dgolebiewska 26.11.06, 22:19 potrzebuje informacji na temat koloru włosów j. brodzik w serialu magda m, zachorowałam na ten kolor, a nie mam pojecia co to za farba, jak sie nazywa po fachowemu ten kolor no i jkiej jest firmy? moze ktos wie..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gizmo Re: kolor włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 17:41 Ja mam odbiornik cz.-b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idiotka Re: kolor włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 22:20 wiesz co? gratuluję problemu :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: kolor włosów 29.11.06, 13:03 Kiedys tez zachorowalam. Na kolor wlosów pewnej kasjerki. Miala wlosy czarno-bordowe. Czern jak czern, ale ten bordowy!!!!! Dech mi zapieral. Nie wytrzymalam i przy nastepnych zakupach poprosilam owa kasjerke o blizsze info. Z rozbrajajacym usmiechem pprzyznala, ze bordowe pasemka sa ...sztuczne, "przyspawane" do na czarno ufarbowanych wlosów prawdziwych. Sie wyleczylam. Szybko. PS Upewnij sie moze najsampierw, czy wlosy Brodki sa jej wlasnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
e-tam Re: kolor włosów 29.11.06, 13:47 > PS Upewnij sie moze najsampierw, czy wlosy Brodki sa jej wlasnymi. To nie jej. Pożyczyła od Marcinkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: kolor włosów 30.11.06, 11:13 e-tam napisał: > > PS Upewnij sie moze najsampierw, czy wlosy Brodki sa jej wlasnymi. > > To nie jej. Pożyczyła od Marcinkiewicza. To on gral w serialu Magde?! Odpowiedz Link Zgłoś
lynks80 Re: kolor włosów 30.11.06, 11:27 buggi napisała: > e-tam napisał: > > > > PS Upewnij sie moze najsampierw, czy wlosy Brodki sa jej wlasnymi. > > > > To nie jej. Pożyczyła od Marcinkiewicza. > > > To on gral w serialu Magde?! dublował ją w scenach łózkowych Odpowiedz Link Zgłoś