Dodaj do ulubionych

Prośba do moderatorów - mniej polityki

21.01.07, 23:45

Od kilku miesięcy forum Warszawa schodzi na psy.

Zawiniły wybory samorządowe i typowa w tych czasach pyskówka.

Jest już ponad 2 miesiące po wyborach, a tu wciąż kilka osób nie moze pogodzić się z przegraną ich kandydata. Prezentują przy okazji poziom intelektualny porównywalny z aktualną koalicją rządzącą w Polsce.

Do spraw politycznych zostało zdaje się utworzone forum "Kto nami rządzi".
Proszę więc, by tam przerzucać wszystkie wątki tyczące się spraw politycznych. Bezwzglednie!!!
Powinny wreszcie zacząc obowiązywać tu pewne normy i powinien wrócić dawny poziom tego forum.

Warszawa to nie tylko ratusz i pani Prezydent!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: he he he [...] IP: *.chello.pl 22.01.07, 02:29
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • yavorius Re: Prośba do moderatorów - mniej polityki 22.01.07, 08:34
      Jestem za.
      • Gość: mickey Re: Prośba do moderatorów - mniej polityki IP: *.aster.pl 22.01.07, 08:58
        Sluszna uwaga.
        • Gość: he he he [...] IP: *.icm.edu.pl 22.01.07, 09:01
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: mickey Re: Prośba do moderatorów - mniej polityki IP: *.aster.pl 22.01.07, 09:02
            ha ha ha
    • Gość: he? Re: Prośba do moderatorów - mniej polityki IP: *.atman.pl 22.01.07, 08:59
      robercik, ty siskomowy społeczniku, gdzie jest mój wpis?

przyszło z góry polecenie, żeby wyczyścić forum warszawskie, bo za dużo ludzie
      napisali o "wasej hani", jak się idiotycznie zbłaźniła?

PO - Pełna Odpowiedzialność (dla wszystkich oprócz nas i naszych kolegów)
      • Gość: gizmo Re: Prośba do moderatorów - mniej polityki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 09:17
        Jestem przeciw - polityka to istotna sprawa społeczności warszawskiej - a może
        najistotniejsza bo od niej zależy większość innych. Przeciez nie tworzy się
        oddzielnych działów o psich kupach tylko dlatego, że się o nich dużo pisze?
        • Gość: lewik Nawrócony Robert-c IP: *.ibmer.waw.pl 22.01.07, 13:52
          Takie piękne wyznanie, że chyba jestem wstanie wybaczyć to co robił przez
          ostatni rok. Szkoda , że zapomniał powiedzieć kim tak naprawdę jest i czy sam
          przestanie popierać siebie i swoją ukochaną partię.
          Teraz należy czekać na wyznania kolejnych niezależnych internatów z list
          wyborczych
          • robert_c Re: Nawrócony Robert-c 22.01.07, 17:06
            Ja nie startowałem w wyborach, nie należę do żadnej partii i od polityki
            trzymam się z daleka.

Mój apel o przeniesienie wątków politycznych do odpowiedniego forum, które
            zostało stworzone do tych celów, wynika z normalnej dezaprobaty faktu, że na
            forum Warszawa dominują sprawy polityczne i trwa wciąż kampania naty, czy pro
            komuś.
            Chcę tu poczytać o sprawach miasta, a nie o tym czy ktoś złozył oświadczenie w
            terminie, czy nie, oraz czy ktoś jechał rowerem po pijanemu, czy nie.

Wyobraźcie sobie, że SISKOM nie ma własnego forum i wszystkie wątki drogowo-
            komunikacyjne zakładane sa na forum Warszawa. I co uzyskamy? Forum Warszawa
            zostanie zdominowane przez sprawy polityczne i drogowe?
            Nie o to chodzi!!!

Na politykę jest stworzone osobne forum i raz jeszcze prosze administratorów,
            by trzymali się zasady, że WSZYSTKIE wątki polityczne sa tam przenoszone. Tam
            dyskutujcie sobie, sypcie piaskiem w oczy i obrzucajcie błotkiem siebie i
            rządżacych miastem, czy województwem.

Forum Warszawa niech pozostanie dla spraw napradę ważnych.
            A władza i jej grzeszki do takowych nie należą.

Prosze administratorów o odpowiedź, czy zostanie wysłuchany mój apel (i z tego,
            co widze, to podpisuje się pod nim wiecej osób).
            • robert_c Re: Nawrócony Robert-c 22.01.07, 17:12
              robert_c napisał:

>
              > Prosze administratorów o odpowiedź, czy zostanie wysłuchany mój apel (i z
              tego,
              >
              > co widze, to podpisuje się pod nim wiecej osób).

Uuuups... chyba już został wysłuchany... dzieki wielkie.
              jeszcze zostało to:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=55843118
    • lavinka Od kilku miesięcy? 22.01.07, 14:09
      Chyba od zawsze tu tak było ;-)
      lav
    • ritzy To jest b. dobry apel 22.01.07, 23:36
      Od dluzszego czasu probuje dowiedziec sie, jak dojechac z Okecia na Centralny
      (bądź do Arkadii) i posty moje sie nie mieszcza na Forum, zagraconym polityką.
      • robert_c Re: To jest b. dobry apel 22.01.07, 23:40
        ritzy napisał:

> Od dluzszego czasu probuje dowiedziec sie, jak dojechac z Okecia na Centralny
        > (bądź do Arkadii) i posty moje sie nie mieszcza na Forum, zagraconym polityką.

Najlepiej dojechać taksówką.

Albo autobusem 175 (ale w nim ponoć kradną).
        • ritzy Dziekuje Ci, robercie_c 22.01.07, 23:57
          widze, ze jestes prawdziwym warszawianinem, zorientowanym i pomocnym. A w
          autobusie to kto kradnie? Czy mozna ich poznac zanim zaczna mnie okradac?
          Wolalbym autobusem pojechac niz taksowka, bo mi sie nie spieszy.
          • robert_c Re: Dziekuje Ci, robercie_c 23.01.07, 02:17
            ritzy napisał:

> widze, ze jestes prawdziwym warszawianinem,

No teraz, to mi ubliżasz ;)

> zorientowanym i pomocnym.

E tam... akurat wiem,że z lotniska do centrum kursuje 175, bo odkąd pamiętam, to ten autobus tam kursuje.
            Jakby co, to mapę komunikacji miejskiej w Warszawie znajdziesz tutaj:
            siskom.waw.pl/kp-komunikacja.htm
            >A w
            > autobusie to kto kradnie? Czy mozna ich poznac zanim zaczna mnie okradac?
            > Wolalbym autobusem pojechac niz taksowka, bo mi sie nie spieszy.

Nie jeżdżę komunikacją miejską (bo ponoć kradną) więc nie wiem kto kradnie i jak można ich poznać. Nasz poprzedni pan na ratuszu miał się rozprawić ze złodziejstwem, ale potem wielokrotnie czytałem, że jednak... nie specjalnie się udało.

Ja jechałbym jednak taksówką... tylko, że w taksówkach też kradną...

A tak w ogóle, to musisz przyjeżdżać do tej Warszawy....? Życie Ci niemiłe? ;)

--------

Poważnie teraz. Unikaj w autobusie ścisku. Pilnuj bagażu. A wszystko będzie OK.
            W każdym miescie są kieszonkowcy. Ja tu mieszkam od 33 lat i jeszcze nikt mnie nie okradł.
            • Gość: kixx Re: Dziekuje Ci, robercie_c IP: *.acn.waw.pl 23.01.07, 13:31
              nie wolno rozmawiac na tym forum o komunikacji
              jest specjalne forum ku temu przeznaczone
              • Gość: gizmo Re: Dziekuje Ci, robercie_c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 13:55
                Otóż to:
                forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=484
                A dla osobników z IQ > 85:
                www.ztm.waw.pl/wyszuk.php
                • robert_c Re: Dziekuje Ci, robercie_c 23.01.07, 15:11
                  Ha ha....

Widać, że z Was są prawdziwe warszawiaki - nieuprzejme i nieusłużne. Fuj
                  • Gość: kixx Re: Dziekuje Ci, robercie_c IP: *.acn.waw.pl 23.01.07, 15:30
                    czyli tak jak Ty-przybledo

-polityka ,komunikacja,bezpieczenstwo na drodze,watki o imprezach,watki o
                    restauracjach i klubach,o sporcie ,edukacji,nowych i starych
                    budynkach,telefonach,lekarzach powinny byc przeniesione na wlasciwe im fora
                    forum Warszawa wtedy bedzie nieskazitelne
                    • Gość: gizmo Re: Dziekuje Ci, robercie_c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 16:01
                      I dla przybłęd też bym jakieś małe forum zaproponował.
                      • Gość: kixx Re: Dziekuje Ci, robercie_c IP: *.acn.waw.pl 23.01.07, 16:40
                        no i jeszcze jakies forum dla tych typowych warszawiakow by sie przydalo
                        przeciez tu nie bedzie o czym pisac
                        ...no moze z wyjatkiem kup
                    • robert_c Re: Dziekuje Ci, robercie_c 23.01.07, 18:08
                      Gość portalu: kixx napisał(a):

> czyli tak jak Ty-przybledo

Ja tu przyjechałem.

> -polityka ,komunikacja,bezpieczenstwo na drodze,watki o imprezach,watki o
                      > restauracjach i klubach,o sporcie ,edukacji,nowych i starych
                      > budynkach,telefonach,lekarzach powinny byc przeniesione na wlasciwe im fora
                      > forum Warszawa wtedy bedzie nieskazitelne

Zawsze można porozmawiać o seksie.
                      • Gość: kixx Re: Dziekuje Ci, robercie_c IP: *.acn.waw.pl 23.01.07, 18:22
                        nie mozna
                        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33969
                        • ritzy Jeszcze raz bardzo dziekuje, robercie_c 23.01.07, 20:05
                          Widze, ze naprawde chcesz mi pomoc. To ladnie z Twej strony. Chcialbym miec
                          takiego przyjaciela. A kixxa i gizmo nie sluchaj. To jacys zlosliwcy. Na pewno
                          przyjezdni. I tacy dziwni - o seksie nie chca pogadac. U nas to wszyscy o
                          seksie gadaja, baby tez.

Powiedz mi jeszcze, czy jak bede wracal z Centralnego na Okecie to moge jechac
                          tym samym autobusem 157? I czy z powrotem tez kradna? To dla mnie wazne, bo
                          chce sobie cos kupic i troche boje sie, ze mi ukradna. A na piechote daleko
                          jest?

• jan-w Re: Jeszcze raz bardzo dziekuje, robercie_c 23.01.07, 21:49
                            175
                          • robert_c Re: Jeszcze raz bardzo dziekuje, robercie_c 23.01.07, 22:10
                            175, a nie 157!!! Tym drugim też dojedziesz, ale zupenie gdzie indziej.
                            W Warszawie w każdym przypadku kradną. Jak będziesz szedł na piechotę (około 10 km) to już w ogóle mogą cię okraść.
                            Jednak bardziej kradną tych, co przylatują do Warszawy, a nie tych co wylatują z niej. Jakoś tak się przyjęło (to pozostałość po PRL jeszcze), że ci co przylatują, to przywożą wszelkie dobra. A ci co wylatują, to już nic nie mają (bo wcześniej ich okradziono). Poza tym, to co w Warszawie można kupić? Ja po zakupy jeżdzę do Piaseczna lub Marek, bo w Warszawie nic nie ma.

Kixx i Gizmo to złośliwcy. Masz rację.
                        • robert_c Re: Dziekuje Ci, robercie_c 23.01.07, 22:11
                          Tu można rozmawiac o seksie w Warszawie.
    • Gość: mickey Pytanie do adminow IP: *.aster.pl 25.01.07, 13:30
      Mam pytanie, nie wiedzialem gdzie go zadac wiec pisze tu. Chcialbym zalozyc
      watek, ale musze miec staly nick. Ale.. mozna tez zaobserwowac, ze zalozyciele
      niktorych watkow tez nie mieli stalego (zalogowanego) nicku i prezentuja sie
      jako gosc. W zwiazku z tym pytam - jak mozna zalozyc watek bez logowania? Bo mi
      sie nie udaje.

Jesli ktos chce wiedziec czemu nie chce stworzyc stalego nicku, odpowiedz taka,
      ze taki sam nick juz istnieje i nie moge go zarejestrowac.

W kazdym badz razie mam nadzieje ze mi sie szybciej odechce tworzyc watek, niz
      sie dowiem jak go zakladac bez logowania.
      • mmikki mikey 30.01.07, 01:11
        boje se, że spalę ten sposób, ale powiem ci

otwierasz nowy wątek, bez logowania sie, na opiniach i komentarzach
        admin dba, by komentowano tam tylko teksty z wyborczej, dlatego twój watek
        przeniesie na f warszawskie - tylko tak możesz tu pojawic sie niezalogowany
        • Gość: mickey Re: mikey IP: *.aster.pl 30.01.07, 10:42
          Ok, dzieki za rade mmikki. Moze kiedys cos zaloze na opiniach i komentarzach,
          teraz to juz nie pamietam o czym chcialem pisac. :))) Pozdro !
    • kazuyoshi78 Re: Prośba do moderatorów - mniej polityki 25.01.07, 14:41
      > Od kilku miesięcy forum Warszawa schodzi na psy.

Raczej od ponad roku, tak wynika z moiich obserwacji.
      • kpiarz Re: Prośba do moderatorów - mniej polityki 30.01.07, 08:17
        kazuyoshi78 napisał:
        > tak wynika z moiich obserwacji

Chyba działań :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka