Dodaj do ulubionych

Gdzie są te plakaty?

IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 15:02
Gdzie są te plakaty? Chciałbym je obejrzeć. Czy ktoś mógłby wskazać miejsca w
Warszawie, gdzie zostały zamieszczone?
Obserwuj wątek
    • Gość: antygej Re: Gdzie są te plakaty? IP: *.acn.pl 29.03.03, 15:06
      W twojej dupie zboczencu jeden.
      • Gość: nemo Re: Gdzie są te plakaty? IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 15:08
        Gość portalu: antygej napisał(a):

> W twojej dupie zboczencu jeden.

Czy myślisz, że jest tak pojemna?
        • Gość: antygej Re: Gdzie są te plakaty? IP: *.acn.pl 29.03.03, 15:17
          Przestań mnie podrywać zboczeńcu jeden, wam to tylko jedno w głowie. Won!
          • Gość: nemo Re: Gdzie są te plakaty? IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 15:19
            Gość portalu: antygej napisał(a):

> Przestań mnie podrywać zboczeńcu jeden, wam to tylko jedno w głowie. Won!

Dobrze, że przynajmniej admin wykasowuje wątki obrażające homosekaualistów. Mam
            nadzieję, że zrobi tak z twoimi wypowiedziami.
            • omar1 Re: Gdzie są te plakaty? 29.03.03, 15:26
              Gość portalu: nemo napisał(a):

> Gość portalu: antygej napisał(a):
              >
              > > Przestań mnie podrywać zboczeńcu jeden, wam to tylko jedno w głowie. Won!
              >
              > Dobrze, że przynajmniej admin wykasowuje wątki obrażające homosekaualistów.
              Mam
              >
              > nadzieję, że zrobi tak z twoimi wypowiedziami.

Nie ciesz się geju za.....y za chwilke bedzie ich w pip!
              • Gość: nemo Re: Gdzie są te plakaty? IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 16:13
                omar1 napisał:
                >
                > Nie ciesz się geju za.....y za chwilke bedzie ich w pip!

Właśnie, że się cieszę, bo mimo zaściankowości polskiego prostactwa geje
                osiągają wysokie stanowiska i zaczynają stanowić elitę. A dziecioroby siedzą na
                zasiłku dla bezrobotnych.
            • Gość: Oszołom z RM Re: Gdzie są te plakaty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 15:34
              Gość portalu: nemo napisał(a):

> Gość portalu: antygej napisał(a):
              >
              > > Przestań mnie podrywać zboczeńcu jeden, wam to tylko jedno w głowie. Won!
              >
              > Dobrze, że przynajmniej admin wykasowuje wątki obrażające homosekaualistów.
              Mam
              >
              > nadzieję, że zrobi tak z twoimi wypowiedziami.

- co???? To pedały są tu pod ochroną?? jak sie obraża papieża to wulgarne
              teksty poniewierają sie po forum całymi dniami a jak coś krytycznego napisze
              się o pedałach to od razu się to usuwa..ale macie prirytety..zboczenia na
              piedestał..przecz z trockistami!
    • dluhomil Re: Gdzie są te plakaty? 29.03.03, 16:50
      A homofobki tyja, bo w pospiechu zjadaja tanie zarcie z hipermarketu Auchan,
      haruja na budowie za smieszna kase bo nie maja wyksztalcenia, a po robocie
      siedzo na d...ie i ogladaja teleseriale o heteroseksualnej milosci.
      W niedziele podazo do swiatyn dac sie zaczarowac arcykaplanom, ze sa dobrymi
      dzieciorobami, nie ucza swoich dzieci edukacji seksualnej, nie uzywaja gum - za
      to zostano zbawieni; przy okazji daja sie jak barany wyprac z kasy.Ale za to
      dostaja blogie poczucie ,ze mozna okradac pracodawce, dawac lapowe, bic zone i
      dzieci, zdradzac malzonka, byle by zwierzyc sie proboszczowi
      Swoj zywot konczo z poczuciem, ze jest sie wzorowym katolikiem.Podaza na sad
      ostateczny i stojac przy nim zostano rozliczeni ze swojej homofobii, bo
      dowiedza sie, ze Bog jest Miloscio, a nie nienawiscia i nijak nie mozna
      pogodzic przesladowania mniejszosci z nauka Mistrza.
      • Gość: szatanista Re: Gdzie są te plakaty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.03, 16:59
        dluhomil napisał:

> A homofobki tyja, bo w pospiechu zjadaja tanie zarcie z hipermarketu Auchan,
        > haruja na budowie za smieszna kase bo nie maja wyksztalcenia, a po robocie
        > siedzo na d...ie i ogladaja teleseriale o heteroseksualnej milosci.
        > W niedziele podazo do swiatyn dac sie zaczarowac arcykaplanom, ze sa dobrymi
        > dzieciorobami, nie ucza swoich dzieci edukacji seksualnej, nie uzywaja gum -
        za
        >
        > to zostano zbawieni; przy okazji daja sie jak barany wyprac z kasy.Ale za to
        > dostaja blogie poczucie ,ze mozna okradac pracodawce, dawac lapowe, bic zone
        i
        > dzieci, zdradzac malzonka, byle by zwierzyc sie proboszczowi
        > Swoj zywot konczo z poczuciem, ze jest sie wzorowym katolikiem.Podaza na sad
        > ostateczny i stojac przy nim zostano rozliczeni ze swojej homofobii, bo
        > dowiedza sie, ze Bog jest Miloscio, a nie nienawiscia i nijak nie mozna
        > pogodzic przesladowania mniejszosci z nauka Mistrza.

rozumiem, że Pan czuje się lepszy od nich.
        A potem Pan i Panu podobni wypisują bzdury o homofobii itp, skoro jesteście
        wykształceni i stanowicie elite na kiego hjua ta cała akcja z plakatami?
        Po co wam zrozumienie ludzi, którymi gardzicie..nie bardzo rozumiem...
    • dluhomil Re: Gdzie są te plakaty? 29.03.03, 17:27
      Naprawde pan nie rozumie?
      W plakatach sa zainstalowane elektroniczne impulsy, ktore wysylaja ultra
      sygnaly wizyjne. Przechodzien nie zdaje sobie sprawy, ze jego podswiadomosc w
      tym momencie jest bombardowana informacja by kupil natychmiast dany produkt,
      lub zrobil to i to, a wtedy poczuje sie zrelaksowany i szczesliwy. Nie ukrywam,
      ze sygnaly sa szczegolnie ukierunkowane na malolatow 13 - 16 letnich(sic!), ale
      ta informacja jest jedynie dla pana, i prosze nikomu nie mowic. Blagam pana.
      Nie moge niestety panu powiedziec kto jest adminem tego systemu, gdyz koncowe
      lacza sa w
      • Gość: jacek Re: Gdzie są te plakaty? IP: *.chello.pl 29.03.03, 17:56
        > Naprawde pan nie rozumie?
        > W plakatach sa zainstalowane elektroniczne impulsy, ktore wysylaja ultra
        > sygnaly wizyjne. Przechodzien nie zdaje sobie sprawy, ze jego podswiadomosc w
        > tym momencie jest bombardowana informacja by kupil natychmiast dany produkt,
        > lub zrobil to i to, a wtedy poczuje sie zrelaksowany i szczesliwy.

Ja widzialem na razie jeden plakat i zdjecie w Polityce... Nie wiem jak wy, ale
        ja mam tiki nerwowe i zaczalem sie rozgladac za chlopakami... Ostatnio krece
        wokol jednostek wojskowych i szkoly policyjnej w Piasecznie i poluje na mlodych
        chlopakow. Jestem pewien, ze plakaty wysylaja impulsy dzialajace na
        podswiadomosc dzieki czemu homoseksualistow zaczyna przybywac w zastraszajacym
        tempie... Boje sie wyjsc na uilice! ponoc wszyscy zarazeni plakatami ukrywaja
        sie w dolince sluzewieckiej i czychaja tylko na facetow! a to wszystko przez te
        plakaty!!!!

> Nie moge niestety panu powiedziec kto jest adminem tego systemu, gdyz koncowe
        > lacza sa w

za to ja powiem... Ktos musial to w koncu powiedziec! koncowki sieci sa w
        Izraelu i w podziemiach budynkow posiedzien Komisji Europejskiej w Brukseli i
        Strasburgu. Nie ma sie co smiac. Wszystko po to, aby w Polsce przestaly sie
        rodzic dzieci. Trzeba natychmiast podjac akcje interwencyjna i znalesc dzielne
        polski dzieki ktorym duza ilosc seksu wyzwoli nas z tej matni...

matrix has you....
        • Gość: marcelino_chleb_y_ Re: Gdzie są te plakaty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 18:29
          też widziałem i mialem się ochotę rozebrać do naga, pochlastać i przeleciec
          palmę na rondzie. Naszczęście uspokojił mnie ultra-katolicki plakat z reklamą
          Palmersa i ostrzejsze okladki tygodnika Wprost.
          • Gość: nemo Re: Gdzie są te plakaty? IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 22:20
            Gość portalu: marcelino_chleb_y_ napisał(a):

> też widziałem i mialem się ochotę rozebrać do naga, pochlastać i przeleciec
            > palmę na rondzie. Naszczęście uspokojił mnie ultra-katolicki plakat z reklamą
            > Palmersa i ostrzejsze okladki tygodnika Wprost.

Tak. Odkąd plakaty się pojawiły ogladają się za mną małoletni chłopcy. Ostatnio
            podglądali mnie w kiblu na UW a potem we dwóch zamknęli się w kabinie i
            dochodziły stamtąd orgiastyczne odgłosy.
    • Gość: jacek Re: Gdzie są te plakaty? IP: *.chello.pl 29.03.03, 17:47
      > Gdzie są te plakaty? Chciałbym je obejrzeć. Czy ktoś mógłby wskazać miejsca w
      > Warszawie, gdzie zostały zamieszczone?

Widzialem plakat na Stegnach przy Sobieskiego jadac do centrum przed
      skrzyzowaniem z Sikorskiego za stacja Orlenu vis a vis dealera Opla.
      • Gość: nemo Re: Gdzie są te plakaty? IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 21:57
        Dzięki, Jacek za info. Wiesz, jak posłucha się ludzi twierdzących, że przez te
        plakaty dzieci będą w przyszłości homoseksualistami, naród polski wyginie i
        jest to celowa akcja Żydów i Unii Europejskiej to naprawdę zadaję sobie
        pytanie, czy oby napewno jest XXI wiek. Całe szczęście, że nie brakuje jeszcze
        ludzi posiadających jakąś etykę. Niby-katolicy klepią przy pacierzu te
        przykazania, w tym przykazanie miłości bliźniego, a są zżarci przez nienawiść,
        zazdrość i brak akceptacji innych ludzi.
        • Gość: jacek Re: Gdzie są te plakaty? IP: *.chello.pl 29.03.03, 22:37
          > Dzięki, Jacek za info. Wiesz, jak posłucha się ludzi twierdzących, że przez
          te
          > plakaty dzieci będą w przyszłości homoseksualistami, naród polski wyginie i
          > jest to celowa akcja Żydów i Unii Europejskiej to naprawdę zadaję sobie
          > pytanie, czy oby napewno jest XXI wiek. Całe szczęście, że nie brakuje
          jeszcze
          > ludzi posiadających jakąś etykę. Niby-katolicy klepią przy pacierzu te
          > przykazania, w tym przykazanie miłości bliźniego, a są zżarci przez
          nienawiść,
          > zazdrość i brak akceptacji innych ludzi.

jak masz czas - poczytaj sobie
          www.sfd.pl/Topic.asp?topic_id=65957&forum_id=16&Topic_Title=&forum_title=Szatnia
          pt. "pedalizm plaga XXI wieku"

oto 1 z postow z tej dyskusji o gejach
          "wiekszosc wypowiedzi ponizej krytyki, az mi sie nie chce znizac do Waszego
          poziomu
          dodatkowo proponuje za******lic wszystkich brunetow, piegowatych, tych ktorzy
          leca na blondynki (zboczency!), rudych tez nie oszczedzimy, jak ktos ma bica
          ponizej 40cm to do odstrzalu, aaaaa i zapomnialabym, IQ powyzej 70 to
          natychmiastowa eksterminacja
          Wasze wypowiedzi jednoznacznie swiadcza o tym, ze sprowadzacie wszytsko do
          seksu, a istota czlowieczenstwa chyba na czyms innym polega i szczerze
          powiedziawszy mam gleboko w nosie, czy koles sypia z facetem czy z laska (czy z
          jednym i drugim), wedlug mnie to nie umniejsaz jego wartosci jako czlowieka
          I to co powiedzial Hadouken, wobec tego od dzisiaj omijam facetow szerokim
          lukiem, bo napewno kazdy chce mnie przeleciec... Nie pochlebiajcie sobie za
          bardzo, zapewna na niejednego z Was, zaden gej by nawet nie spojrzal "

a to jest niezle - zwlaszcza pkt 2:

"6 dowodów na to że pedały nie powinny istnieć:
          1. Tylko mężczyzna i kobieta może wydać na świat potomstwo.
          2. Odbyt mężczyzny nie jest przystosowany do odwiedzin pana wacka.
          3. Mężczyzna zawsze był(poinien) być opoką dla kobiety
          4. Żadnej rozwiniętej starożytnej kulturze pedalstwo nie bylo akceptowane.
          5. Związki pedalski są wręcz nie przydatne społeczeństwu, gdyż nie tworzą
          podstawowej komórki społecznej jaką jest rodzina.
          6. Adoptowane dzieci przez pedałów zapewne same będą pedałami!"

Z takimi nieprawdziwymi argumentami trudno polemizowac... Ja osobiscie nie mam
          dobrego zdania o srodowisku gejow, ale argumenty homofobow jakie kiedys
          uslyszalem albo padly na tym forum sa gorzej niz biedne. Jesli pada argument
          jakiegos rodzica, ze dzieci ogladajac te plakaty moga sie zboczyc to niech ci
          rodzice najpierw odetna swoim dzieciom dostep do wrednego TV zwlaszcza MTV albo
          do prasy, np. w takim teledysku Crstiny Agirelli "Beautyfull" widzialem 2
          calujacych sie facetow - no to dopiero perwersja!!!

W polsce mozna byc pedalem pod warunkiem, ze nie ujawianiasz sie ze nie mowisz
          o tym jawnie. Paru moich znajomych jak powiedzialo o sobie rodzicom to wiesz
          jaka byla ich pierwsza reakcja - "co ja teraz powiem sasiadom?". no comments.

• Gość: nemo Re: Gdzie są te plakaty? IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 22:47
            Dzięki raz jeszcze. Właśnie kumpel pokazał mi zdjęcie tego plakatu. Super! Zero
            perwersji, seksu. Przyjemny obrazek. Jeżeli to BatiBoy ze swoim chłopakiem to
            wygladają jako para świetnie, napisałem właśnie chwilę temu nowy wątek na forum
            z gratulacjami.Przeczytałem też stronkę, o której piszesz. Po prostu: TRWOGA.
    • Gość: rw Re: Gdzie są te plakaty? IP: 213.76.128.* 31.03.03, 13:19
      to gdzie w koncu mozna znalezc te plakaty?
      • Gość: Oszołom z RM Re: Gdzie są te plakaty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 15:35
        Zniszczyliśmy je zanim zdążono je powieśić! ha ha!
    • Gość: Lidka Gdzie Plakaty ? IP: *.zur3.speed2online.net 31.03.03, 16:32
      Przez ten histeryczny kocio-kwik...

Gdzie mozna te plakaty kupic lub zamowic ?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka