Gość: anita IP: *.vancbc01g01.dialup.ca.telus.com 09.04.03, 17:12 czekamy na jezusa; on sie teraz nazywa ue. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rampampam_ Blasphemy... 09.04.03, 17:39 1. W języku polskim rzeczowniki będące imionami własnymi pisze się z dużej litery, panienko. 2. Zaimki odnoszące się do bóstw zwyczajowo także pisze się z dużej litery. Nie, nie jestem wojującym katolikiem. Nie wyznaję na dobrą sprawę żadnej religii, ale bardzo nie lubię, gdy ktoś coś podobnego wypisuje. W tej UE, czy ją lubisz, czy nie - umiejętność posługiwania się ojczystym językiem (a także językami obcymi) jest warunkiem osiągnięcia życiowego sukcesu, a przynajmniej uzyskania opinii cywilizowanego człowieka. Ram pam pam... Odpowiedz Link Zgłoś
advocat1 Re: Blasphemy... 09.04.03, 20:05 rampampam_ napisał: > 1. W języku polskim rzeczowniki będące imionami własnymi pisze się z dużej > litery, panienko. > 2. Zaimki odnoszące się do bóstw zwyczajowo także pisze się z dużej litery. > > Nie, nie jestem wojującym katolikiem. Nie wyznaję na dobrą sprawę żadnej > religii, ale bardzo nie lubię, gdy ktoś coś podobnego wypisuje. > > W tej UE, czy ją lubisz, czy nie - umiejętność posługiwania się ojczystym > językiem (a także językami obcymi) jest warunkiem osiągnięcia życiowego > sukcesu, a przynajmniej uzyskania opinii cywilizowanego człowieka. > > Ram pam pam... Czy nie dosyć tej propagandy w mediach . Musisz na forum powtarzać te trele morele . Ja juz zrezygnowałem z tv , gazet nie czytuję , a ty mi wciskasz tą propagandę na forum . Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Blasphemy... 09.04.03, 21:00 advocat1 napisała: > rampampam_ napisał: > > > 1. W języku polskim rzeczowniki będące imionami własnymi pisze się z dużej > > > litery, panienko. > > 2. Zaimki odnoszące się do bóstw zwyczajowo także pisze się z dużej litery > . > > > > Nie, nie jestem wojującym katolikiem. Nie wyznaję na dobrą sprawę żadnej > > religii, ale bardzo nie lubię, gdy ktoś coś podobnego wypisuje. > > > > W tej UE, czy ją lubisz, czy nie - umiejętność posługiwania się ojczystym > > językiem (a także językami obcymi) jest warunkiem osiągnięcia życiowego > > sukcesu, a przynajmniej uzyskania opinii cywilizowanego człowieka. > > > > Ram pam pam... > Czy nie dosyć tej propagandy w mediach . Musisz na forum powtarzać > te trele morele . Ja juz zrezygnowałem z tv , gazet nie czytuję , > a ty mi wciskasz tą propagandę na forum . Advokat,rozumiem twoją rezygnację ,ale na miły bóg ,dlaczego zaczepiasz podróznych na centralnym? Fe! Odpowiedz Link Zgłoś
advocat1 Re: Blasphemy... 09.04.03, 21:09 omar1 napisał: > Advokat,rozumiem twoją rezygnację ,ale na miły bóg ,dlaczego zaczepiasz > podróznych na centralnym? Fe! I znowu się wymsknęlo ( On - Miller z dużej litery , Bóg z małej ) . A skąd ten centralny , jeszcze inne twoje doswiadczenia . Ja nie korzystam z pociagów . Odpowiedz Link Zgłoś