Dodaj do ulubionych

Internet JJS czy warto ?

26.11.06, 11:34
witam

jak z solidnoscia firmy JJS na naszym osiedlu bo ceny i obecna promocje znam
narazie z tego co wyczytalem jest jedna zaleta brak limitow jak wyglada
awaryjnosc ? bo zadnych informacji na ten temat na forum brak

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mikolajek9 Re: Internet JJS czy warto ? 26.11.06, 16:34
      nie bylo dnia aby internet nie dzialal.
      • walach2 Re: Internet JJS czy warto ? 26.11.06, 17:50
        mam internet i telefon w jjs
        myślę że warto (dołączają np biling)
        • piotrekczek Re: Internet JJS czy warto ? 27.11.06, 00:33
          witam
          dzieki za odpowiedzi to juz rozumiem czemu tak cisza o jjsie na forum
          jutro dzwonie do nich

pozdrawiam
          • stokroteczka79 Re: Internet JJS czy warto ? 27.11.06, 14:39
            częste awarie przynajmniej u mnie. Z utęsknieniem czekam na UPC. Ja nie polecam.
            • jjs_admin Re: Internet JJS czy warto ? 27.11.06, 18:06
              witam
              Jako administrator mialem od Pani moze 1 zgloszenie, skoro tak zle dzial jak
              Pani tu sugeruje powinenem otrymac mnostwo zgloszeń rowniez od inny a taki nie
              bylo.
              Czeste z pozoru awarje sa spowodwane problemami z komputerem lub innym
              urzadzeniem posredniczacym ( ruter ) bedacy wlasnoscia urzytkownika.

Jezeli tak czesto ma Pani "awarie", to bardzo prosze o telefon a postaram sie
              Pani pomoc.

Pzdrawiam
              administrator
              • stokroteczka79 Re: Internet JJS czy warto ? 28.11.06, 08:59
                tu nie chodzi tylko o same awarie. Mają państwo problemy ze sprawdzaniem tego
                czy faktura była zapłacona. Jakieś 2 miesiące temu miałam sytuacje ze wyslali
                panstwo maila z podziekowaniem za opłatę fv a za kilka dni przyszlo
                zawiadomienie ze odłączą mi panstwo internet bo ta fv nie jest zapłacona. To
                chyba jakiś ogólny bałagan...
                A co do zgłaszanych awari to chyba było ich więcej niż 1. Poza tym nie mam
                rutera a awarie są zawsze z panstwa przyczyny.
                • jjs_admin Re: Internet JJS czy warto ? 28.11.06, 23:08
                  witam
                  chyba po to sa maile by nieslusznie kogos nie wylaczyc i wyjasnic stulacje a tym
                  aspektem zajmuje sie ksiegowosc, ktora nie ma balganu, a pomylki moga sie
                  zdarzyc kazdemu czlowiekowi i maszynie i tylko jednostki w postaci Pani sa
                  nieomylne- czego gratulujemy:-)

administrator
                  • staan2 Re: Internet JJS czy warto ? 06.12.06, 12:05
                    Ja równiez potwierdzam, że JJS ma straszny bałagan u siebie - my go
                    doświadczylismy jesli chodzi o podpisane umowy.
                    Co do łącza to nie mam zastrzezeń. Ale argument, że każdy się może pomylić jest
                    nazbyt często przez Pana Administratora poruszany. Oczywiście, że nie myli się
                    ten tylko co nic nie robi, ale w zyciu jest tak że konsekwencje swoich pomyłek
                    trzeba ponosić - a przede wszystkim w zakresie podpisywanych umów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka