Dodaj do ulubionych

to jest forum WARSZAWSKIE !!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.03, 10:00
Przepraszam ale wydaje mi się ,że za dużo frustratów ogólno-krajowych się na
forum wypowiada.Jest przecież forum krajowe.Po co te tematy o Millerze i
Ziobro.Jeżeli chciałbym o tym poczytać to bym wszedł na forum krajowe.Ziobro
jest z Krakowa ,Miller z pod Łodzi - co to ma wspólnego z Warszawą?
Obserwuj wątek
    • Gość: ryjek Re: to jest forum WARSZAWSKIE !!!! IP: *.crowley.pl 29.04.03, 10:32
      Ano tyle ma wspólnego w Warszawą że obaj na codzień srają do warszawskich kibli.
      • nie_jest_za_pozno To nie jest forum WARSZAWSKIE !!!! 29.04.03, 10:53
        Gdybys raczyl patrzac na monitor otwierac czasami oczy, zorientowalbys sie, ze
        od dluzszego czasu to nie jest forum warszawskie. Niestety nie wiem gdzie
        obecnie jest forum warszawskie.
    • dwunasty Re: to jest forum WARSZAWSKIE !!!! 29.04.03, 10:58
      Gość portalu: Warszawa napisał(a):

> Przepraszam ale wydaje mi się ,że za dużo frustratów ogólno-krajowych się na
      > forum wypowiada.Jest przecież forum krajowe.Po co te tematy o Millerze i
      > Ziobro.Jeżeli chciałbym o tym poczytać to bym wszedł na forum krajowe.Ziobro
      > jest z Krakowa ,Miller z pod Łodzi - co to ma wspólnego z Warszawą?

A czy aby na pewno sam jesteś z Wawy? A gdzie niby oni wszyscy urzędują? Na
      Madagaskarze???
      • Gość: warszawa Re: to jest forum WARSZAWSKIE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.03, 11:26
        Urzędują rzeczywiście w Warszawie, ale mają na Warszawę taki wpływ jak na
        Zieloną Górę. Czyli zasięg ogólnokrajowy. A to jest forum regionalne !!!
    • Gość: KrAw Re: to jest forum WARSZAWSKIE !!!! IP: *.acn.waw.pl 29.04.03, 11:05

Miller jest z Żyrardowa, a to bliżej Warszawy niż Łodzi - województwo
      mazowieckie.
      • Gość: warszawa Re: to jest forum WARSZAWSKIE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.03, 11:29
        Istotnie tak jest.Rzeczywiście jest z Żyrardowa .Natomiast z jakim miastem jest
        związany emocjonalnie każdy wie.
        • klemenko Re: to jest forum WARSZAWSKIE !!!! 29.04.03, 12:22
          A może założyć nowe forum - prawdziwie warszawskie i odpolitycznione. I
          wprowadzić zasadę, że umieszczać posty można tylko po zalogowaniu.
          Wyeliminowałoby to tych wszystkich idiotów zmieniających za każdym razem nicki.
          • omar1 Re: to jest forum WARSZAWSKIE !!!! 29.04.03, 12:32
            klemenko napisał:

> A może założyć nowe forum - prawdziwie warszawskie i odpolitycznione. I
            > wprowadzić zasadę, że umieszczać posty można tylko po zalogowaniu.
            > Wyeliminowałoby to tych wszystkich idiotów zmieniających za każdym razem
            nicki.
            jasne ,ze tak.popieram.
            • Gość: warszawa Re: to jest forum WARSZAWSKIE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.03, 12:47
              omar1 napisał:

> klemenko napisał:
              >
              > > A może założyć nowe forum - prawdziwie warszawskie i odpolitycznione. I
              > > wprowadzić zasadę, że umieszczać posty można tylko po zalogowaniu.
              > > Wyeliminowałoby to tych wszystkich idiotów zmieniających za każdym razem
              > nicki.
              > jasne ,ze tak.popieram.
              Ale co to że ma być odpolitycznione.Nie kompromituj się czlowieku wystarczy
              spojrzeć na twoje ostatnie posty. Co do zalogowania się to jest wlasny wybór .
    • omar1 Re: to jest forum WARSZAWSKIE !!!! 29.04.03, 12:55

rzeczywiscie klemenko jest specyficzny
      • Gość: warszawa Re: to jest forum WARSZAWSKIE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.03, 13:05
        Oczywiście nie chciałem nikogo urazić.Chcialem zwrócić uwagę ,że forum jest
        coraz mniej Warszawskie .Niestety dzięki takim ludziom jak ty.
        Pozdrawiam i znikam
        • nie_jest_za_pozno To nie jest forum WARSZAWSKIE !!!! 29.04.03, 13:21
          A mi sie tu podoba. Oszczedzam tu klawiature jak malo gdzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka