Dodaj do ulubionych

Bagdad zdobyty!!!

IP: *.icpnet.pl 10.04.03, 11:20
I co Wy na to lewaccy pacyfiści?, jakoś mieszkańcy Bagdadu witaja kwiatkami
Amerykanów.
Obserwuj wątek
    • omar1 Re: Bagdad zdobyty!!! 10.04.03, 13:53
      Gość portalu: ElNino napisał(a):

> I co Wy na to lewaccy pacyfiści?, jakoś mieszkańcy Bagdadu witaja kwiatkami
      > Amerykanów.

Towarzysz indris zajał się w 4 dupy.On myślał,ze potrzebna bedzie bratnia pomoc
      naródów USRR.
    • buggi Re: Bagdad zdobyty!!! 10.04.03, 14:00
      ufffff, widzialam w TV jak iracki dziadek grzmocil butem portret Sadama,
      ludzie plakali ze szczescia, ale to jeszcze nie koniec. Amerykanie zdobyli
      Bagdad, ale czy go odbuduja?
      • omar1 Re: Bagdad zdobyty!!! 10.04.03, 14:10
        buggi napisała:

> ufffff, widzialam w TV jak iracki dziadek grzmocil butem portret Sadama,
        > ludzie plakali ze szczescia, ale to jeszcze nie koniec. Amerykanie zdobyli
        > Bagdad, ale czy go odbuduja?

Więc tak :
        * wielkie zaskoczenie ,że jestes kobietą !!!!!!!!!!!!!!!
        * masz wątpliwosci czy odbudują? jasne ,ze tak.Przeciez chodzi nie tylko o
        to ,zeby Bagdadł znowu pieknym miastem,chodzi również o parę złotych.
        Aha ,no i wązne jest to by to nasi ludzi zrobili ,a nie żabojady.czy szwaby!
        • buggi Re: Bagdad zdobyty!!! 10.04.03, 17:53

>
          > Więc tak :
          > * wielkie zaskoczenie ,że jestes kobietą !!!!!!!!!!!!!!!
          > * masz wątpliwosci czy odbudują? jasne ,ze tak.Przeciez chodzi nie tylko o
          > to ,zeby Bagdadł znowu pieknym miastem,chodzi również o parę złotych.
          > Aha ,no i wązne jest to by to nasi ludzi zrobili ,a nie żabojady.czy szwaby!

Wiec tak:
          ► a czemu cie zdziwil fakt, ze jestem kobieta? bo zabralam glos w tej sprawie?

►nie , nie mam watpliwosci co do odbudowy miasta, z ta róznica, ze z euforia
          poczekalabym troche, gdyz jak to sie mówi : nie mów hop, póki nie przeskoczysz
          ►Co masz na mysli piszac "nasi ludzie":Amerykanie, Polacy czy Irakijczycy?
          ►Oczywiscie, ze Amerykanie zrobia wszystko, by nie dopuscic do zloba z ropa
          Francjii i Niemiec, nie bój sie.
          • omar1 Re: Bagdad zdobyty!!! 10.04.03, 18:25
            buggi napisała:

>
            > >
            > > Więc tak :
            > > * wielkie zaskoczenie ,że jestes kobietą !!!!!!!!!!!!!!!
            > > * masz wątpliwosci czy odbudują? jasne ,ze tak.Przeciez chodzi nie tylko
            > o
            > > to ,zeby Bagdadł znowu pieknym miastem,chodzi również o parę złotych.
            > > Aha ,no i wązne jest to by to nasi ludzi zrobili ,a nie żabojady.czy szwab
            > y!
            >
            >
            > Wiec tak:
            > ► a czemu cie zdziwil fakt, ze jestem kobieta? bo zabralam glos w tej spr
            > awie?
            >
            > ►nie , nie mam watpliwosci co do odbudowy miasta, z ta róznica, ze z eufo
            > ria
            > poczekalabym troche, gdyz jak to sie mówi : nie mów hop, póki nie przeskoczysz
            > ►Co masz na mysli piszac "nasi ludzie":Amerykanie, Polacy czy Irakijczycy
            > ?
            > ►Oczywiscie, ze Amerykanie zrobia wszystko, by nie dopuscic do zloba z ro
            > pa
            > Francjii i Niemiec, nie bój sie.

Droga Buggi!
            ►Oczywiscie, ze Amerykanie zrobia wszystko, by nie dopuscic do zloba z ro
            > pa
            > Francjii i Niemiec, nie bój sie.

Uffffffff ,już sie nie boje.:)))
            Przyznasz ,ze byłoby fatalnie gdyby hołota ( Franca i Szwaby)zagorzali
            przeciwnicy tej wojny,nagle zostaliby zaproszeni do odbudowy iraku.
            Byłaby to moja osobista porażka.
            Tyle.
            Aha.Zawsze sądziłem ze jestes facetem.
            • buggi Re: tylko do Omara 10.04.03, 23:33
              zacznijmy od konca:
              jak mogles sadzic, zem kobieta kiedy a) zawsze sie loguje i przy odpowiedzi na
              mój post z cytowaniem wyswietla sie " buggi napisala". b) nie przypominam
              sobie, bys mi wczesniej na posty odpowiadal i vice cersa i c)nie mysl, juz, ze
              jestem mezczyzna, bo jestem niewiasta :) Pzdr.

PS. "Twoja porazka"?????. Czyzby twoje imie, mówilo samo przez sie?
              PS2 Ja natomiast mam nadzieje, ze Iran nie stoi( jako nastepny) na celownilu
              chlopców Bush'a :(

• Gość: Skin Re: Bagdad zdobyty!!! niebawem go odbijemy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.03, 14:41
      Teraz dopiero się zacznie wojna! zostanie przeniesiona na terytoria agresorów!!
      • omar1 Re: Bagdad zdobyty!!! niebawem go odbijemy!!!! 10.04.03, 15:11
        Gość portalu: Skin napisał(a):

> Teraz dopiero się zacznie wojna! zostanie przeniesiona na terytoria
        agresorów!!

Naczytalismy sie przygód ,co?
        • Gość: Skin Re: Bagdad zdobyty!!! niebawem go odbijemy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.03, 18:35
          omar1 napisał:

> Gość portalu: Skin napisał(a):
          >
          > > Teraz dopiero się zacznie wojna! zostanie przeniesiona na terytoria
          > agresorów!!
          >
          > Naczytalismy sie przygód ,co?

- Zobaczymy czy będzie ci do śmiechu jak talibowie obrócą w perzynę Pałac
          Kultury i Nauki...
          • omar1 Re: Bagdad zdobyty!!! niebawem go odbijemy!!!! 10.04.03, 19:00
            Gość portalu: Skin napisał(a):

> omar1 napisał:
            >
            > > Gość portalu: Skin napisał(a):
            > >
            > > > Teraz dopiero się zacznie wojna! zostanie przeniesiona na terytoria
            > > agresorów!!
            > >
            > > Naczytalismy sie przygód ,co?
            >
            > - Zobaczymy czy będzie ci do śmiechu jak talibowie obrócą w perzynę Pałac
            > Kultury i Nauki...

Nie wiedziałem ze jestes z Klewek pajacu.
            Ale sie uśmiałem,hahahahhahahah.
            • Gość: bodzio Re: Bagdad zdobyty!!! niebawem go odbijemy!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 10.04.03, 19:28
              info.onet.pl/692934,12,1,0,120,686,item.html
            • Gość: Skin Re: Bagdad zdobyty!!! niebawem go odbijemy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.03, 00:08
              omar1 napisał:

> Gość portalu: Skin napisał(a):
              >
              > > omar1 napisał:
              > >
              > > > Gość portalu: Skin napisał(a):
              > > >
              > > > > Teraz dopiero się zacznie wojna! zostanie przeniesiona na teryto
              > ria
              > > > agresorów!!
              > > >
              > > > Naczytalismy sie przygód ,co?
              > >
              > > - Zobaczymy czy będzie ci do śmiechu jak talibowie obrócą w perzynę Pałac
              > > Kultury i Nauki...
              >
              > Nie wiedziałem ze jestes z Klewek pajacu.
              > Ale sie uśmiałem,hahahahhahahah.

-= dzięki Millerowi i Kwachopwi Klewki mogą stać sie rzeczywistością..Bin Laden
              już wezwał by arabstwo atakowało sojuszników USA na ich terytoriach...
    • Gość: Skin Re: Bagdad zdobyty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.03, 00:06
      Gość portalu: ElNino napisał(a):

> I co Wy na to lewaccy pacyfiści?, jakoś mieszkańcy Bagdadu witaja kwiatkami
      > Amerykanów.

--Oni to robią ze strachu w obawie o swoje życie!
      • Gość: Pndzelek Re: Bagdad zdobyty!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.03, 00:29
        Skąd ty się wziąłeś brudny cieciu?
        • Gość: Skin Re: Bagdad zdobyty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.03, 20:48
          Gość portalu: Pndzelek napisał(a):

> Skąd ty się wziąłeś brudny cieciu?

- ja brudny? stul pydk ty zawszawiona żydowska mordo!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka