piotr.jasinski 20.12.06, 09:40 Mam na myśli świąteczne zdobienie domu i jego najbliżych okolic. Ja mam mieszane uczucia, i chyba daruję sobie mikołaja włażącego do okna :) Ale oczywiście dziecko już szyby pomalowało :) Pozdrawiam deszczowo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bbastek13 Re: Stroicie? 20.12.06, 12:15 piotr.jasinski napisał: > Mam na myśli świąteczne zdobienie domu i jego najbliżych okolic. > Ja mam mieszane uczucia, i chyba daruję sobie mikołaja włażącego do okna :) > Ale oczywiście dziecko już szyby pomalowało :) > Pozdrawiam deszczowo jakos w tym roku wogole nie czuje nadchodzacych swiat, bez sniegu to nie to samo :( Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Stroicie? 20.12.06, 13:54 masz cos do mikolajow wlazacych w okna? a moze widziales mojego?:>>> tatus sobie przywiozl z usa.. a tatus to niestety rzecz gorsza niz dziecko;> ale w tym roku dzieki bogu jakos o nim zapomnial.. lampki na wejsciu powiesze,ale to w wigilie zeby sie gosciom swiatecznie juz na wejsciu robilo,no i na drzwiach mam stroik... ale bez szalenstw w tym roku.. to przez ten okropny brak sniegu:/ Odpowiedz Link Zgłoś
tigrissimo Re: Stroicie? 20.12.06, 14:23 U mnie nigdy na zewnątrz się nie stroiło domu. Nie wiem czy starczy mi energii i pomysłów by jakoś to zorganizować wewnątrz :-) Choinka pachnąca będzie na pewno. Co jeszcze? Nie wiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mysza63 Re: Stroicie? 30.12.06, 20:47 Jestem z Pruszkowa ale pracuję w Komorowie i często późnym wieczorem wracam na piechotę do domu i muszę wam powiedzieć, że bardzo miło jest iść wśród domów świecących choinkowo. Można poczuć ten niezwykły świąteczno-noworoczny klimacik więc kto może niech ustraja posesję choćby dla takich jak ja Odpowiedz Link Zgłoś