Gość: alek IP: *.ztpnet.pl 19.11.06, 20:58 Ciekawa debata. Warto ogladac :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alek Re: Debata Kazia i Waltzzzzz na tvp 2 IP: *.ztpnet.pl 19.11.06, 20:59 Oczywiscie debata odbywa sie wlasnie teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Brawo Hanna Gronkiewicz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 21:30 Brawo Hania! Pokazal ajaka jest skutecznośc Marcinkiewicza. Przez kilka miesięcy nie mógl uchwalic statutu chociaż Warszawą rządzi PIS. Nie umie sie dogadać z PISem a co dopiero dogadywać sie z innymi radnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Brawo Hanna Gronkiewicz!!! IP: *.ztpnet.pl 19.11.06, 21:37 he he he jasne :) Brawo dla waltzz za to ze przyznala sie ze ma byki w programie. Brawo za to ze glowna osia w programie to atak na PiS. Ona w zadnej debacie nie wypadla lepiej niz Kazio. Jak mozna odrzucic propozycje porozumienia w radzie miejskiej aby byla niezbedna koalicja??? Wiem wiem wyksztalciuchy z PO na forum niezwykle kulturalni ludize podadza mi zaraz powody typu "z pis-orami sie nie da, z pisuarami ku.... nie bedziemy sie dogadywac, pis-dy trzeba odsunac od wladzy na zawsze!!!!' WOJNA i nienawisc!!! tacy jestesmy ale to tez przez pis-uarow!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brawo Hania Re: Brawo Hanna Gronkiewicz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 21:44 Ty bys wolal aby Hanna Gronkiwicz pojawiala sie u Rydzyka, tak jak Marcinkiewicz! wtedy byla by OK. Ot caly PIS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOZZ Re: PiSiory czują klęskę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:01 Stąd nawoływanie do koalicji.Wiedzą że teraz wyjdą na jaw ich świństewka za miejskie pieniądze i nie pomoże nawet Ziobro&Co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: PiSiory czują klęskę IP: *.ztpnet.pl 19.11.06, 22:38 Napewno nie wyjda takie jak rzadzil uklad warszawski na czele z liderami PO (bylymi juz coprawda) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trop Re: PiSiory czują klęskę IP: *.aster.pl 20.11.06, 08:06 Jeszcze się zdziwisz...szczególnie "działalnością" pana Urbańskiego w stolicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: PiSiory czują klęskę IP: *.atman.pl 20.11.06, 08:12 Urbański to był ten, co promował SISKOM, czyli autostradową ekipę cenzorów z forów GW? Taki gruby, co się prezentował z SISKOM w tv i w gazetach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOZZ Re: PiSiory wiążą się z Piskorskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 12:57 Ciekawe, bo Piskorski z kolegami pokazuje się razem z Kaziem.Widać że są zadowoleni z wzajemnych kontaktów. Odpowiedz Link Zgłoś
i.love.ursynov Re: PiSiory wiążą się z Piskorskim 20.11.06, 13:18 Potwierdzam. Jerzy Hertel - wyrzucony z PO za aferę mostową - oficjalnie poparł PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: PiSiory wiążą się z Piskorskim IP: *.atman.pl 20.11.06, 14:03 Zaraz zaraz, była jakaś "afera mostowa" z udziałem PO? Na czym polegała ta afera? A ja myślałem, że to wszystko plotki i bujdy. Odpowiedz Link Zgłoś