karina_17 22.11.01, 21:15 i mam pytanie. Czy warto do was ( do Warszawy) w ogóleprzyjeżdżać? Na studia, itd. Może Krakowiacy są od was ( Warszawiaków) lepsi? pozdrawiam, karina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dario Re: FACETA Z WARSZAWY POTRZEBUJĘ IP: *.chello.pl 23.11.01, 00:10 Polecam forum towarzyskie. Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: FACETA Z WARSZAWY POTRZEBUJĘ 23.11.01, 11:03 A ja chciałam odpocząć od towarzyskiego, cóż wracam " do siebie"... Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Re: FACETA Z WARSZAWY POTRZEBUJĘ 23.11.01, 15:25 Najładniejsze warszawianki przyjeżdżają z innych miast. A do czego Ci ten facet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: FACETA Z WARSZAWY POTRZEBUJĘ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 15:27 czy potrzebny jest na "gwałt" ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: FACETA Z WARSZAWY POTRZEBUJĘ 25.11.01, 16:45 Najładniejsze są oczywiście dziewczyny z N.S. i Krakowa. Ale ja chce wiedzieć jacy są faceci. Do czego są mi potrzebni? Musialabym siuę zastanowić, żeby czegoś nie pominąć. pozdrawiam, karina Odpowiedz Link Zgłoś
.roberto65 KARINA , Ty szlampo !!! Wstydu nie masz???????? 24.11.01, 00:25 Takich panienek nie potrzeba nam. Wracaj na krakowski rynek !!!! Albo kup sobie ogórka zielonego długiego i po sprawie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: KARINA , Ty szlampo !!! Wstydu nie masz???????? 25.11.01, 16:48 No cóż, mam jednak nadziję że nie wszyscy Warszawiacy szukaja uciech w burdelach. Skąd możesz wiedzieć jaka jestem? Jak bym chciała się z kimś przespać, to podarowałabym sobie te 500 km. i została u siebie. Cóż, każdy mierzy swoją miarą. Przykro mi, że mnie swoją nie jesteś w stanie zmierzyć. karina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: KARINA , Ty szlampo !!! Wstydu nie masz???????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 16:53 wybacz, ten gość to wrocławiak, coś mu sie chyba pomyliło że zaleciał na to forum, zresztą we Wrocławiu go nie lubią więc olej pajaca Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: KARINA , Ty szlampo !!! Wstydu nie masz???????? 25.11.01, 21:59 Dzięki za radę, ale ja i tak olewam wiekszość facetów. Nie wszystkich jednak. Pozdrawiam słodko, karina Odpowiedz Link Zgłoś