Dodaj do ulubionych

ROLETY ŻALUZJE

06.02.07, 21:47

------------------------------------------------------------------------------
--
Witam jesteśmy firmą zajmującą sie produkcją oraz montażem żaluzji , rolet
materiałowych itd. zapraszamy wszystkich chętnych do skorzystania z naszych
usług.Zapraszamy do naszego biura handlowego na ul.Płochocińskiej 162
czynnego codzienie w pon-pt godz 9-17 i sobota 10-14.Piszcie na emaila
rolmax.rolety@wp.pl odpowiemy na każdego emaila i wycenimy nie przepłacaj
sprawdź cene

Obserwuj wątek
    • ilonka1978 Re: ROLETY ŻALUZJE 06.03.07, 21:16
      czy ktoś już korzystał z usług tej firmy ?????
      • majkel2341 Re: ROLETY ŻALUZJE 12.03.07, 12:39
        Korzystałem, jestem zadowolony, sprawa została załatwiona bardzo szybko i
        sprawnie (tzn. przed zapowiedzianym terminem). Mają sporo wzorów (i to
        ładnych), montaż też bez zakłóceń. Nie są najtańsi ale też nie są najdroższi
        więc mogę ich polecić z czystym sumieniem:-)
    • vombatus Re: ROLETY ŻALUZJE 14.04.07, 16:14
      Drodzy sąsiedzi,

dojrzałem chyba do tego, żeby założyć sobie żaluzje. Czy możecie mi polecić
      jakąś nieodległą firmę?
      Częstokroć widzę na naszym osiedlu samochód ŻALMALU - wnioskuję, że sporo z Was
      korzystało z ich usług. Warto?

Pzdr, bkw
      • nadrosia Re: ROLETY ŻALUZJE 14.04.07, 22:26
        Hej,

Z usług firmy Żal-mal korzystałam jeszcze w poprzednim mieszkaniu i teraz w
        nowym skorzystałam również. Mam od nich rolety materiałowe w kasetach, rolety
        rzymskie, żaluzje drewniane i moskitery. Ofertę mają bogatą i ceny przystępne -
        moim zdaniem jedna z tańszych firm zajmująca się roletami.

Przy pętli jest sklep z roletami itp. i tam cena za ten sam asortyment wyszła
        dwa razy większa. Możesz sam porównać - iść tam koło pętli poprosić o wycenę i
        porównać to z tym co zaoferują Ci w Żal-mal.
        • camelosiem Re: ROLETY ŻALUZJE 16.04.07, 07:41
          również polecam firmę żal-mala , szczególnie polecam przedstawiciela Mariusza
          (nazwiska nie pamiętam) - ekspresowo i tanio. www.zalmal.com.pl/n
          • pg55 Re: ROLETY ŻALUZJE 16.04.07, 19:14
            A my zakładaliśmy rolety i plisę u Piotra Kryczki - ma swoją wystawkę w dawnym
            Championie przy ratuszu. Zrobił bardzo fajnie i chyba niedrogo (z montażem za 9
            rolet i 1 plisę - 1270 zł). Ma też i żaluzje.

Pozdrawiam.
            Piotrek
            • vombatus Re: ROLETY ŻALUZJE 17.04.07, 13:25
              Dziękuję Wam za wszystkie odpowiedzi.

A propos, Piotrek, nie jesteśmy czasem sąsiadami? Północny, mieszkanie 36.

Bartek
              • pg55 Re: ROLETY ŻALUZJE 17.04.07, 19:42
                Jesteśmy, choć nie tak bezpośrednio.
                Ja też północny, ale 39, 2 piętra wyżej.
                Kojarzę Was chyba :)

Piotrek

• t2501 Re: ROLETY ŻALUZJE 17.04.07, 15:20
              U nas też ten pan (ze stoiska w byłym Championie) zakładał rolety i żaluzje,
              ale generalnie nie jestem zadowolony i stanowczo odradzam. Ja osobiście
              poszedłbym do kogoś innego. Przyczyny: rolety zacinają się przy opuszczaniu -
              pan twierdził, że tak musi być bo to taki materiał... akurat..., żaluzja, którą
              montował - z opóźnieniem w stosunku do umówionego terminu - po założeniu
              okazało się że po jej podciągnięciu nie da się otworzyć okna !!! No to
              wywiercił następne otwory i zamontował wyżej ale wtedy okazała się za krótka !!
              Coś tam wtedy kombinował przez jakieś 2 godziny i jest jako tako ale dziury w
              ścianie zostały !!! (żaluzję mam zamontowaną na ścianie i przykrywa całe okno).
              Poza tym panowie fachowcy przyszli bez żadnej drabinki, bez odkurzacza czy
              nawet zmiotki - narobili strasznie dużo brudu - generalnie partactwo w
              najczystrzej formie - nigdy więcej takich "fachowców".
              Pozdrawiam i ku przestrodze - uważajcie na takich "fachowców". Nie ma to jak
              ktoś z polecenia.
              PS. Miałem super fachowca od montażu mebli kuchennych i szaf wnękowych. Z
              czystym sumieniem mogę polecić.
              • pg55 Re: ROLETY ŻALUZJE 17.04.07, 19:40
                To mnie zdziwiłeś, bo żadnych takich problemów nie miałem. Natomiast z tego co
                piszesz, montaż u Ciebie wykonywali jacyś "fachowcy", czyli kilka osób
                (pracownicy?) U mnie robił sam PK, być może stąd efekt zupełnie inny.

Piotrek
                • t2501 Re: ROLETY ŻALUZJE 17.04.07, 21:31
                  Dokładnie było tak: pierwszego dnia przyszedł sam Pan PK, ale zamontował tylko
                  żaluzję w dużym pokoju bo żaluzji do kuchni mu nie dowieźli a rolety do
                  pozostałych okien źle zrobili.
                  Więc drugi raz przyszedł za kilka dni montować pozostałe rzeczy i przyprowadził
                  ze sobą mało ciekawie wyglądającego i pachnącego "pomocnika" którego wolałem
                  obserwować bo wyjątkowo nie wzbudzał zaufania.
                  Generalnie
                  Nigdy więcej Pana PK i jego poomocników !
                  • vombatus Re: ROLETY ŻALUZJE 09.05.07, 10:50
                    ja też polecam Pana Mariusza z Żalmalu: szybko, sprawnie, bez komplikacji. Są
                    na naszym osiedlu bardzo często więc udzielają "majolikowych" rabatów :)
                    k.
                    • m.andrade Re: ROLETY ŻALUZJE 09.05.07, 14:46
                      Też skorzystałam;) Polecam.
                      • vombatus Re: ROLETY ŻALUZJE 09.05.07, 15:51
                        m.andrade napisała:

> Też skorzystałam;) Polecam.

Marta, pan Mariusz mówił, że byliśmy chyba dwunastym mieszkaniem, w którym
                        zakładał rolety :)

A od tamtego czasu widziałem go jeszcze minimum trzy razy, dygającego z roletą
                        albo moskitierą :)
                        • m.andrade Re: ROLETY ŻALUZJE 09.05.07, 19:45
                          dokladnie! Zdecydowanie warto bo krotko, zwiezle i na temat. I o to chodzi!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka