Dodaj do ulubionych

wawer płonie , warszawa milczy

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 23:41
czy wy wszyscy wiecie co sie dzieje w umęczonym wawrze? kaczor gwałci prawo i
promuje tylko sprawiedliwosc po swojej kaczej stronie.
WSZYSCY LUDZIE DOBREJ WOLI ŁĄCZCIE SIE W OBRONIE DEMOKRACJI I SAMORZADNOSCI W
WARSZAWIE.

WAWER PROSI O POMOC !!!!!!!!!!!!

DLACZEGO NIKT NIC NIE MOWI ZE TEN TZW PAN PREZYDENT NIE MA PRAWA ŁAMAC PRAWO.

CZY WY WIECIE CO DZIEJE SIE W WASZYCH DZIELNICACH? KACZYNSKI I JEGO PAMPERSY
ROBIA NAS W JAJO I KTO PO NICH POSPRZĄTA? LEEPER? NIE ROBI SIE POTRZEBNYCH
INWESTYCJI TYLKO PROWADZI SIE WOJNY O STOŁKI.

WARSZAWO POWSTAN Z LETARGU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POMOCY DLA WAWRA
Obserwuj wątek
    • Gość: wawerek Re: wawer płonie , warszawa milczy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 18:24
      ilkowski i kulesza kradli a do godlewskiego kaczka ma pretensje.
      to dopiero sprawiedliwosc
    • Gość: URBANSKI Re: wawer płonie , warszawa milczy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 23:34
      kaczynski słucha tylko mnie .
      to ja robie mu najlepiej koło dupy .
      rozmontowałem buzka , wypieprzyli mnie z aws to i kaczora pogrąże .
      jestem fachowcem.
      urbanski jądrek
      • pani.frania Re: wawer płonie , warszawa milczy 25.04.03, 23:53
        idźcie sobie krasnale wawerskie propagande uprawiać na Ordynacką
        • Gość: Wawerka Bzdura! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 05:39
          pani.frania napisała:

> idźcie sobie krasnale wawerskie propagande uprawiać na Ordynacką

Jedyny uczciwy Godlewski i spółka, co za ironia.
          Otoczony swoja wierną armią inteligentnych inaczej, opętany chęcią władzy,
          Mam nadzieję, że skonczy się to nowymi wyborami! Mieszkańcy Wawra wtedy ocenią
          tego "asa" manipulacji!
    • Gość: Emeryt Re: wawer płonie , warszawa milczy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 15:47
      krasnalu Gold to ty ploniesz,polej sie woda to moze caly sie nie spalisz.Pali
      sie owszem grunt pod nogami Godlewskiego i calej jego bandy.Biedny Goldlewski
      nic nie moze zrobic,bo Kaczynski mu zabrania.Ciekawe jak wczesniej byl
      burmistrzem kto mu zabranial DOBRZE I UCZCIWIE pracowac ?Chyba zbytnia dbalosc
      o wlasne interesy .Przeciez Godlewski NIC!!!!!!!!!!!! nie zrobiles dla
      Wawra.Wiec moze teraz zrobisz cos i sie wyniesiesz.Co to za burmistrz co musi
      kupowac glosy ?Wozniak juz posadke dostal,teraz kolej na ZDRAJCE SZYBIKA.Moze
      tym razem znajdziesz posadke dla jego dzieci.Pamietaj Godlewski kazde klamstwo
      i oszustwo ma krotkie nogi.Wczesniej czy pozniej sie wydaje.Mamy przyklad
      Wozniaka,ktory dzieki wpolpracy z toba ma sprawe w prokraturze.Szybik zobacz co
      cie czeka.
    • Gość: Onyx Re: wawer płonie , warszawa milczy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 12:45
      Tym krasnalem to chyba jest sam Godlewski,ktory zostal burmistrzem jednym
      (wlasnym)glosem przewagi i przekupywaniem radnych stanowiskami.Juz je dostali
      na ostatniej sesji.Wawer plonie ze wstydu ze takich ludzi wybral na radnych.Mam
      nadzieje ze te moralne karly (krasnale sa jednak przyjemniejsze)szybko sie
      udlawia swoja "moralnoscia" i nieuzasadnionym pedem do wladzy.Mieszkancy patrza
      i wyciagaja wnioski na przyszlosc.Oni jednak glosowali na partie prawicowe a
      nie na oszustow i kombinatorow,ktorzy mysla ze jak sa radnymi to juz nikt ich
      nie rozliczy!
    • Gość: remi GODLEWSKI STOP IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.03, 15:28
      Panie Prezydencie skasuj pan wreszcie te ekipe Godlewskiego , co szarpie sie
      jedynie o koryto.Temu knurowi juz wystarczy wladzy .Juz mielismy okazje
      podziwiac jego osiagniecia jak byl burmistrzem.
      • Gość: kiwi STOP IP: *.chello.pl 27.04.03, 16:00
        Gość portalu: remi napisał(a):

> Panie Prezydencie skasuj pan wreszcie te ekipe Godlewskiego , co szarpie sie
        > jedynie o koryto.Temu knurowi juz wystarczy wladzy .Juz mielismy okazje
        > podziwiac jego osiagniecia jak byl burmistrzem.

Chyba nie wszyscy podzielają to zdanie, skoro go ponownie wybrali mieszkańcy.
        Sam się nie wybrał.
        • Gość: Wawerka Re: STOP IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.03, 06:03
          Gość portalu: kiwi napisał(a):

> Gość portalu: remi napisał(a):
          >
          > > Panie Prezydencie skasuj pan wreszcie te ekipe Godlewskiego , co szarpie s
          > ie
          > > jedynie o koryto.Temu knurowi juz wystarczy wladzy .Juz mielismy okazje
          > > podziwiac jego osiagniecia jak byl burmistrzem.
          >
          > Chyba nie wszyscy podzielają to zdanie, skoro go ponownie wybrali mieszkańcy.
          > Sam się nie wybrał.
          Mieszkańcy wybrali Go na radnego nie na burmistrza, na burmistrza wybrali
          radni, którzy lubia jak Godlewski jest przy władzy bo wtedy dobrze idą im
          interesy zwłaszcza gruntowe
          • Gość: wiesiek Re: STOP IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.04.03, 11:57
            Wawerka a może przestaniesz szkalować?
            znasz jakieś fakty to je podaj!
            bo np. myśle sobie że przez 4 lata jakie miał następny układ wyszły by na jaw
            jakieś gruntowe interesy Godlewskiego w jego pierwszej kadencji co?

poza tym w obecnym zarządzie sa dwaj ludzie którzy mają najwieksza ilość głosów
            w wyborach w Wawrze Gójski ponad 600 Godlewski ponad 350 to może powiesz mi że
            radni zagłosowali przeciw woli mieszkańców?i nowego zarządu nie popierają
            mieszkańcy tak?
            Lepiej wybrać panią z Józefowa która przez wawer przejeżdza do Wawy i pana z
            pragi co w wawrze bywa 2 razy w roku u rodziny?
            kobieto zastanów się co wypisujesz i wygadujesz,a ten prezydent Wawy na którego
            z wstydam przyznam sam głosowałem zwalnia z urzędu z 290 pracowników 130!
            ciekawe o ile wydłuży sie teraz oczekiwanie w urzędzie na załatwienie jakiej
            kolwieg pierduły!a co ludzie o nim myślą to można poczytać na tym forum!
            powiedzmy stop ale układom partyjnym!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: rokita Re: STOP IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.03, 17:53
              Lepsi obcy praworzadni niz swoi zlodzieje
              • Gość: kiwi Re: STOP IP: *.chello.pl 02.05.03, 21:11
                Gość portalu: rokita napisał(a):

> Lepsi obcy praworzadni niz swoi zlodzieje
                ...tylko tych praworządnych jakoś nie widać...
                ...Kaczycski też miał być praworzadny... i sprawiedliwy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka