Dodaj do ulubionych

Wybieramy Knajpę Roku

IP: 193.122.47.* 07.11.06, 23:47
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kuba Wybieramy Knajpę Roku IP: *.sgh.waw.pl 08.11.06, 09:41
      Z tych knajp znam tylko Poezje- dobra knajpa w pobliżu mojej pracy. Warto wpaść
      tam czasem na makaron. Polecam.
      • Gość: Jola Re: Wybieramy Knajpę Roku IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 10.11.06, 02:32
        Kuba, przy jakiej ulicy znajduje sie " Poezja". Przylatuje do Wa-wy
        na poczatku roku i chetnie odwiedze te knajpke. Z gory dziekuje za info.
        • Gość: niunka Re: Wybieramy Knajpę Roku IP: *.mac.edu.pl 10.11.06, 09:26
          Jak to przy jakiej :) Poezja znajduje sie przy KSIAŻĘCEJ 6:)
      • liloo7 Smaki Warszawy -Jestem na TAK!!!!! 12.11.06, 12:57
        Z wszystkich wyminionych tu miejsc najlepsze sa SMAKI WARSZAWY, ale ogolnie lista wyboru nie zaawiera
        slabych miejsc, znam je wszystkie i oddaje swoj glos na smaki - a zwlaszcza (jako lasuch) na desery w
        Smakach! Pycha!!!
    • Gość: MK Wybieramy Knajpę Roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 11:15
      No nie no...Tutaj nie można wybierać...najlepsza z tych...i nie wiem czy nie
      najlepsza w warszawie ze względu na poziom kuchni jest Poezja. To co tam podają
      jest fenomenalne. Wszystko co do jednej potrawy jest genialne.
      Po prostu jest super.
      Nie zastanawiajcie się tylko od razu dajcie im nagrodę :)

p.s. nie jestem właścicielem, pracownikiem tej knajpy ani nikim związanym z
      powyższymi dlatego mój głos jest w pełni obiektywny :):):)
    • Gość: t.f Wybieramy Knajpę Roku IP: *.sanet.ge 08.11.06, 11:45
      Tbilisi _ revelacia, nailepshy smak, nailepsha kuchnia w warshawie
    • Gość: N.M Wybieramy Knajpę Roku IP: *.sanet.ge 08.11.06, 11:50
      Tbilisi- 3 months ago I was in Varshava and I found kafe "Tbilisi" it is the
      best in Varshava. It's my wish to win this cafe.
      • anmanika Re: Wybieramy Knajpę Roku 08.11.06, 12:03
        What would you do with it, when you win this cafe?
        • Gość: borat Jakh sie mash IP: 217.17.38.* 13.11.06, 00:57
          I would drink this cafe. Dziekuje!
    • Gość: johan Poezja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:51
      W Poezji jedzenie jest na prawdę dobre. Jestem tam czasem w porze lunchu, który
      zawsze zaczynam od wołowego carpaccia- świetna przystawka. Obsługa też w sumie ok.
    • Gość: WRRR Smaki Warszawy IP: 192.193.220.* 08.11.06, 17:27
      NAJLEPSZY WYBÓR, NAJLEPSZE CIASTKA I DANIA. BEZ SCIEMY
    • Gość: ROB 6 nie 5 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.06, 20:37
      A może tych knajpek jest 6 a nie 5 jak jest w tekście? Haha
    • Gość: mikomiki poezja smaku IP: *.aster.pl 08.11.06, 22:47
      szczerze mówiąc nie znam reszty knajp (jedynie słyszałem dobre opinie na temat
      dzikiego ryżu), za to z czystym sumieniem mogę wszystkim polecić Poezję-
      rewelacyjne jedzenie, bez słabych punktów, przytulne wnętrze i amatorska ale
      przemiła i z każdym dniem bardziej profesjonalna obsługa..
    • ritzy Poezja jest najlepsza 08.11.06, 23:32
      Nigdy jednak tam nie bylem.
      • Gość: Dyśka POEZJA the BEST IP: *.mac.edu.pl 09.11.06, 17:36
        Jak dla mnie Poezja jest najlepsza knajpką w całej Warszawie:)najlepszy tam jest
        suflet z lodami bazyliowymi polecam bardzo serdecznie:)
        A jeśli chodzi o obsługę jest przemiła jak ktoś wcześniej już to zauważył:)
        POLECAM naprawdę warto odwiedzić i spróbować tamtejszych potraw a klimacik po
        prostu rewelka:)przytulnie miło spokojnie i ta fenomenalna muzyczka w tle:)
    • Gość: Max moja opinnia na temat Poezji IP: *.chello.pl 09.11.06, 10:53
      Poezja to najlepsza restauracja w naszym mieście.polecam polędwice antipasti i
      oczywiście sufleta z lodami bazyliowymi.Goljasz to mistrz w swoim fachu
      zachęcam odwiedzajcie Poezje.Serwis troche kuleje ale z każdym tygodniem jest
      co raz sprawniejszy.Ogólnie super klimat super żarcie.Dzięki że mamy takie
      miejsce w Warszawie!!!!!
    • Gość: hesia Smaki Warszawy IP: *.crowley.pl 09.11.06, 14:16
      Zdecydowanie Smaki Warszawy! Znam Pozostałe lokale, super żarcie jest w Poezji,
      ale w Smakach Warszawy lepsze i super ciastka.
    • Gość: elo poezja IP: *.mac.edu.pl 09.11.06, 17:40
      Bylam tam na romantycznej kolacji ze swoim mężczyzną!Bylo po prostu
      przepięknie:)wszystko Nam sie podobało i obsługa i Menu i wystrój
      wnętrza:)naprawdę wyśmienite miejsce!
    • Gość: Dyśka POEZJA theBEST IP: *.mac.edu.pl 09.11.06, 17:41
      Jak dla mnie Poezja jest najlepsza knajpką w całej Warszawie:)najlepszy tam jest
      suflet z lodami bazyliowymi polecam bardzo serdecznie:)
      A jeśli chodzi o obsługę jest przemiła jak ktoś wcześniej już to zauważył:)
      POLECAM naprawdę warto odwiedzić i spróbować tamtejszych potraw a klimacik po
      prostu rewelka:)przytulnie miło spokojnie i ta fenomenalna muzyczka w tle:)
      • Gość: Kali Re: POEZJA theBEST IP: 62.177.148.* 09.11.06, 21:47
        Suflet faktycznie pierwszorzedny... Chociaz dla osob preferujacych "solidne"
        dania miesne, zdecydowanie godna polecenia jest tez poledwica, po mistrzowsku
        przygotowana przez mistrza Macieja. Z bardziej "ekonomicznych potraw", mi
        najbardziej przypasowalo ravioli borowikowe, ktore w Poezji jest chyba
        najlepsze na naszej pólkuli :)
    • Gość: koneser TYLKO BAZAAR IP: *.aster.pl 09.11.06, 19:03
      zdecydowanie najlepsza!
    • Gość: jj bazaar IP: *.aster.pl 09.11.06, 19:33
      Bazaar odwiedziłem 2 sierpniu i jestem gosciem przynajmniej raz w tygodniu.
      polędwica doskonała, w wawie cięzko o tak doskonałą!Inne dania też pyszne!
      Polecam gorąco!
    • Gość: Basia knajpa roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 06:54
      polecam Poezje, miła atmosfera i dobre jedzonko
    • Gość: beyond BAZAAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 10:40
      Niesamowity styl, wspaniała kuchnia i miła obsługa, polecam.
    • Gość: BOMBEL POEZJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 11:35
      POZDRAWIAM WŁASCICIELI POEZJI, KTORZY SAMI WYPISUJA SOBIE NA FORUM TE GLUPOTY I
      GLOSUJA SAMI NA SIEBIE!! KOMPROMITACJA!!!! I SMUTNO SIE ROBI
      ACHA....POLEDWICZKA I SUFLET FAKTYCZNIE WYYYYSMIENITE, UGH!!!!!
      • Gość: Gość Re: POEZJA IP: *.mac.edu.pl 10.11.06, 11:38
        Tak sie zastanawiam kim Ty jestes?I z ktorej knajpki i tak o tym kto wygra
        zadecyduje jury!
        • Gość: kamil Re: POEZJA IP: *.crowley.pl 10.11.06, 22:59
          zgadzam sie. po przeczytaniu tych tekstow widac wyraznie, ze wlasciciele Poezji
          daja upust swojej fantazji. Nigdy tam nie bylem, dlatego nie chce sie
          wypowiadac na temat ich knajpy. Jedno jest pewne:reklamuja na forum swoja
          knajpe, az milo, hehe.
        • Gość: BALBI Re: POEZJA IP: *.crowley.pl 10.11.06, 23:27
          Hehe czujny jest ten koles z Poezji, bo tak szybko odpisal. Ale jaja....
    • Gość: -33Poznan- glosowanie na knajpe IP: 194.187.72.* 10.11.06, 16:45
      na czateriina pokoju gay ktos usilnie namawia wszystkich do oddania glosu na
      bazar...czy taka forma agitacji wsrod ludzi ,ktorzy nie wiedza gdzie ta knajpa
      jest i jak w niej jest jest uczciwa i prawidlowa? Pozdrawiam.
    • Gość: Michal Zwinicki Smaki Warszawy, najlepsza polska kuchnia... IP: *.upc-j.chello.nl 10.11.06, 18:01
      Dlugo juz nie bylo w Warszawie tak smacznej prostej polskiej kuchni....gratulacje dla nereczki i gdybym
      tylko nastepne dwadziescia lat goscila u was na stolach...same plusy wzgledem potraw oczywiscie i dobrej
      lokalizacji z parkingiem w centrum...bo obsluga jak wszedzie mogla by byc oczywiscie lepsza...
    • Gość: Marcin O. Bazaar to POEZJA na talerzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 18:13
      Poezja tak! Ale ta poezja o której piszę znajduje się w każdej potrawie w
      restauracji Bazaar, a nie na Książęcej. Co prawda POEZJA to dobra restauracja,
      ale na miano mistrza zasługuje jednak Bazaar. Dania w Bazaar są poprostu
      zachwycające.
      • Gość: Adrian Re: Bazaar to POEZJA na talerzu IP: *.crowley.pl 10.11.06, 23:02
        Gosciu, chyba nie wiesz, co to poezja! Poezja jest tylko na Ksiazecej
        • Gość: Marcin O. Re: Bazaar to POEZJA na talerzu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.11.06, 23:21
          Byłem i na książęcej ale bez porównania z Bazaar Restaurant na Jasnej. Inna
          klasa. Chyba każdy kto opisuje Poezję jako najlepszą nie był nigdy w Bazaar.
          Ale fakt faktem, że kuchnia różna.
    • Gość: mikomiki (NIE)Smaki Warszawy IP: *.aster.pl 11.11.06, 01:04
      Za Waszą namową zdecydowałem się dzisiaj na kolację w Smakach Warszawy..Wraz z
      przyjaciółmi spróbowaliśmy przekrojowo dań z karty i musze przyznać, że mocno
      się zawiedliśmy, najbardziej na zupie rybnej, a kotleciki jagnięce i polędwica
      również nie idą w parze ze wspaniałymi recenzjami restauracji..I pytanie do
      Pana Nowaka: "Gdzie się podziały tamte desery, te pyszne desery tak przez Pana
      zachwalane?"..Bo na pewno nie można nazwać niebem w gębie sorbetów czy
      szarlotki, które smakują poprawnie ale chyba nie tego spodziewamy się po
      kandydatach do knajpy roku?!ocena jedzenia na 3. Jakość kawy pozwolę sobie
      przemilczeć. Obsługa słabiutka i serwis 10 % wliczony do rachunku(szkoda słów),
      a o tym w karcie oczywiście ani słowa..dziękuję, ale Smakom Warszawy stanowczo
      mówię NIE..
      • Gość: Anna Re: (NIE)Smaki Warszawy IP: *.acn.waw.pl 11.11.06, 14:55
        radzę zastanowic się czy rzeczywiście ma Pan na tyle wrażliwe podniebienie,
        zeby docenić tradycję i orginalność prawdziwej , polskiej kuchni, a może po
        prostu Smaki Warszawy gościły pseudo kelnera z kebaba na
        marszałkowskiej...cieszę się ,że przemilczał Pan jakość kawy, bo mając na
        języku tylko smak Tchibo , obiektywna ocena jest raczej wykluczona, co do
        obsługi ; jestem częstym gościem "Smaków" i czuję się wyróżniona, że tacy
        młodzi ludzie chcą być kelnerami, miejmy tylko nadzieję , że nie wyemigrują,
        skoro Polakom szkoda pieniędzy na 10% serwisu...
    • Gość: ben konkurencja IP: *.crowley.pl 11.11.06, 08:53
      konkurencja Smakow Warszawy walczy zawziecie
    • Gość: zielak POEZJA - jedzenie tutaj to prawdziwa POEZJA IP: *.merinet.pl 11.11.06, 12:12
      pracowałem przez pięć lat w hotelu Bristol na kuchni. jestem prawdziwym
      smakoszem jedzenia w związku z czym często odwiedzam różne restauracje i do
      żadnej z nich nie wracałem więcej niż dwa razy. Wyjątek stanowi POEZJA.
      Jedzenie po prostu wyśmienite. Byłem dwa razy w Rubikonie, owszem bardzo
      smaczne, lecz po zmianie właściciela, jestem zachwycony kuchnią Poezji.
      Kelnerzy przesympatyczni, a nie starzy wyjadacze. Naprawde polecam·!!!!
      • Gość: Darek To smieszne IP: *.chello.pl 11.11.06, 12:56
        kto wybral po pierwsze te knajpy i tych jurorow....oczywiscie Pan Nowak.
        Same znakomitosci np. Pani Maslowska, zna sie na kuchni na pewno dobrze....
        Wogole to smiesze ze w posrod tylu knajp wybrano kilka. Knajpe roku powinno sie
        wybierac z grona co najmniej 30 takich lokali i to reprezentujacych ronza
        kuchnie. Ja polecam Boathouse.
        • Gość: ANIA Re: To smieszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 13:10
          CHODZILO O KNAJPY OTWARTE W TYM ROKU. JAK NIE MASZ POJECIA O CZYMS, TO SIE NIE
          WYPOWIADAJ. CHOCIAZ ZGADZAM SIE CO DO MASLOWSKIEJ - JAK KTOS CALE ZYCIE WCINAL
          MIELONE Z KARTOFLAMI W WEJHEROWIE, TO NIE POWINIEN BYC W TAKIM JURY. PROPONUJE
          W ZWIAZKU Z POWYZSZYM POWOLAC SEJMOWA KOMISJE SLEDCZA. HEHE
          • Gość: ada Re: To smieszne IP: *.aster.pl 11.11.06, 15:04
            POPIERAM ANIE, MASLOWSKA NIECH ZAJADA MIELONE -)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka