Dodaj do ulubionych

dr Korn - ginekolog

24.08.06, 09:36
gdzie przyjmuje dr Korn prywatnie i panstwowo. ile kosztuje wizyta. czy jest
ok?
Obserwuj wątek
    • Gość: kinga Re: dr Korn - ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 15:47
      ten wspaniały gość przyjmuje nad pizzą hut - podaję ci nr tel. 601-504-273,
      niestety nie znam aktualnej ceny ale z cytologią to 80,00zł napweno.
      gość jest w porządku !!!!!!!!!!! - i te oczy ;)
      • adudi Re: dr Korn - ginekolog 25.08.06, 08:42
        a gdzie przyjmuje panstwowo?
    • Gość: beti Re: dr Korn - ginekolog IP: *.prenet.pl 24.08.06, 17:46
      polecam, i nie żałuję żadnej złotówki wydanej na wizyty u niego. Opiekował się
      mną w czasie i po porodzie bez zarzutu. Dodam, że przyjechał mimo że nie miał
      dyżuru.
    • Gość: Info Re: dr Korn - ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 18:53
      Dr Korn ginekolog wpisuje sie na forum czestochowaforum.pl pod nickiem
      Kornicki. Zapraszam.

info
      • Gość: Częstochowianka Re: dr Korn - ginekolog IP: *.prenet.pl 24.08.06, 19:03
        Fajnie:) znam go osobiście ale i zapewniam ,że komp nie jest jego mocną stroną
        i nie chce sie mu na forum produkowac nie ma na to czasu taka praca ;)
        Gratuluje mu synka Jasia ktory niedawno przyszedł na świat:))
        • Gość: ja Re: dr Korn - ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 19:08
          Też znam jego rodzine i jego.
          Jas teraz a na wnuka brata czekaja lada dzień
          • Gość: x Re: dr Korn - ginekolog IP: *.net / *.flatpla.net 24.08.06, 21:09
            zajebiscie ku.. wzurszajace. Moze jeszcze wieciejakim papierem sie podciera ?
            • Gość: y Re: dr Korn - ginekolog IP: *.net / *.flatpla.net 24.08.06, 21:14
              czyzby o aromacie truskawkowym ?
            • Gość: y Re: dr Korn - ginekolog. IP: *.net / *.flatpla.net 24.08.06, 21:14
              czyzby o aromacie truskawkowym ?
              • taoo Re: dr Korn - ginekolog. 24.08.06, 21:18
                Ogórkowym. Lepszy na cerę.
    • Gość: icco Re: dr Korn - ginekolog IP: *.pl / *.sfc.pl 24.08.06, 21:22
      Chciałbym mieć tak na nazwisko ;]
      Zajebiście to brzmi dr Korn :)
      • taoo Re: dr Korn - ginekolog 24.08.06, 21:25
        Albo Pop-Korn ;)))
    • Gość: joł Re: dr Korn - ginekolog IP: *.strefa.com / *.com 24.08.06, 21:33
      Czy Wy jesteście normale? To ma być przede wszystkim dobry lekarz a Jego oczy
      nie mają nic do tego. Jeżeli jesteście Jego pacjentkami, chodzicie na prywatne
      wizyty, no to trudno żeby był niemiły. Nie chcę oceniać tego, czy jest to dobry
      lekarz, czy też nie, ponieważ nie wiem tego. Jeżeli natomiast czytam same
      superlatywy na Jego temat a raczej na temat tego jak wygląda to (z całym
      szacunkiem)coś z Wami dziewczyny nie tak.
      • Gość: tonix Re: dr Korn - ginekolog IP: *.net / *.flatpla.net 24.08.06, 21:39
        moze je przelecial i sa bardzo usatysfakcjonowane :>
    • Gość: xyz Re: dr Korn - ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 21:40
      Nie macie lepszych tematów,skonczie wreszcie o ginekologach

• Gość: joł Re: dr Korn - ginekolog IP: *.strefa.com / *.com 24.08.06, 21:57
      Jestem jak najbardzie za. Skończcie o ginekologach, kandydatach na Prezydenta,
      straży miejskiej ... Za dużo tego. Rozumiem, że ktoś chce się czegoś
      dowiedzieć, pożalić itp. ale bez przesady. W zasadzie na każdej stronie to
      samo - czyli ginekolodzy lub kobiety w ciąży, Matyjaszczyk na prezydenta, Wrona
      na prezydenta i żale straży.
      • Gość: kinga Re: dr Korn - ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 13:55
        dupek jesteś i tyle - gość jest spoko, żeby za niedługi czas twoja kobieta nie
        pisała tych samych banialuk - dobry lekarz - pomocy...
        bo wtedy napiszemy jej - to już było porozmawiajmy o motylach ...
        • roli77 Re: dr Korn - ginekolog 30.09.14, 12:52
          Witam. Moją opinie na temat dr korna nie mogę opisać tak jak bym sobie życzyła, gdyż portal i warunki tutaj zawarte zabraniają pewnych zwrotów. Osoby które piszą pozytywne opinie na jego temat są zapewne jego pociotkami, lub jego żona która przyjmuje drzwi w drzwi jego gabinetu. Ten człowiek jest niekompetentny, chamski, pazerny na kase i co najważniejsze nie odpowiada na pytania wymigując się głupio. Na wizytach prywatnych zgarnia kase a nic człowiek się nie dowiaduje. Robiąc usg pan dr korn widzi, opisuje i robi zdjęcie , po czym na kolejnych badaniach tej rzeczy nie widzi...kiedy zwracam mu uwagę że ostatnio to opisywał i mam kilka zdjęć, on stawia oczy, głupio się uśmiecha i ponawia badanie w taki sposób że z bólu każę mu przestać. Na kolejnej wizycie prosiłam o delikatne badanie gdyż odczuwałam ból brzucha, pan dr korn perfidnym spojrzeniem odpowiada że pierwsze słyszy żeby kogoś po badaniu usg bolało podbrzusze. Co wizyta gubił się i zmieniał swoje słowa. Drogie panie..Jeśli wybieracie się do tego człowieka 2 razy się zastanówcie. Nie piszę tego z innych względów niż podałam tutaj. Oczywiście jeśli są kobiety które nie miały takich sytuacji jak ja mają prawo pisać inaczej, ale skoro traktuje ludzi po uważaniu, biorąc za to pieniądze w prywatnym gabinecie to dla mnie jest nikim.
        • roli77 Re: dr Korn - ginekolog 30.09.14, 12:55
          TEN CZŁOWIEK KASUJE NEGATYWNE OPINIE O SOBIE NA INNYCH PORTALACH MYŚLĄC ŻE BĘDZIE MIAŁ SAME POZYTYWY, A LUDZIE BĘDĄ GO WIELBIĆ. NIECH WSZYSCY SIĘ DOWIEDZĄ JAKIM JEST 'lekarzem'.
          • kogut1982 Re: dr Korn - ginekolog 02.10.14, 15:33
            witam,
            Nie mogę powiedzieć złego słowa o w/w doktorze.
            Żona rodziła przy nim dwójkę dzieci i wszystko było ok. gdyby coś było nie tak to na pewno z drugim dzieckiem do p. Korna byśmy nie poszli.
            Wizyty przebiegały w miłej atmosferze. Czasem owszem wspominała mi że podczas leczenia odczuwała niewielki ból.
            Pragnę nadmienić iż nie jestem żadnym pociotkiem i nie napełniałem kieszeni przed porodem żeby to on właśnie przy nim był.
            Oczywiście każdy ma jakieś inne wyobrażenia i inne wymagania co do lekarzy i dla jednego będzie ok dla drugiego nie.
            Ja wyrażam tylko swoją opinie.
            Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka