludzie zamieszkujący to miasto? Odpowiedz Link Zgłoś
maremarmar Czy trzeba wycinac drzewa nad Wisłą? 25.10.06, 08:55 > Ostatnio zmodernizowaliśmy Wał Rajszewski, teraz konserwujemy Wał Miedzeszyński. > Podwyższyliśmy jego koronę i uszczelniliśmy korpus. Apropos, czy ktoś wie czy na remontowanym Wale będzie robiona ścieżka rowerowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miroslaw7 Re: Czy trzeba wycinac drzewa nad Wisłą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 09:05 Na rajszewskim jest to będzie pewnie i na miedzeszyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yacek Czy trzeba wycinac drzewa nad Wisłą? IP: *.chello.pl 25.10.06, 11:53 Mysle ze ktos chce zarobic na wycieciu tych drzew, i to chyba sporo kasy. Jesli mu sie to uda bedzie to najwieksza zbrodnia popelniona na Warszawskiej przyrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
marek-jankowski Re: Czy trzeba wycinac drzewa nad Wisłą? 25.10.06, 14:45 A może już czas, żeby wyciąć panią Michna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: improwizacja POMOCZ ratujmy sie przed guwnem! wazne wazne IP: 82.139.47.* 08.11.06, 04:55 pl.wikipedia.org/wiki/Bielik pl.wikipedia.org/wiki/Orlik_krzykliwy pl.wikipedia.org/wiki/G%C5%82uszec pl.wikipedia.org/wiki/%C5%BBuraw_%28ptak%29 kontaktuj się zemną zrobimy coś: gg1634814 buyguitar@interia.pl Czysłyszałeś kiedyś o rozpudzie o praku narowodym? Napewno nie to miejsce na Poldasiu. A utworzenia parkunarodowego jest tam planowane od lat 80. Chodzi o życie nie tylko zwierząt. Chodzi o oszczednośc budrzetu pieniędzy. Chodzi o twój świat. Zatrzymaj największy skandal Polski. Bez żartów Prosze pomuż mi uratować świat! Jak nie wiadomo o co hcodzi to chodzi o twoje pieniądze za tydzień z portwela każdego Poleka zginie 100zł pomuż mi nie zrobie tego sam! TU nie chodzi o Polityke tu chodzi o życie ludzi. O życie Juli. Pana B i pana C. Autostrada przejedzie przez ich dom i zabierze im środki do życia. Z pana c się śmiali 50tysiecy złoty zarobku przez 25 lat z agroturystyki to podobno zawiele dla użedników w podlasiu ci ludzie chcą żyć ( 10 tysiecy złoty wydałem przez 10 lat na PC wydałem!) Koniec z spokojnym życiem narkotyki na ulicach tanie motele z prostytutkami wszystko dla pieniędzy powstrzymaj to! Pomyśl czego oczekuje od ciebie Papież czy Papież szanował środowisko jak patrzy na ciebieojciec czy nie masz siły poświecić 10 minut! Wszystko co tu napisałem jest szczerą prawdą! Taniej jest zbudować most przez miasto czy zrobić obwodnice? Napisz do mnie na adres buyguitar@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszczyna Jak więc będzie - wytną czy nie wytną? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 08:20 Odpowiedz Link Zgłoś