Dodaj do ulubionych

Do sprzątania - POLECAM!!!

IP: *.* 10.03.03, 10:26
Witajcie! :hello:Mam bardzo fajną dziewczynę z Ukrainy (Iwonka), która sprząta u mnie mieszkanie i szuka dodatkowych "pracodawców". Dziewczyna jest uczciwa (wychodzę i ją zostawiam w domu bez obaw) bardzo dokładna (ale sprząta szybko) i nie zużywa tony środków czyszczących! Mieszka w Łomiankach ale dojazd nie stanowi problemu (do mnie jeździ na Ochotę a od kwietnia będzie do Izabelina). Za moje 80 m mieszkanie płacę jej 60 zł i nie interesuje mnie czy sprząta 5 godzin czy 10. (przeważnie jest około 7) - mam góry ubrań do prasowania (głównie dziecka i męża koszule), myje okna, zmienia firanki itp. Teraz jestem w ciąży i dodatkowo mi pomaga przy zwykłych czynnościach. :crazy:Jeżeli potrzebujecie kogoś takiego to piszcie. Pozdrawiam :hello:Honorata - mama Oli i wkrótce jeszcze jednego bąbla :hot:
Obserwuj wątek
    • Gość: magdasko Re: Do sprzątania - POLECAM!!! IP: *.* 10.03.03, 15:31
      A do takich wiekszych porzadkow od czasu do czasu np. przed swietami tez by byla chetna ? Jezeli tak do przeslij mi jakies namiary na ta pania np telefon.PozdrawiamMagda z Kubaskiem
    • Gość: _misia_ Re: Do sprzątania - POLECAM!!! IP: *.* 11.03.03, 00:12
      Witaj Honorato,jak miło że ktoś dzieli sie takimi informacjami.Ja chwilowo mam pania do pomocy, ale z tego co wiem będzie jeszcze ok 1,5 m-ca. Także będe potrzebowała wtedy pomocy.I tu mam pytenie, czy będzie to jeszcze aktualne i jak długo można liczyc na te osobę? Pozdrawiam _misia_
    • Gość: honia Re: Do sprzątania - POLECAM!!! IP: *.* 11.03.03, 08:39
      Cześć! :hello:Myślę,że nie będzie problemu aby przyszła od tzw. "święta" i z tego co wiem to nie zamierza szybko rezygnować z pracy w Polsce, więc jeszcze trochę popracuje (zbiera na własne mieszkanie).Podaję jej numer telefonu 0605 729 787. Dzwoniąc najlepiej powołajcie sie na mnie czyli "Aneta z Włodarzewskiej". (Aneta to moje drugie imię i niektórzy tak mnie nazywają).Pa!:hello:
    • Gość: Martucha75 Re: Do sprzątania - POLECAM!!! IP: *.* 11.03.03, 13:30
      Hej!Jestem zainteresowana :)Napisałam na privPozdrawiamMarta
    • Gość: Zilka Re: Do sprzątania - POLECAM!!! IP: *.* 12.03.03, 13:21
      honia, dawaj ją mi do Izabelina, moja Ukrainka jest ślepa i dostaję już przez nią szału.Napisz na priva z namiarami do niej mama@florence.pldzięki,zilka
      • Gość: Zilka Re: Do sprzątania - POLECAM!!! IP: *.* 12.03.03, 13:22
        Juz odkryłam telefon do niej wyżej, dzięki :)zilka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka