Dodaj do ulubionych

Debata Kazia i Waltzzzzz na tvp 2

IP: *.ztpnet.pl 19.11.06, 20:58
Ciekawa debata.
Warto ogladac :)
Obserwuj wątek
    • Gość: alek Re: Debata Kazia i Waltzzzzz na tvp 2 IP: *.ztpnet.pl 19.11.06, 20:59
      Oczywiscie debata odbywa sie wlasnie teraz
      • Gość: warszawiak Brawo Hanna Gronkiewicz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 21:30
        Brawo Hania! Pokazal ajaka jest skutecznośc Marcinkiewicza. Przez kilka
        miesięcy nie mógl uchwalic statutu chociaż Warszawą rządzi PIS. Nie umie sie
        dogadać z PISem a co dopiero dogadywać sie z innymi radnymi.
        • Gość: alek Re: Brawo Hanna Gronkiewicz!!! IP: *.ztpnet.pl 19.11.06, 21:37
          he he he jasne :)
          Brawo dla waltzz za to ze przyznala sie ze ma byki w programie.
          Brawo za to ze glowna osia w programie to atak na PiS.

Ona w zadnej debacie nie wypadla lepiej niz Kazio.
          Jak mozna odrzucic propozycje porozumienia w radzie miejskiej aby byla niezbedna
          koalicja???

Wiem wiem wyksztalciuchy z PO na forum niezwykle kulturalni ludize podadza mi
          zaraz powody typu

"z pis-orami sie nie da, z pisuarami ku.... nie bedziemy sie dogadywac, pis-dy
          trzeba odsunac od wladzy na zawsze!!!!'
          WOJNA i nienawisc!!! tacy jestesmy ale to tez przez pis-uarow!!!"

• Gość: Brawo Hania Re: Brawo Hanna Gronkiewicz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 21:44
            Ty bys wolal aby Hanna Gronkiwicz pojawiala sie u Rydzyka, tak jak
            Marcinkiewicz! wtedy byla by OK. Ot caly PIS!!!
          • Gość: FOZZ Re: PiSiory czują klęskę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:01
            Stąd nawoływanie do koalicji.Wiedzą że teraz wyjdą na jaw ich świństewka za
            miejskie pieniądze i nie pomoże nawet Ziobro&Co
            • Gość: alek Re: PiSiory czują klęskę IP: *.ztpnet.pl 19.11.06, 22:38
              Napewno nie wyjda takie jak rzadzil uklad warszawski na czele z liderami PO
              (bylymi juz coprawda)
              • Gość: trop Re: PiSiory czują klęskę IP: *.aster.pl 20.11.06, 08:06
                Jeszcze się zdziwisz...szczególnie "działalnością" pana Urbańskiego w stolicy!
                • Gość: xxx Re: PiSiory czują klęskę IP: *.atman.pl 20.11.06, 08:12
                  Urbański to był ten, co promował SISKOM, czyli autostradową ekipę cenzorów z
                  forów GW? Taki gruby, co się prezentował z SISKOM w tv i w gazetach?
              • haniawalec Nie wszystkimi,nie wszystkimi, byłymi... 20.11.06, 08:14
              • Gość: FOZZ Re: PiSiory wiążą się z Piskorskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 12:57
                Ciekawe, bo Piskorski z kolegami pokazuje się razem z Kaziem.Widać że są
                zadowoleni z wzajemnych kontaktów.
                • i.love.ursynov Re: PiSiory wiążą się z Piskorskim 20.11.06, 13:18
                  Potwierdzam.
                  Jerzy Hertel - wyrzucony z PO za aferę mostową - oficjalnie poparł PiS
                  • Gość: gość Re: PiSiory wiążą się z Piskorskim IP: *.atman.pl 20.11.06, 14:03
                    Zaraz zaraz, była jakaś "afera mostowa" z udziałem PO? Na czym polegała ta afera?
                    A ja myślałem, że to wszystko plotki i bujdy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka