Dodaj do ulubionych

Babice i okolice:)))

IP: *.* 20.08.02, 09:43
Czesc!mam na imie Ewa mam 21 lat i mieszkam w zielonkach kolo Babic od niedawna. Niedlugo bo 7 wrzesnia mam termin porodu i bede mloda mama:)Dziewczyny bardzo chcialabym nawiazac kontakt z dziewczynami ktore tez maja za duzo czasu dla siebie i chcialaby sie spotykac z dzieciakami na spacerkachBede wdzieczna za wszystkie odpowiedzi.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: EdytaKam Re: Babice i okolice:))) IP: *.* 20.08.02, 11:13
      Cześć!Mam na imie Edyta i mieszkam w Błoniu (to chyba niedaleko?).Jestem mamą półtorarocznego Filipa i 7-letniego Oskara.Nie zawsze "cierpię" na nadmiar czasu, ale często tu zaglądam.Jeśli chcesz pisz do mnie na priva. edyta.m.k@wp.plPozdrawiam :hello:Edyta
      • Gość: Ewa21 Re: Babice i okolice:))) IP: *.* 20.08.02, 12:00
        Wlasnie malzonek mi wytlumaczyl gdzie sa blonie bo janie mam pojecia:)..nie mialam juz mniej wiecej wiem...ciesze sie ze odpisalas Jak juz bedziesz cierpiec na nadmiar wolnego czasu to zawsze chetnie pogadam i spotkam sie z Wami:) ze mna mozna sie kontaktowac albo tu na forum albo na maila wicio@wa.onet.pl, nr gg 2022925. Jestem naprawde sama tu w warszawie bo mieszkam tu bardzo niedlugo przeprowadzialm sie z opola.pozdrawiam:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka