Dodaj do ulubionych

Prima aprilis

IP: *.acn.waw.pl 31.03.03, 21:08
czy to wstep przed prima aprilis, wchodzę na forum, a tu prawie sam Niech,
lubie go nawet, ale bez przesady czy dziś nikt nie ma nic ciekawego do
powiedzenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Niech Re: Prima aprilis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 21:13
      Ktos podbil moje watki do gory. Przykro mi, sugerowalem nawet adminom wyciecie,
      ale oni juz mnie nie sluchaja.
      • Gość: ALBOWIEM Re: Prima aprilis IP: *.acn.waw.pl 31.03.03, 21:43
        Dzięki za wyjaśnienie administrator pojechał do Iraku
        • Gość: Niech Re: Prima aprilis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 21:51
          Ale ze nie byl pewien trafil do Iranu.
      • Gość: siara Re: Prima aprilis IP: *.acn.pl 31.03.03, 22:49
        Gość portalu: Niech napisał(a):

> Ktos podbil moje watki do gory. Przykro mi, sugerowalem nawet adminom
        wyciecie,
        >
        > ale oni juz mnie nie sluchaja.

Gówno prawda, śmierdzielu jeden, sam założyłeś sobie nowe konto i podbijasz
        swoje stare wątki, a potem udajesz wielce zdziwionego. Ewentualnie to może być
        jeszcze ten syf normals. Jesteście dwoma największymi pojebami na tym forum,
        współczuję wam takiego życia, że wasza egzystencja ogranicza się tylko do
        siedzenia na necie i co najwyżej jeszcze wypróżnienia się i skorzystania z
        panienki z agencji raz na pół roku jak przełamiecie już wstyd, żeby się komuś
        pokazać.
        • Gość: Pndzelek Te! siara IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.03, 22:53
          Te! siara! Pierdol się frajerze!
          • Gość: Niech Re: Te! siara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 23:00
            Alez czemu, to koloryt naszego forum. Pan, panie Pndzelek, tu juz nie pisujesz,
            ja tez raczej nie, Normals dostaje swira od siedzenia w samotnosci, dajmy
            poyebom szanse. Niechaj pokaza jaka jest warszawa (ta mala litera nie jest
            bledem).
            • Gość: siara Re: Te! siara IP: *.acn.pl 31.03.03, 23:06
              Największym pojebami na tym forum jesteście właśnie wy śmierdziele, co
              zauważyłem nie tylko ja, ale także dużo innych osób opuszczając to forum jakiś
              czas temu. Pasujecie do siebie idealnie: niech, pndzel i normals- trzech
              zdesperowanych dupków.
            • k.ora Nie szkoda Wam życia? 31.03.03, 23:17

> Alez czemu, to koloryt naszego forum. Pan, panie Pndzelek, tu juz nie
              pisujesz,
              >
              > ja tez raczej nie, Normals dostaje swira od siedzenia w samotnosci, dajmy
              > poyebom szanse.

>Niechaj pokaza jaka jest warszawa (ta mala litera nie jest bledem).

Jest błędem zamierzonym, bo umiesz pisać "gramatycznie", ale tak ogólnie to
              jesteś żałosny i Ty głównie powodujesz, że forum warszawskie jest takie
              idiotyczne.
              Na "forum o forum" dzielnie Ci towarzyszy kilka idiotek.
              • Gość: Pndzelek Re: Nie szkoda Wam życia? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.03, 23:21
                Ty za to jesteś zajebiście wielka...
                • Gość: siara Re: Nie szkoda Wam życia? IP: *.acn.pl 31.03.03, 23:29
                  Gość portalu: Pndzelek napisał(a):

> Ty za to jesteś zajebiście wielka...

napisał tłusty wieprz...
              • Gość: Niech Re: Nie szkoda Wam życia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 23:22
                Dogadaliscie sie. Obroncy tego forum lubia obrazac jego uczestnikow. Sadzac ze
                jak juz ich obraza to w przekonaniu o slusznosci wlozonego wysilku moga pojsc
                np. na fajniejsze forum WP. Forum w-skie jest co prawda idiotyczne, ale
                zawdziecza to jednak wam. Dlaczego - prosta pilka. Wrzuccie wlasne nicki do
                wyszukiwarki. Chyba ze je wam prosto w twarz wyrzyga.
                • Gość: siara Re: Nie szkoda Wam życia? IP: *.acn.pl 31.03.03, 23:28
                  Forum warszawskie jest takie dzięki takim pojebom jak wy. Jestem tu długo
                  dłużej niż ty śmierdzielu i to właśnie wasze pojawienie się zapoczątkowało
                  koniec tego forum. Tylko dlatego, że paru desperatów nie ma co ze swoim życiem
                  zrobić i zjawiło się tu z braku jakichkolwiek innych zajęć. A jakie ma niby
                  znaczenie pod jakim nickiem obecnie pisuje? Kiedyś dało się tu normalnie
                  pogadać, teraz nie i to wyłącznie przez was, parchy niedomyte.
                • k.ora Re: Nie szkoda Wam życia? 31.03.03, 23:31

> Dogadaliscie sie. Obroncy tego forum lubia obrazac jego uczestnikow. Sadzac
                  ze
                  > jak juz ich obraza to w przekonaniu o slusznosci wlozonego wysilku moga pojsc
                  > np. na fajniejsze forum WP. Forum w-skie jest co prawda idiotyczne, ale
                  > zawdziecza to jednak wam. Dlaczego - prosta pilka. Wrzuccie wlasne nicki do
                  > wyszukiwarki. Chyba ze je wam prosto w twarz wyrzyga.

Piszę Drogi Niechu ( to z wrodzonej kultury) pod innym nickiem i nie na forum
                  warszwskim. Pozdrawiam z Pomorza.
                  Tu użyłam innego, tamten za dostojny, nie chcę go ubrudzić.
                  • Gość: Niech Re: Nie szkoda Wam życia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 23:35
                    Siara i kora - powinniscie sie sparzyc. Wystawiliscie sobie takie swiadectwo,
                    ze tylko uzycie innego nicka moze je zmazac. Jestescie zakala tego forum -
                    prosci debile z ambicjami. Trudno zeby przy waszym stanie umyslu moglo to do
                    was dotrzec. Jestesmy skazani na takie kreatury jak wy - dlatego nas juz tu w
                    zasadzie nie ma.
                    PS. Kazdemu zasmarkanemu pizdzielcowi zycze zeby wygladal tak jak Pan Pndzelek.
                    Albo przynajmniej jak jego plaszcz.
                    • Gość: siara Re: Nie szkoda Wam życia? IP: *.acn.pl 31.03.03, 23:37
                      Tak jak ta tłusta świnia? Buahahahaha...
                      Dzień w którym znikniecie stąd, będzie pierwszym dniem odrodzenia tego forum.
                      • k.ora Re: Nie szkoda Wam życia? 31.03.03, 23:41
                        Gość portalu: siara napisał(a):

> Tak jak ta tłusta świnia? Buahahahaha...
                        > Dzień w którym znikniecie stąd, będzie pierwszym dniem odrodzenia tego forum.

Nie to jest ważne czy jest tłusty, czy nie.
                        Niech jest wulgarny, chamski i śmiem twierdzic, że nie najlepiej u niego z
                        psychiką.
                        Jakies zaburzenia osobowości na pewno.
                    • Gość: Pndzelek Re: Nie szkoda Wam życia? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.03, 23:44
                      Dorobiliśmy się Niechu zgrai domorosłych psychoanalityków... czy to właśnie ta
                      karma? Dla kogo ta karma?
                      • Gość: Niech Re: Nie szkoda Wam życia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 23:48
                        Mam nadzieje ze zachoruja na chorobe wscieklych dewiantow.
                        PS. Masz racje, ze sie stad wyniosles. Tu weszli gnoje z WP. Ciekaw jestem kto
                        wszedl na WP. Marsjanie?
                        • Gość: Pndzelek Re: Nie szkoda Wam życia? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.03, 00:06
                          Albo wojska koalicji... po nieudanym ataku na Irak...
                    • Gość: rw Re: Nie szkoda Wam życia? IP: 213.76.128.* 01.04.03, 11:05
                      zakala tego forum to jestescie wy!!
                      zpierd...stad bo nikt tu was nie chce
                      odkad sie tu zjawiliscie na da sie normalnie pogadac bo samotnosc i nuda wam
                      tak bardzo doskwieraja ze wszedzie wlepicie swoje 4 litery
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka