Gość: ElNino IP: *.icpnet.pl 10.04.03, 11:20 I co Wy na to lewaccy pacyfiści?, jakoś mieszkańcy Bagdadu witaja kwiatkami Amerykanów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omar1 Re: Bagdad zdobyty!!! 10.04.03, 13:53 Gość portalu: ElNino napisał(a): > I co Wy na to lewaccy pacyfiści?, jakoś mieszkańcy Bagdadu witaja kwiatkami > Amerykanów. Towarzysz indris zajał się w 4 dupy.On myślał,ze potrzebna bedzie bratnia pomoc naródów USRR. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Bagdad zdobyty!!! 10.04.03, 14:00 ufffff, widzialam w TV jak iracki dziadek grzmocil butem portret Sadama, ludzie plakali ze szczescia, ale to jeszcze nie koniec. Amerykanie zdobyli Bagdad, ale czy go odbuduja? Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Bagdad zdobyty!!! 10.04.03, 14:10 buggi napisała: > ufffff, widzialam w TV jak iracki dziadek grzmocil butem portret Sadama, > ludzie plakali ze szczescia, ale to jeszcze nie koniec. Amerykanie zdobyli > Bagdad, ale czy go odbuduja? Więc tak : * wielkie zaskoczenie ,że jestes kobietą !!!!!!!!!!!!!!! * masz wątpliwosci czy odbudują? jasne ,ze tak.Przeciez chodzi nie tylko o to ,zeby Bagdadł znowu pieknym miastem,chodzi również o parę złotych. Aha ,no i wązne jest to by to nasi ludzi zrobili ,a nie żabojady.czy szwaby! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Bagdad zdobyty!!! 10.04.03, 17:53 > > Więc tak : > * wielkie zaskoczenie ,że jestes kobietą !!!!!!!!!!!!!!! > * masz wątpliwosci czy odbudują? jasne ,ze tak.Przeciez chodzi nie tylko o > to ,zeby Bagdadł znowu pieknym miastem,chodzi również o parę złotych. > Aha ,no i wązne jest to by to nasi ludzi zrobili ,a nie żabojady.czy szwaby! Wiec tak: ► a czemu cie zdziwil fakt, ze jestem kobieta? bo zabralam glos w tej sprawie? ►nie , nie mam watpliwosci co do odbudowy miasta, z ta róznica, ze z euforia poczekalabym troche, gdyz jak to sie mówi : nie mów hop, póki nie przeskoczysz ►Co masz na mysli piszac "nasi ludzie":Amerykanie, Polacy czy Irakijczycy? ►Oczywiscie, ze Amerykanie zrobia wszystko, by nie dopuscic do zloba z ropa Francjii i Niemiec, nie bój sie. Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Bagdad zdobyty!!! 10.04.03, 18:25 buggi napisała: > > > > > Więc tak : > > * wielkie zaskoczenie ,że jestes kobietą !!!!!!!!!!!!!!! > > * masz wątpliwosci czy odbudują? jasne ,ze tak.Przeciez chodzi nie tylko > o > > to ,zeby Bagdadł znowu pieknym miastem,chodzi również o parę złotych. > > Aha ,no i wązne jest to by to nasi ludzi zrobili ,a nie żabojady.czy szwab > y! > > > Wiec tak: > ► a czemu cie zdziwil fakt, ze jestem kobieta? bo zabralam glos w tej spr > awie? > > ►nie , nie mam watpliwosci co do odbudowy miasta, z ta róznica, ze z eufo > ria > poczekalabym troche, gdyz jak to sie mówi : nie mów hop, póki nie przeskoczysz > ►Co masz na mysli piszac "nasi ludzie":Amerykanie, Polacy czy Irakijczycy > ? > ►Oczywiscie, ze Amerykanie zrobia wszystko, by nie dopuscic do zloba z ro > pa > Francjii i Niemiec, nie bój sie. Droga Buggi! ►Oczywiscie, ze Amerykanie zrobia wszystko, by nie dopuscic do zloba z ro > pa > Francjii i Niemiec, nie bój sie. Uffffffff ,już sie nie boje.:))) Przyznasz ,ze byłoby fatalnie gdyby hołota ( Franca i Szwaby)zagorzali przeciwnicy tej wojny,nagle zostaliby zaproszeni do odbudowy iraku. Byłaby to moja osobista porażka. Tyle. Aha.Zawsze sądziłem ze jestes facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: tylko do Omara 10.04.03, 23:33 zacznijmy od konca: jak mogles sadzic, zem kobieta kiedy a) zawsze sie loguje i przy odpowiedzi na mój post z cytowaniem wyswietla sie " buggi napisala". b) nie przypominam sobie, bys mi wczesniej na posty odpowiadal i vice cersa i c)nie mysl, juz, ze jestem mezczyzna, bo jestem niewiasta :) Pzdr. PS. "Twoja porazka"?????. Czyzby twoje imie, mówilo samo przez sie? PS2 Ja natomiast mam nadzieje, ze Iran nie stoi( jako nastepny) na celownilu chlopców Bush'a :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin Re: Bagdad zdobyty!!! niebawem go odbijemy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.03, 14:41 Teraz dopiero się zacznie wojna! zostanie przeniesiona na terytoria agresorów!! Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Bagdad zdobyty!!! niebawem go odbijemy!!!! 10.04.03, 15:11 Gość portalu: Skin napisał(a): > Teraz dopiero się zacznie wojna! zostanie przeniesiona na terytoria agresorów!! Naczytalismy sie przygód ,co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin Re: Bagdad zdobyty!!! niebawem go odbijemy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.03, 18:35 omar1 napisał: > Gość portalu: Skin napisał(a): > > > Teraz dopiero się zacznie wojna! zostanie przeniesiona na terytoria > agresorów!! > > Naczytalismy sie przygód ,co? - Zobaczymy czy będzie ci do śmiechu jak talibowie obrócą w perzynę Pałac Kultury i Nauki... Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Bagdad zdobyty!!! niebawem go odbijemy!!!! 10.04.03, 19:00 Gość portalu: Skin napisał(a): > omar1 napisał: > > > Gość portalu: Skin napisał(a): > > > > > Teraz dopiero się zacznie wojna! zostanie przeniesiona na terytoria > > agresorów!! > > > > Naczytalismy sie przygód ,co? > > - Zobaczymy czy będzie ci do śmiechu jak talibowie obrócą w perzynę Pałac > Kultury i Nauki... Nie wiedziałem ze jestes z Klewek pajacu. Ale sie uśmiałem,hahahahhahahah. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: Bagdad zdobyty!!! niebawem go odbijemy!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 10.04.03, 19:28 info.onet.pl/692934,12,1,0,120,686,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin Re: Bagdad zdobyty!!! niebawem go odbijemy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.03, 00:08 omar1 napisał: > Gość portalu: Skin napisał(a): > > > omar1 napisał: > > > > > Gość portalu: Skin napisał(a): > > > > > > > Teraz dopiero się zacznie wojna! zostanie przeniesiona na teryto > ria > > > agresorów!! > > > > > > Naczytalismy sie przygód ,co? > > > > - Zobaczymy czy będzie ci do śmiechu jak talibowie obrócą w perzynę Pałac > > Kultury i Nauki... > > Nie wiedziałem ze jestes z Klewek pajacu. > Ale sie uśmiałem,hahahahhahahah. -= dzięki Millerowi i Kwachopwi Klewki mogą stać sie rzeczywistością..Bin Laden już wezwał by arabstwo atakowało sojuszników USA na ich terytoriach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin Re: Bagdad zdobyty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.03, 00:06 Gość portalu: ElNino napisał(a): > I co Wy na to lewaccy pacyfiści?, jakoś mieszkańcy Bagdadu witaja kwiatkami > Amerykanów. --Oni to robią ze strachu w obawie o swoje życie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pndzelek Re: Bagdad zdobyty!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 00:29 Skąd ty się wziąłeś brudny cieciu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin Re: Bagdad zdobyty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.03, 20:48 Gość portalu: Pndzelek napisał(a): > Skąd ty się wziąłeś brudny cieciu? - ja brudny? stul pydk ty zawszawiona żydowska mordo! Odpowiedz Link Zgłoś